Αυτό είπα και εγώ Mdask και με αρχίσανε στα \"άνετα\" για την κενωνία την άτιμη.
Αλλά οι άντρες που είναι δεν μας είπανε. Χεχε¨:)
Printable View
Αυτό είπα και εγώ Mdask και με αρχίσανε στα \"άνετα\" για την κενωνία την άτιμη.
βρε μαρια,
και σε ενα μπαρακι να πας που να μην ειναι τιγκα αλλα χαλαρο
κατι θα βρεις, οχι βεβαια αυτο που θες ακριβως αλλα κοιτωντας κατι παιζει.
Δυσκολο σου φαινεται αυτο η αδυνατο?
εσυ τι τους θες τους αντριδηδες???Quote:
Originally posted by nature
:P
Δεν τους θέλω για πάρτη μου, είμαι οκ στο θέμα συντρόφου, όμως δεν ξεχνώ τα φιλαράκια μου που είναι ρέστες. :)
Quote:
Originally posted by nature
Δεν τους θέλω για πάρτη μου, είμαι οκ στο θέμα συντρόφου, όμως δεν ξεχνώ τα φιλαράκια μου που είναι ρέστες. :)
αυτο ειναι....
αμα εισαι αλτρουιστρια κανει μπαμ....
:cool:
Α! μάλιστα... τώρα κατάλαβα...Quote:
Originally posted by krino
βρε μαρια,
και σε ενα μπαρακι να πας που να μην ειναι τιγκα αλλα χαλαρο
Το λάθος μου είναι στο θέμα ποσότητα και ποιότητα!!!
Ο βαθμός στριμώγματος δηλαδή είναι που κάνει τη διαφορά!!!!!!!!
:-) :-)
Να\' σαι καλά βρε krino...
θα επανέλθω μετά το πείραμα για να δώσω τα αποτελέσματα!
εγω σου ειπα μια ιδεα σε ενα δημοσιο χωρο που μπορεις να παιξεις ανετα με ευνοικες συνθηκες.
Απο κει και περα υπαρχουν αρκετες παραλλαγες...
ΥΓ.... σορρυ για το συσχετισμο, ο πικερ παλια ειχε βαλει μια αγγελια σχετικη εδω μεσα.
Πως γινεται αυτο το πραγμα δεν το καταλαβα ποτε μου, αυτο που λεει η MDASK εγω το ζω απο την αναποδη, που ειναι οι γυναικες απο 24 - 30? γιατι ολο κατω απο 18 βλεπω και κυκλοφορουν. Μην παει το μυαλο σας οτι ψαχνομαι απλα αρχιζω και πεταω τις παρωπιδες και κοιταζω τι γινεται γυρω μου χωρις βεβαια αυτο να αλλαζει κατι μεσα μου απλα παρατηρω.
αντε θα μας κουφανετε σημερις....
ρεεεεεεεεε που ειναι οι ανθρωποι, μπορειτε να μου πειτε???
Θα συμφωνησω με την MDASK, που πηγαν ολοι οι αντρες μεταξυ 30-40? Δεν κουνιεται φυλλο εκει εξω.... δυστυχια, ερημια..... και ειμαστε και σε μια ηλικια που σιγα σιγα θελουμε να κανουμε οικογενεια, τι εγινε, ολοι παντρευτηκαν, κλειστηκαν στα σπιτια τους?
προσωπικα, με εχει πιασει και εμενα ενα αγχος οτι δεν προκειται να βρω ενα συντροφο.......και τα χρονια περνανε.......
mike1978, κανεις λαθος, υπαρχουν πολλες κοπελες σε αυτην την ηλικια σε clubs που πηγαινω εγω, για πηγαινε κατα Πηραιως μερια......αλλα και γενικα σε πολλα clubs αυτες οι ηλικιες παιζουν!......
αντε για συνεννοηθητε,
ποιος ξερει ακριβως που κρυβονται οι ρημαδηδες οι αντρες....
Kρύβονται από κάτι λυσσάρες σαν εμάς:D
εεεε μααααα....
ασε και ποναει η πλατη μας πλεον....
ΓΕΡΑΜΑΤΑ...
Μου πεφτει κομματακι μακρια η πειραιως που λες, εδω που μενω εγω δεν κουνιεται φυλλο.Quote:
Originally posted by lizard
Θα συμφωνησω με την MDASK, που πηγαν ολοι οι αντρες μεταξυ 30-40? Δεν κουνιεται φυλλο εκει εξω.... δυστυχια, ερημια..... και ειμαστε και σε μια ηλικια που σιγα σιγα θελουμε να κανουμε οικογενεια, τι εγινε, ολοι παντρευτηκαν, κλειστηκαν στα σπιτια τους?
προσωπικα, με εχει πιασει και εμενα ενα αγχος οτι δεν προκειται να βρω ενα συντροφο.......και τα χρονια περνανε.......
mike1978, κανεις λαθος, υπαρχουν πολλες κοπελες σε αυτην την ηλικια σε clubs που πηγαινω εγω, για πηγαινε κατα Πηραιως μερια......αλλα και γενικα σε πολλα clubs αυτες οι ηλικιες παιζουν!......
Παιδιά, να οργανωθούμε λίγο ε ? Ν\' αρχίσουμε να μοιράζουμε φώτο από συγγενείς που θέλουμε να τακτοποιήσουμε κι ό,τι προκύψει, στους γάμους που θα πάμε υπόσχομαι ζειμπέκικο!!!
mike1978 πρεπει να κουνησεις και εσυ λιγο τα ποδια σου....τα αγαθα κοποις κτωνται! Δεν γινεται ολα στο πιατο!........
εμμ δεν ανοιγουμε σχετικο θρεντ???
οι ξομπαρκοι (μελη, συγγενεις, φιλοι απαντες) να φτιαχτουμε λιγακι...
Θα συμμετάσχω στη λίστα με τουλάχιστον 10 φωτογραφίες. Ξανθιές, μελαχρινές, ψηλές, κοντές, καπάτσες, αγαθές,.....
Ωραία... εγώ κάνω το πρώτο βήμα και επισυνάπτω μία φωτογραφία μου για κάθε ενδιαφερόμενο...Quote:
Originally posted by sabb
Παιδιά, να οργανωθούμε λίγο ε ? Ν\' αρχίσουμε να μοιράζουμε φώτο από συγγενείς που θέλουμε να τακτοποιήσουμε κι ό,τι προκύψει, στους γάμους που θα πάμε υπόσχομαι ζειμπέκικο!!!
Δεν είναι από τις καλές μου, είχα μόλις σηκωθεί από το κρεββάτι ... αλλά δεν πειράζει..
Να τους πείτε πάντως να μην απογοητευθούν, είμαι καλύτερη από κοντά!
http://i96.photobucket.com/albums/l174/tallgirl_in_la/models/female-model-Angelyn-Jesena-pic-ima.jpg
Αν εννοεις οτι δεν βγαινω κανεις λαθος καθε μερα ειμαι εξω (με τι διαθεση ειναι αλλη ιστορια), αν παλι εννοεις για την αποσταση οπως και να το κανουμε 500 χιλιομετρα δεν ειναι και λιγα.Quote:
mike1978 πρεπει να κουνησεις και εσυ λιγο τα ποδια σου....τα αγαθα κοποις κτωνται! Δεν γινεται ολα στο πιατο!........
Τι το καναμε εδω facebook?
Quote:
Originally posted by MDASK
Δεν είναι από τις καλές μου, είχα μόλις σηκωθεί από το κρεββάτι ... αλλά δεν πειράζει..
χμμμ στη παραλια εχεις και κρεβατι ε???
ενδιαφερον....
Ήμουνα διακοπές εντάξει????????
Δεν κατάλαβα... τι εννοείς?????/
οτι πήρα μία φωτό μοντέλου και το παίζω ωραία και μοιραία?
:P:D:cool:
ε πες οτι ησουν διακοπες, που να ξερω???
αν εισαι ωραια και μοιραια, εσυ το ξερεις.
Δεν χρειαζεται να στο πω εγω.
:P
mike 1978 εκανα λαθος αλλα εγραψες \'\'κομματακι μακρια\'\' και παρανοησα!.....νομισα πως εμενες Αθηνα γι\'αυτο σου το\'γραψα!..... Συγνωμη.....
Δεν πειραζει, θα ερθω αθηνα τον αλλο μηνα. Να ρωτησω κατι διοργανωνονται συναντησεις μεταξυ των μελλων του φορουμ?Quote:
mike 1978 εκανα λαθος αλλα εγραψες \'\'κομματακι μακρια\'\' και παρανοησα!.....νομισα πως εμενες Αθηνα γι\'αυτο σου το\'γραψα!..... Συγνωμη.....
mike1978 αν ρωτας εμενα, δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα νομιζω πως οχι......μονο αν το κανονισουμε μεταξυ μας μπορουμε να συναντηθουμε!....
Καλο θα ηταν να μπορουσαμε και απο κοντα να τα πουμε οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικα. Οποιος μπορει και θελει ας κανονισει μια συναντηση.
δικα μου η δικα σου??Quote:
Originally posted by elpi68
ΓΕΡΑΜΑΤΑ...
ΔΙΚΑ ΜΟΥ
τα βλεπω.
εχεις καμερα κρινο
οχι, ματια ανοικτα.
Ενημερώστε και εμένα αν κανονίσετε κάτι!!!Quote:
Originally posted by krino
δικα μου η δικα σου??Quote:
Originally posted by elpi68