XMMMM ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ε???? ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????
Printable View
XMMMM ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ε???? ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????
Quote:
Originally posted by lenapiatsa
εναν γκομενουλη να ξεχαρμανιαζεις ,για αρχη!να δεις για ποτε καταργουνται τα αγχολυτικα και οι κρισουλες!εκτονωνεσαι,ανεβ αινεις ψυχολογικα και μετα βλεπεις για τον ερωτα της ζωης σου!
τσεκαρισμενο σουπερ αγχολυτικο και ανεβαστικο!
ενας καλος οργασμος σε φτιαχνει καλυτερα και απο μιση καρτελα αγχολυτικα...
το εχω ακουσει κρινο οτι με το σεξ παραγοντε ενδορφυνες μια ουσια π μας δινει χαρα.αλλα υπαρχουν πολες κοπελες εδω π περνουν φαρμακα κιας εχουν ερωτικη ζωη.γιατι δεν γινονται καλα κανοντας απλα μονο σεξ?
εσυ το πας αλλου.
Δεν ειπα οτι το σεξ ειναι το φαρμακο που σε κανει καλα.
Ειπα οτι θα βοηθησει να παρεις τα πανω σου.
Βεβαια το καλυτερο δεν ειναι να αναπτυσεις τις ενδορφινες σου στιγμιαία.
Αλλα να υπαρχει και περισσοτερο background...
Απο την αλλη αν δεν παιζεις σε κανενα επιπεδο και δεν εχεις στηριγματα ειαι πολυ ευκολο να παρεις την κατω βολτα.
Συνοπτικα οτι κανεις για να καλυτερεψει η διαθεση σου,
σεξ, ποτο - καφε με φιλους, σχεση, μια εκδρομη, μια απλη βολτα στη λιακαδα (που εχει σημερα πχ) εχουν θετικο χαρακτηρα.
Το καθε ενα βεβαια εχει ενα βαθμο δυσκολιας και επισης ενα βαθμο ευχαριστησης,
Ολα μαζι οταν εχουν θετικο προσημο συντεινουν στο να εχεις πολυ ανεβασμενη διαθεση.
Το ζητουμενο ειναι οτι ολα αυτα (και αλλα πολλα που δεν τα ανεφερα) για να γινουν θελουν και μια συμμετοχη σου.
Νομιζω οτι το θεμα ειναι απλο αν θες να το προχωρησεις.
mmmmmm δεν εχεις και αδικο.:P
Quote:
Originally posted by maria...
mmmmmm δεν εχεις και αδικο.:P
χμμμμμ ξερεις οτι παντα εχω δικαιο....
:P:P:P:P
γιαυτο σε παω :P
Δεν ακους ομως αυτα που σου λεω...
:P
τα ακουω και τα κανω τα μισα :P
να τα κανεις ΟΛΑ!
αμα το λεει ο κρινο εχει ληξει το θεμα...
:P
ναι οκ :)
καλησπερα σασ μολισ ερχομαι σπιτι το πρωτο π[ραγμα που κανω ειναι να μπω στον υπολογιστη να δω τα μηνυματα σασ.ειλικρινα μου κανουν πολυ καλο.διαπιστωνω οτι ειναι πολοι σαν εμενα και χειροτερα..και απλα αντι να τουσ παρει απο κατω και να κλαινε ολη μερα οπωσ εκανα εγω, το παλευουν.αχ ειμαι πολυ χαρουμενη εκανα εξετασεισ θυροειδη και ειδα οτι δεν εχω..ετσι ειναι μονο κρισεισ ..αχ ελπιζω να φυγουν γρηγορα και να μην κρατησει για χρονια.
24 χρονών 1η κρίση πανικού. Μου μετράει την πίεση η μάνα μου ενώ εγώ άφηνα την τελευταία μου πνοή...και πήρε η μάνα μου υπογλώσσιο! Δεν το πίστευε! 20 - 12!Πήρα και γω το υπογλωσσιάκι μου αλλά αποτέλεσμα τίποτα. Xanax ήθελα αλλά πού να το ξέρω! Τί υπερτασιολόγοι ενδοκρινολόγοι και δε συμμαζεύεται με κοίταξαν...τίποτα! Η πίεσή σου είναι ανεβασμένη μόνο όταν σε πιάνει πανικός ή είναι συνεχώς έτσι;Quote:
Originally posted by lenapiatsa
Γεια χαρα σε ολους!
Ψαχνοντας στο google σημερα για αγχος & φοβιες,βρηκα το
site !Ανακαλυψα τελικα ο,τι δεν ειμαι η μονη ουτε μονη μου!
To club ειναι μεγαλο!
Παλευω με το θηριο σχεδον 10 χρονια!Το διαστημα αυτο ειμαι στο μαυρο μου το χαλι.
Απο σημερα αρχισα το χαπακωμα παλι.
Μολις αρχισω να στρωνω θα σας δωσω & το δικο μου ιστορικο.Θελω να μου πειτε ρε παιδια!Ειχε καποιος απο σας προβλημα με την πιεση του?Εμενα μ\'εχει αλλαξει τα φωτα!
19/10 ,20/10
Πάντως η κρίσεις πανικού είναι της μόδας και φαντάζομαι ότι όλες οι ειδικότητες των γιατρών έχουν μία εικόνα των συμπτωμάτων. Αν πας σε κάποιο υπερτασιολόγου και του εξηγήσεις τί έχεις ίσως σου ρυθμίσει και την πίεση για το διάστημα μέχρι να θεραπευτείς από τους πανικούς.
den xreiazetai na pate poyuena gia thn piesh..an exete piesh en ora panikoy den einai epikyndino den pathaineis tipota moy to xoyn pei polloi giatroi.kardiologoi,neyrologoi,pathologoi kai paei legontas.
molis diabasa oti oli arrythmies einai epikyndines..ego synhthos meta apo tsigaro exo arrythmies.o kardiologos my eipe oti einai apo to agxos alla symvalei k to tsigaro fovamai,fovamai mhn me xanapiasei arrythmia kai patho kati..
Μαρακι,αυτο το ειπαμε!Παθολογικα,οι περισσοτεροι απο εμας(club αγχους-πανικου-ελαφριας καταθλιψης),ειμαστε ταυροι
Ψυχοσωματικα ειναι ολα!Να το παρουμε χαμπαρι!
Ειδες κι εσυ τα χειροτερα εδω μεσα,ε?!
Εγω τα περασα μια ματια κι εγινα Λουης!
Δεν ειμαι ετοιμη ακομη για πιο σκληρες καταστασεις!
Τελικα,καταλαβες οτι εμεις ειμαστε πταισματακια?
Και γιατι μολις μπεις στο σπιτι κατευθειαν στον υπολ.?
Στο σπιτι κενο?
Εξω?Μια απ\'τα ιδια?Χαλια?Δεν εισπρατεις τιπιτε καλο?
Φιλες ,φιλοι δεν υπαρχουν που να σε γεμιζουν?
το μονο που με γεμιζει ειναι τα παιδακια μου. τιποτα αλλο ουτε καν ο αντρασ μου..δεν θελω να εχω σχεσεισ με κανεναν πλεον..γιατι πιστευω οτι αυτοι μου τα δημιουτγησαν ολα αυτα γιατι συνεχεια με το παραμικρο αυτοι με αγχωναν. μπαινω Λενακι μου για να βλεπω ιστοριεσ και να παρηγορηθω λιγακι να μπορεσω να το συνηδητοποιησω οτι ολα αυτα δεν ειναι επικυνδινα και οτι ειναι πολλοι σαν εμενα..κι ετσι νιοθω λιγο καλυτερα..
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΑΓΧΟΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ..
σε ευχαριστω πολυ σιλια μου εισαι πολυ γλυκια.. καλο σασ βραδυ ολουσ..
lenapiatsa γειά ακόμη προβληματίζομαι με αυτό που έγραψες :<<Εμενα ο ψυχιατρος με βοηθησε.Και ουτε στα σκληρα επεσα.Ετσι μου φαινοταν στην αρχη γιατι μεχρι τοτε το μονο χαπι που χρησιμοποιουσα ηταν depon για πονοκεφαλο η γριπη.
Προταση μου ,αν ζοριστεις πολυ κανε μια βολτιτσα σε εναν <<τρελογιατρουλη>>!
Οπως πονανε τα δοντια μας,το στομαχι μας,το κεφαλι μας,ποναει και η ψυχη μας.
Τι πιστευω?!STRESS ,καταπιεσμενα συναισθηματα,ευαισθησιες,ο λα αυτα μαζευονται και ξεσπανε καποια μερα. >>
Θα \'θέλα να μου εξηγήσεις τι ακριβώς παραπάνω από τον νευρολόγο μπορεί να μου προσφέρει ένας ψυχίατρος. Δεν είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα? Ο νευρολόγος που πηγαίνω διέγνωσε άγχος και μου έδωσε αγχολυτικά (τα αντικαταθλιπτικά τα ανέβαλλε προς το παρόν). Επίσης μου δίνει συμβουλές με ποιον τρόπο ζωής και σκέψης θα το ξεπεράσω και γενικά βοηθάει για τον ίδιο σκοπό. Πώς θα βοηθήσει ένας ψυχίατρος παραπάνω ? πάλι φάρμακα θα μου δώσει και τι άλλο περισσότερο? Ψυχανάλυση, ψυχοθεραπείες κλπ ? Εξάλλου δεν έχω (πιστεύω) ψυχολογικά προβλήματα ή προβληματισμούς, μόνο έντονα νευρολογικά-σωματικά (πόνους εμβοές κλπ). Δεν μπορεί το άγχος να χτυπήσει μόνο τα νεύρα κι όχι την ψυχή ? Οι άνθρωποι πχ που έχουν σκλήρυνση κατα πλάκας (και το ξέρω κάλα αυτό) παρακολουθούνται μόνο από νευρολόγο.....
Α! lenapiatsa και σ\' ευχαριστώ \"εκ των προτέρων\" για την απάντηση. Μην είμαστε κι απαιτητικές !!!! Μια συμβουλή εκλιπαρούμε εδώ!
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΓΙΝΕΤΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΜΙΑ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ..ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΟΣ ΝΕΥΡΟΠΟΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΧΟΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ? Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ..? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ..ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ..ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΑ...
ΑΥΤΑ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:)
silia εγω συνεχεια ποναω εκει που ειναι η καρδια και στον αυχενα μου.επισησ πολλεσ φορεσ με ποναει και το στομαχι μου..ειναι διαταραχη πανικου...
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΙΘΑΝΕΙ..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ..ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑ ΧΑ..ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΙΡΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ???? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..
ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ????
**ΚΑΙ ΛΕΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΛΥΡΙΝΣΗ ΑΛΤΣΑΧΑΜΕΡ ΕΠΙΛΗΨΙΑ Κ.Α..Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ..ΔΗΛ..ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ..ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ..ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ Κ.Α...
3 μηνεσ εμενα μουδιαζει το δεξι ποδι και χερι.τα ματια μου δεν αντεχουν στο δυνατο φωσ και με ποναει κ το αριστερο αφτι..anyway..εχεισ αρρυθμιεσ:εγω καθε μερα,και η μαλακια ειναι οτι τισ νιοθω ρε γαμωτο δεν μπορω αλλο..θα εκραααγω...οχι δεν παω πουθενα ασε κ δεν μπορω να δινω κ συνεχεια 70αρια..εχω κ 2 παιδια απο πισω να κοιταξω
ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΡΥΥΘΜΙΕΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ..ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ..ΜΑΙΡΗ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΣ ΕΝΑΛΑΣΕΤΑΙ..ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΥΠΟΦΕΡΩ 10 ΜΗΝΕΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ..ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ...
αυτο δεν ειναι αρρυθμιεσ αυτο ειναι ταχυπαλμιεσ.οι αρρυθμιεσ νιοθεισ σαν να σταματαει η καρδια σου κ να ξαναχτυπα..σιλια..αυτο ειναι το ονομα σου:η αληθεια ειναι πωσ οσο περναει ο καιροσ χειροτερευει εχω πιο πολλουσ πονουσ πιο συχνα κτλ. εσυ εχεισ μιλησει σε καποιον ειδικό, egv kati liga me mia neyrologo alla h gynaika einai asxeth elege ta idia k ta idia.
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ U2 ΔΕΣ ΤΟ
PROSPAUV NA SOY STEILV STO U2 KAI DEN TO STELNEI GIATI;
ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΜΑ ΕΣΤΩ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!
ELA ENTAJEI TO STEILA
HELLO!
Εδω ειμαι κι εγω!
Ενα μηνα ανασκελα και κακοκεφη!Χθες και σημερα φορτσαρα για τα καλα!
Δεν σας ξεχασα!Απλα αποφασισα την επανενταξη μου στο φυσικο-κοινωνικο περιβαλλον!Με τη βοηθεια και της θεραπειας ,εννοειται!Αρχισα να δραστηριοποιουμαι παλι!
Αυριο λεω να ριξω και μια γερη φασινα στο σπιτι!
Καταλαβαινετε,τωρα,απο τι λουκι περασα αυτη τη φορα!
Να τα βλεπεις ολα γυρω σου ανω κατω και να μην εχεις δυναμη να κουνηθεις!Και να εισαι φουλ απο ενοχες για ολο αυτο το χαλι!
ΒΑΝΑ,ΣΙΛΙΑ,ΜΑΙΡΗ,ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ θα προσπαθησω να απαντησω σε ολες-ολους
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΗ!!
Οχι,εγω δεν ενιωθα μελλοθανατη.Ανικανη μονο!
Πριν 2 μηνες σου παρουσιαστηκαν πρωτη φορα οι κρισεις?
Βανα ρωτας τι παραπανω μπορει να σου προσφερει ενας ψυχιατρος,απο ενα νευρολογο?
**ΚΑΙ ΛΕΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΛΥΡΙΝΣΗ ΑΛΤΣΑΧΑΜΕΡ ΕΠΙΛΗΨΙΑ Κ.Α..Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ..ΔΗΛ..ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ..ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ..ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ Κ.Α...
Τα παραπανω ειναι της silia και κατι αναλογο θα σου ελεγα κι εγω!
Πριν 3 εβδομαδες πηγα για πρωτη φορα σε νευρολογο(αυτη και κανα 2 ακομη ειδικοτητες γιατρων μου ειχαν ξεφυγει μεχρι τωρα).Η γυναικα -μπραβο της-μου το ειπε καθαρα και με ωραιο τροπο!
Εσυ κοριτσι μου δεν χρειαζεσαι νευρολογο!Θα σου δωσω μια θεραπεια για αρχη,αλλα γυρνα στη γιατρο σου (ψυχιατρος-ψυχοθεραπευτης) και δουλεψτε μαζι
ΒΑΝΑ
<<Εγώ προσωπικά είμαι μια χαρά στο γάμο μου. Είμαι παντρεμένη 18 χρόνια και δεν ασχολούμαι με γκομενικά ευτυχώς>>.
Ισως αυτα που γραψω φανουν λιγο σκληρα,ωμα,ρεαλιστικα.
18 χρονια γαμου.2-3 χρονακια σχεση=20 με 22 χρονια.
Εισαι οντως καλα με το γαμο σου ,η απλα βολευεσαι,συμβιβαστηκατε και οι 2 στο γαμο σας και βαλτωσε?
μηπως χρειαζεστε καμια ανανεωσουλα ?
Η ΒΑΝΑ γενικα τι κανει?Σπιτι,παιδια,αντρας,ν οικοκυριο?
Για τη ΒΑΝΑ την ιδια?Και δεν μιλαω περι γκομενικων?
SILIA
Ετσι και ανοιξουμε καινουριο θεμα ,τοτε,δεν θα ειναι ομαδικη η ψυχοθεραπεια,αλλα,πανελλαδ ικη!
lenapiatsa, πιστεύω πως και συ το ξέρεις πως ο γάμος γενικά είναι βόλεμα... Οχι από οικονομικής απόψεως (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι, γιατι η δική μου δουλεία είναι καλύτερη απο του συζύγου) αλλά από συναισθηματικής. Νομίζω ακόμη πως ένας θυελλώδης γάμος προσφέρει μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια από μια ήρεμη σχέση. Ατομα σαν όλες εμάς που είμαστε ευαίσθητες και πάσχουμε από αγχώδεις διαταραχές δεν μπορούν εύκολα να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες μιας ερωτικής σχέσης. Είναι ανθυγιηνό.
Σε μια ανώδινη ερωτική ανανέωση βέβαια κανείς δε λέει όχι. Αλλα και να μην είναι ερωτική η ανανέωση καλοδεχούμενη είναι. Δεν θα με χαλούσε για παράδειγμα να χάσω καμμιά εικοσαριά κιλά, να κάνω shopping therapy, να ανακαινίσω τη φάτσα μου, το σπίτι, να αλλάξω τους ενοίκους του , τους γειτόνους, τους συναδέλφους όλους και όλα (προς το καλύτερο βέβαια )... Δεν θα ήταν υπέροχο? Διαφωνεί κανείς?
10 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΑΡΓΑ -ΑΡΓΑ ΛΕΝΑ..ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ???? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ????
KALHSPERA KOYKLES TI KANETE PVS EISTE, KATI GIA OMADIKH PSYXOTHERAPIA DIABASA ORAIA IDEA