Δεν έχω ιδέα. Απλά για να φτάσω τα 50, απλά σε "χρησιμοποιώ" χαχχα χωρίς παρεξήγηση οκ?? Έτσι το λέω, με.βοήθησες αρκετά με τις συμβουλές σου, σου Είμαι ευγνώμων!
Printable View
Το ξέρω γιαυτό σε ρώτησα τι θες να πούμε. Να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως και να μην ταιριάξεις με κάποιον, να μη απογοήτευσε.. Θα πας παρακάτω. Δεν ταιριάζουμε με όλους. Εύχομαι να βρεις αυτό που θες. Απάντησε εδώ, βάλε και στο music ένα τραγούδι και είσαι έτοιμος. Καλή τύχη
Νικόλα, εφόσον το παιδί είναι έρωτας πλατωνικός απο το fb έχεις δύο επιλογές..
είτε να κάθεσαι να κοιτάς τις φώτο του μέχρι να τον ξεχάσεις (εμένα κάτι τέτοια μου παίρνουν και 2 χρόνια για να τα ξεπεράσω..)
είτε να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του με το να τον κάνεις αντ και να μιλήσετε. Εδώ φυσικά παίζεις το χαρτί σου και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, γιατί μπορεί ακόμη και να μην απαντήσει.. Τότε ομως θα ξέρεις ότι έκανες ό,τι μπορούσες αλλά δεν θέλει αυτός. Και πιστεψέ με -αν δεν θέλει- δεν έχει να κάνει με εσένα και το τι πιστεύεις για το σώμα σου αλλά με δικά του θέματα. Επίσης τα τσατ ίσως σε βοηθήσουν για να δεχτείς φλερτ. Μην πολυκοιτάς από ποιον είναι αλλά δες το ότι κεντρίζεις το ενδιαφέρον κάποιου και γίνεσαι αποδεκτός έτσι όπως είσαι (εμφάνιση κλπ).
Επίσης για την επικοινωνία της σεξουαλικότητάς σου προς φίλους, έχεις κάποιους που ξέρεις πως θα είναι δεκτικοί και θα σε στηρίξουν? Το θέμα είναι να το πεις σε κάποιον που ξέρεις πως θα σε σπρώξει λίγο να φλερτάρεις, να γνωρίσεις, να τολμήσεις κάτι..Πχ εγώ είχα έναν φίλο που μου το είπε και τον έπαιρνα και πηγαίναμε σε γκει καφε/μπαρ γιατί κάθε φορά σε κανονικό καφέ τίποτα δεν μπορούσε να κάνει..άρα βαριόταν κι αυτός ή πίστευε ότι δε θα βρει ποτέ κανέναν. Βλέπεις ότι για να βρεις πρέπει να δοκιμάσεις, να ψάξεις, να προσπαθήσεις.. Αν μπορείς να κάνεις έστω και ένα μικρό βήμα προς τα εκεί θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα και πολύ περήφανος για τον εαυτό σου!!!
Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Αυτο το παιδι νιωθω να το αγαπαω, κοιταω τις φωτογραφιες του και λιωνω.
Και δεν θελω να τον κανω αντ γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ. Αν ειχαμε κοινους γνωστους τοτε μπορει να το εβλεπα αλλιως.
Στο αλλο θεμα τωρα, εχω παρει αποφαση το 2020 να αρχισω να ανοιγομαι. Εχω μια φιλη μου που ειναι και αυτη ομοφυλοφιλη και θα της πω απλα, μηπως μπορεσει και με βοηθησει με τον τροπο της (?) να βρω και γω κατι, γιατι παιδια, κακα τα ψεματα, η μοναξια απλα ΔΕΝ παλευεται!!
Επισης επισκευτηκα αυτα τα σαιτ για γκει γνωριμιες. Ολο για σεξ μιλανε, ολο φωτογραφιες με γεννητικα οργανα βλεπω...
Οι πιο πολλοι δε θελουν να μιλησουν, να πουν κατι ουσιαστικο, μονο σεξ σεξ σεξ. :(
Ευτυχως αλλοι με καταλαβαιναν και ειχαμε παρομοιους προβληματισμους. Με αυτους ελπιζω να αναπτυξω δυνατες φιλιες :)))
Λοιπον πηρα το θαρρος και τελικα ΕΣΤΕΙΛΑ στον facebook μηνυμα στο παιδι και του εξεφρασα τα συναισθηματα μου.
Το προβλημα ειναι οτι οταν το εκανα ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ οτι αν ο αλλος δεν ειναι φιλος σου, δεν του εμφανιζονται καν τα μηνυματα αλλα περνανε καπου αλλου ως ανεπιθυμητα.. :(
Το παιδι μαλλον δεν τα ειδα
Ξέρεις αν αρέσουν και σε αυτόν οι άντρες;; ή ρισκαρες και ότι γίνει;
Στο φβ το εμφανίζει σαν αίτημα. Θα το δει.
Δεν το ξέρουμε αυτό.. Ίσως να μη το είδε.. Λίγο ριψοκίνδυνο αυτό που έκανες πάντως.
Όταν μας αρέσει κάποιος φίλε Νικόλα το πάμε σιγά σιγά.. Πλησιάζεις, γνωρίζεις κτλ.. Το να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις αυτά που νιώθεις σε ένα άνθρωπο που δεν σε ξέρει καν δεν νομίζω να είχε αλλα αποτελέσματα από αυτά που βλεπεις. Εκτός και αν δεν το είδε ακόμη. Πότε δεν δείχνουμε όλα τα χαρτιά μας σε αυτόν που μας αρέσει..
Όσο αφορά το chat room.. Κάποια εξέλιξη;
Απλά όχι βιαστικές κινήσεις..
Να μην νιώθεις. Ίσως να φταίνε και οι μέρες.. Μας παρουσιάζουν τα Χριστούγεννα ημερα αγάπης κτλ και όσοι είναι μονοι νιώθουν περίεργα.
Όταν έρχονται οι φάσεις που νιώθεις ότι δεν είσαι ωραίος κτλ. Να τις ζεις. Απλά να μη το υιοθετείς.. Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο.. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να τον αποδεχτείς και να τον αγαπήσεις.
Καλημέρα φίλε μου Νικόλα. Για να τα βρεις με τον εαυτό σου θα πρέπει να τον γνωρίσεις και να βρεις τους λόγους για να τον αγαπάς.. Έχεις μάθει μόνο ασχολησε με τα αρνητικά σου (για σένα αρνητικά) και δεν έχεις δώσει χώρο στα θετικά σου..
Δεν θα σε μάθει κανένας τίποτα. Δεν πάμε ψυχολόγο για να μας μάθουν ή να μας δώσουν έτοιμες συνταγές. Πάμε για να μας βοηθήσουν να βρούμε ΜΟΝΟΙ μας τον εαυτό μας.
Παιδιά Πώς στέλνω προσωπικό μήνυμα σε κάποιον; έχω περάσει τις 50 αναρτήσεις.
Δες λίγο τις ρυθμίσεις σου. Εκεί πρέπει να το ενεργοποιησεις.
Αν και το βλέπω ενεργό. Από το προφίλ του αλλου