Έχεις πάει να κάνεις μια γαστροσκοπηση? Έτσι όπως το περιγράφεις μπορεί να είναι παλινδρομηση η κάτι άλλοι σε σχέση με το στομάχι σου.
Printable View
Είναι οι βλακείες που με τάισαν. Λιπαρά και τηγανητά και εχω καιρο να φάω τέτοια πραγματα. Αλλα μου κανει εντύπωση γιατι τα έφαγα νωρις σχετικά 18:30 με 19:00 δηλαδή δεν τα έφαγα αργά το βραδυ. Πριν κοιμηθω ήμουν μια χαρά δεν είχα το παραμικρό και ξαφνικά στον ύπνο μου με έπιασε το στομάχι άσχημα. Μεγάλη τάση για εμετό αλλα μετα δε ξερω Αφου ήμουν πάνω απο μια ωρα ξύπνιος με πήρε ο ύπνος γιατι δεν άντεχα αλλο!
Φιλε μπορεί να ειναι οτι ειναι. Εγω απο τοτε π μου το είπες αυτο εχω φύγει σε νησί για να δουλέψω και ακομα ειμαι εδω! Και εδω ψυχίατροι και ψυχολόγοι Σεν υπάρχουν! Έναν αγροτικό έχουν στο κέντρο υγείας και αυτο! Εσυ καλα τα λες αλλα κάποιες φορές δεν ειναι και εφικτό! Είτε απο οικονομικής άποψης είτε απο οτιδήποτε! Ας γυρίσω σπιτι μου με το καλο και ολα θα γίνουν όπως πρεπει! Προς το παρόν κοιτάω να τελειώσω τη σεζόν και να φυγω. Ήταν να φυγω τέλη Οκτωβρίου αλλα ζήτησα να φυγω 30 Σεπτεμβρίου γιατι εχω και άλλες δουλειές να κανω πίσω. Και μια απο αυτές ειναι να ξεκινήσω θεραπεία σε κάποιον ειδικό! Έως τοτε κανω υπομονή γιατι εχω αναγκη τα λεφτά όπως οι περισσότεροι άνθρωποι! Και το χειμώνα κανω αλλη δουλεια όποτε όπως καταλαβαίνεις δε θέλω να χάνω μερα γιατι ειναι δύσκολα τα πραγματα!
Είχα άγχος με την υγεία στα 24,τώρα είμαι 29. Μου είχε περάσει τότε και επανήλθε πέρυσι τον Οκτώβριο ακριβώς έτσι. Κοιμόμουν και ένιωσα ξαφνικά πόνο στο στομάχι. Όλο το άγχος με την καρδιά ξεκίνησε από τότε. Το στομάχι ήταν όμως και όχι η καρδιά. Έκανα γαστροσκόπηση και βρέθηκε οισοφαγίτιδα. Πολλοί από τους πόνους που περιγράφεις όπως στο σαγόνι κλπ,είναι αντανακλαστικοι πόνοι οισοφαγίτιδας. Παίζει τεράστιο ρόλο το στομάχι και η τυχόν δυσκολία να χωνέψεις. Πολλές φορές δημουργει και έκτακτες και δύσπνοια. Το ίδιο και το έντερο αν έχεις ευαισθησία.
Καταλαβαίνω το οικονομικό κομμάτι,σίγουρα δεν είναι εύκολο. Προσωπικά έκανα ψυχοθεραπεία κάποιο διάστημα, δεν με βοήθησε πολύ,δεν ξέρω αν εσένα θα σε βοηθήσει,αλλά επειδή δεν τους βοηθάει όλους,θα σου πρότεινα να πας απευθείας σε έναν ψυχίατρο. Εκείνος και θα σε διαγνώσει και θα σου δώσει κάποιες συμβουλές και κάποια συνταγή αν χρειάζεται. Οκ η επίσκεψη θα σου πάει στο πενηνταρι αλλά ψυχίατρο δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε βδομάδα,μπορεί να σου πει να έρχεσαι κάθε ενάμιση μήνα, εξαρτάται. Δεν σου λέω απαραίτητα να πάρεις αγωγή,απλώς και μόνο που θα το ακούσεις από κάποιον ειδικό ότι όλα αυτά οφείλονται σε κάποια ψυχική κατάσταση και όχι στην καρδιά,θα σε βοηθήσει.
Κατανοώ πλήρως την ανησυχία σου γιατί έχουμε ακριβώς τον ίδιο φόβο. Έχω καρδιοφοβια εδώ και ένα χρόνο πλέον και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει κανείς,ούτε εγώ το έχω ξεπεράσει εντελώς,θεωρώ ότι είναι από τις πιο δύσκολες μορφές αρρωστοφοβιας γιατί η καρδιά επηρεάζεται εύκολα, πχ αν αγχωθεις, αμέσως θα ανέβουν οι παλμοί, γιατί η καρδιά υπακούει στην αδρεναλίνη σου και τις κακες σκέψεις. Είναι δύσκολο πραγματικά,αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μετριάσουμε τα συμπτώματα. Οπότε για αρχή ,δοκίμασε να πάρεις εκείνο το συμπλήρωμα που σου είπα,θα σε βοηθήσει στο αίσθημα αδυναμίας και θα σε τονώσει και ζητα ίσως και από το φαρμακείο κάτι για το στομάχι, υπάρχουν πολλά φυτικά φάρμακα που βοηθούν στο βάρος και στη δυσκολία χώνεψης.
καταλαβαινω οτι θελεις να βοηθησεις και σε καμιαπεριπτωση δεν στα ειπα αυτα για να σου την πω. απλα οι καιροι ειναι δυσκολοι και ολη μερα δουλευουμε και το πρωτο παγμα που εουμε στο μυαλο μας ειναι η δουλεια τα λεφτα και πως θα τη βγαλουμε κτλ. εγω προσωπικα θελω να γυρισω σπιτι μου να χαλαρωσω μια δυο μερες και μετα εχω πολλα ραντεβου για δουλεια τον χειμωνα. ειμαι μουσικος και παιζω σε νυχταρινα μαγαζια (μπουζουκια) και απο αυτη τη δουλεια βγαζω καλα λεφτα αλλα και παλι ειναι δυσκολα τα πραγματα εδω. οποτε σαν κυρια σκεψη παντα εχω αυτο. πως θα τη βγαλω πως να πληρωσω λογαριασμους κτλ! μετα απο και κ περα εχω αυτο να με ταλαιπωρει με την καρδια! μολιγς γυρισω θα παω σε εναν ειδικο κατευθειαν. θα εχω καποιες μερες να ξεκουραστω και μπορω να παω! μετα απο κει κ περα σχεδιαζω να παω και διακοπες στο εξωτερικο τον χειμωνα γιατι φετος δεν πηγα πουθενα πειδη ηρθα να δουλεψω εδω καλοκαιρι! αυτο με τα συμπληρωματα το εχω κρατησει απλα δεν ετυχε ακομα να παω σε φαρμακειο να το παρω γιατι αυτες οι μερες ειναι λιγο περιεργες με τη δουλεια. ειναι περιοδος που φευγει κοσμος και ειμαστε λιγο σε προγραμματισμο τωρα και ειναι καπως περιεργα. αλλαζουν το προγραμμα! αλλα θα μου πεις τωρα 2 βδομαδες μεινανε τοσους μηνες εισαι εδω! απλα ερχεται ο καιρος π πλησιαζει να φυγεις και ειναι ακομα πιο εντονη η βαρεμαρα και η κουραση!
Εγω τι να πω που ειμαι 26 και εχω συμτοματα εγγεφαλικου; Κσθε μερα περναω αυτο το μαρτύριο εδω και λιγότερο απο μήνα έχει χειροτερέψει... Μουδιασμα η αδυναμία σε ολη την μία πλευρά χερι-ποδι- πρόσωπο έντονο μούδιασμα της γλώσσας και αυτο στην μια μεριά.... Το χέρι μου σχεδόν παράλυτο... και ολα αυτα μαζι με δυσκολία στην ομιλία.. περνώ καθημερινά Xanax για να μην το σκευτομαι.... Δεν αντέχω αυτη και την κατάσταση.... Δεν μπορώ να πιστέψω οτι είναι ανχος... Της τελευταίες μέρες έγινε πολυ χειρότερα... Ειναι δυνατόν το ανχος να προκαλέσει τοσο εντονα σωματικά συμπτώματα που μοιάζουν με πρόβλημα??
Εσυ φιλε μου για παράδειγμα εχεις αυτο το σφιξιμο στο σαγόνι που ξεκινάει απο την καρδιά.. το νιώθεις δηλαδή έντονο ολο αυτο? Πραγματικά εγώ θέλω να κανω μια μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου αλλα μου ειπαν δεν χρειάζεται έλεος.... Επίσης το CRP ειναι 13 και πανω απο 6 ειναι επικίνδυνο.... Επίσης το LDH ηταν 860 υπερβολικά υψηλό επίπεδο.... Ο γιατρός σοκαριστικε οταν το ειδε αυτο.... Και μετα λεει να επαναλάβω μια εξέταση σε 1 μήνα αλλιώς θα παω σε ρευματολογο να ψάξουμε απο που ειναι η φλεγμονή....
Ναι φιλε μου ειναι έντονο αυτο που νιώθω! Επίσης τωρα πριν καμια ωρα πάνω στη δουλεια επαθα τοσο έντονη και δυνατή έκτακτη με μεγάλη καθυστέρηση που τρόμαξα παρά πολυ. Σταμάτησε η καρδιά μου και εκανε ενα δυο πολυ δυνατούς ακανόνιστους χτύπους και μετα απο 10 λεπτά το ξαναεκανε! Με φρικαρε όλο αυτο και με κανει ακομα πιο πολυ να πιστεύω οτι εχω πρόβλημα παρόλο που εχω κανει εξετάσεις!! Δεν ειναι δυνατόν δηλαδή να ειμαι καλα και να μου κανει τοσο δυνατή έκτακτη! Σου μιλαω σταμάτησε και χτύπησε δυο φορές δυνατά όπως ναναι το ένιωσα πολυ έντονα! Εκτός αυτού εχω και το στομάχι μου ολη μερα σημερα όποτε ειμαι χαλια. Τωρα δεν εχω κατι απλά μου εχει μείνει στο μυαλό μη το ξαναπάθω! Ήταν πολυ κακό και πολυ τρομακτικό!
αστα φιλε μου...... εσυ εφραγμα και εγω εγγεφαλικο..... τελεια...!!!!!! χαχαχα νεα παιδια ειμαστε ρε γαμωτο.....
εγω αν βρω εναν καλο γιατρο και μου πει εισαι μια χαρα τοτε σοβαρα θα τα ξεπερασω ολα......
το ιδιο θα συμβει και σε εσενα αν βαλεις ενα holter..... θα ηρεμησεις μετα εντελως οταν σου πουν εισαι καλα...!!
Φίλε πήγα σε καρδιολόγο έκανα όλες τις εξετάσεις μου είπε ότι είμαι καλά παρόλαυτα εμένα έχει μείνει στο μυαλό μου ότι κάτι έχω γιατί δεν είναι φυσιολογικό να έχω τέτοιου είδους συμπτώματα και πολυ τρανταχτά! Θα βάλω χολτερ σίγουρα μόλος γυρίσω αλλα μεχρι τοτε θα ειμαι με την υποψία! Μπορεί κ μετα.
Κι εγώ σήμερα με έκτακτες είμαι και πόνο στα αριστερά. Σουβλιες. Και ζάλη.
και ομως...... ξερεις τι ειναι η διαταραχή μετατροπής ?
Η διαταραχή μετατροπής είναι μια ψυχική διαταραχή στην οποία οι ασθενείς παρουσιάζονται με συμπτώματα που υποδεικνύουν κάποια νευρολογική ή άλλη γενική ιατρική κατάσταση όπως μούδιασμα, ζαλάδα, παράλυση κ.ά, χωρίς όμως να μπορεί να δοθεί από κάποιον ιατρό κάποια νευρολογική εξήγηση στο πρόβλημα τους.
Η διαταραχή μετατροπής προσδιορίζεται με τους εξής τρόπους:
Ένα ή και περισσότερα συμπτώματα πρέπει να υπάρχουν που να υποδεικνύουν κάποια νευρολογική ή άλλη γενική ιατρική κατάσταση.
Τα συμπτώματα δεν πρέπει να είναι προσποιητά, ο ασθενής πρέπει να νοιώθει πραγματικά αυτά που ισχυρίζεται.
Τα συμπτώματα, μετά από ιατρικό έλεγχο, θα πρέπει να παραμένουν ανεξήγητα και χωρίς καμία ένδειξη κάποιας συγκεκριμένης νευρολογικής ή γενικής ιατρικής κατάστασης.
Τα συμπτώματα δεν πρέπει να περιορίζονται σε πόνο ή σεξουαλική ανικανότητα, δεν πρέπει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας σωματόμορφης διαταραχής και δεν πρέπει να εξηγούνται από άλλες ψυχιατρικές καταστάσεις.
Παρουσίαση της διαταραχής
Η διαταραχή μετατροπής μπορεί να παρουσιαστεί με τους εξής τρόπους:
Αδυναμία ή παράλυση ενός άκρου ή ολόκληρου του σώματος
Προβλήματα ακοής ή όρασης
Απώλεια ή διαταραχή της αίσθησης
Απώλεια ή διαταραχή της ομιλίας
Ψυχογενείς κρίσεις (παρόμοιες με κρίσεις επιληψίας αλλά χωρίς να σχετίζονται με την επιληψία)
Δυστονία
Τρέμουλο και άλλες διαταραχές κίνησης
Προβλήματα στον βηματισμό και την ισορροπία
Ψευδαισθήσεις
Σπασμοί σε διάφορα σημεία του σώματος
Μερική απώλεια μνήμης (κυρίως κατα την διάρκεια του επεισοδίου ή λίγο μετά το τέλος της κρίσης)
Ηχητικές παραισθήσεις (άκουσμα φωνών κλπ.) παρόμοιες με σχιζοφρενικά επεισόδια.
Επιθετικότητα (σε σπανιότερες περιπτώσεις).
Διάγνωση
Η διάγνωση μπορεί να γίνει μόνο από κάποιον ψυχίατρο. Για να δοθεί η διάγνωση θα πρέπει πρώτα να έχουν αποκλειστεί όλες οι ιατρικές και νευρολογικές ασθένειες και παθήσεις που μπορεί να εμφανίζουν τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο ασθενής.
Θεραπεία
Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Εξήγηση. Ο ιατρός θα εξηγήσει στον ασθενή του πως η ασθένεια είναι κοινή και ότι μπορεί να θεραπευτεί, θα δώσει στον ασθενή του να καταλάβει πως δεν είναι "τρελός". Συνήθως ο ασθενής θα παρακολουθείται νευρολογικά έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως η ασθένεια έχει διαγνωσθεί σωστά.
Ψυχοθεραπεία όταν είναι αναγκαία.
Θεραπεία άγχους και κατάθλιψης όταν και αν αυτά εμφανιστούν.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεραπεία που να θεραπεύει απευθείας την διαταραχή μετατροπής,ωστόσο δεν θεωρείται ακατόρθωτη η εύρεση μιας θεραπείας στο προσεχές μέλλον.
πηγη: wikipedia
Φιλε μου εκανε δυο παρά πολυ δυνατές σε σημείο να νομιζω πως παει πέθανα! Σου μιλαω σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα και μετα εκανε δυο δυνατούς χτύπους και μετα απο 10 λεπτά το ίδιο αλλα όχι τοσο δυνατό! Η πρώτη ήταν παρά πολυ δυνατή. Εχω κανα μηνα να το πάθω αυτο ετσι παλι καθόμουν αραχτός και το επαθα! Πραγματικά με χτύπησε πολυ άσχημα και δυνατά π εχω τρομάξει. Ακομα μ εχει μείνει στο σαγονι ενόχληση Ειδικα όταν παίρνω βαθυα ανάσα!
Και εγώ αυτές τις μέρες με κάτι πόνους στο στήθος είμαι και έκτακτες. Αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία και να ζω κανονικά. Ας πούμε τώρα είμαι σε ένα ηπειρωτικο πανηγύρι :)
καλα ρε παιδια ολη με εκακτες ειστε? τι στο καλο? χαχα
εγω το μονο πραγμα που δεν φοβαμαι ειναι η καρδια...... :P
Φιλε. Και εγω δεν τις δίνω σημασία αλλα
Σημερα ήταν τοσο δυνατή που δε μπορούσα να μη δωσω σημασία. Με τρόμαξαν παρά πολυ! Ήταν παρά πολυ δυνατές και έντονες! Και ήταν στο καπάκι η μια με την αλλη και με κάνανε να φοβηθώ πολυ!! Τωρα για τα πανυγιρια είμαστε ετσι με αυτα που παθαίνουμε! Για πουθενά βασικά αλλα Τελος παντων!
Δε γίνεται να έχουμε ολοι τα ίδια ρε φιλε. Εσυ εχεις τα δικά σου που ειναι εξίσου σοβαρά. Αλλα οι περισσότεροι έχουν θέμα με τη καρδιά εκει χτυπάει πιο πολυ! Καρδιά η στομάχι. Όπως και να χει και όπου κ αν χτυπάει κατι πρέπει να κανουμε! Εγω τωρα ήρθα δουλεια και ειμαι καλα προς το παρόν! Μακάρι να παει ετσι η μερα!
Γινεται να σε λουσει κοπελα και να μην εχεις στυση? :p Εμενα με ειχε λουσει μια κυρια γυρω στα 45 πριν 12 χρόνια οταν ημουν φανταρος και ειχα λιωσει :D
Στο κουρειο,μου εχει συμβει μια φορα πριν 5-6 χρόνια λογω αμηχανιας να ιδρωνω χωρις σταματημό.Σα να βγηκα απ το ντουζ.Μου εφερε χαρτι κουζινας και με στεγνωσε με το πιστολακι.Τωρα,πάντα εχω αγχος να μην μου ξανασυμβεί το ιδιο.Μεχρι στιγμής ολα οκ.Απλά ανεβαζω θερμοκρασία και ιδρωνω λιγο οταν μου φοραει την μπερτα!Βεβαια,πηγαινω παντα στον ιδιο κουρεα αλλά αν χρειαστει να αλλάξω,τότε την πρωτη φορά που θα παω σε αλλον θα εχω θεμα.
Ολα αυτα οταν ο κουρεας ειναι αντρας.Σε γυναικα δεν παω ουτε αλυσοδεμενος.Πώς πηγα το 2007 ακομα αναρωτιεμαι!Μαλλον δεν θα ειχα αλλη επιλογη.
Παλιά το είχα και εγώ αυτό με τις κομμώτριες, αλλά μου πέρασε. Σκέφτομαι άλλα πράγματα και δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα.
Χθες δεν κοιμήθηκα καλά. Σήμερα περιμένω έκτακτες πάλι.
Αυτο που λες biliskov κάποιες φορές είναι κινήσεις του στομαχιού, όχι έκτακτες. Αν θες κάποια στιγμή να το εξακριβώσεις, βάλε το χέρι στους παλμούς σου, στο λαιμό ή στον καρπό. Εγώ έτυχε να το έχω μια μέρα και ένιωσα αυτό το τρομακτικό "κενό" και οι σφυγμοί μου δεν έκαναν κάτι διαφορετικό, ήταν μάλλον στο στομάχι. Συμβαίνουν όμως και έκτακτες περισσότερες όταν έχεις στο στομάχι. Κι εγώ τα ίδια τραβάω. Οι χειρότερες μέρες είναι όταν έχω βάρος στο στομάχι ή όταν δεν κοιμάμαι πολύ/καλά και είμαι κουρασμένος και έχω κάτι σαν δύσπνοια εξαιτίας αυτού και αδύναμους παλμούς.
Biliskov Απαντησα στον akis1 που γραφει οτι λογω xanax ειχε στυση οταν τον ελουζε η κοπελα στο κουρειο.Δε νομιζω η στυση να οφειλεται στο φαρμακο :D
χαχαχα αστα φιλε..... η κοπελα ηταν 27 αλλα ηταν τουμπανο.....!!!!! γενικά πιάσαμε και συζήτηση εκεί... το κομμωτήριο που πάω εγώ και κουρεύομαι είναι και τυπου bar... δηλαδή κάθεσαι πίνεις το καφε-ποτο σου και σε κουρεύουν κιόλας... είναι γαμάτη εμπειρία...! βεβαια λίγο ακριβό... αλλα το γούσταρα πολύ όλη την φάση..
γενικά εγώ είμαι πολύ κοινωνικό άτομο... μου αρέσει να μιλάω παντού.... πέρα από το άγχος μου δηλαδή έχω ρίξει πολλά γκομενάκια εδώ κατάφερα και έριξα την ψυχοθεραπεύτρια μου τι θες να πεις τώρα? ;)
βεβαια τώρα έχω σοβαρή σχέση μαζί της... εδώ και 3 χρονια....
εγω ειμαι 26 αυτη 32 αλλα εχουμε πολύ καλή χημεία σε όλα...!!
1 χρονο εκανα ψυχοθεραπεια μαζι της και ταυτοχρονα την γνωριζα γουσταρε και αυτη ολη την τρελα μου γιατι γενικα στην ζωη μου ειμαι πολυ καφρος χαχαχαχα :P
η φαση ειναι οτι την εκανα και να ζηλεύει.... :cool:
Κατι άκυρο. Τωρα πριν λιγο νευρίασα πολυ με κατι. Όταν νευριάζω γίνομαι πραγματικά κατακόκκινος σε όλο το πρόσωπο και καίει όλο μου το πρόσωπο λες και το εριξα νέφτι! Μετα πλύθηκα κάθισα στον ανεμιστήρα μπροστά ήπια χυμό απο λεμόνι επιτόπου μπας κ με ηρεμήσει! Μιλαμε έγινα κατακόκκινος! Τωρα ξαπλώνω μετα αλο μια ωρα και ειμαι καλύτερα αλλα τωρα με πιάνουν τσιμπήματα στη καρδιά και αλλα τέτοια κουφα! Πραγματικά τωρα όποτε νευριάζω φτάνω στα όρια εγκεφαλικού η εμφράγματος! Γίνομαι κατακόκκινος και μετα ειμαι χαλια! Μηπως να πω τον γιατρο να μου γράψει κανένα ηρεμιστικό για αυτές τις περιπτώσεις; Τι λέτε παιδιά;
φιλε μου, ειναι αρκετο περιεργο... η θα ειναι εντονο ανχος.... η θα ανεβαζεις πιεση... γιαυτο πρεπει να βαλεις ενα holter.... apo αυριο παρε τηλ ενα καρδιολογο ιδιοτικο... κανα 50αρη λογικα θα ειναι η επισκεψη μπορει και πιο λιγο... αντε και κανα 30αρι το holter.... σου λεω αμεσα για να μην περιμενεις τωρα μηνες..... εκτος αν βρεις του εοπυ τπτ κοντα στο μηνα... αφου μεχρι τωρα δεν εχεις παθει κατι... ανχος θα ειναι λογικα γενικα μην πινεις αλκοολ καθολου αυτες της ημερες...
Χθες βγήκα για φαγητό μετα τη δουλεια. Παρεΐστικη φάση χαλαρή ούτε ήπια ούτε έφαγα βαριά! Διπλα σε ενα μίνι μάρκετ είχε και σταντ με είδη κάνναβης απο την cbd oil. Μου λεει ενα φιλαράκι πουλάνε και φούντες που ειναι για κάπνισμα. Δεν κανουν τιποτα απο κεφάλι αλλα σε χαλαρώνουν πολυ λεει! Ειδικα αν εισαι στη τσίτα ειναι οτι καλύτερο! Παιδιά έκανα ενα τσιγάρο μαζι με ενα φιλο μου και ήρθα κ έστρωσα! Μιλαμε χαλάρωσα φουλ δεν είχα νεύρα ούτε άγχος ούτε τιποτα! Μολις γυρίσω σπιτι μου θα ξεκινήσω λάδι φαρμακευτικής κάνναβης μίλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι αν με βοηθάει τοτε ας το δοκιμάσω! Το λάδι δρα περισσότερο απο την ίδια την φούντα! Μακάρι να εχει καλα αποτελέσματα!
Μου έτυχε πριν χρόνια να με κουρέψει κοπέλα αλλά δεν θυμάμαι να χα στύση. Δεν ξέρω αυτή αν είχε κάποιο...συναφές θέμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως εργαζόταν πάνω στο κεφάλι μου σχεδόν μια ώρα και στο τέλος της είπε ο εργοδότης της κουρέας που κούρευε στη διπλανή καρέκλα, άσε να συνεχίσω εγώ. Με το που επέστρεψα στην καθημερινότητα μου όταν έβλεπαν το κεφάλι μου με ρώταγαν πότε πάω στρατό!! Η κοπέλα, μου έκανε τα μαλλιά σχεδόν όπως τα κάνουν στους νεοσύλλεκτους! ...Ήταν μάλλον εκπαιδευόμενη...
Biliskov, την έβαλε να με κουρέψει επειδή με βρήκε για εύκολη λεία, δλδ ανεκτικό, διότι κι εγω είχα άγχος και ντροπαλότητα όταν πήγαινα να κουρευτώ. Το άγχος μου ήταν για το που σε πιάνει κουβέντα, κι είναι κάτι όπως που σου κάνουν ανάκριση άμα είσαι πάνω στην καρέκλα κι άλλος σε κουρεύει. Γι αυτό βρες κάποιον κουρέα οικογενειακό φίλο ή κάποιον που σε εμπνέει οικειότητα κι ασφάλεια άν ο συγκεκριμένος σου προκαλεί άγχος κι αμηχανία.
Biliskov, είχες ξανά εμπειρία με χόρτο ή πρώτη φορά έκανες; Ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω ξανακαπνισει και μου έχουν πει ότι βοηθάει,αλλά φοβάμαι μήπως σε μένα δεν βοηθήσει ή μου δημιουργήσει αρνητικά συμπτώματα.
Έκανα παλιά χρήση ψυχαγωγικής κάνναβης όσο ζούσα Γερμανία γιατι είχα διπλα την Ολλανδία και πήγαινα και έκανα. Καμια σχέση η ψυχαγωγική με την φαρμακευτική. Η φαρμακευτική δεν εχει σχεδόν καθόλου την ψυχοτρόπο ουσία (THC) εχει μονο CBD που ειναι για να χαλαρώσεις! Επίσης κανει πολυ καλο σε παρά πολλές ασθενείς και για πόνους και διαφορα. Με λίγα λογια αυτή η κανναβη που την πουλάνε νόμιμα σε καμια περίπτωση δεν σε μαστουρωνει! Πάνε δοκίμασε λαδακι. Εγω μολις γυρίσω σπιτι μου θα παρω λαδακι εδω που ειμαι εχει μονο τσάι και προϊόντα για ατμισμα και κάπνισμα! Θα τους πεις εκει για τι το θες και θα σου πουν αυτοι τις δόσεις και ποσο να πάρεις. Πάντα σε ξεκινάνε με πολυ λιγο στο 3% cbd δηλαδή. Εμένα το είχε γράψει γιατρος στη μάνα μου στη Γερμανία για πόνους. Εκανε κορτιζόνη και δεν περνούσε και με το λάδι cbd πέρασαν οι πόνοι. Μια σταγόνα πρωι μια βραδυ και αν δεις οτι σε κανει καλύτερα θα το αυξήσεις μεχρι να βρεις τη δόση που σε κανει τελείως καλα! Ειναι πολυ αθώο να ξερεις. Δεν εχει την ουσία που θα σε μαστουρωνει! Αν καπνιζεις πάνε πάρε πουλάνε 1 γραμμάριο 10 ευρω και ειναι σε πακετάκια! Όποτε εισαι αγχωμένος πολυ η στη τσίτα στριψε ενα σκέτο χωρίς καπνό και κάπνισε το. Σε εμένα χθες είχε άμεσα αποτελέσματα και ακομα ειμαι καλα! Το βραδυ θα ξανακάνω σημερα για να κοιμηθω καλύτερα! Δοκίμασε το δεν εχεις να χάσεις κατι!
ξερω για το cbd... βοηθαει πολυ..... το εχω πει πολλες φορες εδω στο φορουμ.....
για θεραπεια γενικα προτείνεται το έλαιο....
για άμεση δράση όμως καλή φάση είναι και h φουντα cbd... αλλα η πιο λάθος χρήση είναι το κάπνισμα...... η καλύτερη μέθοδος είναι με vaporizer
επισης ποτε καπνος μαζι με cbd.....
μονο σκετο...!!!!
happy 420!!!!!!
Positive Vibes μονο!!!! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=dODzAKJH2AA
Ξέρω οτι το καλύτερο ειναι το λάδι. Εδω που ειμαι όμως στο νησί δεν εχει λάδι ούτε εχω ατμοποιητη! Το πιο εύκολο και πιο άμεσο ειναι η φούντα. Την καπνίζω σκέτη παρόλο που δεν καπνίζω τσιγάρο και ούτε με καίει ούτε τιποτα. Εδω μονο φούντα θα βρεις η τσάι. Επίσης έχουν και σε μορφή σοκολάτας και σκόνης! Όταν γυρίσω θα κανω λαδακι! Τωρα εδω ειμαι μια χαρά με αυτο π εχω. Επίσης κ με το γλειφιτζούρι που εχει 18% cbd κανει δουλεια.
κοίτα και τα παλιά χρόνια δεν είχανε ατμοποιητες η αρχαίοι όποτε κλασσικά εναλλακτική ηταν τσιγαριλικι χαχα.. απλα χάνει τα τερπένια του φυτού με την καύση χωρίς αυτό όμως να χάνει την ουσία του CBD οπότε μπορείς να το καπνίζεις... απλά η ερώτηση μου ειναι πόσο βάζεις μεσα στο στριφτό??? χαχαχα εγω θα εβαζα ολο το 1g δεν με συμφέρει... επίσης να φανταστώ τζιβανα έβαλες ετσι? γιατί με φίλτρακι δεν.... δεν θα σε πιάσει τόσο... είναι λιγο μλκια να δίνουμε 12 ευρώ για 1G φούντα ιδικά σε κάπνισμα και σκέτο που πρέπει το CBD νομίζω για μισ φορά είναι ενώ σε vaporizer μπορείς να βάλεις λίγο μέσα ποσότητα Ανθούς..
Φίλε αν εχεις θέματα δοκίμασε το. Ασε τα ζαναξ και πάρε ενα λάδι σε μεγάλη περιεκτικότητα. Ειναι πανάκριβο αλλα θα κανει τρομερή δουλεια! Εδω το λάδι με 3% cbd ειναι θαυματουργό. Σκέψου ενα με 20% τι θα κανει. Βέβαια εκει το πας για σοβαρή ασθένεια ετσι; Δε νομιζω να σου χρειάζεται τόση μεγάλη περιεκτικότητα αλλα και παλι κακό δεν κανει! Πραγματικά ειναι πολυ καλή λύση. Βέβαια πρέπει να το παίρνεις κάθε μερα αλλα μεχρι ενα σημείο! Εγω μολις κάπνισα ενα τσιγάρο σκέτο και το εχω καθιερώσει κάθε μερα περίπου τέτοια ωρα θα κανω ενα. Και πίστεψε με ολη μου η μερα παει καλα δόξα το θεό μη το ματιαξω! Πραγματικά με εχει βοηθήσει. Όταν γυρίσω θα παρω το λάδι και πολυ σπάνια θα καπνίζω. Ίσως παρω ατμοποιητη στύλο και να το κανω ετσι. Παρόλο που ήμουν καλα σημερα έκανα ξανά για να με κρατήσει ετσι! Δοκίμασε το φιλε. Το cbd δεν θα σε φτιάξει!!
βασικα το cbd με εκανε να ζαλιζομαι και εβγαζε καπιες παρενεργειες του xanax..... αυτο οταν το επερνα σε ελαιο....
cbd wax ειναι πολυ γαματο...!!!!!! δεν με χαλασε ποτε :cool:
ισως να εχει να κανει και με τα τερπενια του καθε φυτου...! εγω εχω vaporizer και για ανθοι αλλα και για wax και κανω δοκιμες... απλα τωρα δεν κανω τπτ ειμαι σε διακοπες και την βγαζω με xanax 0.5 την ημερα... οταν παω καναδα χαμος θα γινειιι!!!!!! :cool: