Ευχαριστώ πολύ κυκνε
Printable View
Μια χαρά δεν είναι?
Μπράβο! Πολύ καλή επιλογή! Βέβαια εννοώ τον ψυχολόγο, δε νομίζω ότι έχεις να περιμένεις και πολλά από την ομοιοπαθητική. Πάντως να ξέρεις ότι η αυτοκτονία είναι μεγάλο λάθος, και λογικά και θρησκευτικά αν το σκεφτείς. Στη σημερινή εποχή είναι κρίμα με τόση γνώση, φάρμακα, ειρήνη, επιλογές διασκέδασης, φιλίες μέσω ίντερνετ κλπ να αυτοκτονήσεις.
Αν δεν έχεις τίποτα γύρω σου...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F...B9%CE%BA%CE%AE
H ομοιοπαθητική, από τις λέξεις όμοιον και πάθος, είναι μια ψεύδοεπιστήμη που επινοήθηκε το 1796 από τον Σάμουελ Χάνεμαν (Samuel Hahnemann), με βάση το αξίωμα πως «τα όμοια θεραπεύονται με τα όμοια» (similia similibus curantur), σύμφωνα με το οποίο η θεραπεία μιας ασθένειας σωματικής ή πνευματικής[1], μπορεί να επιτευχθεί με χρήση φαρμακευτικών ουσιών που είναι ικανές να προκαλέσουν τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας, όταν χορηγηθούν σε έναν υγιή οργανισμό.[2] Η oμοιοπαθητική αποτελεί μία ψευδοεπιστήμη - μία πεποίθηση η οποία παρουσιάζεται εσφαλμένα ως επιστημονική. Τα ομοιοπαθητικά παρασκευάσματα δεν είναι αποτελεσματικά για τη θεραπεία καμίας νόσου.[3][4][5] Μελέτες μεγάλης κλίμακας έχουν δείξει πως η ομοιοπαθητική δεν είναι περισσότερο αποτελεσματική από ένα εικονικό φάρμακο (placebo), υποδηλώνοντας ότι οποιαδήποτε θετικά αποτελέσματα από τη θεραπεία οφείλονται στο φαινόμενο placebo και τη φυσική ανάρρωση του ασθενούς.
Καλό είναι να δοκιμάζονται όλα..η ομοιοπαθητική με κάποια διατροφή μπορεί να είναι οκ
Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει!
Της ομοιοπαθητικής με την διατροφή είναι καλα
Οταν κάνεις ομοιοπαθητική πρέπει υποτίθεται να μην παίρνεις άλλα φάρμακα . Εδώ εγώ μια περίοδο που έπαιρνα ομοιοπαθητικά , έβγαλα πύον στις αμυγδαλές με 40 πυρετό και μου είπε ο ομοιοπαθητικός μου να μην πάρω αντιβίοση αλλά να πάω αύριο στο φαρμακείο που θα μου έχει γράψει δικά του ομοιπαθητικά . Οχι ότι το έκανα , τσίμπισα αντιβίοση στο επιτόπου αλλά λέμε τώρα ποια είναι η λογική της ομοιοπαθητικής . Αν είναι να μπλέκεις φάρμακα τότε κάτσε στην συμβατική ιατρική Confused889 . Και μην το βάζεις κάτω αδερφέ
Δεν περνώ ποια της συμβατικής ιατρικής...τα έχω κόψει εδώ και 3 μήνες..και θα κάνω αρχή με ομοιοπαθητικα
Ευχαριστώ...θα προσπαθήσω αλλιως
Δεν πιστεύω να κάνουν κάτι τα κανονικά..μόνο κοιμασε
Συνδιασμός διατροφής με ομοιοπαθητικα είναι κομπλε
Ναι έχουν...αλλά φτιάχνεις και την διατροφή σου σωστά και λειτουργείς όμορφα πιστεύω και με ψυχοθεραπεία..έχουν βιταμίνες και για όλο το συστημα
Μακάρι όλοι μας να δυναμωσουμε
Καλημέρα.. υπάρχει και η εκδοχή να μου κάνει είδη placebo..το οποίο δεν θα είναι και ότι καλύτερο
Είδη τα πράγματα γύρω μου χειροτερεύουν σε θέμα με τους φίλους μου γιατί νομίζουν χίλια δυο..θα έρθει δηλαδή και η μεγαλύτερη μοναξιά..η οποία είναι βαρια
Είδη γίνεται αισθητή..από τους γύρω μου γιατί δεν μπορούν να κατανοησουν
Το κατάλαβα χθες το βραδακι
Ίσως Μίνω κ άλλο μόνος..
Γεια σου confused.. Πως νιώθεις σήμερα; θελεις να συζητήσεις κάτι; ολοι νιώθουμε μονοι μας πολλές φορες ομως πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να προσπαθήσουμε..
Τι να προσπαθήσουμε...ούτε καν προσπαθεί κανείς για το καλό σε τέτοιες περιπτώσεις
Γιατί όμως να κάνουμε κακο στον εαυτό μας και να μην τον βοηθήσουμε να παρει τα πανω του. Να πας σε ψυχολογο,να μιλήσεις για οσα σε προβληματίζουν, να καταλάβεις και συ ο ίδιος τι σου φταίει.. Ολοι πανω κατω τα περναμε αυτα και ξέρω ποσο δύσκολα περνάς. Γι αυτό είμαστε εδω ολοι να τα συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε ολοι μαζι.. Γιατί θελεις να κανεις κακο στον εαυτό σου ας ξεκινήσουμε απο εκει
Ήμουν τέρμα φυσιολογικός και είχα βρει τον εαυτό μου πλέον θα ήθελα βοήθεια..δεν έχω φίλους ούτε χρήματα να το υποστηρίξω..έχω χάσει και την αδερφή μου που τα λέγαμε λίγο πιο πολύ..δεν ξέρω που να μιλισω πλεον
Μπορούμε να μιλάμε εδω, ολοι μαζι.. Αυτο με τα λεφτα που λες το κατεβαίνω και εγω παω στο νοσοκομείο σε ψυχολογο που με βοηθησε παααρα πολυ και ακομα παω και φυσικα πηγα και στον ψυχίατρο και μου εδωσε χαπάκια οσο κ να μην ηθελα ήξερα οτι έπρεπε για να στανιαρω.. Αυτο για την αδερφή σου ειναι πολυ ασχημο και δεν μπορώ να πω κατι, ειναι μια απωλεια κ είναι πολυ δυσκολο. Αν κατάλαβα καλα βασικα σωστα.. Σπουδάζεις τι κάνεις γενικα;
Ειμαι μπλοκαρισμένος δεν μπορώ να κάνω κατι
Δεν ξέρω πως μπορώ να είμαι οκ
Να μιλήσεις για αυτα που σκέφτεσαι, προσπάθησε να καταλάβεις τον εαυτό σου και τι σε κανει τοσο δυστυχισμένο ωστε να φτασεις εκει.. Το νιωθω κ εγω ανα διάστηματα αλλα ξερω οτι δεν μπορώ να το κανω.. Ξερεις καταβαθος τι σε τρωει.. Σκέψου λιγο κ μιλα, εδω ειμαστε :)
Πρέπει να δω πως θα κοινιθω..
Εχεις διακοψει την αγωγη σου ( διαβασα σε ενα παλαιοτερο ποστ σου γιατι δεν εβλεπες διαφορά ). Οταν τα κοβουμε εχουμε νεα συμπτωματα λογω ανισορροπιας. Παλευεις με ιδεοψυχαναγκαστικες σκεψεις αλλά για πρωτη φορα διαβαζω οτι εχεις βιωσει απωλεια. Πενθησες; το εκλεισες μεσα σου βαθια ;; Εζησες καποτε σιγουρα μαλλον στα γλυκα χρονια 20 21 22 φασεις γουστα και τωρα λογικοτατο ειναι να νιωθεις μαυριλα. Εχεις δουλεψει ποτέ; εκτος απο τη θρησκεία εχεις μιλησει με ανθρωπους που βιωσαν πενθος; Ζεις σε ενα σπιτι με μεγαλη φτωχεια ή απλα ψαχνουν να βρουν κατι καλυτερο για τους 3 σας; Σε καθε περιπτωση. Ο πονος που μας ωθει στην αναγκη για τελος ειναι μαρτυρικος. Μεσα σου θα παλεψεις να βρεις 1 τουλαχιστον λογο να κρατηθεις απο καπου. Θελεις αγωγη ; θελεις εισαγωγη; θελεις αγωγη και σωστο πνευματικο ;; θελεις ενα νεο στοχο να δοκιμασεις καποια στιγμη να εργαστεις ; ; ; καποτε μεσα σου θα ειχες ονειρα. Καποτε στα σκοτωσαν. Αν ισορροπησεις βιοχημικα ισως αρχισεις παλι να ανεβαινεις σιγα σιγα τον γολγοθα. Ολοι πεφτουμε / Πτωση / Συντριβη ! Παλεψε να ξανα βγεις στο φως. Εσυ μονον μεσα σου ξερεις πραγματικα ποσο δυνατο ειναι το αισθημα ενστικτο επιβιωσης. Βαλε πεισμα και κουραγιο εστω και κουλουριασμενος στο κρεββατι. Θα ξανα σηκωθεις !