ελενα εχεις πολυ δικιο... ειναι τρομερη η πιεση, ειδικα οταν περνας τα 30..
Printable View
ελενα εχεις πολυ δικιο... ειναι τρομερη η πιεση, ειδικα οταν περνας τα 30..
αν μου επιτρεπεις κικο τι φαρμακα παιρνεις ?σε ρωταω για να καταλαβω απο που ηταν τοσο σιγουρος ο γιατρος σου οτι πρεπει να διακοπει η κυηση .. και θα σου πω στη συνεχεια τι μου ειχε πει κι εμενα πιο παλια σε μια θεωρητικου τυπου συζητηση που ειχα μαζι του για το θεμα εγκυμοσυνη
seropram kai xanax
εγω λαντοζ απο το 2002 .με καποιες διακοπες σε διαστηματα που ενιωθα καλα....σεροπραμ μου ειχε γραψει για πολυ πολυ λιγο διαστημα την πρωτη φορα που ειχα αρρωστησει το 2002..εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει το εξης οτι αν θελω στο μελλον να κανω παιδακι θα δουμε πως θα κινηθουμε.ισως να χρειαστει σταδιακος περιορισμος τους,οτι παντως ειναι τα πιο ελαφρια ας το πω ετσι σε παρενεργειες χαπακια. και οτι η επιστημη δεν εχει αποφανθει με σιγουρια ακομα οτι ενα τετοιο παιδι θα γεννηθει με προβλημα τετοιου ειδους...
εγω φυσικα παρολα οσα λεει ο ντοκτορ και ο καθε ντοκτορ εχω αποφασισει να μην επιχειρησω κατι τετοιο...
την ηλικια σου εχω ...σε καταλαβαινω περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι ...
βασικα μου ειπε πως δεν εχουμε γεννησεις με το φαρμακο διοτι ειναι σχετικα καινουριο.και πως θα ηταν ρισκο να το κοψω μιας και δεν ξεραμε πως θα αντιδρασω λογω και των ορμονων.
ειπε και το τελειωτικο... \'\'ειναι στα χερια του θεου\'\'
ε, μετα απο αυτο δεν ειχα επιλογη....
κατα καιρους εχω παρει ladose, seroxat,effexor, aurorix αλλα ειχαν παρενεργειες. με το seropram ειμαι καλα αλλα να ειδες τι εγινε. επισης ειναι και το θεμα συντρφου.. δεν διανοουμαι να το πω σε καποιον που ειμαι μαζι. οποτε πρεπει να τα παιρνεις κρυφα και να τα κρυβεις κιολας ( εμενα μαζι με τον τελευταιο)...
αλλο θεμα απο κει!
------>
------> u2u επανω δεξια στην οθονη :)