το πιο πιθανο πιστευω αν κανεις κριση πανικου μεσα στο λεωφορειο ειναι να καλεσει καποιος το εκαβ κ να σε παρουν......εκτος αν εχεις απλο φοβο,αγχος
Printable View
Εγώ σκεφτόμουν ότι έχω 4 ώρες ταξίδι και με αγχωνομουν αλλά όταν ερχόταν η ώρα και έμπαινα στο λεωφορείο και μετά από λίγο που ξεκίναγε ένιωθα καλά ηρεμοθσα έβαζα μουσική και κοίταγα έξω και ήμουν κομπλέ
Χαχαχχα το nightwalker το πήρα από το Game of Thrones αλλά με βοηθαγε και η μουσική αλλά μόνο ξένα. Από το Πάσχα που με είχε πιάσει άγχος που θα ερχόμουν σπίτι μου ξεκίνησα να ακούω χαλαρωτική μουσική και κυρίως με βοηθαγε ο ήχος της βροχής είχα βρει και έναν τυπα που έλεγε κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και όλα κομπλέ. Αλλά τώρα ήταν το μεγάλο "μπλακ ουτ" που ήρθα σπίτι μου για τόσο καιρό και είναι στιγμές που δεν βοηθαγε τίποτα. Ειδικά και τις πρώτες μέρες που ήρθα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ταχυκαρδία και μου έδωσε ζαναξ η μητέρα μου για κάποια βραδιά και να πω είναι αλήθεια ότι εθίζεσαι γιατί μετά έλεγα άμα δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα πάρω ένα αλλά είχα δει που λένε ότι είναι εθιστικα και δεν ήθελα να κολλήσω και κατάφερα να ηρεμήσω και να μην χρειαστώ να ξανά πάρω αν και με ξαναπιάσει αλλά δεν το χρειάστηκα το ζαναξ... Προσπαθώ μόνη μου
Αυτό που μου έχετε πάθει ονομάζεται γενικευμένη Αγχωδης Διαταραχή. Όσοι το περνούν κάνουν σχεδόν τις ίδιες σκέψεις, αποκτούν παρόμοιες φοβίες, νιώθουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά τον εαυτό τους, περιορίζουν όλο και περισσότερο τις κοινωνικές συναναστροφές κλπ κλπ. Μιλάμε όλα αυτά που γράφετε τα πέρασα καρμπον κι εγώ.
Μαρια10 ο ψυχολόγος δεν σου έκανε γνωσιακή-συμπεριφορικη? Είναι στάνταρ σε αυτές τις περιπτώσεις.
Επίσης παιδιά χωρίς ψυχανάλυση δε θα βρείτε εύκολα τους λόγους που σας οδήγησαν εδώ και τους μηχανισμούς με τους οποίους λειτουργεί το μυαλό σας και τρώει κολλήματα.
Όλο αυτό με το σπίτι μου και το άγχος προς αυτό ξεκίνησε πέρυσι. Όταν το καλοκαίρι είχα καθίσει μέσα δεν έβγαινα για καφέ και όταν έβγαινα απόγευμα για καμιά βόλτα θα πήγαινα με την μητέρα μου. Και όλα αυτά επειδή δεν έχω παρέες ήταν το κακό ότι είχα ξεκοψει με κάποιες φίλες μου από το Λύκειο και έκανα παρέα με μια κοπέλα που θεωρούσα κολλητή αλλά σταματήσαμε να μιλάμε γιατι αυτή σπούδαζε εξωτερικό και είδα και έμαθα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν έτσι έμεινα χωρίς παρέα. Και έτσι πέρυσι το καλοκαίρι μου βγήκε χάλια και κατάλαβα λίγες μέρες πριν φύγω που με έπιασε άγχος και ήμουν χάλια. Έφυγα από το σπίτι με πήρε λίγο καιρό αλλά γύρω τον Οκτώβριο άρχισα να είμαι καλύτερα. Όμως όταν έφτασαν Χριστούγεννα και ήρθε η ώρα να έρθω πάλι σπίτι μου με έπιασε άγχος και με έπιασε και το Πάσχα πριν έρθω. Κατάλαβα ότι επειδή πέρασα ένα άσχημο καλοκαίρι μέσα κλεισμένη θα ήταν έτσι και της άλλες φορές αλλά επειδή ήταν λίγες μέρες ήμουν καλά αλλά τώρα επειδή ήταν 2 μήνες συνήθισα το σπίτι και όλα αυτό που παρόλο δεν μου άρεσε το συνήθισα και τώρα που είναι να φύγω με έπιασε άγχος.
Πως ειμαστε σημερα κοπελες;
Μπορώ να πω νιώθω καλύτερα με έπιασε μία στεναχωρια γιατί δεν βρίσκω την γάτα μου και μου έχουν μείνει 3 μικρά γατάκια που δεν έχουν μάθει να τρώνε
Δεν έχουν ακόμα ήπιαν λίγο γάλα για πρώτη φορά και δεν ήξεραν..
Ναι ναι.. Μου αρέσει που αλλιώς ξεκίνησε το όλο θέμα και αλλιώς καταλήξαμε
Χαχαχχα σωστά αλλά η Maria10 ξεκίνησε την συζήτηση και κατέληξε αλλου
ο ψυχιατρος βρηκε για πιο λογο κανεις εμετους εγω μπορει να μαντεψω..