τελικά ξεκίνησες το φάρμακο η ακομα εισαι σε σκέψεις? :p
Printable View
Nαι στην αρχή ολα τα αντικαταθλιπτικά φέρνουν ναυτία κλπ μπορείς να το περνεις μετα το φαγητό η να προσθέσεις μικρα γεύματα μεσα στην ημέρα... Η αρχή ειναι λιγο ταλαιπωρία αλλα μετα απο 2 εβδομάδες περίπου αρχίζει περνάνε αυτα...
Επίσης να περνεις και το Xanax τωρα στην αρχή... Μπορείς επίσης να τα πάρεις και τα 2 μαζί...
Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα να νιώσεις καλα απλα κανε υπομονή στον 1 μήνα θα αρχίσει να δουλεύει καλα το φάρμακο..
Akis1 να σε ρωτήσω κάτι που με ανησυχεί,, και εγω παίρνω ladoze και σίγουρα είμαι πολύ καλύτερα πριν το αρχίσω,,,,,, ακόμα θέλω λίγο όμως,, αλλά ένα περίεργο πράγμα ακόμα δεν έχω νιώσει τελοια αλλά σκέφτομαι από τώρα και αν νιώσω τελοια μετά όταν τα κόβεις αυτά τα χάπια τι γίνεται????
Καλησπέρα φιλε Γιάννη πόσο καιρό περνεις ladose και σε τι δοσολογια;
Γενικά ακομα και αν νιώσεις καλύτερα συνιστάται να μην σταματήσεις την αγωγή γιατι μετα τα συμπτώματα θα γυρίσουν ξανά... Θέλει καθοδήγηση απο τον γιατρό... Πρέπει να ακολουθήσεις ενα πρόγραμμα θεραπείας.. τουλάχιστον 9 μήνες και να κάνεις και εσυ ταυτόχρονα πράγματα μην περιμένεις μονο απο το χάπι θαύματα... Οποτε η συμβουλή μου ειναι να μην σταματήσεις την αγωγή από μόνος σου... Ειναι ενα ασφαλες φάρμακο που μπορεί να το περνεις και μακροχρόνια....
Περνεις και αλλα φάρμακα εκτός απο αντικαταθλιπτικά;
Καλησπέρα και από εμένα aki εγώ το ladoze το παίρνω από τέλη Μαΐου γιατί από τν Φεβρουάριο μετά από ένα γεγονός που εμαθα(αρρώστησε ένας ξάδερφος μου) έπαθα αγχωδη διαταραχη και αρρωστοφοβια..η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολύ άγχος που αλήθεια σε τόσους λίγους μήνες δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά θεωρώ δύσκολα να με ξεπέρασε κάποιος σε εξετάσεις,,, η αλήθεια είναι ότι πλέον με το ladoze το άγχος έχει φύγει σχεδόν στο 100%οπως και σχεδόν όλα τα ψυχοσωματικα,, αλλά ακόμα υπάρχει ανυσηχια σκέφτομαι θα πάθω αυτό και απορώ αν αυτό συμβαίνει και σε άλλους να υπάρχει αυτή η ανυσηχια σε καθημερινό επίπεδο,,, από αλλά χάπια τώρα έχω 7 μέρες που άρχισα μια θεραπεία με νεξιουμ για το στομαχι και πριν πάρω το λαντοζ είχα πάρει για ένα μήνα περίπου το librax που μου το είχε δώσει ένας γαστρεντορολογος γιατί είχα ψυχοσωματικα στη κοιλια
[QUOTE=xrysa;1067850]Μετά από την καθοδήγηση του γιατρού, πήρα laprazol για το στομάχι, xanax 0,25mg και μετά το ladose. Εκτος την ενόχληση που έχω στο στομαχι, όλα καλά!! Θα δω μέχρι το βράδυ αν εμφανιστεί τίποτα άλλο.
Καλησπέρα!! Πολύ υπερένταση σήμερα και πολλά νεύρα! Παίρνω τον γιατρό αλλά είναι συνέχεια σε ραντεβού και δεν μπορεί να μου μιλήσει !! Σκέφτομαι να αυξήσω λίγο το xanax αλλά δεν θέλω να το κάνω χωρίς να τον ρωτήσω..
Και εγω εχω ξεκινησει το enlift παλι ειμαι στις 11 μερες στα 10 mg χαλια ειμαι χειροτερα απο πριν..και εγω λεω να περιμενω παλι κανα 2μηνο αλλα δν πιστευω να κανει κ πολλα
Τι παρενεργειες; εγω νοιωθω χειροτερα ναι νοιωθω στεναχωρια ανχος και το αισθημα οτι τρελενομαι πολυ πιο εντονο..εμενα το αντιθετο μ κοπηκε η ορεξη δν τρωω σχεδον καθολου
Ποσο υπομονη δν αντεχω ειμαι χάλια ξυπνησα σημερα νοιωθω τελειως στα χαμενα πολυ παραξενα σαν να το χανω..περνω και bespar 3 φορες την ημερα αλλα περνω και χαναξ αλλιως δν μπορω να βγάλω την ημερα
Σε καταλαβαίνω σε 10 μέρες θα αρχίσεις να ηρεμεις. Σε ένα μήνα θα είσαι άλλος άνθρωπος.. Εγώ είμαι στην 20μερα και από εχθές έχω δει μια πολύ μικρή διαφορά προς το καλύτερο. Έχω μειώσει λίγο και το xanax. Μέτρα τις εβδομάδες. Έτσι κάνω εγώ.. κάθε εβδομάδα που περνάει είσαι πιο κοντά στον στόχο σου.
Αυτο κανω ειμαι ηδη στα 10 μερες στα 10 mg πρεπει να το παω στα 20mg αυτες τις μερες αλλα φοβαμαι μν νοιωθω χειροτερα