Τι σημασία έχει ποιος πλήρωσε τι και αν αυτή θα έχει κάνει 6472885 κωλοτουμπες μέχρι τότε? Κακό στον εαυτό σου κάνεις που μπαίνεις σε τέτοια τριπακια.
Δεν μπορεις να ακυρώσεις την κράτηση που έχεις? Αν ναι σβου και άσε τα πίσω σου όλα αυτά.
Printable View
Τι σημασία έχει ποιος πλήρωσε τι και αν αυτή θα έχει κάνει 6472885 κωλοτουμπες μέχρι τότε? Κακό στον εαυτό σου κάνεις που μπαίνεις σε τέτοια τριπακια.
Δεν μπορεις να ακυρώσεις την κράτηση που έχεις? Αν ναι σβου και άσε τα πίσω σου όλα αυτά.
Φίλε μου αφού έχετε πληρώσει και οι δύο είναι απλό το πράγμα. Ενας από τους δύο πληρώνει το ποσό στον άλλον και πάει με άλλους. ΜΗν κάνεις το λάθος και πας μαζί της. Στην θέση σου θα προτιμούσα να έχανα και τα χρήματα μου αν δεν γινόταν αλλιώς.
[QUOTE=elisabet;1077734]Φίλε μου αφού έχετε πληρώσει και οι δύο είναι απλό το πράγμα. Ενας από τους δύο πληρώνει το ποσό στον άλλον και πάει με άλλους. ΜΗν κάνεις το λάθος και πας μαζί της. Στην θέση σου θα προτιμούσα να έχανα και τα χρήματα μου αν δεν γινόταν αλλιώς.[/QUO
τα εισητηρια ειναι ονομαστικα και χανονται... αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι πως απο την περασμενη Πεμπτη που ειμαστε μεσα στην τρελη χαρα για αυτο το ταξιδι μετα απο πιεση δικη μου τι γινεται με τον αλλον.. εκανε στροφη 180 μοιρων.... γινεται να της εφυγε ο ενθουσιασμος και τα συναισθηματα μεσα σε 2 μερες?
Όταν δεν θες φίλε μου να φύγεις από μια κατάσταση.. Ότι και να γίνει.. Ότι και να σου πει κάποιος εσύ μενεις εκεί κολλημένος. Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί άνοιξες το θέμα.. Θες να σε αντιμετωπίζει έτσι; .. Συνέχισε να είσαι εκεί να τρως τα ψίχουλα.. Αν όχι, μην ξανά ασχοληθείς. Διαβάζοντας το σχόλιο σου για το ταξίδι και τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.. Θες να περάσεις τον άνετο, ότι απλά είναι ένα ταξίδι φιλικό κτλ. Μέσα σου όμως αλλά θες..
Το να σου δείχνει κάποιος το μπλε και να σου λέει αυτό είναι μπλε. Αν εσύ θες να το βλέπεις κόκκινο.. Κόκκινο θα το βλέπεις!!!
τον πονο μου λεω,,,, ξερω οτι εχω κολλησει! και μαλιστα ασχημα!!
Ωραία τον είπες. Τι θες; να καθησουμε όλοι μαζί να μοιρολογησουμε; ή να αφήσεις αυτό το κεφάλαιο πίσω; Αστην ρε φίλε.. Την θεοποιησες επειδή σε φτύνει συνέχεια.. Έχει αξιόλογες κοπέλες. Δώσε ευκαιρία. Και θα γελάς μετά.. Θα καταλάβεις τι ήταν και θα γελάς. Είπαμε ο έρωτας τυφλώνει αλλά εσύ πηγές σε άλλο επίπεδο.
δεν ζητησα σε καμια περιπτωση να κλαψουμε τον πεθαμενο... χαχαχα απλα ειναι καποια πραγματα που δεν μπορω να τα κατανοησω... οπως αυτο που ανεφερα πως γινεται ν αλλαζει η σταση και τα συναισθηματα της μεσα σε 1 μερα...
Δεν αλλάζουν. Η συμπεριφορά της αλλάζει. Ανάλογα με το τι θελει.
δεν αλλαζει συναισθηματα.
διαθεση αλλαζει, οταν την απογοητευει ο τυπος.
εκεινος ειναι το απωθημενο της και στοε χει πει ξεκαθαρα.
πες οτι γυριζει, αλλα σου λεει οτι εκεινον αγαπαει αλλα ξερει οτι δεν θα δει προκοπή μαζι του.
τι να την κανεις μια γυναικα που σου λεει οτι αγαπαει αλλον;;;;
στο ειπε ηδη!
τι να την κανεις;;;
αν θελει μονο εκεινον και ερχεται στο ταξιδι μονο φιλικα, γιατι δεν παει ταξιδι με αυτον που αγαπαει;
δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο λυπηρο απο ενα ομορφο ταξιδι με καποιον που αγαπας και σε κραταει σε αποσταση γιατι αγαπαει αλλον και στο ε χει δηλωσει. μολις μου θυμισες κατι πιο θλιβερο. μια γυναικα που εκανε προτασεις σε καποιον που γουσταρε να του πληρωσει το ταξιδι για να την συνοδευσει κι ετρωγε ακυρο , ακομα και στο φιλικο, ακομα και στο τσαμπα. πηγαινε ταξιδια με εκεινην που αγαπουσε.
ελεος φιλε. μην πεφτεις τοσο χαμηλα, γιατι δεν θα μπορεσεις να σηκωθεις.
πες της να αγορασει το δικο σου μεριδιο και να παει με τον φιλο της. σιγουρα αλλαζουν τα ονοματα στα εισιτηρια, ψαξτο λιγο παραπανω. αυτο που δεν γινεται, ειναι το να ταξιδεψεις με εισιτηρια αλλου. εσυ θα ρωτησεις την διαδικασια για να αλλαξουν τα ονοματα στα εισιτηρια και στα vouger.
μια χαρα, γινεται..
Οτι εχει κολλημα με τον αλλον αυτο ειναι σιγουρο... απλα ως χαζος πιστεψα στα λογια της οτι την τελευταια φορα ηταν διαφορετικα, οτι μ αγαπουσε και με πονουσε.... (λογια του αερα) και για αυτο εκλεισα αυτο το ταξιδι αφου εκεινη επεμενε να παμε, οσο αφορα τα αεροπορικα αλλαζουν, το ξενοδοχειο ειναι στ ονομα μου και δεν αλλαζει.. μεγαλο μπλεξιμο.. και επισης ο τυπος δεν διαθετει τα χρηματα για τετοιο ταξιδι,,, ξερω οτι θα ξενερωσω και ισως τελικα να το αποφυγω...
Μπορείς απλά να αλλάξεις το δικό της όνομα και να βάλεις κάποιου φίλου σου ή άλλης κοπέλας και να πας εσύ χωρίς αυτήν. Πρέπει να καταλάβεις πώς κάποιοι άνθρωποι δεν έμαθαν να εκτιμανε και να σέβονται.. Θεωρούν πως η αδυναμία που τους έχεις είναι ένας τρόπος να σε χειρίζονται. Λίγοι άνθρωποι το εκτιμούν. Καλό είναι όταν τους καταλαβαίνουμε να φεύγουμε γιατί μετά το πράγμα γίνεται χειρότερο. Δεν ξέρω πως μπορούν να ζουν πατώντας πάνω στον άλλον. Ξέρω πως χωρίς τον άλλον είναι ένα τίποτα. Αστην να είναι με αυτόν που διάλεξε ο οποίος από ότι κατάλαβα δεν της φέρεται και καλά αφού ψάχνει επιβεβαίωση από σένα.. Αυτό θέλει; Ας το παρει!
στα λογια λεει οτι μ εκτιμα αλλα οι πραξεις δειχνουν το αντιθετο.... ο τυπος δεν της φερεται σωστα μοναχα οταν νιωθει οτι τη χανει... αλλαζει τροπαρι και την ξαναγυριζει.... ευτυχως την τελευταια φορα ειμαι πολυ καλυτερα απο το αδειασμα που μου εκανε!!! και τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!!!
Ποια η σχέση σου με την οικογένεια σου; σαν παιδί αρχικά.. Πως ήταν οι γονείς σου απέναντι σου;
Του τότε καιρού; πόσο είσαι αν επιτρέπεται; δεν ξέρω αν το ανάφερες κάπου. Αλλα αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ..
Και την πάτησες έτσι ρε φίλε; Αλλά πες μου έχουν ηλικία αυτά; αυτη πόσο είναι;
[QUOTE=george1520;1077992]Και την πάτησες έτσι ρε φίλε; Αλλά πες μου έχουν ηλικία αυτά; αυγή πόσο είναι;[/QUOT
λιγο μεγαλυτερη μου
υπαρχει καποιος τροπος να μιλησεις ιδιωτικά ?
Θα πρέπει να κάνεις 50 ποστ και μετά θα μπορείς να στείλεις μήνυμα όπου θες.
Είμαι από κινητό αυτή την στιγμή. Από ιστοσελίδα. Έχει καιρό να μπω από υπολογιστή αλλά αν θυμάμαι καλα τα ίδια είναι. Οπότε θα σου πω αυτό που βλέπω. Στα αριστερά όπως βλέπεις, κάτω από το όνομα σου γράφει.
Ε αυτά.. Είναι τα ποστ.. Όταν το 33(τωρα 34) γίνει 50 θα μπορείς να στείλεις.
μια χαρα ειμαι τωρα στο 36 και λογικα σε λιγη ωρα θα το εχω φτασει, αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε ιδιωτικα να σου πω λεπτομερειες
Το χεις. Ακόμη 14 έχεις. Πήγαινε και στην μουσική βάλε μας κανένα τραγούδι. Ζήτησα ένα τραγούδι και ο dj την κοπανησε..
Στείλε όποτε θες.
Με καφέ και συμπάθεια
εβαλα και εγω ενα ασμα... χαχαχα
φιλε Γιωργο πως σου στελνω μηνυμα θα πρεπει να μπω στο προφιλ σου?
Ναι. Αν δεις και δεν μπορείς.. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και Ενεργοποίησε να μπορείς να στέλνεις μηνύματα.
Δεν άφησες θέμα εε
οτι μπορω κανω.... χαχαχα
λογικα ειμαι ετοιμος!!
αλλα δεν βλεπω πως μπορω να σου στειλω!!
Σου στέλνω εγώ. Θα σου εμφανίσει στις σημειώσεις.
ειχα να γραψω καιρο και ηθελα να σας ενημερωσω για τα γεγονοτα, τελικα καναμε το ταξιδι περασαμε ομορφα, δεν εκανα καμια κουβεντα για τη σχεση εχουμε κλπ, μου συμπεριφερθηκε σα να ειχαμε σχεση, μου ανακοινωσε λιγο πριν το τελος του ταξιδιου, μονη της, οτι θα ειμαστε μαζι αλλα οχι αυτοκολλητοι.. και να παμε και του χρονου ξανα σ αλλο μερος. Αλλα μετα απο μια εβδομαδα και ενω βρεθηκαμε 2-3 φορες και μαλιστα και ερωτικα, μου ανακοινωσε οτι εχει προβλημα οτι δεν μπορει να το διαχειριστει αλλο, οτι την κουρασε εγκεφαλικα αυτη η ιστορια και επειδη ο αλλος ειναι κατι λιγο πιο δυνατο απο μενα, ηθελε να κρατησει μαζι μου μια τυπικη φιλικη επαφη (οπως το ειχε πει και αλλες φορες) κατι που δεν δεχτηκα εγω και ετσι χωρισαμε... το μονο που εστειλε ηταν ενα μηνυμα την επομενη μερα ( συγνωμη και σ εκτιμω πολυ ως ανθρωπο) και εδω και 3 εβδομαδες σιγη ιχθυος...