Se poso kairo eides diafora me to entact?
Printable View
Στον 1.5 μήνα
σηκωνομουν και παθαινα εκρηξεις αγχους ολη μερα λογω των ψυχαναγκασμων μου.ψυχαμαγκασμοι 20-30 φορες τη μερα το τελετουργικο μου
σχιζο εχω και ΓΑΔ.
το ειχα παρει για αγχος, ψυχαναγκασμους και αυπνια
ολα εξαφανιστηκαν για 10 μερες που το πηρα αλλα ειχα πολλες παρενεργειες και το κοψαμε.
δεν το πηρα για τη σχιζο.για τη σχιζο παιρνω 60mg aloperidin, 75mg clopixol και 2mg risperdal πλεον
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σήμερα που πήγα στην ψυχολόγο μου είπε αν θέλω να πάρω φάρμακα για να πιάσει τόπο ή ψυχοθεραπεία ότι θα μου δώσει ένα μεγάλο boost!! Εγω φοβάμαι τις παρενέργειες γενικά δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα, φοβάμαι μην παχύνω κ το χειρότερο φοβάμαι μην τα παίρνω συνέχεια γιατί αν τα κόψω επανέλθουν τα συμπτώματα ποια είναι η γνώμη σας.. Μιλάω μόνο για ΙΨΔ
δεν υπαρχει "καλητερο" αντικαταθλυπτικο, υπαρχει"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ"αντικατα θλυπτικο .Ο καθε ενας απο εμας, ο καθε ασθενης εχει δικο του ιστορικο και δικο του βιολογικο συμπλεγμα με αποτελλεσμα να μην ειναι ιδιο το φαρμακο σε ιδια συμπτοματα ακομα και στην ιδια ασθενεια.
Λένε ότι για να πιεις χάπια πρέπει να μην είσαι λειτουργικός.. Εγώ δόξα το θεό είμαι απλά έχω αλλαγές διάθεσης κ κάποια στεναχωρια η ψυχολόγος μου είπε ότι στη θέση μου θα τα έπαιρνε ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα η ψυχοθεραπεία. Πφφ δεν ξέρω τι να κάνω μου είπε να το σκεφτώ κ αν θέλω να πάω κ σε έναν κ ομοιοπαθητικό που πολύ ασθενείς της είδαν βελτίωση
μππορεις να γλυτοσεις το βαρος εαν δεν τρως παραπανω διοτις αυτο κανουν τα χαπια, δεν επεμβαινουν στον θυριοδη σου απλα επεμβαινουν στο μεταβολισμο σου , στο καψιμο θερμηδων ,,αρα εαν κανεις γυμναστικη δεν θα παρεις κιλα, αφου σου αυξανουν την ορεξη, θα μπορεις να αντισταθεις?? το λεω εγω κι εγω ειχσ παρει κιλα ,χαχα δεν ειναι ευκολο εαν ειναι η δουλει σου περιεργη, κι ο τροπος ζωης σου δεν σου αφηνει χρονο για να ασχοληθεις με την διατροφη σου.
Αυτοί γιατί λένε ότι δεν παίρνεις ότι ίσα ίσα χάνεις ενώ απ στα που βλέπω σε φόρουμ λένε ότι παίρνεις κιλά
αναλογα τα χαπια! τα ρημερον π.χ. αν θμαμαι καλα φερνουν κιλα, τα εφεξορ οχι τοσο πολυ ,ομως επηρεαζουν την σεξουαλικη επυθιμια σου, δυστυχως δεν υπαρχει χαπι που να μην σου "παρει" κατι!! οπως και στην ζωη ειναι δουνε και λαβειν.,χαχα. Προσωπικα θα σου ελεγα επειδη εισαι γυναικα, οτι εαν εχεις μονιμη σχεση η αν εισαι παντρεμενη να παρεις αυτα που μειωνουν την σεξουαλικη επυθιμια παρα αυτα που θα φερουν κιλα, διοτις πιο ευκολα θα ξενερωσει ο ανδρας σου αν γινεις χοντρη -εκτος αν εισαι ειδη και δεν νιωσει την διαφορα - παρα το να του πεις οτι δεν εχεις τοσο ορεξη, απο την αλλη γυναικα εισαι δεν εχεις και τοσο εμφανες προβλημα.
καλησπερα κι απο εμενα, επειδη το θεμα αυτο ειναι "δυνατο" και πολλα παιδια που αρχισαν τα φαρμακα λογικα θα προστρεξουν εδω εχω κι εγω να πω αυτο που λεει ο ΑΚΙΣ και αλλα παιδια! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ!
αυτο που σε εμενα μπορει να μην ενεργοποιει τους αναστολεις τις σεροτονηνης, μπορρει σε εσενα να κανει το αντιθετο, αυτο ειναι λογο της φυσης της ασθενειας οπου προκηπτει απο 5 διαφορετικα δεδομενα, οπως ειναι το μεταβολικο μας συστημα, δεν ειναι ασθενεια τυπου πυρετου καποιας συγκεκριμενης ιωσης, οπου εχει να κανει με ξενισθει στο σωμα μας, δεν ειναι δλδ κατις που μπαινει στο σωμα μας και το καταπολεμαμε!! η καταθλιψη ειναι προβλημα ισορροποιας των χημεικων αλλεπιδρασεων του εγκεφαλου μας! δεν ειναι ιως , ειναι αγωνας αρμονιας!
τα greekglish απαγορευοντε απο το φορουμ μαλιστα υπαρχει μπαναρισμα σε οποιον γραφει -αρα συγνωμει που σε κανω αναφορα - ,δεν επιτρεπετε η απαντηη του-οχι πως θα σου απανταγε εσενα καποιος βεβαια αλλα λεμε τον κανωνα τωρα - και πωτε δεν ειναι ντροπη να κανεις λαθος ορθωγραφιας!! δειτε εμενα ,εχω σκοτωσει την ελληνικη ορθωγραφια ,θα μπορουσα να τα γραφω στο οφις με αυτοματο διωρθοτη και μετα να τα μεταφερω εδω πανω,αλλα πρωτα θα αργουσα πολυ και δευτερον ετσι ,απο τα λαθοι μπορει κι να μαθω καμια λεξη .
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Ο Πάνου μπορεί να μην πήγε σχολείο αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Δηλαδή η παιδεία φαίνεται από τις σπουδές? Και να ξέρεις ότι χειροπαίδες μπαίνουν και σε αυτούς που βρίζουν το Θεό. Μπορεί να έχεις δίκιο που καταγγέλεις προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά μη νομίζεις ότι κι άλλοι δεν περνάνε δύσκολα. Εεγώ νιώθω όλη την ώρα τους μύες στα πόδια μου έτοιμους να ανατιναχτούν.
λυπαμαι αλλα σε ξανα εκανα αναφορα! αληθεια δεν κουραζεσαι με ολα αυτα? δεν μπορεις να ασχοληθεις με κατις αλλο ? προσπαθησαι να καταλαβεις πως δεν ειναι ολα παιχνιδι, το φορουμ αυτο δεν ειναι για ευρεση συντροφου! ειναι φορουμ για ιατρικα θεματα και αφορα ανθρωπους που ειτε ειναι ασθενεις, ειτε εχουν ψυχολογικα προβληματα , ανθρωπους που αιρνουν φαρμακευτικες αγωγες και εχουν αποριες, γενικα ειναι σοβαρα τα πραματα μερικες φορες!! δεν μπορεις ολα να τα βλεπεις ως παιχνιδι βρε κοπελα μου.
Οσο για τα προσβλητικα σου μηνυματα προς εμενα και προς την αξιωλογατη διευθυνση του σαιτ οπου κανει αψωγη δουλεια ειναι αστεια! διοτις πρωτων μηνυμα προσωπικο δεν μπορεις να στειλεις - οπως αναφερεις στο παιδι απο πανω, λες ψεματα δλδ διοτις για να στειλεις προσωπικο μηνυμα θα πρεπει να εχεις τον λογαριασμο πολυ καιρο,και να εχεις κανει πολλα ποστι αρα παλυ γινεσαι ρεζιλι με τα ψεματα σου και τις φαντασιες σου- σε παρακαλω συνετησου κοπελια!!
Δεν θ σου απαντουσα κι οπως καταλαβες κοπελια δεν θα συνεχησω να σου ξανα γραφω, ο μονος λογος που επρεπε να το κανω ειναι επειδη συνεχως φτιαχνεις λογαριασμους κι με μπερδευεις .
τι συντροφου ρε νομιζεις ψαχνωε δω συντροφο η ασθενεια μ ειναι ιψδ γ αυτοε χω εμμονη να γινονται οπως θελω γι αυτο ασχολουμαι εσυ μαλλον δν ασχολεισαι μς. τιποτα κ θα προτεινα να ξεκινησεις απο ορθογραφια μεχρι αν μπεις φυλακη κ μπαν απο ολους τους λογαριασμους για παρακινηση σε αυτοκτονια!επισης απανταω για να σε βαλωσ τη θεση σου το κανω με ολα τα κωλοπαιδα π νομιζουν οτι κατι ειναι. καλυτερα να μην μ. ξαναγραωεις γτ θα ξεχασω οσα εμαθα στο δημοτικο π οπως φαινεται δεν πηγες! επισης η αναφορα για σενα ειναι το δικο σ παιχνιδακι γτ δν με. χωνευεεις εγω το ξερω οτι θα γινω ξαναμπαν δν περιμενα την ηλιθια αναφορα σ αλλα εισαι κ τοσο καφροσ που το λες λες κ το κανεις εσυ. εχω μιλησει με. οσους ηθελα. αλλα εσυ κ οσοι προετρεψαν σε αητοκτονια σε πληροφορω δν θα μεινεις ατιμωρητος. εσυ επρεπε μονο να δεχθεις αναφορα αλλα δεν ξερω πως κανουν κ εχετε γλιτωσει παρα πολλοι. θα το ψαξω ομως κ θα φας αναφορες απο αλλους εχω μεσα π εχοΥ προσβαση. εισαι γελοιος κ κακος ανθρωπος κ η ασθενεια μ κ μονο. με κανει να σ απανταω ειααι τελειωμενος το. μονο π σε νοιαζιε ειναι να κανεις Τον εξυπνο. δν εχεις ποιοτητα ζωης κ σε τιποτα πηγαινε σε ψυχολογο αμεσα μαπς κ νιωσεις την χαρα της αναγεννησης απο αυτο το σαπιο π εχεις καταντησει
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Λες ότι στην έπεφτα επειδή απλά σου έστελνα μυνήματα για να σε πείσω για την ύπαρξη του Θεού? Λολ. Έχω δηλώσει επίσημα σε αυτό το σάιτ ότι είμαι εσωστρεφής ασέξουαλ και γιαυτό δε με νοιάζει να κάνω σχέση. Και τα έχουμε ξαναπεί, το επαναλαμβάνω και δεν ξαναασχολούμαι, τα κακά δεν τα κάνει ο Θεός αλλά οι άνθρωποι, απλά τα επιτρέπει για να μην ασχολούνται όλη την ώρα οι άνθρωποι με μάταιες καλοπεράσεις, να ταπεινώνονται και να ξεχωρίζουν αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν από τους εγωιστές.
Πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι δε βοηθάω τους φτωχούς και ότι καλοπερνάω χωρίς να με ξέρεις? Επίσης, η βλασφημία ξαναποινικοποιήθηκε πρόσφατα. Πήγαινε έξω από ένα αστυνομικό τμήμα να βρίσεις το Θεό και θα το καταλάβεις αν δε με πιστεύεις.
αφου τα επιτρεπει ο θεος ευχομαι να σ επιτρεψει να σ συμβουν τα χειροτερα για να δουμε αμα θα τιν δοξαζεις ακομα:) να δεις να χανεις κατι π. αγαπας κ να βασανιζεται να δουμε αραγε τοτε δν θα βρισεις τον καλο σ θεουλη π σου τα κανειναυτα γ να μην εορνας καλα;.κ θυμαμαι οτι οταν μ μιλαγες εψαχνες γ σχεση κ εχω κ τα μηνυματα γ αυτο σταματα να λες ψεμματα
και κατι ακομα οταν πεφτουν κεραυνοι κ σκοτωνουν ατομα το κανουν παλι οι ανθρωποι τα κακα; οταν πλημμυριζει η θαλασσα οι ανθρωποι το προκαλουν το τσουναμι κ αυτο οι ανθρωποι ε; ναι μωρε.... τι συζηταω με θρησκευομενουε αφου ειστε ολιι βοδια. οταν ξεσπαει πυρκαγια απο κεραυνο κ εγκλωβιζονται ανθρωποι κ καιγονται ζωντναοι οι ανθρβποι το κανουν; πρεπει να ζησεις λιγο ασχημα για να καταλαβεις αλλα εισαι κλεισμενος στο καβουκακι σου.