Μπορει να έκανες αλλεργική αντιδραση. Οταν παιρνεις ένα φάρμακο και βλεπεις ότι αντιδρας με διαρροιες κλπ,προφανως κάτι σε πειραξε.
Μυοσκελετικα δεν παιζει να έχεις καποιο χρόνιο πρόβλημα που να δημιουργει αυτά τα συμπτώματα;
Printable View
Μπορει να έκανες αλλεργική αντιδραση. Οταν παιρνεις ένα φάρμακο και βλεπεις ότι αντιδρας με διαρροιες κλπ,προφανως κάτι σε πειραξε.
Μυοσκελετικα δεν παιζει να έχεις καποιο χρόνιο πρόβλημα που να δημιουργει αυτά τα συμπτώματα;
Nai afto pistevw Kai egw oti I h antiviwsh ekane allergikh antidrash Kai erikse ton organismo mou Kai to emvolio to epideinwse kai erikse to anosopoitiko Kai me xtupise sta kokala. Sunithws ta aftoanwsa xtupane stis arthrwseis Kai sta nevra, Gia afto fovame oti isws exw kapio sovaro aftoanoso giati afth h kopwsh Kai aftos o ponos an itan Kati apo anxos Tha mou eixe perasei 2 mhnes twra.
Η αντίδραση περναει,δεν θα κρατουσε τόσο μεγάλο διάστημα. Περιμενε τις εξετάσεις και βλεπεις. Αν ήταν κάτι σοβαρό θα το βλεπαν στη crp σου, αν ήταν δλδ φλεγμονή. Κι εγώ τα ίδια έχω και χειροτερα και δεν βρισκω ακρη,είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό γιατρό. Απο κει και περα, ρύθμισε καπως το θέμα με τα ηρεμιστικα. Και αυτά απο μόνα τους μπορει να σου κάνουν συμπτωματα σε συχνή/μεγάλη δόση.
Den kserw Antoni eimai xalia Kai exw aganaktisei Kai den vriksw akrh Kai oloi nomizoun oti einai psuxologiko Kai oti pezw theatro. To crp itan fusiologiko mou to eixe grapsei o gastrenerologos na to kanw.vevaia oles tis eksetaseis mou mexri twra tis ekana sto ika logw oti mou eixe lhksei h asfalish alla tis perisoteres tis stelnoun giannena, den nomizw na egine kapio lathos I mperdema stis genikes eksetaseis. Twra tis eidikes anagkastika na tis plirwsw Kai pane Athina se eidiko mikroviologiko.epishs shmera parathrisa oti exw duspnoia Kai vuxa polu Kai exw parei Ena okumetro to opoio mou edeixne 93 enw alles fores eixa panw apo 95, ektos Kai an xalase Kai den einai toso aksiopisto. 30 evrw to Phra.kai epishs pistevw oti ontws ta hremistika xeirotero me kanoun, pistevw ta antiflegmonwnh kalutera Tha me voithisoun. Dioti exw parathrhsei oti I anusuxia, taxukardia Kai o panikos me pianei apo ton pono sta kokala Kai sta nevra
Το οξυγόνο και στα επειγοντα εμένα είχε πέσει στα 94 και δεν μου έκαναν τιποτα. Οξυμετρα έχω δυο ,αν τα χέρια σου είναι παγωμένα ή δεν κανει καλη επαφή με το δάχτυλο, δεν μετράει σωστά, αλλά ακόμα και 93 να είναι, δεν θα το αξιολογουσαν, αν πεσει κάτω απο 90 και έχεις δυσπνοια το βλεπουν. Ξαναμετρα το πιο μετα.
Katalava alla logika katw apo 95 thewreitai upoksaimia, eprepe na se eixan krathsei Mesa sto nosokomeio. Kai egw afto pistevw oti den metraei panta swsta to oksumetro ektos Kai an einai akriveias opws exei o pnevmonologos Kai sto nosokomeio opote pws Tha eimai sigouros poso oksugono exw? An den exw katw apo 90 Tha me diwksoun opws esena sto nosokomeio
Highlander μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς κ καταλαβαίνεις το σώμα σου , αυτό είναι το μόνο σίγουρο..δε νομίζω ότι κάποιος εδώ μέσα αρνείται να σε πιστέψει ή να σε καταλάβει, γιατί ο καθένας περνάει απ' το δικό του μονοπάτι.. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου κάνε υπομονή κ δείξε κουράγιο όσο μπορείς.. Ανάλογα με τα αποτελέσματα το συζητάς και με το γιατρό σου και βλέπεις από κει και πέρα. Βήμα βήμα. Μη προδικαζεις καταστάσεις μόνο και μη προσπαθείς να διαγνώσεις τον εαυτό σου με δεκάδες σωματικά μέχρι να έχεις απτά ιατρικά αποτελέσματα μπροστά σου. Θα περάσουν όλα, θα δεις κ ούτε θα καταλάβεις πώς..
Αθήνα έχω παρατηρήσει σε διάφορα θέματα που σχολιάζεις.. Ότι λες για τον τρόπο σου και γα το πως σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Εγώ πάντως βλέπω μια γυναίκα που ξέρει να μιλήσει και να συμβουλέψει τον άλλον.. Ήθελα να στο γράψω και τις προάλλες αλλά έκανα αλλά πράγματα και ξεχάστηκα :).
Se efxaristw Athina Gia thn sumparastash. Den exw allh epilogh apo to na perimenw ta apotelesmata exeis dikio. Oti einai na ginei Tha ginei. Oute oi dikoi mou mporoun na me
Me voithisoun oute to nosokomeio Giati tha to riksoun sto anxos.
george σ ευχαριστώ για το σχόλιο.. Δυστυχώς αυτά που πιστεύω για μένα είναι τα χειρότερα κ με βαλτωνουν, αυτό προσπαθώ τόσο καιρό να παλέψω (ή τουλ. έτσι νομίζω ) αλλά άλλο θέμα αυτό .. Απλώς με τόση στήριξη που έχω λάβει από διάφορα άτομα εδώ μέσα (συμπεριλαμβάνεσαι κ εσύ εννοείται), προσπαθώ κ εγώ να δω λίγο τι περνάει κ ο "διπλανός" μου κ να μην εγκλωβιζομαι στο άθλιο εγώ μου..
Highlander επειδή έρχονται μέρες γιορτινές, προσπάθησε να ξεχαστείς λίγο.. Το βασικό είναι να μείνεις στα αποτελέσματα των αιματολογικών και του καρδιολόγου που δεν μπορούν να είναι λάθος.. Μην γαντζώνεσαι στις ανοσολογικές εξετάσεις για να δικαιολογήσεις τους πόνους.. Μπορεί να πονάς και επειδή δεν ξεκουράζεσαι. Χαλάρωσε αυτές τις μέρες, φάει κάτι που σου αρέσει σε αλμυρό ή γλυκό, βγες μια βόλτα αν νιώθεις καλά και προσπάθησε να ξεχάσεις λίγο ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα σου. Εναν φίλο δεν έχεις να κάνεις κάτι αυτές τις μέρες? Προσπάθησε να μην μένεις όλη τη μέρα με πυτζάμες και στο σπίτι..
Η Αθηνά στα λέει πολύ ωραία, ένα βήμα τη φορά. Κι αν νιώθεις ότι οι δικοί σου δεν σε καταλαβαίνουν, μην τα λες και όλα. Έχεις έναν σταθερό γιατρό ως αναφορά (γενικό παθολόγο ή κάτι τέτοιο) που μπορείς να απευθυνθείς αν έχεις κάτι έκτακτο αυτές τις μέρες? Γιατί αν κάθε φορά πας σε άλλον και δεν ξέρει το ιστορικό είναι κουραστικό και για εσένα.
Little_eliza to kserw oti erxonTai giortines meres Kai o Kathenas Mas aftes tis meres Tha thelei na vgei eksw Kai na perasei Kala. To idio thelw Kai egw alla eilikrina eimai toso kourasmenos Kai o ponos pou exw sta kokala Kai genika stis arthrwseis den me afhnei na ksekourastw Kai na koimithw.Antithetws mou prokalei perisoterh anusuxia, uperentash Kai taxukardia. Den kserw pws na sto eksigisw alla moudiazei olo to swma mou eidika to vradu otan prospathw na koimithw Kai ksupnaw apo toys ponous. Oi genikes aimatos to kserw oti itan fusiologikes alla den einai logiko na se souvlizei olo to swma sou me tetoio pono les Kai doulevw 12 wres oikodomh tin hmera. Perissotero to swma mou den me afhnei na kanw pragmata Para to mualo mou. Gia afto perimenw tis anosologikes eksetaseis giati to niwthw oti Kati den paei Kala me to swma mou alliws Tha eixa kathusixastei me tis genikes aimatos Kai Tha hmoun hremos an den eixa toso entona sumptwmata, ta opoia den upoxwroun edw Kai konta 1,5-2 mhnes.sunexizw thn agwgh pou mou exei dwsei o psuxiatros alla den niwthw trelh diafora isws me kanoun Kai pio kourasmeno kiolas Kai Gia afto shmera Tha dokimasw na parw Kai depon mpas Kai voithisei stous ponous ligo. Min nomizeis prospathw na ksexastw oso mporw parolo pou eimai xwma Kai me duskolia stekomai orthios. Parola afta sunexizw na pigenw sth douleia pou exw ws fulakas Kai anagkastika kathomai sth karekla giati orthios den tin palevw. Ennow oti thelw na kanw polla parapanw pragmata alla an to swma sou einai iswpedwmeno ti na kaneis. Isws soy fainetai upervolika afta pou sou lew alla den exw logw na sou pw psemata. To mono thetiko se olo afto pou pernaw einai oti epanhlthe h oreksh mou ligo Kai trww kalutera an Kai duskolevomai sthn kataposh logw oti o afxenas mou Kai ta nevra sto laimo mou einai sunexeia tsitwmena. Se efxaristw pantws pou prospatheis na mou dwseis aisiodoksia me tis sumvoules sou. Kanw upomonh oso mporw Kai palevw oso mporw mexri na dw an ontws uparxei Kati stis anosologikes eksetaseis. Twra an niwthw asxima pernw kamia fora tin psuxiatro mou thlefwno, den apantaei panta vevaia alla Otan milame prospathei na me kathusixasei oso mporei vevaia giati den einai Kai pathologos.
Κάνε μου μια χάρη... τσέκαρε την γλώσσα σου και πες μου αν είναι άσπρη... και επίσης μήπως έχεις μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια??
Den katalavenw ti ennoeis. Eirwnikes einai h erwthseis sou I eilikrineis? Kai ti rolo pezoun afta pou rwthses?
δεν θα έπαιζα ποτέ με τέτοια θέματα υγείας...
Nai an Kai prin efaga mantarinia genika nai h glwssa mou exei asprila ka nai exw kairo mavrous kuklous gyrw apo ta matia
Το πρόβλημα σου δεν εχει σχέση με ψυχολογικα και ψυχίατρους... όπως και των περισσότερων εδώ μέσα... φυσικά όλοι θα πέσουν να με φάνε γιατί είναι καλά στημένη η κομπίνα τους (φάρμακα για όλη την ζωή μας) αυτό κάνουν οι Drug dealers κατά κόσμον Ψυχίατροι...
Το πρόβλημα σου είναι καντιντιαση και λύνεται με αποτοξίνωση και αντί καντιντα διατροφή... δες το σχετικό λινκ... δεν είναι τυχαίο ότι μαντεψα ότι έχεις άσπρη γλώσσα και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια...
https://www.farmasyn.gr/arthrografia...wstos-exthros/
Se ti giatro prepei na paw Gia to sugkekrimeno Thema? Kai poso epikundino einai an ontws exw kantintiash?
Εννοείται οτι η γιατροί στην Ελλάδα δεν ασχολούνται και δεν το ξέρουν... αυτό που τους νοιάζει είναι να παίρνουν τα μπόνους από τις φαρμακευτικές...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μόνος σου την κατάσταση στα χέρια σου, όπως έκανα κι εγώ και να ξεκινήσεις διατροφή ειδική για την καντιντα... βέβαια δεν σε βοηθάει το γεγονός ότι παίρνεις ψυχοφαρμακα...
Η καντίντα είναι φυσιολογικός μηκυτας που έχουμε όλοι στο έντερο μας,,, αλλά όταν διαταραχθει η χλωρίδα του εντέρου όπως πχ με αντιβίωση που είναι η νούμερο ένα τροφή για την καντιντα, τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνη για τον οργανισμό, αφού προκαλεί πολλά συμπτώματα, μεταξύ άλλων και ψυχολογικά όπως κατάθλιψη και άγχος...
Εικάζω ότι κάτι τέτοιο έπαθες με την αντιβίωση που πήρες και τα αναβολικά...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα φίλε μου... ότι θέλεις με ρωτάς...
ειχε πιασει μοδα με την καντιτα περσι ενημερωσου σχετικα μην τα ξαναδιαβαζουμε παλι επισησ αν σου που κατι αλλο και στο πουν ολοι ελεγχομενη διασπορα ψευδων ειδησεων το faceapp τα ανεκδοτα οι ταινιεσ κλπ ειναι ελεγχομενη διασπορα ειδησεων για να κινουνται σε καθορισμενα πλαισια οι επιλογεσ σου εγω ειχα κανει κατι στο ιντερνετ που ηταν εκτοσ πλαισιου και τωρα δεν υπαρχει δυνατοτητα πχ ειχε ενα αρθρο τη στικουδη φωτο κι ελεγε τα δικα του εκλεβα τη φωτο τωρα δεν μπορεισ με τιποτα αυτα
Κλασσικά βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι...
Η καντιντα δεν είναι μόδα... και είναι πολύ σοβαρή.. και φυσικά δυστυχώς ειναι και η αιτία του άγχους και τις κατάθλιψης πολλών εδώ μέσα....
Εγώ δεν μίλησα πάρα μόνο όταν σιγουρευτηκα από τις απαντήσεις του φίλου... γιατί η άσπρη γλώσσα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της...
βρε καλη μου περσι τα λεγανε αυτα εδω τα παιδια ειναι σαινια ολα τα μαθαινουμε πρωτοι
H alhtheia einai oti exw tromokratithei afth th stigmh giati se megalo pososto afta pou les exoun vash Kai epeidh exw Kai ta sumptwmata pou eipes.eixa kakh uguinh me to stoma mou panta Kai Thema oulitidas Kai provlima me tis amugdales. Exw polu afudatwsh genika Kai ksirostomia Kai anagkazomai na pinw sunexeia Nero. Nai Ola ksekinisan meta thn antiviwsh, eixa diarroies duspepsia Kai sigoura ta anavolika mou eixan riksei to anosopoitiko apo prin Kai ekana Kai to emvolio Kai epideinwse ta pramata. Upoferw 2 mhnes twra Kai den kserw ti exw Kai me pernane Gia psuxopathi. Mou anoikses ta matia kata kapio tropo. Tha paw se orila th paraskevh an einai ekei. Vevaia oi anodologikes eksetaseis pou ekana exoun Mesa Kai thn IgM, deikth pou deixnei an exeis candida nomizw. Apla perimenw na vgoun ta apotelesmata. Alla niwthw toso xalia pou fovame an exw candida se proxwrhmeno stadio giati kanei organikes epiplokes se olo to swma.
Καταρχήν είμαι άντρας... και ευτυχώς ανακάλυψα μόνος μου την καντιντα από το 2013 και έλυσα ότι πρόβλημα είχα με άγχος και κατάθλιψη 100 % και χωρίς φάρμακα... δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί πέρυσι... αλλα σου ξαναλέω ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό... αρα θα πρέπει να δείχνεις και την απαιτούμενη σοβαρότητα...
Μην φοβάσαι για να κάνει η καντιντα αυτό που λες πρέπει να είσαι τελείως ανοσοκατεσταλμενος... δλδ να μην έχεις ανοσοποιητικό στην ουσία... αν κόψεις γλουτενη λακτόζη και ζάχαρη σε ένα μήνα θα είσαι τουλαχιστον 50% καλύτερα... αλλα θέλει προσπάθεια και αφοσίωση... επίσης πάρε και βιταμίνη C και καλά προβιοτικα.... Δυστυχώς οι γιατροί μόνο ψυχοπαθή θα σε βγάζουν για να πουλάνε τα φάρμακα τους... ααα επίσης και το μηλοξυδο βοηθάει πολύ...
Ο σκοπός σου είναι να ανεβάσεις το ανοσοποιητικό... μονο με διατροφή, γυμναστική χωρίς αναβολικά και καλό ύπνο θα τα καταφέρεις, και όσο μπορείς μακριά από φάρμακα...
An mporeis na mou dwseis Ena diatrofiko plano, Tha to ektimousa idiaitera, vevaia den kseroume Kai an einai sigoura afto alla exoume polla koina sumptwmata, eidika thn asprh glwssa den tis eixa dwsei shmasia. O orilas pistevw Tha to katalavei. mporei na fanei Kai me to test saliou pou ginete. Alla eilikrina pote den pisteva oti an einai candida mporei na se kanei toso xalia San paraluto Kai adunamo,taxukardies,upnilies, zalades.
Γενικά η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία. Είμαστε ότι τρώμε και αυτό ισχύει..
Δεν είναι τυχαίο που όταν δεν είμαστε καλά ψυχολόγικα το σώμα ζητάει υδατάνθρακες όπως πατατάκια μακαρόνια κτλ και ζάχαρη.τα οποία είναι ότι χειρότερο..
Μείωσε στάδιακα την ζάχαρη στην ζωή σου και θα δεις μεγάλη διαφορά.εγω την είχα κόψει εντελώς για έναν χρόνο περίπου.
Πραγματικά ξυπνούσα άλλος άνθρωπος
Σου είπα ήδη... κόβεις γλουτενη δλδ ψωμιά και ζυμαρικά... λακτόζη δλδ γαλακτοκομικά και ζάχαρη δλδ γλυκά... φαε πολλές σαλάτες και λαχανικά... καντο ένα μήνα και πες μου πως θα νιώσεις...
Τι φάρμακα παίρνεις? θυμάμαι μόνο το seroquel... παίρνεις και κάποιο άλλο??
Seroquel 600 MG Kai zanax 3 MG. Me exoun kanei kotopoulo xwris logo giati nomizoun oti h anusuxia Kai h taxukardia pou exw einai apo anxos. Alla den katakavenoun oti afta ta pathenw eksaitias tis kopwshs, aupnias Kai apo ton pono pou exw stis arthrwseis logw tou oti mou exei pesei ton anosopoihtiko.
Τα φάρμακα δυστυχώς δεν σου προσφέρουν κάτι στη φάση που είσαι... μονο χειρότερα μπορούν να σε κάνουν....εστιασου στη διατροφή, στην καλή ψυχολογία και στην γυμναστική... και προσπάθησε να τα μειώσεις.. αν όχι να τα κοψεις με τη βοήθεια του γιατρού φυσικά... αν και δεν έχω την καλύτερη άποψη γι αυτούς... Θυμήσου... αυτό που έχεις θεραπεύεται... δεν είναι ανίατο...
Και τα βάζω με τους γιατρούς γιατί δίνουν φάρμακα έτσι λες και είναι καραμέλες... ξέρεις ότι το seroquel είναι για την σχιζοφρένεια?? τι είσαι σχιζοφρενής?? και γιατί το παίρνεις δέκα χρόνια?? μήπως επειδή είναι πολύ δύσκολο να κοπεί?? δεν θέλω να σε τρομάξω απλά σου λέω την αλήθεια...
Nai katalavenw ti ennoeis Kai se efxaristw Gia tis sumvoules sou elpizw na einai candida se mh proxwrhmeno stadio Kai oxi kapio allo sundromo I aftoanoso noshma. Tha deiksoun oi eidikes anosologikes eksetaseis.Tis perimenw me anupomonhsia.
Fusika Kai den eimai sxizofrenhs apla to eperna apo to 2009 logw anxous pou eixa ekeinh th periodo Kai me voithouse na koimithw. Mou
Itan duskolo na to kopsw meta.twra vevaia sth fash pou eimai den me voithane na koimithw giati den einai mono psuxologika ta aitia.
Ναι αλλά γιατί να πάρεις τέτοιο κωλοφαρμακο που επηρεάζει τη χημεία του εγκεφαλου?? Τεσπα και γω παλαιότερα ταλαιπωριομουν από άγχος και έπαιρνα ένα σωρό φάρμακα χωρίς αποτέλεσμα... μεχρι που κατάλαβα τυχαία ότι έχω καντιντα και όχι κάτι άλλο... έκανα την διατροφή ακολουθώντας το ένστικτο μου... και σε ένα μήνα ήμουν καλύτερα από ποτέ.. από κάθε άποψη... καθόλου άγχος καθόλου κατάθλιψη και τρομερή ενέργεια... βέβαια όταν έκανα την διατροφή δεν έπαιρνα φάρμακα... αλλα και φάρμακα να παίρνεις η διατροφή βοηθάει τρομερά...
Nai to kserw oti ta kolo farmaka den voithane h psuxiatros mou Kai oi goneis mou exoun diatupwsei lathos eikona Gia Mena.oloi amesws to rixnoun sto anxos. Parolo pou pernw tosa den voithane ston upno antithetws exw anusuxia Kai nevrikothta logw Kai elleipshs upnou fusika, Kai logw oti o organismos mou exei piasei patw. Prospathw na veltiwsw thn diatrofh mou opws eipes Gia na anevei to anosopoihtiko. Alla prepei na vevaiwthw oti exw candida Kai elpizw na einai Kati tetoio Kai oxi kana aftoanoso I kana sundromo. Kanw upomonh Gia tis analyseis pou perimenw na dw ti Tha deiksoun. Tha fanei an exw candida apla Tha paw orila paraskevh Gia pio grigora Gia na mou pei an ontws uparxei pithanothta na exw candida.esy ekanes kapio eidiko test pws to katalaves oti exeis candida, piges se kapio sugkekrimeno giatro ?
Tha paw ston orila paraskevh, Tha me dei Kai Tha krinei an prepei na kanw to sugkekrimeno test. Shmera Phra Mia polyvitaminh, b12, vitamin c Kai omega3 elpizw na voithisoun sto anosopoihtiko ligo.
Σίγουρα βοηθάνε... όπως βοηθάει και η θετική σκέψη... να ξερεις ότι ο ΟΡΛ το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει για την Candida..