Δεν ημουν ιδιαιτερα θετικος απλα γιατι φοβομουν οτι θα σκαλισω και θα ανακαλυψω πραγματα που δεν θελω να ερθω αντιμετωπος αλλα πλεον μαλλον θα ειναι σωτηρια λυση για μενα
Printable View
Εγω προσφερθηκα και της ειπα οτι θα σε βοηθησω οσο χρειαστει μεχρι να βρεις δουλεια εκεινη δεν ηθελε με τιποτα.
Φταιω κι εγω μαλλον γιατι δεν τα αναλυω ολα με τον γραπτο λογο.εχω δωσει υποσχεσεις τις οποιες δεν τηρησα με συνεπεια να δενεται με αυτες και οταν δεν γινονται πραξη να απογοητευεται (πχ κανε υπομονη του χρονου θα ειμαστε καλα και θα ειμαστε μαζι στο σπιτι μας κλπ)
Χρηματα υπαρχουν απο παθητικα εισοδηματα και απο τον τζογο με μεγαλες αυξομοιωσεις κατα καιρους χωρις ομως να μου δημιουργει αυτο προβλημσ στη δικη μου καθημερινοτητα αλλα να μην μπορει να το καταλαβει και να της δημιουργει ανασφαλεια.
Να υπαρχει ηρεμια και να ειμαστε καλα μαζι θελω αλλα δεν ξερω πως μπορω να το επιτυχω.
Κι εκεινη λεει το ιδιο θελει
please... απο τον τζογο ΔΕΝ ειναι τα εισοδηματα. απο τον τζογο ειναι μονο η χασουρα, "με αυξομειωσεις" οπως λες κι εσυ...
προφανως τα εισοδηματα αντεχουν για να ζειτε και να πετας και στην μαυρη τρυπα που λεγεται τζογος, χωρις να πεινασετε.
ευχομαι να ειναι παντα ετσι (να μην πεινατε δηλαδη, οχι να συνεχισεις τον τζογο).
περα απο αυτο, λες θελεις να ειστε καλα με ηρεμια.
να ειστε πως καλα, δηλαδη; να ειστε ηρεμα οπως ζειτε και τωρα, μακρια και αγαπημενοι ή να ειστε μαζι;
και με τις υποσχεσεις που δεν τηρησες τι σκοπευεις να κανεις; να τις τηρησεις η να τις ξεχασετε;
αυτα πρεπει να τα ξεκαθαρισεις μεσα σου και να τα ξεκαθαρισεις και σε εκεινην, ειτε για να κανει υπομονη, ειτε για να το παρει αποφαση και να μην περιμενει αυτα που υποσχεσαι.
την βοηθησες να βρει καποια δουλεια;
ειστε και οι δυο σε μια παθητικοτητα και δεν μπορειτε να βγειτε.
εκεινης της την δημιουργει η ανεργια και η στασιμοτητα ενος συντροφου που ειναι παραδομενος στον τζογο και δεν τηρει τις υποσχεσεις του , ουτε εχει στοχους και σχεδια για το μελλον, εσενα σου την δημιουργει το ιδιο το αδιεξοδο του τζογου...
για μενα χρειαζεστε και οι δυο ψυχοθεραπεια μπας και ξεβαλτωσετε..
ρεμ καταλαβεσ τι κουμασι ειναι αλλα εχει απιστευτεσ επικοινωνιακεσ δεξιοτητεσ και ειναι πανεμορφη μπορω να περασω οσο χρονο θελει χρονια μηνεσ συζητωντασ και πινοντασ καφεδακι η παντρεια ειναι ρισκο τα παιδια ξενερωμα τη βλεπω σαν ανθρωπο και τη λατρευω λεφτα εγω δεν εχω αμα βρει να μασ πει να τα φαμε δεν ξερω παρελθον μου πανε κατι χαζα οτι ειναι απο το λονδινο κι εγω ειμαι απο την αλανα στην αλανα ο καλυτεροσ ηταν ο διαβολοσ 7 χρονια παιζαμε ξυλο ντεμεκ παιζαμε μπαλλα ωσ παιδι τουσ αγαπησα οποτε ασ ειναι απο το λονδινο αν εβλεπεσ πωσ ηταν τα παιδια τοτε που εγω επρεπε να επιβιωσω κι ημουνα παναγια θα λεγεσ οτι αυτη ειναι αγγελοσ στρατο ειχαμε κατι αλλουσ τα καλικαντζαρακια μπροστα τουσ ητανε καθηγητεσ πανεπιστημιου πιασαμε πατο βρηκαμε αμυνεσ και συνεχισαμε μετα απο αγωνα ανεβηκε το επιπεδο και τωρα εμεισ οι φτωχοι ειμαστε ισοι με αυτουσ το κοριτσι παντωσ ειναι πραγματικα πανεμορφο σε συγκριση λοιπον με την αλανα τωρα ειναι ολα παιδικη χαρα ειδικα τα κοριτσια ειναι κι ομορφα και καυλερα οι αλλοι και χαλιαμουτρεσ και δε μιλουσαν και δε φεροταν και καλα
εν κατακλειδι ασ ειναι απο οπου θελουν ασ καναν οτι θελουν τισ λατρευω τισ εκτιμαω μονο να μην ειναι πλουσιοπαιδα εκει θα πω οτι με ξεγελασαν κι αν ειναι το καλο που τουσ θελω να κοροιδευουν τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο αυτα
ελις, δεν εχω καταλαβει γιατι τα γραφεις αυτα. το γνωριζεις το ζευγαρι προσωπικα;
εχετε γνωριστει;
Θεματοθέτη δεν έχω καταλάβει γιατί έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα σε μια σχέση προβληματική εξαρχής. Γιατί μη μου πεις όλα ήταν καλά ένα εξάμηνο, τον πρώτο καιρό χαίρω πολύ, όλοι προσπαθούν να δείξουν κάπου και τον καλύτερο εαυτό τους κι όσο είσαι μες στα μέλια τα άσχημα τα παραβλέπεις. Εσένα τι σε τράβηξε σε αυτήν την κοπέλα δηλαδή;
Επειδή κάτι μου θύμιζε το θέμα σου, έψαξα και είδα τώρα ότι είχες ξαναγράψει τον Φεβρουάριο και έλεγες ότι εάν χωρίζατε, εσύ την άλλη μέρα θα ήσουν καλά κι αν ήξερες ότι θα είναι και εκείνη θα είχες χωρίσει. Δεν είσαι μπερδεμένος λοιπόν ως προς το ερωτικό, σου έχει περάσει, απλά αισθάνεσαι σαν νοσοκόμος ή σωτήρας της.
Αυτό πρέπει να το δουλέψεις με κάποιον ειδικό και να δεις πως θα την κάνεις με ελαφρά.