Δεν είναι θέμα καψουρας αλλα θέμα ανασφάλειας του θεματοθετη όπως λέει και ο ίδιος....γτ συμβαίνει συνέχεια.....
Ο έρωτας όμως σε θέλει ολόκληρο για να τον ζήσεις......
Printable View
Το κλάμα είναι δύναμη.. Το θέμα είναι να μην μείνει κάποιος εκεί. Να κλαίει και απλά να κοιτάει το ταβάνι.. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου για να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Μια φορά ζούμε εξάλλου... Νομίζω δηλαδηηηη :)
Είναι ασθένεια η καψούρα. Miliva η ανασφάλεια του δημιουργεί καψούρα. Το αποτέλεσμα είναι τα ίδια συμπτώματα. Εγώ πέρασα τα ίδια με το Γιάννη περίπου στα 24.λειτουργουσα έτσι και επειδή καταλάβαινα ότι δεν ήμουν εγώ σηκώθηκα και έφυγα. Εξαφανίστηκα.το καταλαβαίνεις ότι κάνεις μ&€#&κιες.v for vendetta, ελπίζω στη δουλειά να δούλευες μόνη σου;)
Επίσης Γιάννη κάτι σημαντικό το οποίο συγχώρεσε με άλλα δεν το έχω καταλάβει. Έχετε ολοκληρώσει;
Ναι η αλήθεια θέλοντας η μη είναι ότι περιμένω να βρω κάποια να με κάνει χαρούμενο, να γελάω να μην είμαι σοβαρός όπως τώρα με τα μούτρα κάτω.. συνέχεια σκέφτομαι το μέλλον άσχημα και μελαγχολώ πολύ.. δεν το βγάζω παραεξω φαίνεται ότι είμαι μίζερος. Ναι έχουμε ολοκληρώσει. Της άρεσε που δεν το κάναμε συγγνώμη που το λέω έτσι , στο δεύτερο ραντεβού λέει γιατί καθένας άλλος θα άρπαζε ευκαιρία να προχωρήσει......
Ποια ευκαιρία ρε Γιάννη; κάνατε κάτι που κ οι δύο θέλατε. Βαρέθηκα να ακούω έξω αυτή τη καραμέλα. Απλά μου κάνει εντύπωση που ενώ ολοκληρώσατε δεν ξεκαψουρευτηκες λιγο και δεν 'κολλησε' λίγο αυτή. Συνήθως μέχρι πριν το σεξ αλλιώς λειτουργούν τα πράγματα αποτι μετά. Θέλω να πω ότι ενώ η αναμονή σε κάνει πιο τρελαμένο :) το μετά θα έπρεπε να σε χαλαρώσει λίγο. Έστω λίγο. Το αντίθετο για αυτή. Θα έπρεπε να τη φέρει λίγο πιο κοντά σου.και please σταματά το μελό και να λες ότι είσαι χαλιας σε όλα. Μια χαρά τα λες όλα απλα το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες και έχεις πάθει τιλτ!!! Χαλάρωσε μαν, όλα καλά όλα ανθηρα!
Υπάρχει μια πιθανότητα σήμερα να βρεθούμε να μιλήσουμε.. γιατί αύριο φεύγει μέχρι Κυριακή για το σπίτι από εκεί που είναι, το είχε πει από πιο πριν αυτό, δεν έχει σχέση με εμάς, αν και θα έφευγε Παρασκευή τώρα το άλλαξε δεν ξέρω τον λόγο.. ωστόσο σήμερα την είδα στην σχολή δεν άντεξα ήθελα να της στείλω μήνυμα.. η καρδιά κου πήγαινε σαν ανεμιστήρας λέω αυτή θα βγει έξω η καρδιά δεν πάει άλλο...
Αυτό εξαρτάται από αυτήν.. Δώσε χρόνο. Μην την πιέζεις. Κι αν δεν επιστρέψει σημαίνει δεν αξίζει να ασχοληθείς. Στην επόμενη κοίτα να μην είσαι τοσοοοο πειστικός.. Και δεν το λέω μόνο για την κοπέλα αλλά και για σένα μετά.. Στην πίεση οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά από ότι θέλουμε.. Κρίμα να απογοήτευσε..
καλησπερα και παλι σε ολους και ευχαριστω για ολα.. μιλησαμε σημερα μεσω facebook το ξερω ειναι μεγα λαθος.. αλλα ολο μου το ακυρωνε για να βρεθουμε σημερα, ειναι αρρωστη και αυριο φευγει .. εγω εκει λιγακι προσπαθουσα να την πεισω και επεσα στην παγιδα και της ελεγα να βρεθουμε ..
ωστοσο ειπαμε τα εξης.. μου ειπε πως νιωθει πιεση απο γονεις εμενα( για τους λογους του να κοιμομαστε μαζι ... ) και λογο σχολης .. της εξηγησα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τελειωσει εδω ομως απαραιτητα, οτι δεν θα μιλαμε, δηλαδη αυτα τα καναμε πολυ μικροι γιατι τωρα; αυτο δεν το ανεφερα το σκεφτηκα εγω.. και μου λεει δεν εχει τελειωσει .. απλα θελω χρονο .. και της λεω απο εμενα να ξερεις δεν προκειται να σε πιεσω να βρεθουμε, θελω το καλο της παιδια πραγματικα ειναι τοσο αγαθη και γλυκια δεν μπορω να της κανω κακο να την στεναχωρω..
Όταν την πιέζες δεν σκέφτηκες το σενάριο με τους γονείς.. Τουλάχιστον είχες την δυνατότητα να δεις και την δική της πλευρά. Και ας ήταν άσχημος ο τρόπος που τα είδες. Δίνεις χρόνο.. Εγώ είμαι λίγο της άποψης.. Αν θες επανασύνδεση με κάποιον να μην κρατάς φιλικές σχέσεις μαζί του. Του το κάνεις πιο εύκολο. Ενώ αν του λείψεις, θα εκτιμήσει κτλ. Το ίδιο όμως κάνω και όταν δεν θέλω επανασύνδεση. Πάλι δεν κρατάω φιλικές σχέσεις.. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.. Πάρε μόνο το κομμάτι που σε αφορά.
Βρες κάτι να ασχολησε.. Θα τρελαθείς στο περίμενε και θα την κουράζεις.. Αστην να σκεφτεί. Αφού δεν σου έκλεισε την πόρτα τελείως.
Όχι. Οσο σκέφτεται εσύ δεν μιλάς. Δεν ενοχλας. Δεν είσαι δίπλα.. Της είπες αυτά που ήθελες. Τώρα απλά περιμένεις. Αν είσαι δίπλα της συνεχεια εκτός του ότι θα γίνεις κουραστικός, δεν θα εκτιμήσει την απουσία σου. Αν και το σημαντικό είναι να μας εκτιμανε όσο είμαστε εκεί.. Αλλά αφού εδώ τα κάναμε λίγο μανταρα..
φοβαμαι μετα μην γυρισει και μου πει οτι θελει να το τελειωσει οριστικα :(
αυτο που κραταει μεσα της και χαιρομαι ειναι πως της φερομουν γλυκα τρυφερα, σωστα και ομορφα, μου τα ειπε . θελει διαχειριση ειδικη
το θεμα με εμενα ομως δεν μπορει να ξανα γινει για 20η φορα να πεφτω κατω .. ημουν και ειμαι κομματια.. τωρα χαλαρωσα λιγο
Θες δηλαδή να μείνει επειδή την πρήζεις και όχι επειδή είναι δική της επιλογη; δεν είναι λίγο εγωιστικό; αν θες να είσαι μαζί της θα πρέπει να το αποφασίσει η ίδια. Αν δεν το κάνει και πει οκ να είμαστε μαζί, θα φύγει πάλι με το επόμενο λάθος. Και μην μου πεις δεν θα κάνεις λάθη. Άνθρωποι είμαστε. Λογικό είναι να κάνεις.
Γιάννη στα είπε μια χαρά ο Γιώργος. Να τη πιέσεις να είστε με το ζόρι δηλαδή θες; αν γυρίσει, γύρισε φίλε μου. Στην τελική πρέπει να νοιώθεις ωραία που της είπες αυτά που νοιώθεις. Εντωμεταξύ μην μένεις εκεί περιμένοντας γιατί μπορεί και να μην γυρίσει.. Άνοιξε τα μάτια σου κ βγαίνε βόλτες. Φαντάσου να γυρίσει κάποια στιγμή και εσύ να είσαι αλλού!!η να την έχεις απομυθοποιησει και να έχεις γινει τόσο χαλαρός μαζί της που μετά να σε πρήζει αυτη
καλημερα.
δεν θελεις το καλο της (χωρις να θελεις το κακο της ,ΦΥΣΙΚΑ)
θελεις να κανεις το δικο σου και να καθησυχασεις το αγχος και την ανασφαλεια σου. επιμενεις, ενω σου ζητησε να απομακρυνθειτε.
αν ηθελες το καλο της, θα σεβοσουν αυτο που σου ειπε και πριν, οτι θελει χρονο και δεν θα εμφανιζοσουν.
σε δυο παγιδες επεσες, οχι σε μια.
η πρωτη ηταν οτι της μιλησες στο φμ ενω σου ειχε ζητησει χρονο.
η δευτερη ηταν οτι της ειπες να βρεθειτε, ενω σου εχει ζητησει, χρονο.
συνολικα ειστε στα ιδια γιατι κι εκεινη με την σειρα της σου επανελαβε αυτο που ηξερες.
οτι χρειαζεται χρονο, δηλαδη.
ενα κακο μονο συνεβη. το οτι της επιβεβαιωσες οτι προς το παρον δεν εχεις αλλαξει. οσο εμφανιζεσαι ενω ειπε οτι δεν θελει, θα σιγουρευεται οτι δεν αλλαζει η συμπεριφορα σου και θα απομακρυνεται..
θα συμφωνησω με τον γιωργο απο πανω, οτι δεν πρεπει να μπεις σε friend zone μαζι της απο την αναγκη σου να επικοινωνεις μαζι της, γιατι το frienzone μετα απο το ερωτικο, δενε χει γυρισμο. εκει θα παραμεινεις, αν μπεις.
οποτε το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να μεινεις μακρια οσο δεν σε ζηταει εκεινη και να κανεις την ζωη σου.
κι αν σε ξαναθυμηθει, τοτε το ξαναβλεπεις, αν στο μεταξυ δεν εχεις βρει κατι καλυτερο.
ειμαι σιγουρος θα γυρισει και θα μου πει οτι θελει νιωθει οπως πριν, και παει να το τελειωσει σιγα σιγα για να μην πληγωθει ... νταξει αν γινει αυτο τι να πω
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Βιάζεσαι. Πόσο καιρό γνωρίζεστε;
Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό. Σε μένα φάνηκε σαν πολύ βιαστικό.
Κάτι δεν της αρέσει. Αν αρχίσει να τα «μασάει» ως πιο πιθανό θα θεωρήσω ότι απλά δεν ταιριάζετε. Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο όταν θέλουν και οι δύο.
δεν ξερω ρε παιδια.. και εμενα κατι δεν μου μυριζει καλα .. το σαββατο ηταν μια χαρα πραγματικα, μεεχρι που με ρωτησε τι συμβαινει και λεω νιωθω οτι δεν με θες γιατι δεν κανουμε πραγματα μαζι απο εκει και περα εγιναν ολα χαλια..
σε καποιος θα φανει λιγο περιεργο αυτο που θα ρωτησω γιατι μερικοι σιγουρα δεν θα ειναι εθισμενοι οπως εμεις οι νεοι με τα κοινωνικα δικτυ ( facebook instagram κλπ .. )
σας φαινεται περιεργο που δεν παταει like στις φωτογραφιες που ανεβαζω στο instagram και στο fb σχεδον ποτε; ενω παταει σε αλλους που εχουμε κοινους συνεχεια ακομα σημερα και σε εναν φιλο μου
Δε σε βοηθάει αυτό που κάνεις.
Γιατί μπαίνεις στο τρύπακι να σκέφτεσαι αυτά και το έχει καταλάβει γιαυτό δεν πατάει!!
Καλε μου Ιωαννη. Μικρουλα η κοπελα. Ειχε σχεση απο αποσταση δηλαδη κολλημα ;;; Σου προτεινω να μην επενδυσεις συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη εχεις, διοτι ισως εκεινη μετα το κολλημα θελει απλως να ζησει ξεγνοιαστα χωρις δεσμευση. Εσυ δεν φταις. Σου αρεσει την διεκδικεις. Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλά ισως αν παψεις να ασχολεισαι και δεις οτι εξαφανιστει τοτε να αφεθεις να βρεις κατι που να ειναι αμοιβαιο. Νεος εισαι και συναισθηματικα υποθετω χωρις προηγουμενο τραυμα απο ερωτικη σχεση. Αν σε δει καπως αδιαφορο και γουσταρει ολα θα τα παλεψει. Συγνωμη αν στα λεω χυμα αποτομα αλλά ειναι κριμα να γινει δικο σου κολλημα ενας μη διαθεσιμος συναισθηματικα ανθρωπος.
τι φαση με την κοπελα φιλε Γιαννη? με αυτα που διαβασα μου θυμιζει μια πρωην μου...... θα εχει πλακα να ειναι αυτη που νομιζω......
μια ερωτηση το ονομα της αρχιζει απο Κ?
καλημερα.
φαινεται αυτο αγαπητε. δεν χρειαζεται να της το πεις.
ειδε, οτι ενω ειπε οτι θελει να απομακρυνθειτε, εσυ της ξαναμιλησες στο φμ. δεν θελει να σε προκαλει με το να σου υπενθυμιζει την παρουσια της, για να μην επαναληφθει.
δεν ξερω αν μερικες μερες θα ειναι αρκετες. μπορει να χρειαστουν εβδομαδες, η και μηνας/μηνες.
αν εσυ εχεις στο μυαλο σου "μερικες μερες", αν περασουν οι μερες θα ξανακανεις κρουση γιατι δεν θα εχεις αλλη αντοχη.
και θ ακουσεις παλι τα ιδια. και παλι απ την αρχη.
και καθε φορα που θα επανερχεσαι ενω σου ειπε οτι δεν θελει, θα ειναι πιο δυσκολα για εσενα γιατι θα της επιβεβαιωνεις με την σταση σου οτι δεν προκειται να αλλαξεις.
να εισαι προετοιμασμενος να απεχεις οσο χρειαστει. δεν ξερουμε ποσο.
Δε δεν ξέρω παιδιά αν τελικά μου πει όχι δεν ξέρω θα είμαι πολύ χάλια το ξέρω ούτε σχολή ούτε τίποτα το ξέρω είναι λάθος αλλά έτσι αντιδράω
Εγώ έτσι κι αλλιώς προς το όχι την κόβω, οπότε να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι πάντως.
Τετάρτη που έφυγε , όταν μιλήσαμε από φβ, απλαου είπε ότι σε άλλη σχέση όταν ένιωθε πολύ πίεση απάτησα αυτόν που ήταν, δεν θέλει να ξανά κάνει το ίδιο, εγώ επιμένω μέσα μου ότι δεν την πίεζα, ωστόσο σε μια φάση ρωτάω τελείωσε σε εμάς; Και μου λέει όχι απλά θέλω ένα διάλειμμα :/
Κάτσε ρε Γιάννη, τι ακριβώς είχατε στον ένα μήνα και το έχεις δέσει κόμπο; Σε φάση διερευνητική είσαστε ακόμα. Είδε κάποια πράγματα που την ξενέρωσαν, ζήτησε χρόνο και χώρο, αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες να γυρίσει θα είναι με το να σεβαστείς αυτό που σου ζήτησε. Προσωπικά δεν το θεωρώ και καλό σημάδι να ξενερώσει ο άλλος στον ένα μήνα και ένα δεύτερο φάουλ είναι που ήδη δεν σεβάστηκες τι σου ζήτησε. Τώρα αν δείξεις μία σταθερότητα όντως, μακάρι να την κερδίσεις. Καλή αρχή δεν το λες πάντως όλο αυτό.
Ε, άμα λες ότι αν δεν κάτσει η φάση δεν θα μπορείς ούτε σχολή να παρακολουθήσεις ούτε τίποτα, φαίνεται ότι πέφτεις με τα μούτρα και ασυναίσθητα τον πνίγεις τον άλλον. Μπορείς εσύ να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη;
Δεν ξέρω, θα δείξει.
Και εγώ στο οχι την κόβω...βασικά νομίζω πως ήδη προσπαθεί να αραιωσει
.....έπεσες πάνω της με τα μούτρα ενθουσιάστηκες αλλά εκείνη μπορεί να ήταν ντεμί....σε φάση πάμε και θα δούμε
Παιδιά δεν αντέχω άλλο την θέλω πολύ τι να κανωωω
Αυτή γυρνάει αύριο.. έχω στο μυαλό μου να της αφησω ένα χαρτί κάτω από το σπίτι της.... βλακεία ;
Μαρία το ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, αυτό που εσύ αντικρίζεις αυτή την στιγμή, ίσως το θεωρήσεις παιδιαριστικο, ίσως έχεις νευριάσει , πολύ πιθανό να σου φανεί αδιάφορο, πολύ πιθανό να νιώσεις μια πίεση μέσα σου. Αλλά ήθελα πολύ να το κάνω, σε παρακαλώ όποτε θέλεις να μιλήσουμε και νιώθεις καλά μέσα σου και έχεις χαλαρώσει στείλε μου μήνυμα ξέρεις που να με βρεις . Η μπορει και όχι, αλλά μην με αφήσεις έτσι , ίσως γνωριζόμαστε λίγο καιρό αλλά έχω πράγματα να σου πω
Γιάννης