Έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.
Από το να χωρίσει μέχρι να βρει κι αυτή άλλον. Απλά τα πράγματα
Printable View
Θα πω την γνώμη μου πανω σε αυτό το κομμάτι και δεν θα σχολιάσω άλλο. Αν αυτό που θες είναι να ξεκαθαρίσει η όλη φάση θα πρέπει να απαιτήσεις για να πάρεις εξηγήσεις για το τι συμβαίνει και από εκεί και πέρα θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Να μάθεις γιατί είχε την ανάγκη να μιλήσει αλλού και μέχρι που έφτασε όλο αυτό. Αν θες απλά να ικανοποιηθεις σαρκικα και να μείνεις με την απορία και γενικά να μην φτιάξεις (αν θες μετά από όσα θα μάθεις να το φτιάξεις) πήγαινε με άλλον. Όχι με ένα. Με δέκα. Εγώ είμαι της άποψης πως ότι μας βασανίζει καλό είναι να το ξεκαθαριζουμε. Αν η αλήθεια δεν μας αρέσει να φεύγουμε. Το να μένουμε για αντίποινα και για να ικανοποιησουμε το εγώ μας είναι απλά χάσιμο χρόνου.
Αυτά από εμένα.
θέλω να τον συνεχίσω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. θα βοηθούσε πολύ να πει την αλήθεια να μην βασανίζομαι και να πάμε παρακάτω. Αν δεν τα παραδεχτει και να μου πει ότι μετανιωσε πως θα ξεπεράσουμε ολο αυτό? Πονάει πολύ αλλά αν μου έλεγε ξέρεις λάθος μου συγνώμη τα έκανα το έχω μετανιώσει θα μπορούσα να πατήσω κάπου να προχωρήσω τώρα δεν ξέρω απο που να πιαστώ.
Όταν η συμπεριφορά σου απέναντι του μετά τις απαιτήσεις είναι η ίδια. Θα είναι ίδια και η αντιμετώπιση που θα έχεις.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, ακολούθησα αυτό που μου είπες.. Μετά από 2 πολύ πολύ δύσκολες μερες κατορθώσαμε να πάμε παρακάτω. Παραδέχτηκε τα πάντα. Αποφασίσαμε να πάμε σε σύμβουλο γάμου να δούμε που είχαμε χαθεί και οδηγήθηκε εκεί. Τι λάθη είχαμε κάνει και πως μπορούμε να τα διορθώσουμε. Νιώθω πολύ ήρεμη τώρα. Δέχτηκα την συγνώμη του και μπορώ να προσπαθήσω πια να το ξεπεράσουμε
Πέρασα τα ίδια αλλά σχέση. Τελικά τα είχε με δύο ταυτόχρονα και ήταν και ο συνεργάτης μου. Δυστυχώς
Και πώς εξελίχθηκε;
ΚΟΡΙΤΣΙ, τα εχω περασει κ γω..ομως οταν του τα εδειξα,μου ζητησε ταπεινα συγγνωμη κ μετανιωμενος μου ζητησε συγχωρεση κ την εδωσα γτ ενιωσα οτι αξιζε, παραλληλα μου εξηγησε τους λογους που μιλαγε με γυναικες στο νετ.
δεν ειναι τοσο ηθικο να λεει μαλακιες τυπου ειναι χακερ....
Εγώ το πρότεινα εκείνος το υλοποιήσει βρήκε λεφτά έκλεισε ρνβ. Πήγαμε, πηγαίνουμε Άκη είναι πολύ βοηθητικό. Προσπαθεί πολύ το βλέπω, έχει παραδεχτεί τα πάτα και προχωράει πολύ καλά. Ειμαστε καλύτερα από ποτέ σε όλους τους τομεις υπάρχουν βέβαια στιγμές που έχω τρελή ανασφάλεια.
Το να κάνει με δική σου πρωτοβουλία έρωτα μαζί σου εμένα δεν μου αρέσει εμένα ο άντρας μου όλη μέρα με κινηγαει. Και εγώ δεν θέλω γιατί με τα λαντος δεν έχω πολύ όρεξη αλλά του κάνω το χατίρι μην ψαχτει αλλού χααχα