Απο ποιες τροφές δηλαδη?
Printable View
Καλησπεριζω Mary και ολους, οπως και πολλοι απο εσας εχω περασει κι εγω τα "καναλια" μου και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχω σωματοποιησει οτι πικρες, κατακαθια, αγχη ειχα στη ζωη μου, σωρειες εξετασεων, παθολογοι, γαντρενετερολογοι, ενδοκρινολογοι, καρδιολογοι, οι εξετασεις καλες ολες, αυτο ομως το οποιο δεν με πειθει με την καμια και πιστευω θα το εχω μονιμα ως φοβια πλεον ειναι με την καρδια, παλιοτερα ειχα πολλες συστολες, και εντονες, με γδουπους στο στερνο και μαζι με πονακι, σημειωτεον ειχα τοτε ανεπαρκεια σε βιταμινη D, την οποια ρυθμισα μετα απο 3- 4 μηνες αγωγης, σκαμπανευασματα κατα καιρους ειχα με τις εκτακτες εννοειται, εχω παει 3 φορες σε καρδιολογους στους οποιους οι υπερηχοι και τα ηλεκτροκαρδιογραφηματα με τελευταια εξεταση πριν κανα τριμηνο, αλλα εδω και εναμησι μηνα παιδια με το που κοπιασω λιγο, νιωθω εκτακτη αποτομη, οχι με παυση, απλα εναν εντονο χτυπο μαζι με πονο στο στερνο, και με εχει παει τρεις και μια, σκεφτομαι να παω εκ νεου σε καρδιολογο, δεν ξερω εχω απηυδησει, ειμαι παλι σε περιοδο εν τω μεταξυ με πολλα νευρα, με πιεση μεσα μου, δεν ξερω τι να σκεφτω πια, αυτα τα ολιγα, μακαρι ολοι να βρουμε την ακρη μας και να ελαχιστοποιησουμε και εξαφανισουμε ολα αυτα τα δυσαρεστα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν
Καλησπέρα! Είναί σίγουρα από το άγχος σου όλα! Κι εγώ τη φοβία με την καρδιά την έχω. Πήγαινε ξανά στον καρδιολόγο και βάλε κι ένα holter οχι τίποτε άλλο παρά για να σου φύγει η ανησυχία! Επίσης μπορείς να ξεκινήσεις μαγνήσιο, ρώτα και τον καρδιόλογο σου. Είναι εντελώς ακίνδυνο και βοηθάει πολύ στις έκτακτες, στις ταχυκαρδίες και στις ημικρανίες. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις και έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Εμένα πραγματικά με βοηθάει πολύ αυτό!
48ωρο χολτερ σου έβαλε? Τη μέρα θα τη βγάλεις όπως όλες τις προηγούμενες. Δε θα συμβεί τπτ μην φοβάσαι
-------------------------------
Ladiesshop make for all size and models waterproof washing machine cover.
ευχαριστω Mary, ναι εχω ξεκινησει μαγνησιο, εχω ελαττωσει και αλκοολ και γενικα καφεδες κλπ, και το επομενο μου βημα ειναι ψυχολογος, δεν παλευεται αυτο ρε, πραγματικα, σου τσακαλωνει την καθημερινοτητα σε περιοδους που ειναι σε εξαρση, ευχαριστω και παλι
Καλησπέρα σε όλους..τα δικα μου αποτελέσματα έδειξαν 2000 έκτακτες κολπικες συστολες. Μέση καρδιακή συχνότητα 85. Το μέγιστο 130 και το ελάχιστο 55..και πήγα κ σε άλλον καρδιολόγο ώστε να πάρω κι άλλη μια γνώμη. Έκανα ένα καρδιογραφημα κ ένα τριπλεξ.. Το τριπλεξ έδειξε ελαφριά προπτωση βαλβίδας κ πρέπει να προσέχω μην πάθω ενδοκαρδιτιδα. Το θέμα είναι πως ήδη νομίζω ότι την έχω γτ έχω κάθε μέρα ένα ρίγος χωρίς πυρετό κ έχω πάθει σοκ. Ο προηγούμενος καρδιολόγος δε μου είχε αναφέρει τίποτα για την προπτωση ενώ αυτός τώρα είπε ότι την έχω εκ γενετής.
Δεν την αναφέρουν όλοι γιατί είναι κάτι συνηθες. Η ημέρα σου πώς ήταν οταν φορουσες το χολτερ; Εχεις δραστηριότητες και περπατας ή κυρίως καθιστική ζωή;
Ενδοκαρδιτιδα έχει πολυ σοβαρά συμπτωματα. Συστεινεται απλα αντιβιωση μετα απο επισκεψη στον οδοντιατρο.
Τι συμπτωματα έχεις;
Οι 2000 έκτακτες είναι καπως αυξημένες. Καπνιζεις ή πινεις πολλους καφεδες; Τις νιωθεις μέσα στη μέρα ή δεν τις καταλαβαινεις;
Γενικά ζούσα πολύ καθιστική ζωή και τώρα προσπαθώ να κάνω πράγματα μέσα στη μέρα ώστε να μη κάθομαι. Την ημέρα που φορούσα το χολτερ ήμουν εκτός σπιτιού τις περισσότερες ώρες περπατούσα κλπ λόγω κάποιων υποχρεώσεων κιόλας. Κάπνιζα περιστασιακά μια στο τόσο κ από έναν καφέ την ημέρα. Τώρα είπα να κόψω τελείως τη καφεΐνη. Αυτές τις βδομάδες βίωσα πολύ έντονο στρες λόγω κάποιων γεγονότων και παρουσίασα τις έκτακτες. Ναι τις ένιωθα αρκετές κιόλας θα έλεγα. Τώρα αυτές τις μέρες αντε να νιώσω μια δυο. Όσο από συμπτώματα εχω που και που πόνους στήθος κ πλάτη που πάνε και έρχονται δε κρατάνε πολύ, κοπωση,ριγος κρυωνα πολύ αλλά πυρετό δεν έχω γι αυτό φοβήθηκα για ενδοκαρδιτιδα. Κι όλο αυτό με έχει ρίξει πολύ κ δεν έχω κ τη καλύτερη διάθεση.
είναι πολύ καιρό.