Δεν είχες ζωή λες. Τώρα είσαι έτσι... Έχεις σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου να χαμόγελα? Να κάνει πράγματα; να είναι χαλαρός, χωρίς άγχος;
Printable View
Δεν είχες ζωή λες. Τώρα είσαι έτσι... Έχεις σκεφτεί ποτέ τον εαυτό σου να χαμόγελα? Να κάνει πράγματα; να είναι χαλαρός, χωρίς άγχος;
Σ ευχαριστω
το να μην ανηκω πουθενα ηταν μια τεραστια πληγη μεσα μου απο οταν χρειαστηκε να ανηκω σε ομαδεσ
κ εγω δν μπορουσα να ενσωματωθω.. μεχρι και στο δημοτικο ειχα θεματα
απομονωθηκα απο μικρη
και στη δουλεια ολοι ειναι καλα με
ολους κ εγω ενα ραπανακι μονο του στενοχωρημενο και κατσουφιασμενο και αντικειμενο χλευασμου γτ δν κπορω πια ν προσεξω ουτε την εμφανιση μου δν εχω κουραγιο δν ειμαι καλα κ δν εχω δικαιωμα να μην ειμαι καλα γτ πρεπει να δουλεψω αλλοως δε θα εχω λεφτα και θα καταληξω παλι εκει μεσα κλεισμενη στο δωματιο
ετσι ημουν κ σπιτι μου
ΠΕΡΙΤΤΗ
Μονη
και θυμωμενη
Με εχω φανταστει μα δν το εχω ζησει.
Και δν κανω πλακα
ποτε δν ημουν χαλαρη και χωρις αγχος
Οι μονες φορες που ημουν καλα ηταν στις αρχες καποιας σχεσης που ειχα ενα κινητρο να γοητευσω τον αλλον με εναν ψευτικο εαυτο παντα
επαιζα ρολο, οτι ημουν μια αλλη
μονο τοτε εχω αισθανθει καλα
οταν ο αλλος δε με ξερει ακομα πραγματικα
Πως νομίζεις ότι θα γίνεις ευτυχισμένη; Δεν πρέπει νομίζεις να κάνεις κάτι;
Θα σου πω πως είδα εγώ την κατάθλιψη; Σαν ένα λόγο για να αλλάξω.. Να κάνω επανεκκίνηση. Μπορεί τόσο καιρό να μην είχες κατάθλιψη αλλά να ήσουν επιθετική, αρνητική με τους άλλους, καχύποπτη, με θλίψη στο πρόσωπο κτλ. Μετά την θεραπεία ξέρεις πως θα είσαι; Άλλος άνθρωπος.. Θα κάνεις όνειρα, θα τα πραγματοποιεις, θα χαμογελάς χωρίς αυτό να είναι η μάσκα σου, θα ζεις! Θα φύγουν όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που είχες πάντα μαζί σου. Για τους γονείς σου, για την ζωή σου κτλ. Θα είσαι πραγματικά ανεξάρτητη. Αυτό να σκέφτεσαι για να παλέψεις..
Έκανες μπάνιο;
Πήγαινε και κανε ένα μπάνιο και να σκεφτείς ένα θέμα να συζητήσουμε εδώ όλοι. Όχι στενάχωρα θέματα.. Χαλαρα
Εχω την αισθηση πως ηδη εχεις γραψει τους λογους για τους οποιους εφτασες στο Μη καλα. Επισης τους λογους που σιχαινεσαι το εργασιακο σου περιβαλλον. Οι γονεις μας αυτοι ειναι και δεν αλλαζουν. Ο πατερας σου προφανως και δεν εχει συμφιλιωθει ο ιδιος με καποια προσωπικα του θεματα. Δεν ευθυνεσαι εσυ για αυτο !!! Καταρχας νατασσα οσο ησουν στο σπιτι μαζι τους σου εδειξε η μητερα σου πως ειναι να αναλαμβανεις τον εαυτο σου;;; καθαρισμα πλυντηρια μαγειρεμα;; αν δεν σε εβαλε ποτέ στο τζογο πότε περιμενε να συμβει;; δεν την κατηγορω αλλά θελω να σε ελαφρυνω γιατι σε εχεις βαλει κατω και σε πατας. Θα μαθεις σιγα σιγα τι εστι ζω μονη. Θα παρεις και τα πανω σου. Αλλά οσο σκεφτεσαι οτι ο μπαμπας οριζει το ποια εισαι και το μελλον σου θα σηκωνεσαι με μαυρη καρδια. Εσυ θα ορισεις τη ζωη σου. Τωρα εισαι στο μεγαλο αλμα και στη διαδικασια συνειδητοποιησεων σκληρων. Υπομονη και θα δεις πως σιγα σιγα θα αλλαζεις εσυ και δε θα σε ακουμπουν οι αλλοι με λογια ή μορφασμους...
Σ ευχαριστω
δε μπορω να κανω μπανιο ρε δεν το πιστευω αυτο που ζω
εβγαλα αιμα απο τη μυτη μου
απο το κλαμα
η ζωη μου εχει γινει κολαση
θα χασω το φιλο μου στο τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαζι μου
ολοι μου οι φοβοι εχουν γινει αληθεια
θα γινει και αυτο
αισθανομαι μισος για μενα και ετσι πιστευω πως ολοι με μισουν
δεν μπορω να καταλαβω
παω στον καθρεφτη και κοιταω τον εαυτο μου στα ματια τον ρωταω να μου πει
κατι
να γνωριστουμε ξανα να μου πει τι θελει δεν με βρισκω
Όταν ήμουν στρατό είχα πάει στον ψυχολόγο (δεν είχα ψυχολογικά τότε) γιατί ήμουν εσωστρεφής και ένιωθα ότι οι άλλοι με μισούν. Τότε μουχε πει ότι όλα είναι στο μυαλό μου και δε με μισούν. Εντάξει, δε με θεωρούσαν και κολλητάρι, αλλά δε με μισούσαν. Τελικά άλλαξα και στρατόπεδο και έκανα και φίλους με τους οποίους έχουμε επαφή μέχρι σήμερα. Προσπάθησε να τα πάρεις όλα πιο χαλαρά.
Χαιρομαι για σενα αληθεια
πρεπει να ειναι υπεροχο να εχεις φιλους
εγω δεν καταφερα να κρατησω κανεναν
παντα ετρεφα ανταγωνισμο με τους ανθρωπους
αρκουσε ενα περιεργο βλεμμα κ εγω εφτιαχνα σεναρια και ξεκιναγα μονη μου πολεμο
εγω δν εχω να πω κατι με καποιον
δεν μπορω να ξεκινησω να μιλαω γτ αρχιζουν ολοι να λενε πχ εμπειριες ιστοριες μαλακιες
κ εγω απλα καθομαι κ κοιταω μετα απο λιγο χανω επαφη δν ακουω καν τι μου λενε και λεω ναι ναι
Δεν γινεται να τα παρω χαλαρα μακαρι να γινοταν
Είσαι καλά; Μου έστειλες προσωπικό μήνυμα χθες και μετά δεν απάντησες.
Γυρισα απο συνεδρια
Βαρια καταθλιψη
περα απο το ζολοτριν μου εγραψε σεροκουελ ....
Τι συζητησατε σήμερα;
Για το αγχος το σεροκουελ..κ για λιγο θα ναι..μεχρι να πιασει το ζολοτριν..πατα πανω στο ονομα μου κ δες συζητησεις που εχω ξεκινησει να δεις ποσο ιδια νιωθεις...ποση απελπισια εχω νιωσει..κ ειμαι καλύτερα τωρα.ευχομαξ ολοψυχα περαστικα κ κουραγιο.
Σημερα εκλαιγα πολυ
και μιλησα πιο πολυ εγω
του ειπα ποσο τρελη και εμμονικη αισθανομαι ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου
ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω τι μου ελεγε
μου αφησε ομως την αισθηση οτι θα περασει..
ομως του εξεφρασα αμφιβολιες πολλες σχετικα με την ψυχοθεραπεια και το ημερολογιο που με βαζει να γραφω και δεν το γραφω γιατι μου φαινεται χαζος τροπος
μου ειπε μπορει να σου φαινεται παιδικο αλλα θελω να το γραφεις θελω να συνεργαστεις και οτι θα με βοηθησει
Θα το κανω αν και αυτη τη περιοδο νιωθω αβοηθητη
του ειπα οτι θελω να αυτοκτονησω
εκει τον τρομαξα μου το ειπε
και μου ειπε θα μου γραψει και το σεροκουελ φοβαμαι τοσα χαπια
τι να πω δν ξερω χαλια πηγα χαλια εφυγα σημερα
επιμενει να μην αφησω τη δουλεια
Κόψε σε παρακαλώ το σενάριο της αυτοκτονίας. Αυτό είναι για τους δειλους. Εδώ άντεξες τόσα χρόνια τον πατέρα σου.. Δεν θα αντέξεις μια άσχημη περίοδο της ζωής σου; τα είπαμε χίλιες φορές. Θέλει χρόνο. Είσαι τόσο ανυπομονη που πνιγεσαι σε μια κουταλιά νερού.
Κανε αυτό που σου λέει. Μου έλεγε και εμένα διαφορά να κάνω η ψυχολόγος. Και έλεγα τι βλακειες μου λέει τώρα. Αλλά με βοήθησαν.. Της έλεγα πχ ότι δεν είμαι στο παρόν. Νιώθω ότι κάνω, το κάνω μηχανικά. Μου λέει θα πηγαίνεις πχ εκεί στον κήπο σου και θα αρχίσεις να λες τι βλέπεις. Βλέπω κρινους κτλ. Τι ακούω. Ακούω τα πουλιά. Τι νιώθω.. Κτλ. Και έφερνα το μυαλό μου πίσω..
σου λένε τόσα άτομα ότι το πέρασαν και είναι καλύτερα. Τι άλλο θες να σου πουμε;
Δεν ζούσες. Και τώρα κάνεις ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ για να αρχίσεις να ζεις.. Αν δεν υπάρχει φως στο τούνελ τότε πάρε φακό μαζί σου..
Μπάνιο εκανες;
νατασσα μηπωσ τα ντεμεκ ψυχολογικα ειναι η αληθεια εγω αυτα εχω που εχεισ κι εσυ βγαινω για καφε τι να κανω αυτο λεμε πρεπει να το διαχειριστεισ καπωσ αληθεια η ψεμα διαχειρισου το αυτα
και καλα ( ντεμεκ ) ψυχολογικα αφου δεν υπαρχουν ψυχολογικα αποψη μου
Υπαρχουν πως δεν υπαρχουν
οπως ειχα πει αυτη τη στιγμη τιποτα δε μας απεγκλωβιζει απ το ματριξ ουτε η αυτοκτονια γιατι ειμαστε εγκλωβισμενοι στο χοροχρονο απο τοτε που ο Χριστος αλαξε το κοσμο με τη σταυρωση του και ο μονος που μπορει να σταματησει το τροχο του μαρτυριου της ζωης αυτης ειναι ο ιδιος η αυτοκτονια αντιθετος μας εγκλωβιζει ακομα περισσοτερο στο ματριξ δε μπορουμε να κανουμε τιποτα απολυτως για να αποδεσμευτουμε απ το ματριξ μονοι μας γιατι δεν εχουμε την εξουσια αυτη ως απλοι ανθρωποι.
αυτο που πραγματι μιαζουμε ειναι οτι βρισκομαστε και οι δυο σε μια ιδιαιτερη κατασταση που οι αλλοι δεν κατανοουν γιατι οταν γεννηθηκαμε βρισκομασταν κατω απο την επιδραση φυσικων φαινομενων που επειρεασαν το σωμα μας και το μυαλο μας
οστοσο στη πραγματικοτητα ειμαστε απολυτως αντιθετοι σε οτι βλεπουμε αλλα επειδη ειναι ευκολο να σκεφτεις το αναποδο απο οτι σου συμβαινει υποτιθετε οτι συνενοουμαστε.οστοσο επειδη ανηκουμε και οι δυο στα ακρα η πορεια μας δεν αλαζει γιατι ειναι προκαθορησμενη
αρα σκεπτομενος το αναποδο απο οτι ειμαι φανταζομαι οτι η μονη λυση που σου απομενει ειναι οι γιατροι και οι ψυχολογοι οσο για την αυτοκτονια ουτε να το σκεφτεσαι.εχω και εγω ενα προβλημα στη μυτη λογο της αλαγης που εχει υποστει το σωμα μου λογο του φαινομενου που προειπα.
50 mg σεροκουελ
δεν πλενομαι
ηρθα στη δουλεια σαν γυφτισσα
εχω παθει εμμονη με αυτον τον χωρο
κριση πανικου παλι το πρωι
Και μενα ετσι ειναι οι φρικες μου
δεν αντεχω να τους ακουω εδω μεσα να μιλανε να λενε αστεια θελω να σκασουν ολοι δν τους μπορω να τους ακουω φιλε
και εγω μπαινω με εναν φοβο τοσο τεραστιο λες και παω στο εκτελεστικο αποσπασμα
εχω συνδεσει τη δουλεια με την καταστροφη μου
και αυτη η εμμονη δυσκολο να μου φυγει
εχω δωσει και τοσα δικαιωματα με αδικαιολογητες απουσιες
να εχω μια μουρη μεχρι το πτωμα να βρωμαω γιατι δεν μπορω να κανω μπανιο
εχω παθει εμμονη και με το μπανιο
και με τα ρουχα μου
θελω να κατσω στο κρεβατι μου μεχρι να τελειωσει αυτο
να ξυπνησω μια μερα και να αρχισω να ειμαι καλα
να βρω αλλου δουλεια μα πιστευω οτι ποτε δε θα βρω
αυτο μου ειπε ο ψυχιατρος λεγεται προβλεψη μελλοντοα και ειναι ενα απο τα πολλα στην κατηγορια λανθασμενες σκεψεις
Εγω οσο παω χειροτερευω αντι να γινομαι καλυτερη
Εγω εμπαινα στο μπανιο με το ζορι, αφου με εβαζαν φίλοι μου... και μολις εμπαινα εκανα μπανιο τόσο γρηγορα λες κ με κυνηγουσε καποιος... δεν αντεχα ουτε το νερο να πεφτει πανω μου.. κανε μπανιο οταν το νιωσεις.
Η κατάθλιψη μου οταν ερχεται την νιωθω σαν να ειμαι ενας υπολογιστης under construction... σαν να κανω διαλειμμα για να γινει μετα επανεκκίνηση, σαν ενα reboot.. κ οταν ξυπνας απο αυτο ειναι σαν να γεννηθηκες ξανα..
Ειμαι 4 μηνες ετσι
νομιζω ερχεται το τελος μου
Ναι στανταρ ερχεται το τελος σου ...να σαι σιγουρη...
Κανενα τελος δεν ερχεται. Αν σε παρηγορει, εχω περασει 9 μηνες ετσι.Και με αυτοκτονικους ιδεασμους και λοιπα. Μετα απο ενα ετος, ειμαι στο δρομο που φανταζομουν οτι θα ηθελα να ειμαι οταν βρισκομουν σε αυτην την ..απελπισια. Εσυ; Φανταζεσαι καθολου τον εαυτο σου στο μελλον;