Ξτφβξσ τξρσ
Printable View
Ξτφβξσ τξρσ
Μα δεν με έπαιρνε κάθε μέρα ... Μια φορά στο τόσο άντε μια φορά την εβδομάδα η δύο το πολύ και όχι Αθήνα. Ναι προσφερθηκα και σε καφέδες και να της δώσω λεφτά
Με έχεις καταμπερδέψει, δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Πάμε πάλι.
Εσείς κανονίζατε απο κει που μένετε να πάτε βόλτα, μια δυο φορές την εβδομάδα και πηγαίνατε με το αυτοκίνητο της. Σωστά; Άρα πως θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς αυτή αφού μαζί κανονίζατε για βόλτα; Το αν πήγαινε αυτή και για άσχετους λόγους άλλες ώρες της μέρας δεν μας αφορά. Λέμε για όταν κανονίζατε για βόλτα εσείς οι δύο.
Ωραία, είχες προσφερθεί να της γεμίσεις βενζίνη λοιπόν κάποιες φορές, κι αυτή τι είπε; Δεν το δέχτηκε;
Επίθεση; Ποιος απο ολους εμας ειναι καλύτερος απο σενα ή απο οποιοδήποτε για να κάνουμε κριτική και επίθεση; Απλα σου λεμε το σενάριο που εσύ δεν εχεις σκεφτεί. Κάποτε μας ενοχλει κατι και δεν είμαστε σε θεση να δουμε ολες τις οπτικές γωνιες. Εμενα προσωπικά όλο αυτό με την βενζίνη, με τον τρόπο που σου το λεει, με το τρόπο που τα καταλαβαίνεις εσυ.. θα με έβαζε σε σκεψεις. Και οχι για το αυτοκίνητο και την βενζίνη. Αλλα για την σχέση σας.. εκει νομίζω ειναι καλύτερα να επικεντρωθείς.
Τεσπά το θέμα λύθηκε παίρνω λεωφορεία και είναι ευχαριστημένη δεν θα φτωχευσει στο πορτοφόλι αλλά στη καρδιά και εσείς μπορείτε να μείνετε χαρούμενοι :)
Εγω χρησιμοποίησα την λέξη εκμετάλλευση.. αλλα εβαλα στην παρένθεση ότι έτσι φαίνεται. Δεν ειπα ποτε ότι ισχύει γιατι δεν σε ξερω και δεν ξέρω πως φέρεσαι. Απλα σου εδωσα σαν πιθανόν σενάριο. Οτι μπορεί να θεωρεί οτι την εκμεταλλευεσαι.
Οταν ζητας να ακούσεις απόψεις πρέπει να εισαι σε θεση να ακούσεις τα πάντα. Αυτο που πιστεύεις εσυ οτι είναι σωστό δεν σημαίνει παντα οτι ειναι. Η συζήτηση βοηθάει να τα δεις ολα σφαιρικά και να καταλήξεις κάπου. . Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους.
Συζήτηση όχι επίθεση και μαθηματικά για το πόσο την έχω εκμεταλλευτεί
Ποιος σου έκανε επίθεση;;;
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παίρνεις τόσο προσωπικά ενώ απλά ο καθένας λέει την γνώμη του με τις ελλιπέστατες πληροφορίες που έχεις δώσει.
Ναι, όταν αναφέρεις ότι η άλλη γιατί ζήτησε λεφτά για βενζίνη ενώ δουλεύει και δεν είναι άνεργη είναι πολύ περίεργο καιλέει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ή όταν αναφέρεις ότι της πληρώνει ο φίλος της βενζίνες.
Προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω τι λες και το πας γύρω γύρω χωρίς να λες ξεκάθαρα ποιες είναι οι συνθήκες.
Υγ. Κι αυτό το να πας να σβήνεις το θέμα που ΕΣΥ άνοιξες και άνθρωποι έκατσαν κι ασχολήθηκαν και σου απάντησαν, είναι έλλειψη σεβασμού.
Πως το ξέρουμε οτι θελει να σβήσει το θεμα;
Ειδα το πρώτο σχολιο και κατάλαβα.. πάντως αυτα που έγραψες βρίσκονται και στο δεύτερο σχόλιο..
Κριμα πάντως.. κριμα! Οι άνθρωποι δεν συμφωνούν παντα μαζί μας και αυτό είναι το ωραίο. Να εχεις την δυνατότητα να ακους κι αλλες απόψεις. Ο κόσμος θα ηταν βαρετός αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους..
Ας σου το ελεγε απο την αρχη με ωραιο τροπο να μην είχε πρόβλημα. Ξέρεις θες να κινούμαστε με το αμάξι μου να μην ταλαιπωρουμαστε και να βάζουμε τις βενζίνες γιατί θα ζοριστω μόνη μου? Γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να μην μπορείς εσύ να βάζεις ούτε τις μισές και να αρνηθείς.
Το έρχομαι με το αμάξι να σε πάρω να πάμε βόλτα επειδή δε γουστάρω λεωφορεία και μετά από λίγο καιρό να αρχίσουν τα παρατράγουδα ... ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.
Αν δεν σου έκανε καθαρή εξήγηση εξ αρχης με ωραιο τρόπο, δεν ευθύνεσαι πουθενά.
Πες της να μάθει να μιλάει και να λέει αυτό που θέλει και να μην περιμένει να το πει με τσακωμο όταν θα φτάσει στο αμήν, διότι οι άλλοι δεν μπορούν να μυρίζουν τα νύχια τους για να καταλάβουν τι ακριβώς θέλει και τι όχι.
Οι καθαρές εξηγήσεις φέρνουν τους καλούς φίλους.
Δηλαδή βρε Γιώργο εσένα πρέπει να στο ξεκαθαρίσει κάποιος αυτό για να το κάνεις; Δεν είναι αυτονόητο ότι όταν κινείσαι με το αμάξι του άλλου συνεισφέρεις στα καύσιμα; Δεν είναι αυτονόητο ότι δεν σε αφορά πόσα λεφτά βγάζει απτην δουλειά του ή ποιος του πληρώνει τα έξοδα;
Αλίμονο αν χρειάζεται στους φίλους μας να λέμε "ναι θα πάμε εκεί, αλλά θα βάλεις κι εσύ για την βενζίνη γιατί δεν το γεμίζω απτην βρύση"
Κοίτα να δεις, το θέμα εδώ δεν το έχω εγώ, ούτε ψαχνομαι να τσακώνομαι. Το θέμα το έχεις εσύ γιατί προβάλλεις τα δικά σου κολλήματα σε αγνώστους. Το σημείο που έκανες μπολντ (στα δικά μου γραφόμενα) είναι κάτι που το έχω συζητήσει με κόσμο, δεν είναι απλά προσωπική μου προτίμηση και πίστεψέ με όταν λέω κόσμο δεν εννοώ 1 άτομο όλο κι όλο που συμφωνεί μαζί μου.
Εδώ εσύ δεν μπορεις να αποδεχτείς μια διαφορετική λογική. Από τη μεριά μου, δε γουστάρεις να εξυπηρετείς κανέναν με το αμάξι σου γιατί κουράζεσαι, νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται, μπράβο σου πορεψου έτσι αν σου ταιριάζει, δε θα σου αλλάξω μυαλά.
Αλλά έρχεται μια άγνωστη σου λέει πως η φίλη της της φέρεται άσχημα με αφορμή μερικές κωλοδιαδρομες και μάλιστα ως επί το πλείστον μικρές και η οποία έχει προσφερθεί να μοιραζεται τα έξοδα , κερνάει καφέδες και πάλι τα ακούει και ειναι προβληματισμενη. Και εσύ τι κάνεις?σύ Την τρίχα τριχιά, αμφισβητείς ότι γράφει και ουσιαστικά την βγάζεις εκμεταλλευτρια που έχει κάνει την φίλη της ταξιτζου και μας το κρύβει.
Έχεις καταλάβει οτι οι φιλίες βασίζονται στην αλληλοβοήθεια και την προσφορά?
Έχεις καταλάβει πως εδώ είναι φόρουμ αλληλοβοήθειας και όχι για να βγάζουμε τα αποθημενα μας?
Επίσης τα μαθηματικά σου είναι για γέλια, συνεχίζεις το ίδιο τροπάρι με τα 10eu ανα διαδρομή και οτι η προσφορά της θεματοθέτριας είναι "τρομερα μικρότερη" και ενώ οπως λες η ίδια "κι αυτο γιατι δεν εχουμε αναλυτικα στοιχεια" και ενώ το παραδέχεσαι μάλιστα "εγω ειμαι αρνητικα προκατειλλημενη στο να τα θεωρησω ολα υπερ της και μονο που συνεκρινε την προσφορα του φιλου της αλλης" , γιατί μάλλον είναι κάτι που σου κάνει τζιζ ενώ εμένα μου φαίνεται πως απλά το ανέφερε μαζί με το οτι η φίλη της δουλεύει, η μάνα της φίλης της είναι τσιγκούνα, και την έχουν εξυπηρετήσει στο παρελθόν, πράγμα που πάλι το μηδένισες και αυτό. Γενικώς πολλή χολή για το τίποτα.
Θα πρέπει να παραδεχτείς πως η φίλη μας τα έγραψε πολύ μπερδεμένα και αρπάχτηκε και κατευθείαν χωρίς λόγο.
Επέμενε να μιλά για την διαδρομή μόνο από το σπίτι της ως την άλλη ενώ όταν πας κάπου με τον άλλον, δεν υπολογίζεις αυτή την διαδρομή αλλά ολόκληρη. Είπε για Αθήνα, μετά είπε μόνο μια φορά είχαν πάει Αθήνα, βγαίνανε 2-3 φορές την εβδομάδα (γιατι απόσταση άραγε;). Στην αρχή δεν ανέφερε πως είχε προτείνει να πληρώσει την βενζίνη, μετά όταν την ρώτησα είπε πως το χε προτείνει...γενικά πολύ μπερδεμένα τα χει κι η φίλη μας στο κεφάλι της.
Οι αναφορές στο αν δουλεύει και ποιος της πληρώνει τα έξοδα προσωπικά και μένα μου φάνηκαν άκυρες και πριν προλάβεις να πεις πως και εγω δεν θέλω να εξυπηρετώ κανέναν με το αμάξι μου, να σου πω πως εξυπηρετώ πολλούς κατά καιρούς και ουδέποτε έχει δημιουργηθεί θέμα χρημάτων. Το μόνο θέμα που έχει δημιουργηθεί ήταν με μια συγκεκριμένη που και πάλι δεν ήταν θέμα χρημάτων, ήταν ότι ήθελε ταξί να την πηγαινοφέρνει.
απο την πολη ερχομαι, και στην κορφη, κανελα....
κι επειδη το εχεις συζητησει με "κοσμο" τι πρεπει να κανω εγω;
με γεια σου με χαρα σου, να εχεις την αποψη σου.
τι θα πει να αποδεχτω μια διαφορετικη λογικη;;; αποδεχομαι οτι υπαρχει, σαφεστατα!! επειδη εχεις μια αποψη, ειμαι υποχρεωμενη και να συμφωνησω μαζι σου; εγω σου ειπα να συμφωνησεις μαζι μου;;; ο καθενας την αποψη του λεει. ελα χριστε και μπουκωνε με τους περιεργους εδω μεσα..
κι εγω το εχω συζητησει με κοσμο και συμφωνουμε. ειναι επιχειρημα αυτο, τωρα;
τι θες να βαλουμε τους "κοσμους" μας να τους μετρησουμε;
προφανως ο καθενας εχει εμπιστοσυνη στους ανθρωπους που εγκρινει και συναναστρεφεται κι οχι στο περιβαλλον του καθε αγνωστου.
οποτε, δεν με ενδιαφερει ο "κοσμος " σου, οπως πιθανα δεν σε ενδιαφερει κι ο δικος μου.
εδω κανουμε συζητηση με επιχειρηματα (οσοι εχουμε), ουτε μαλωνουμε ουτε βριζουμε. εγω δεν σε εβρισα για την αποψη σου.
εσυ προσπαθεις να με προσβαλεις, πραγμα αδυνατον απο καποιον που δεν γνωριζω και δεν με αφορα...
απ οτι ειπε η ιδια η κοπελα, δεν προκειται για "μερικες κωλοδιαδρομες" οπως λανθασμενα λες, προκειται για διαδρομες 2-3 φορες τη βδομαδα, επι 3 χρονια... για κανε εναν υπολογισμο εσυ που ξερεις "καλα" μαθηματικα, αφου τα δικα μου ειναι για γελια.. και λιγα σου εβαλα 1000 ευρω, πολυ ελαττωμενα, αν βγαινουν 2 φορες τη βδομαδα..
ουτε ποτε προσφερθηκε να μοιραζεται τα εξοδα , οπως λανθασμενα λες. προσφερθηκε να κερναει καφεδες, ουτε ξερουμε ποσους, ουτε ξερουμε ποσο συχνα . μια φορα που η αλλη της ζητησε να γεμιζει την βενζινη (μετα απο 3 χρονια διαδρομες) και αγενως το ζητησε κατα τη γνωμη μου, η κοπελα της ειπε οτι δεν την γεμιζει, αλλα να δωσει το εισιτηριο του λεωφορειου αν θελει... οποτε, δεν βλεπω να μοιραζεται τπτ εξοδα..
προσωπικα, δεν εχω απωθημενα περι βολτών με αυτοκινητα γιατι και αυτοκινητο εχω, και ο ανδρας μου επισης, και βολτες παω τις φιλες μου που δεν εχουν, και κανεις δεν μου φερθηκε ποτε με αγενεια η αγνωμοσυνη, ουτε μου φορτωθηκε, , ουτε ποτε ζητησα βενζινες.... μηπως εχεις εσυ απωθημενα και κανεις ετσι;;
αγνώστους και συναδερφους δεν παω βολτες, σορι δεν θα μπορεσω να κανω το ταξι...
προφανως απο την εμπαθεια σου, δεν καταλαβες και τι διαβαζες, αναμενομενο...
εγω δεν ειπα οτι ειναι βεβαιο οτι η προσφορα της ειναι μικροτερη, ειπα οτι δεν δινει αναλυτικα στοιχεια και ειναι πολυ πιθανο να ειναι μικρη η προσφορα της, αν κρινω απο την αγανακτηση της φιλης της και απο τα δικα της απαραδεκτα επιχειρηματα οτι η φιλη δεν ειναι ανεργη και οτι της δινει χρηματα ο φιλος της...
μας λεει παραλληλα οτι ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, αλλα αυτο δεν δειχνει να το λαμβανει υποψη της!! εφοσον δουλευει η φιλη, οφειλει να πληρωνει η φιλη, επειδη εχει και φιλο που τσονταρει, δλδ.... ελεος..
οτι την εκμεταλλευεται δεν το ειπα ποτε.
πιστευω οτι εχει κανει λαθος εκτιμηση για οσα συμβαινουν.
επισης πιστευω οτι δενε ιναι καλες φιλες κρινοντας κι απο τις δυο τους.
Remedy εγώ δέχομαι τις άλλες απόψεις. Τις επιθέσεις δεν δέχομαι και ειδικά από αγνώστους που ζητάω βοήθεια. Και ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΕ Αθήνα κάθε μέρα πάει Αθήνα. Απλά είναι τσιγκούνηδες οικογενειακός και ότι δεν είναι αρσενικό δεν δέχονται να βοηθησουνε τη καρδιά τους. Βγάζει τα αποθημενα σου σε εμένα. Αν στο παρελθόν σε έχουν κάνει ταξιτζου ΔΕΝ φταίω εγώ . Πορευσου έτσι και στο τέλος δεν θα βρεθεί και κανείς να σε βοηθήσει με τα μυαλά που κουβαλα.ς. είπα τέλος η συζήτηση? Γιατί επιμένεις και γράφεις εκθεσεις? Για να κάνεις επίθεση? Επίθεση σε αυτόν που σε εκμεταλλεύτηκε όχι σε εμένα. Δεν ξέρεις τι κατάσταση μου. Δεν γίνεται να θεωρείς κάποιον φίλο και να τον κοίτα στο συμφέρον σου και στο πορτοφόλι σου. Αν ήταν σωστή δεν θα δεχόταν και από τον γκόμενο να της τα πληρώνει. Δηλαδή όταν έχεις ανθρώπινες σχέσεις; Κάθεσαι και κοιτάς τον άλλον στο πορτοφόλι και να στα πληρώνει και καθόλου εξυπηρέτηση?. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους που απάντησαν κανονικά και με βοήθησαν χωρίς επίθεση . Καλή συνέχεια και δεν γουστάρω να συνεχιστεί όλη αυτή η επίθεση . Και από ότι φαίνεται εσύ δεν δέχεσαι την άλλη γνώμη που δεν βγάζουν ταξιτζου τη φίλη μου
Τι αναλυτικά στοιχεία θες? Μήπως θες και αφμ και αμκα για να με βγάλεις κακιά? Σου είπα έτσι και αλλιώς θα έκανε τη σκατό απόσταση. Παίρνει αρκετά παχουλό μισθό και ο πατέρας της το ίδιο. Και γκρινιάζουν για τα λεφτά
(!!!!!)δεν απαντουσα σε σενα, στον γεοδιμ απαντουσα..
δεν εισαι προεδρος δικαστηριου για να μας πεις "τερμα η συζητηση". εδω ειναι δημοσιο φορουμ, και θα συζηταμε οσο θελουμε.
δεν ε ισαι υποχρεωμενη να διαβαζεις.
δενε χω απωθημενα με διαδρομες γιατι κανεις δεν με εκανε ταξιτζου, ουτε εγω ομως εκανα κανεναν. ουτε με λφτα εχω απωθημενα... δοξα τω θεω λεφτα για βολτες, υπαρχουν.
οποτε κανεις δεν με εκμεταλλευτηκε..
γιαυτο σου προτεινω να λαβεις την γνωμη μου σοβαρα υποψη σου.
εσυ δειχνεις να εχεις πολλα απωθημενα που βαζεις στον ισολογισμο του αμαξιου το ποσα δινει ο φιλος της στην φιλη σου και αν της πληρωνει ταξιδια και λουσα κι οτι εργαζεται, επομενως ας πληρωνει.
μαλλον την ζηλευεις, τελικα..
αυτα που λες για φιλιες και πορτοφολια και εξυπηρετησεις, ισχυουν και για σενα, ξερεις.
κι εσυ καθεσαι και κοιτας το πορτοφολι σου (αλλα και το δικο της, και του φιλου της, και του πατερα της) αντι να της γεμιζεις μερικες φορες το ρεζερβουαρ και να μην εχεις καμια υποχρεωση, καθεσαι και μπαινεις σε μπακαλιστικες συζητησεις μηπως να δωσεις το αντιτιμο του εισιτηριου, και ποσα δινει γι αυτην ο φιλος της.
δεν σε αφορα ποσα της δινει ο φιλος της... δικο τους θεμα ειναι.
τωρα μας εβαλες και τον πατερα της στην μεση...
Μα της έχω δώσει λεφτά πολλές φορές όταν δεν είχε!!!!! Θες να σου πω πόσα? Να είσαι ευχαριστημένη.?
Και όχι δεν την ζηλεύω. Δεν αντέχω την αδικία αυτό κατάλαβε το. Όχι δεν είμαι δικαστής αλλά και εσύ έχεις μια επίθεση προς εμένα και με την πρώτη ευκαιρία να σχολιάσεις πάλι εδώ. Όλοι σταμάτησαν εσύ συνεχίζεις την επίθεση. Δεν ξέρεις πόσα της έχω προσφέρει για αυτό κοφτό. Και σε εκείνη και στην οικογένεια της. Μόνο εγώ ήμουν δίπλα της όταν όλοι έφευγαν από κοντά της. Και εκείνη κοίταξε το πορτοφόλι της
το θεμα δεν ειναι οτι δεν ξερω εγω ποσα της εχεις προσφερει.
το θεμα ειναι οτι δεν ξερει η φιλη σου ποσα της εχεις προσφερει, γιατι αν θεωρουσε οτι της εχεις προσφερει, δεν θα τα ελεγε αυτα.
εσυ νοιωθεις οτι αδικεισαι, αλλα κι εκεινη το ιδιο πιστευει, οτι αδικειται απο σενα. περιεργο δεν ειναι;
επομενως, ή δεν της εχεις προσφέρει οσα νομιζεις εσυ, η ειναι αγνωμων.
ενα απο τα δυο....
το οτι καθεσαι και σχολιαζεις ποσα λεφτα εχει ο πατερας και ποσα της δινει ο φιλος της, και θεωρεις επιθεσεις τις διαφορετικες γνωμες, συνηγορουν προς το οτι δεν ε χεις σωστη κριση...
ο'τι απ ολα κι αν συμβαινει, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κατασταση αυτη μεταξυ "κολλητων" φιλεναδων, να λεγονται και να γινονται. δεν ειστε καλες φιλες ο'τι κι αν νομιζεις εσυ..
και "κοφτο" να λες στις φιλεναδες σου.
Λέτε λέτε τα αναλύσετε όλα αλλά το πιο σημαντικό που είπε ότι απαιτεί ο δικος της να τα πληρώνει όλα αυτός σε ότι κάνουν, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση? Δεν έχετε γνωρίσει έξω τέτοια άτομα? Δεν εχετε δει τι είναι και πώς σκέφτονται? Εινσι απο τα ατομα που χιλια καλα να τους κανεις, περιμένουν αυτό το ένα "λαθος" που θα σε δικάσουν. Όλος ο κόσμος περιφέρεται γύρω τους.
Πού το είδες αυτό βρε συ;
Η θεματοθέτρια είπε πως της τα πληρώνει όλα ο φίλος της, δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι ούτε τα οικονομικά του καθενός και πόσα προσφέρει. Συνήθως αυτός που λέει κάτι για κάποιον άλλον, μια πληροφορία για τον εαυτό του μας δίνει στην ουσία όχι για τον άλλον. Το σχόλιο που έκανε η θεματοθέτρια για την φίλη της με τον σύντροφο της, για την ίδια την θεματοθέτρια κάτι δείχνει.
ουτε οτι το απαιτει ειπε, ουτε οτι τα πληρωνει ολα.
ειπε οτι της πληρωνει πολλα και διαφορα, αλλα απο που προκυπτει οτι το απαιτει;;
; μπορει να εχει χρηματα και να θελει να προσφερει στην αγαπημενη του, διευκολυνσεις. τι προβλημα υπαρχει σε αυτο;
δεν ειναι ολοι ματζιρηδες...
Remedy θα ασχοληθείς για πολύ ακόμα με το θέμα? Για να ξέρω .
Δεν εχω διπλωμα οδηγησης. Το ανεβαλλα για πολλους λογους,το εχω μετανιωσει αλλά στο χερι μου ειναι να το αλλαξω. Μια φιλη που επαιρνε σταθερο μισθο καλο με πλεονασμα αλλά ηξερα οτι μπορω και θελω να μοιραστω τα εξοδα ( κανεις δε βρισκει τα ευρω σε φυλλα δεντρων ) δεν εκανε ποτέ παραπονο. Μια αλλη που εκτιμω αφανταστα για πολλους και συναισθηματικους λογους επειδη ημουν σε απογνωση για το πως θα πηγαινω καπου για λογους υγειας με πηγε μια φορα φυσικα πληρωσα βενζινη καφε φαι αλλα στην επιστροφη ειπε " εγω θα κανω τη ταξιτζου" . Το υφος ειχε ειρωνια. Δεν ξανα ζητησα ποτέ να με παει καπου. Αυτα.
Η δεύτερη που αναφέρεις προφανώς ήταν γαιδούρι. Η δική σου στάση του να μην ξαναπάς, έδειξε αξιοπρέπεια.
Φαντάσου όμως όταν σου είπε αυτό να της ελεγες εσύ " ενταξει, θα σου πληρώσω το αντίτιμο του εισιτηρίου". Τότε και η δική σου στάση κάτι θα έδειχνε.
Επίσης βρε συ cc μιλάς για θέμα υγείας και για το ότι δεν είχες άλλο τρόπο να πας. Εννοείται ότι όταν είμαστε σε δύσκολη φάση περιμένουμε από τους φίλους μας και τους κοντινούς μας ανθρώπους να μας βοηθήσουν όπως και εμείς φυσικά εκείνους. Και παρόλα αυτά λες ότι πάντα πλήρωνες βενζίνες κτλ, δεν καθόσουν να υπολογίσεις πόσο θα κανε το εισιτήριο του λεωφορείου για να πας.
Αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις πρόγραμμα....
Καλύτερα από το να ασχολούμαι και να κάνω επίθεση σε αγνώστους σε ένα φόρουμ που είναι για υποστήριξη και όχι για μπουλινγκ και χαρακτηρισμούς
Κάπου το έχεις χάσει. Εγώ ζήτησα συμβουλη. Όχι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Εσύ με έχεις βγάλει εκμεταλλευτρια με άσχημο τόνο έκανες τα μαθηματικά σου και δεν δέχεσαι άλλες απόψεις. Κάθεσαι και λες τα δικά σου σεντόνια. Είπα κάποια στιη ευχαριστω για τις απαντήσεις εσύ το συνεχίσες να με προσβάλεις. Και να λες ότι τη καημένη τη φίλη μου την έχω κάνει ταξιτζου και πάλι άρχισες τα μαθηματικά σου. Ε δεν σε βλέπω να σταματάς το συνεχίζεις. Εχει και άλλα θέματα το φόρουμ να ασχοληθείς ξέρεις.
δεν σε ειπα ποτε εκμεταλλευτρια, ουτε οτι την εκανες ταξι.ειναι δικη σου αναγνωση αυτη και δικα σου ψεματα..
εγω ευθυνομαι για οτι λεω.
οχι για οτι καταλαβαινεις εσυ.
6 ατομα απαντησαμε , τα 4 λεγαμε τα ιδια, αλλα εσυ ψαχνεις σε ποιον να κανεις επιθεση για να μην κατσεις να σκεφτεις την ουσια οσων συζητηθηκαν.
εσυ θα χασεις,.
εμεις ουτε σε ξερουμε, ουτε θα σε μαθουμε.
αλλα εσυ θα επιστρεψεις και θα κανεις και θα παθαινεις τα ιδια με τον τροπο που σκεφτεσαι.
δικαιωμα σου...
στα υπολοιπα, το σε ποια θεματα θα απανταω, δεν φταιω που δεν καταλαβαινεις.
ολοι απανταμε οπου θελουμε.
δεν θα σου παρουμε την αδεια.
οσες φορες και να επαναλαμβανεις τις "απαγορευσεις" σου, στον καθρεφτη σου τα λες...
υ.γ. φυσικα και δεχομαι οτι υπαρχουν κι αλλες αποψεις. ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησω μαζι τους ;;;;;
ουτε εγω ζηταω ποτε απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου. ο καθενας ας εχει ποια αποψη θελει. δεν με αφορα.
Δες τις προηγούμενες απαντήσεις σου και τότε θα δεις τι με είπες και τι όχι. Εκτός αν βαριέσαι να διαβάσεις τα σεντόνια. Και για να τελειωνει το θέμα εδώ. Είχε πει πριν πάρει αμάξι ότι όταν θα βγαίνουμε θα σε γυρίζω εγώ . Της είπα οκ και ότι αν έπαιρνα εγώ θα σε γύριζα έτυχε και δεν έχω πάρει καθως φέτος μπόρεσα να βρω δουλειά πιο σταθερή. Εκείνη Αθήνα πηγαίνει καθε μερα για υποχρεώσεις. Δεν της κουβαλιεμαι . ΜΙΑ φορά έγινε αυτό. Έχει γενικά θεμα με το αμάξι δεν εξυπηρετεί γενικά κόσμο λόγο της βενζίνης και άρχισε και μένα τώρα γιατί βάζει συχνά βενζίνη και δεν μπορεί. Η απόσταση που κάναμε πάντα για να βγούμε συν την παράκαμψη ήταν 10 λεπτά!!!! Και ζήτημα να βγαίναμε δύο φορές την εβδομάδα. Και αν την έκανα ταξιτζου ας μου το έλεγε και ας μην πέταγε τη μαλακια να της πληρώσω τη βενζίνη. Γιατί ποτέ εγώ δεν της ζήτησα να μου πληρώσει τίποτα.
Υγ είδα πόσο ήρεμα δέχτηκες τις απόψεις από κάποια μέλη που τόλμησαν να δουν και την δική μου πλευρά και να με βοηθήσουν....
τις θυμαμαι πολυ καλα τις απαντησεις μου, γιατι εγω τις εγραψα.
ποτε δεν σε ειπα εκμεταλλευτρια και ποτε δεν ειπα οτι την εκανες ταξι.
βρες τα και βαλτα να τα δουμε.
αλλα πραγματα ειπα που ουτε τα καταλαβες απ οτι φανηκε.
αντε γιατι το εχεις παρακανει με τις συκοφαντιες και τα ψεματα.
δειχνεις και το ποσο διαστρεφεις την πραγματικοτητα γενικοτερα, με τα ψεματα που λες.
για τα υπολοιπα που λες για την ιστορια με την φιλη, τα εχουμε πει αναλυτικα, και εχει δικιο ο γιωργος που απαντησε αρχικα.
δλδ, μπορει αυτα να στα ειπε στην αρχη, αλλα εδω μιλαμε για 3 χρονια. φαινεται στην πορεια την κουρασε αυτη η ιστορια κι ενοιωσε να την αδικεις.
εσυ ενοιωσες οτι αυτη σε αδικει.
ουτε αυτη επρεπε να σου ζητησει λεφτα, αλλα κιε συ επρεπε απο μονη σου να της δινεις για βενζινη , ακομα κι αν αρνιοταν.
εφτασε το πραγμα στα ακρα και σου ζητησε λεφτα (με αγενεια) κι εσυ αντι να της πεις παρτα και βαλτα.... (στο αμαξι σου), αρχισες να κανεις παζαρια να της δωσεις το αντιτιμο του εισιτηριου.
τι να ξαναπουμε; και οι δυο λαθος ειστε και μαλλον το μεγαλο σας προβλημα ειναι οτι δεν εχετε πλεον την φιλια που ειχατε μικρες.
ουτε οι βενζινες, ουτε τα εισιτηρια ειναι το προβλημα.
υ.γ. ολοι ειδαν και την δικη σου πλευρα, απλα εσυ ηρθες για να σου πουμε ποσο δικιο εχεις και ποσο σε αδικουνε και δεν σου αρεσαν οι διαφορετικες αποψεις των περισσοτερων.
το γεγονος οτι μονο ενας σου ειπε οτι εχεις δικιο, το κανεις γαργαρα...
Ας ηρεμήσουμε... Εχουμε πει την γνώμη μας για ενα θεμα που μας έφερες εδώ. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, καλό ειναι να δίνουμε σημασία σε αυτο που λεει και οχι το πως το λεει.. Εμεις απλα σχολιαζαμε αυτα οου διαβάσαμε.. Σε παρακαλώ δωσε λίγη σημασία στην φιλική σας σχέση που αυτή φαίνεται καθαρά οτι εχει πρόβλημα... Και όλα αυτά ειναι απλα σημάδια για να κανεις κατι. Αλλιώς σταματά αυτή την φιλία. Δεν βοηθάει καμια απο τις δυο. Όταν θέλουμε να βελτιώσουμε μια σχέση κάνουμε οτι μπορούμε... Δεν προσπαθούμε να βρούμε λάθη στον αλλον. Εγω προσωπικά σαν άνθρωπος οταν θελω να λυσω κάτι το συζητάω με τον άλλον. Δεν ειναι ωραιο να υπάρχει στην ατμόσφαιρα το οτιδήποτε. Συζητάς και ακούς. Μόνο έτσι λύνεται ή κόβεται κατι.
ρε συ remedy δεν καταλαβαίνεις πως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο δεν γίνεται να λειτουργούν με τους δικούς σου κανόνες. Όλη την ώρα "πρεπει" και έπρεπε" είσαι. Και στο ξαναλέω η αντίδρασή σου στην ιστορία της θεματοθέτριας ήταν υπερβολική γιατί προβάλλεις τα δικά σου κολλήματα και εμπειρίες, δεν προσπαθείς να μπεις στη θέση του άλλου. Όχι μόνο αυτό, αλλά αρχίζεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές λες και κρίνεται το μέλλον του κόσμου εδώ μέσα. Ως συνέπεια δύσκολα θεωρώ πως θα παραδεχτείς το λάθος σου. Σκέψου μόνο πως θα σου φανεί εσένα αν γράψεις εδώ κάτι και μπει ο τυχαίος και σε αρχίσει είσαι έτσι, είσαι αλλιώς και καλά να πάθεις ουσιαστικά, επειδή αυτός ο τυχαίος είχε κάποιες εμπειρίες ή δεν του αρέσει αυτό που γράφεις (και όχι γιατί το γράφεις ή πως το γράφεις). Όλα αυτά καλοπροαίρετα τα λέω, δεν έχω κάτι να κερδίσω άλλωστε.
Εγώ πάντως το ξαναλέω, στη φιλία προσφέρεις και βοηθάς και προσφέρουν και σε βοηθάνε. Όταν αρχίζουν τα ανταλλάγματα για την όποια βοήθεια ή προσφορά, παύουν να είναι βοήθεια και προσφορά και υπάρχει πρόβλημα. Όπως το βλέπω εγώ, όταν προσφέρεις κερδίζεις. Όταν ζητάς ανταλλάγματα θα καταλήξεις μίζερος με μίζερους "φίλους" για παρέα σε ανταγωνιστικές σχέσεις συμφέροντος.
Στην προκειμένη περίπτωση η "φίλη" έχει μάθει να της πληρώνουν διάφορα έξοδα και έχει πάρει και πρότυπο από τη μητέρα της και το αναπαράγει. Το έχω δει 1000 φορές γύρω μου, έτσι είναι αρκετοί άνθρωποι, πρώτα κοιτάνε τον εαυτό τους και αν τους συμφέρει και τον δίπλα τους. Αν δε, το έχουν μάθει και από το σπίτι...ζήτω που καήκαμε, θα σε βγάλουν και μ@λακα επειδή σου έκαναν για ένα διάστημα εξυπηρέτηση σε κάτι και φυσικά εσύ ποτέ δεν έχεις κάνει τίποτα γι'αυτούς γιατί πρώτα κοιτάνε τον εαυτούλη τους.