βασικα εχω διαφορα καλα πραγματα στην ζωη μου που αν δε τα ειχα δεν θα την εβγαζα καθαρη....Quote:
Originally posted by marina38
Ωραία, είναι πολύ σημαντικό να ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει. Όσο για το 8ωρο με καλές απολαβές...χμ...χαίρομαι που είσαι αισιόδοξος! :) Δεν ξέρω βέβαια τον τομέα σου, οπότε μπορεί πράγματι να είναι περισσότερες και καλύτερες οι ευκαιρίες.
Όσο για τις συμπεριφορές, το θέμα είναι να μην σε πειράζουν ακόμα κι όταν υπάρχουν. Δεν γίνεται ίσως να μένεις εντελώς ανεπηρέαστος, αλλά τι υπάρχει στη ζωή σου ή στη σκέψη σου που μπορεί να αντισταθμίζει την ενόχληση?
και ναι δεν γινεται να μη ενοχλουμε οσο ψυχραιμος, ηρεμος, νηφαλαιος ειμαι..Απλα
1. τωρα το ποτηρι ξεχυλισε...
2. Δεν χαρακτηριζομαι για τους πιο διπλωματικους μου τροπους
3. εγω να τους \"γραψω\", αλλα αυτοι ειναι σαν το \"κακο σπυρι στον κ...\", που το ξεχνάς και σε ποναει οταν καθεσαι....\"
Ασχετο:
επειδη οπως καταλαβατε πρεπει οταν καποιος λεει ΟΧΙ, πρεπει να δωσει και στους αλλους οτι το εννοει...,
απαντησα στον φοιτητη, που μου ειχε στειλει μηνυμα, ποτε θα κανουμε πειραμα...
\"οτι θα τον βοηθησω..οσο θελει ..οταν τελειωσω το γραψιμο\" και\"τωρα με πιεζει χρονος με το διδακτορικο\".
Το ξερω οτι το παιδι δεν φταιει σε τιποτα..αλλα δεν βγαινει ακρη αν λεω ναι σε ολους...ειδατε που καταντησα...(παραπλευρη απωλεια.....)