-Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι λεφτά............
-Αγάπα σαν να μη σε πλήγωσε κανείς..........
-Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς .............
-Τραγούδα σαν να μη σ΄ακούει κανείς ..............
-Ζήσε σαν να ήταν η γη ένας παράδεισος............
Printable View
-Δούλεψε σαν να μην χρειάζεσαι λεφτά............
-Αγάπα σαν να μη σε πλήγωσε κανείς..........
-Χόρεψε σαν να μη σε βλέπει κανείς .............
-Τραγούδα σαν να μη σ΄ακούει κανείς ..............
-Ζήσε σαν να ήταν η γη ένας παράδεισος............
Ήρθε η επομένη ημέρα μόνος μου σε ένα μεγάλο σπίτι, με απεριόριστο χρόνο τώρα μόνο για μένα.
Φίλοι , παρέες, οικογένεια και εγώ. Όλος ο κόσμος μια σταγόνα ζωής και δεν ζητά τίποτα από σένα, μονάχα εσύ μπορείς να ζητήσεις, μονάχα εσύ μπορείς να προσφέρεις. Όσο προσφέρεις αληθινά τόσο σου επιστρέφονται περισσότερα. Πρόσφερε χωρίς ανταλλάγματα και απολαυσε την ζωη που έρχετε.
Υπαρχει αλλος στην ζωη της μαλλον καιρο τωρα.
Ευχαριστω παιδια για την πολυτιμη βοηθεια σας ειδικα τον Empneustns επεσε μεσα τελικα.
Εγινα λιγο σοφοτερος με ολα αυτα.
και γνωριζω οτι η φιλια μπορει να ειναι παντοτινη, για τα υπολοιπα για την ωρα αμφιβαλω.
Αν αγαπάς κατι πολύ, αστο να φύγει.
Αν γυρίσει θα\' ναι για πάντα δικό σου.
Αν δεν γυρίσει.....δεν ήταν δικό σου ποτέ!!!!!
Quote:
Originally posted by kapetan_s
Αν αγαπάς κατι πολύ, αστο να φύγει.
Αν γυρίσει θα\' ναι για πάντα δικό σου.
Αν δεν γυρίσει.....δεν ήταν δικό σου ποτέ!!!!!
εγω εχω μπερδευτει καπως..
αν πηγαινοερχεται ειναι δικο σου η οχι?
Αν πηγαινοέρχεται δεν ειναι μόνο δικό σου
Είναι κυρίως ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥ και δικού σου
αααα μισο μισο ε???
;)
νομιζω τα ντεμη και εδω και εκει δεν ειναι κανενος! Γιατι πεφτει στην παγιδα του δεν ξερω τι θελω.
Ουτε δικο σου, ουτε δικο της, ουτε του αλλου. Ποιος θελει να μην ανηκει πουθενα?
Oχι..είπα κυρίως του ευατού του που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει εκεί:cool:Quote:
Originally posted by krino
αααα μισο μισο ε???
;)
Γιαυτό πηγαινοέρχεται.
:cool:
Quote:
Ποιος θελει να μην ανηκει πουθενα?
καλυτερα αυτο να μην το ανακαλυψεις ποτε.
Ο γάμος ως θεσμός είναι αναντικατάστατος. Κανείς δεν μπόρεσε να βρει κάποιον άλλο τρόπο να ενωθούν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται, να γίνουν μια νέα οικογένεια και να ζήσουν με έναν τόσο ισχυρό συγγενικό δεσμό.
Ωστόσο κανείς δεν είναι αναντικατάστατος!
ο ερωτας με ερωτα περνα......
\"Κάθε περίπτωση είναι σίγουρα μοναδική κι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ξαναγεννιέται. Όταν κάποια σχέση δεν είχε ευτυχισμένο αποτέλεσμα με την πρώτη φορά δεν θα έχει καμιά ελπίδα ακόμη κι αν υπάρξει δεύτερη ευκαιρία με τον ίδιο άνθρωπο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπεράσεις αυτόν που σε πλήγωσε και να κάνεις την επόμενη προσπάθεια σου το συντομότερο δυνατό. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις στην επόμενη σχέση σου είναι οι συγκρίσεις με τον προηγούμενο που ερωτεύτηκες πολύ. Άφησε τον εαυτό σου να δεχθεί το καινούριο χωρίς προκαταλήψεις και παρελθοντολογία. Υπάρχουν άνθρωποι που διδάσκονται από τα λάθη τους, διαγράφουν το παρελθόν και προσπαθούν με περισσότερη σοφία να φτιάξουν κάτι καινούριο από το μηδέν. Πιστεύω ότι αυτοί είναι οι περισσότερο κερδισμένοι κι αυτό που κάνουν είναι το καλύτερο... Ένα είναι σίγουρο, πάντα θα υπάρχει κάποια επόμενη σχέση που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει ακόμη πιο δυνατά.\" Αγνωστος
Το θεμα ειναι οτι θελω να ειμαι ξεκαθαρος με την επομενη σχεση μου. Να μην εχω υπολειματα ερωτα με την προηγουμενη. Αγαπη οκ ειναι αλλο.
Πως σκοτωνεις ενα ερωτα? Απομυθοποιηση του αλλου?
Ο ερωτας με ερωτα περνα?
\"Την εξασκούν πολλοί άνθρωποι αυτή την τακτική και συνήθως ο αδύναμοι, είναι το στοιχείο τους μια μορφή αποφύγεις του προβλήματος το οποίο μάλιστα του δίνεις παράταση διότι θα το αντιμετωπίσεις και πάλι μπροστά σου.
Δεν κατηγορώ όσους την πράττουν ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά διαφωνώ κάθετα με αυτή την τακτική η οποία όχι μόνο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει αλλά θα σου δημιουργήσει και προβλήματα αργότερα στην ζωή σου. Πάμε όμως βαθύτερα στο θέμα :
Όταν κάποιος χωρίζει και έχει μάλιστα το χαρακτηριστικό της αδυναμίας , μη αυτάρκειας, ανασφάλειας και φόβου της μοναξιάς τότε σαν κυνηγημένος προσπαθεί απεγνωσμένα να πιαστεί απο κάπου για να μην αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει να κάνει με τον φόβο του χωρισμού και την είσοδο στο κόσμο την μοναξιάς. Έτσι η ποιο εύκολη λύση είναι να επιδιώξει κάποια άλλη σχέση αμέσως πιστεύονται ότι μέσο αυτή της γεφυρωμένης μετάβασης θα απαλύνει τους πόνους.
Όμως δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει ήδη θύμα των πράξεων του μια τέτοια κίνηση θα έχει τις εξής συνέπειες: Πρώτον δεν θα μπορέσει να δώσει στον άλλον τον καλύτερο του εαυτό μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει την προηγούμενη κατάσταση μέσα του έτσι κυοφορεί μολυσμένα κατάλοιπα που θα τα μεταφέρει σε αυτή του την σχέση. Απο την άλλη όταν θα χωρίσει απο αυτή την σχέση πάλι θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισε στην πρώτη δηλαδή τον πόνο άρα δεν είναι κάτι που το αποφεύγει πλήρως αλλά απλώς κοροϊδεύει τον εαυτό του και δινει μια παράταση στην κατάσταση.
Βασικά όταν χωρίζουμε το πρώτο στάδιο που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι πρώτον να φέρουμε την γαλήνη και την νηφαλιότητα μέσα μας διώχνοντας όποιο νεφελώδες συναίσθημα ώστε να δούμε τι πραγματικά συνέβη και αμέσως να δούμε τι δωρα-μαθήσεως μας πρόσφερε ο πόνος αυτός του χωρισμού. Στην συνέχεια να ανακτήσουμε και πάλι την δύναμη και την αισιοδοξίας μας και να επεξεργαστούμε τις πληγές και τα κατάλοιπα ώστε να τα αφομοιώσουμε σωστά με ευεργετικό τρόπο.
Μην ξεχνάμε ότι ο εχθρός που σε αυτή την περίπτωση είναι ο πόνος δεν τον γιατρεύεις αποφεύγοντας τον αλλά κυνηγώντας τον , θυμάσαι ; ο εχθρός απομακρύνεται όσο τον πλησιάζεις και είσαι έτοιμος να τον αντιμετώπισης με δύναμη, θάρρος , πίστη θέληση και πειθαρχία.
Κατέκτησε μέσα σου την υπομονή και κάνε
τον απολογισμό για να δεις τα διδάγματα της ζωής
Η εσωτερική νηφαλιότητα και γαλήνη είναι το προσοδοφόρο έδαφος για μεγάλες αποφάσεις , σκέψεις και ανακεφαλαιώσεις της ζωής αλλά και για επούλωση κάθε πληγής και πόνου
Αποφεύγοντας τον πρόβλημα απλά δίνεις μια παράταση
να το αντιμετωπίσεις οπότε πάλι μπροστά σου θα το βρείς\" Αγνωστος
Ποια ειναι τα σταδια ενος χωρισμου?
Ποια η διαρκεια του? Συμβουλες?
Εξαρτάται πάντα τη σχέση.Quote:
Ποια ειναι τα σταδια ενος χωρισμου?
Ποια η διαρκεια του? Συμβουλες?
Νομίζω όμως πως όλοι μας καταλαβαίνουμε πότε οδίζουμε σε χωρισμό κ βλέπουμε τα στάδια αποχωρισμού με τον άνθρωπό μας.
Τι συμβουλές.....πρέπει να το ζήσεις-ουμε ο καθένας μας όταν συμβαίνει.Να εξελιχθεί φυσιολογικά κ όχι να το πνίξουμε γιατί πάλι μέσα μας θα μείνει...
Πολύ δύσκολη φάση αλλά μέσα στη ζωή κ αυτή.
\"http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=250\"
ευχαριστω pops
Πάτησα τη διεύθυνση κ μου γράφει το φόρουμ που επιλέξατε δεν υπάρχει.Τέλος πάντων...Quote:
\"http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=250\"
ευχαριστω pops
:)
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=250
παζει χωρις τα \"
Έρωτας = έλξη + πάθος Χ διάρκεια/θέληση Χ (αντοχή + επιθυμία)
Ρε παιδια, εχουμε χωρισει 3 εβδομαδες περιπου, και με περνει στο τηλ. ανα μια εβδομαδα, για να δει τι κανω στο φιλικο (να μην χωρισουμε ασχημα, να μεινουμε φιλοι κλπ). Ενω οπως λεει ο δικιγορος της την συμβουλεψε να μην εχει καμια επικοινωνια μαζι μου, αλλα και αλλοι πιστευω φιλοι και οικογενεια γιατι την οχλω, παπαριες ασχετων-\"ειδικων\" (συγνωμη για την γλωσσα μου). Και εκει που εχω μπει σε μια σειρα...πεταει το \"δεν ειμαι με κανενα τωρα, δεν επριμενω κανενα και κανεις δεν με περιμενει\" καπως ετσι. Τι μας λεει τωρα το μικρο? Τοσο καιρο γιατι δεν ελεγε τιποτα. Μονο δεν ηξερε τι ηθελε. Απο οτι μαθαινω το πρωτο καιρο ειχε παθει καταθλιψη, μαλλον τωρα ειναι καλυτερα, την ακουσα πιο ηρεμη, αλλαγμενη. Εγω τι φταιω, τι πρεπει να πληρωσω ακομα, τι κανω?
καλή σου μέρα καπετάνιε..
επειδή δεν κατάλαβα καλά...
δηλαδή την ακούς μετανιωμένη στο τηλέφωνο;
Διάβαζα το θέμα σου και συγκινήθηκα με την ειλικρινή αγάπη σου, και τις προσπάθειες σου
Πια όμως, ίσως θα πρέπεθι να κάνεις πράγματα για τον ευατό σου
Να τον ηρεμήσεις, να τον αγαπήσεις, να τον ακούσεις
Αν δεν αισθάνεσαι άνετα που μιλάτε, ή σε ρίχνει αυτό, μπορείς να κόψεις την επικοινωνία μαζί της
Δεν ξερω πια ουτε τα βαθυτερα αιτια του χωρισμου μας.
Καλο διαθετη ηταν (ειχε περασει ή περνει ακομα δε ξερω φαση καταθλιψης) αν ηταν μετανιωμενη θα ελεγε να γυρισει, θα εστελενε κανενα sms , να βγουμε για καφε, εστω ενα τηλεφωνο. Τιποτα ομως. Οχι δεν ειναι, ισως αργοτερα το μετανιωσει. Mετανιωνουμε συνηθως οταν ειναι αργα!
Εγω ειχα κοψει επικοινωνια σημερα της εστειλα sms.
\"Γεια σου, Θα ηθελα να σου πω πολλα αλλα δεν εχει νοημα.\"
\"Τι το θελες το το δεν εισαι με καποιον και κανεις δεν σε περιμενει?\"
\"Να το κανω τωρα τι? να αποκτησω ελπιδες ψευτικες. Οχι μικρη μου.\"
\"Αθελα μου σε πληγωνω και αθελα σου το ιδιο, απο Αγαπη Πως μπορει ?\"
\"Εγω επειδη Πραγματικα σε Αγαπω σε αφηνω ελευθερη κανε οτι θες λοιπον!\"
\"Την προθεσμια την γνωριζεις για να ειμαι δικαιος αν θες να πολεμισεις ελα πριν φυγω μακρια απο τον στοιβο της μαχη της κοινης μας ζωης και ο ΘΕΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ\"
Τι αλλο θα κανω ... απευθειας συνδεση κινητου με φοδουμ
Οταν πολεμαμε για ιδανικα οπως για την Αγαπη και για τον Ερωτα, αξιζει.
Αλλα μεχρι και ενος σημειου, αν ο αλλος δε θελει πια ΤΕΡΜΑ.
ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ, ΔΙΝΟΜΑΙ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ!
εγώ λέω πως είσαι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος και δεν αξίζεις τέτοια συμπεριφορά.
θα συμφωνήσω με την νόρα πως πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς αγαπάς και αυτή την τυχερή αλλά ταυτόχρονα αχάριστη γυναίκα,και την λέω τυχερή γιατί βρέθηκε ένας τέτοιος άντρας να την δώσει τα πάντα και αχάριστη γιατί δεν άνοιξε την αγκαλιά της να τα δεχτεί.συγχώρεσέ με για τους χαρακτηρισμούς αλλά νιώθω λίγο άσχημα......
αν κάποιος άντρας μου μιλούσε με τον τρόπο που μιλάς εσύ για τα αισθήματά σου σίγουρα θα λύγιζα.....και θα του έδινα πολλά περισσότερα από ότι αυτός σε εμένα...
Λίτσα μου κανείς δεν είναι αχάριστος, τυχερός ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο
Μπορεί αν φερόταν έτσι σε άλλη κοπέλα, να τύχαινε ίδιας ανταπόδωσης
Ή μπορεί η γυναίκα του να μην πτοείται από τέτοιες συμπεριφορές.
Ο καπετάνιος κάνει ότι μπορεί, και καλά κάνει, γιατί έτσι νιώθει, και αυτό δεν μπορεί να του το στερήσει κανένας;)
Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να προστατέψει τον ευατό του και να τον επαναφέρει
συμφωνώ μαζί σου απόλυτα απλά όπως προείπα νιώθω λίγο άσχημα και αμήχανα μπορώ να πω.σίγουρα από εδώ και πέρα πρέπει να κάνει πράγματα και για τον εαυτό του.αυτή τη γλυκήτητα και την αγάπη που βγάζει από την ψυχή του πιστεύω πως πρέπει να την προσφέρει στον εαυτό του και σίγουρα η ζωή θα του το αντοποδώσει...:)
Συμφωνώ κορίτσια και θα προσπαθήσω ειλικρινά, αλλά δεν μπορώ να μου δώσω απεριόριστη αγάπη, όχι τουλάχιστο όση μπορώ να προσφέρω στον κόσμο. Διότι αγάπη + εγωισμός = ναρκισσισμός για μένα και δεν το θέλω. Ο δρόμος μου είναι όλο ανηφόρα μοναχικός και δύσκολος, δεν απαρνιέμαι τα ιδανικά για τα εφήμερα.
Να δώσω θέλω σε φίλους και φίλες σε ανθρώπους ναι, Να δώσω θέλω στη μελλοντική μου σχέση (εάν έρθει ποτέ γιατί η τωρινή είναι φαίνεται καμένο χαρτί) ναι. Για αυτό γίνονται όλα, για να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Και τι θα πάρω ότι περισσέψει και μην ανησυχείτε το σύμπαν είναι δίκαιο σε αυτούς που προσφέρουν πολλά. Και εγώ έχω κάνει πολλά λάθη! Αλλά ποια είναι επιτέλους να τα βάλω κάτω να τα διορθώσω στο λεπτό. Θέλω να ζήσω ελεύθερος.
Ένα παράδειγμα έχω συνειδητοποίηση ότι εάν τώρα μια φίλη μου κέρδιζε ένα μεγάλο ποσό θα ήμουν για εκείνη ευτυχισμένος σα να τα κέρδισα εγώ εάν τώρα είχα τρελά λεφτά θα τα χάριζα όλα σε παιδιά και φτωχούς που τα έχουν ανάγκη. Έχω τώρα δεν χρειάζομαι χρήματα το δεύτερο μου μισό χρειάζομαι και ας είναι και άλλη από την σημερινή ως γυναίκα μου φερόμενη μπορώ να το αντέξω και αυτό. Αυτό έχω επιλέξει ως Δρόμο.
Νομίζω ότι εάν είστε αισιόδοξες και με θετική ενέργεια θα βρείτε αυτόν που αναζητάτε (αλλά δυστυχώς δεν είναι της παρούσης αυτό), αναρωτηθείτε εάν τον βλέπετε κάθε μέρα, αναρωτηθείτε τι κάνει τώρα, αναρωτηθείτε αν είναι καλά στη υγεία του, αναρωτηθείτε για πράγματα καθημερινά ,υποθετικά ναι μεν αλλά σας ανοίγουν τα μάτια σας, η αντίληψη διευρύνεται. Και το δεύτερο ήμισυ εμφανίζεται ήταν πάντα εδώ μπροστά μας και δεν το βλέπαμε.
Γιατί ο άνθρωπος των ονείρων μας είναι δίπλα μας!
(μη παίρνετε τα λόγια τις μετρητής μπορεί το δεύτερο ήμισυ να είναι ένας άγνωστος) Αλλά μην ξεχνάτε ο Δρόμος προς την Ιθάκη έχει σημασία, όχι Ιθάκη. Βέβαια όταν τον βρείτε είναι άλλη ιστορία ;)
Και που να διαβασετε http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3950&page=1
Θέμα: ΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ( Πραγματικοί Λόγοι Χωρισμού από μια Σχέση)
που είναι παράλληλο σχετικό θέμα με την ιστορία μου το τελευταίο καιρό.
Δεν γνωρίζω τους λόγους χωρισμού μου ακόμα. Για αυτό αφού με χώρισε της έστειλα με mail εγώ τους δικού μου λόγους που την χωρίζω (καμία 15αρια) ότι μπορούσα να σκεφτώ γιατί εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε εξ αρχής. Αλλά ας είναι γιατί τώρα τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Θα φτιάξω την ζωή μου με άλλη κάποια στιγμή, ελπίζω να μη περιμένω άλλη μια αιωνιότητα. Αγαπώ τη Αγάπη και δίνομαι, τον Ερώτα υμνώ τόσο κακό είναι πια?
«Άσε με…
Κρατάς την πένα μου
στα χέρια σου κρατάς
την σκέψη μου
κοντά στην καρδια σου..
κρατάς τις νύχτες μου ,
τις μέρες μου ..τη ζωή μου..
Αφησέ με ελεύθερη
άσε με να πετάξω ζωντανή γεμάτη
άσε με να ακούω τους χτύπους της καρδιάς σου
άσε με να ακούσω την ανάσα σου
άσε με ,άσε με να υπάρχω ..
άσε την ψυχή μου να ζήσει,άσε με να ζήσω
άσε με να υπάρχω χωρίς να τριγυρνάς..
να τριγυρνάς κ να αφήνεις τα σημάδια σου
στην ψυχή μου ..
άσε με να ζήσω,
άσε με να σε δω
άσε με να σε αγγίξω
άσε με να υπάρχω όπως κ συ ..
άσε με να σε μυρίζω,
άσε με να σε φιλώ
άσε με να σε θέλω ελεύθερα χωρίς όρια
χωρίς πρέπει χωρίς γιατί χωρίς αντίο..
άσε με να σου γράφω άσε με να σε ακούω
ασε με να υπάρχω
άσε με να ζω
άσε με να αναπνέω
άσε μένα να σε τριγυρίζω
άσε με να σε κοιτώ στα μάτια κ ας γίνομαι κομμάτια.
άσε με να σ αγαπάω έτσι όπως μπορώ
άσε με να σε χαϊδεύω
άσε με να γύρω πλάι σου
άσε με να σ\' αγαπάω κ ας μη με έχεις ποτέ
άσε με να σου χαμογελώ
άσε με να κλαίω
άσε με να φωνάζω ..
άσε με ..
άσε με να σ\' αγαπάω έτσι όπως εγώ μονάχα μπορώ..
άσε με να τραγουδάω
άσε με να φωνάζω
να σε φωνάζω κ να έρχεσαι να σε ακουμπάω κ να εξαφανίζεσαι
ασε με απλά να υπάρχω εκεί κ παντού γύρω σου κ πουθενά..
άσε με τις νύχτες να γίνομαι κομμάτια
ασε με να σε λατρεύω
ασε με να σου γράφω
ασε με να υπάρχω
ασε με να σε θέλω
άσε με να σ\' αγκαλιάσω
άσε με να σε φιλήσω
ασε με να σου τραγουδήσω ..
άσε με..ασε με να υπάρχω σε μια γωνιά της καρδιας σου ...
Ασε με να Σ\'ΑΓΑΠΑΩ ετσι οπως μονάχα ξερω εγώ..
Ι.
Αφησέ με...» El Corazon
Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από αυτή τη σχέση με όση αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής μου έμεινε, κατεστραμμένος έμελε να μαζεύω τα κομμάτια μου για να συνέρθω, να ανασυγκροτηθώ. Άργησα να καταλάβω ότι προσπαθούσα ίσως μάταια, ότι ήταν αργά εκείνο το Νοέμβριο του 2008 όταν έπαθα το πρώτο σοκ τυχαία, είχε παραιτηθεί από τον Μάιο! Και εγώ έκανα όνειρα, σχεδία, εργαζόμουν, πάλευα μόνος μου για δυο.
Πάω για άλλα μεγαλεία!
Λογια σιωπης..
Στίχοι: Κώστας Λειβαδάς
Μουσική: Γιώργος Ανδρέου
Πρώτη εκτέλεση: Ελένη Τσαλιγοπούλου
Κράτα με στο σκοτάδι,
πάνω σου πιο σφιχτά
ν\' ακούγεται η καρδιά όταν ζητάει το χάδι...
Κράτα με και θυμήσου
ψέματα μη μου πεις
τα λόγια της σιωπής διαβάζω
στο κορμί σου...
Τόσο πολύ σ\' αγαπώ που μπορεί
και να μάθω μακριά σου για σένα να ζω...
Τόσο βαθιά σ\' αγαπώ που μπορεί
και ν\' αντέξω μακριά σου να ζω...
Να \'ξερες πως πονάει το τελευταίο φιλί
κι ακόμα πιο πολύ όταν σε προσπερνάει...
Αν είναι να μου δώσεις
τέτοιο φιλί πικρό
δώσ\' μου το να το πιω
δίχως να μετανιώσεις...
Τόσο πολύ σ\' αγαπώ που μπορεί
και να μάθω μακριά σου
για σένα να ζω...
Τόσο βαθιά σ\' αγαπώ
που μπορεί
και ν\' αντέξω μακριά σου να ζω...
Ενα τραγουδι αγαπημενο..Που για μενα συγκεντρωνει με τοσο ομορφο και πονεμενο τροπο το νοημα της αληθινης αγαπης..Αυτο το τραγουδι με ποναει..Ομως αξιζει..
Αφιερωμενο στην πρωην.
ΔΙΑΛΕΞΕ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
Πιστέυω οτι...
Μέσα σε όλο αυτό το πυκνό σκοτάδι..
ανάμεσα σε Θεούς και δαίμονες ..
εγώ είμαι ο γλάρος....
αν τα καταφέρω να με θυμάσαι ...
αν όχι φέρε στο μυαλό σου ...
την ομορφιά των φτερών μου...
την ώρα που θα καίγονται..!!
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι
Μη βιάζεσαι! Μάθαινε πρώτα και μετά πράτε.
Ακους η μονος μου μιλαω παλι?
\'\'ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!
ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ!
ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ!
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ!
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ!
ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΟ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!
ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ!
ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ!
ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!
ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ!
ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ!
ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!
ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ!
ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ \'\'ΧΤΙΖΕΙ\'\'!
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!
ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ!
ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΙΑ!!!!\'\'
ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩ.ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΖΩ.ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΖΩ ΝΑ ΖΩ!!\"
τωρα τι?
1) Χωρισμός (περναω απο ολα τα σταδια 2η εως και 10η φορα για να ειμαστε σιγουροι ωστε να μην υπαρχουν εκρεμοτητες) :(
2) Βρισκω τον Εαυτο Μου (μονος μου, με φιλους, με την οικογενεια) :)
3) Βρισκω το ταιρι μου, το δεύτερο μισό μου, Ερωτα αγιάτρευτε και Αγαπη μου Μεγαλη (Που να ναι τωρα αραγε εκεινη που ταιριάζουμε περισσότερο?) :)
1 κακό και 2 καλά σημαίνει Eξέλιξη
Απολογισμός:
Αγαπώ τους πάντες και τα πάντα. Μαθαίνω απο τα λάθη μου ώστε να μη τα ξαναεπαναλάβω. Δεν φοβάμαι την αλήθεια. Εχω Αξιες, ιδανικα και Ηθική. Ξέρω τι θέλω. Παλέυω για μένα και για σένα Κόσμε μέρα με τη μέρα , ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό. Ειμαι Δυνατός να σηκώσω ολα τα βάρη.
Δεν υπαρχει επιστροφη σε μια αρρωστη κατασταση.
\"Λίγοι άνθρωποι φτάνουν στην απέναντι όχθη.
Οι υπόλοιποι τρέχουν πάνω - κάτω σ\' αυτή την πλευρά της στεριάς.\"
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...
ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ
Διέλεξε το Δρόμο σου Ταξιδιώτη της Ζωής και μην κοιτάξεις πίσω. Τα θάυματα που ζήτησες συμβαίνουν άνοιξε τα μάτια της καρδίας σου να τα δείς.
Για ολες τις πρώην: Λυπάμε, κορίτσια αλλά δεν ταιριάζουμε! Ξεπεράστε το! (ωστόσο εχω ενα δυο φιλαράκια ελεύθερα, εαν θέλετε σας δινω τα κινητά τους).
ερωτα μου αιαγιαααααααατρευτε της ζωης μου φιναλεεεεεεε
ερωτα μου ερωτα μου ερωτα μου μονο εσυυυυυυυυ με κυβερνααααααααασ.εισαι εσυτο κατι αλλο στην καρδια μου λαλαλαλλαλααλαλ
έπιασα πάτο και ακόμα πιο κάτω μπορώ να σου πω....Quote:
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
αυτή την στιγμή ταξιδεύω για την κορυφή όπως λες,είναι πολύ δύσκολο ταξίδι.....
θα φτάσω άραγε ποτέ στον προορισμό μου;
να είσαι καλά τώρα και για πάντα....:)
Η αγάπη είναι μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα.
Μερικές φορές, σ\'αυτή τη ζωή, για να κερδίσουμε χρειάζεται να χάσουμε...
Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.
Κοινος η Επόμενη παρακαλώ!
NEXT!
(αλλο βεβαια να το λες και αλλο να το κανεις!)
Ο έρωτας με έρωτα περνά.....Θα ερωτευτώ πάλι...