Υπερβολές, υπερβολές, υπερβολές... δεν υπάρχει τίποτα και αυτό που υπάρχει δεν το θέλουμε! ΛΑΘΟΣ.
Νομίζω ότι εδω έχουμε χάσει όλοι μας τον εαυτό μας ( ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, γνωστό αυτό).
Συμφωνώ με \"krino\" περί εκδίκησης κλπ κλπ είναι λάθος δρόμος! πρέπει εδω ο ένας να προσέχει τον άλλον για να μην ξεφεύγουμε σε τέτοιες ακρότητες. Κυρίως πέρα των άλλων που εμπλέκονται, κάνουμε ΚΥΡΙΩΣ ζημία στον εαυτό μας, στην ψυχή μας. Γιατί?
Που πας να μπλέξεις, νομίζεις οτι πραγματικά αξίζει να καταστρέψεις τον εαυτό σου από το 778 που έχει καταφέρει να φτάσεις εξελικτικά να κατεβείς στο 36? δηλαδή λίγο πάνω από τον πάτο! για έναν άλλο άνθρωπο που μπορεί τελικά να μην ταιριάζετε, να μην εκτίμηση στο τέλος τις θυσίες σου και μόλις γίνει καλά αν ποτέ γίνει (εγώ το θέλω να γίνει!, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο και μόνο!) να σε παρατήσει για άλλη!
Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα! το ότι προσπαθεί δεν σημαίνει οτι θα έχεις και αποτέλεσμα σε οτιδήποτε, είτε να γίνει καλύτερα, είτε η σχέση να είναι καλύτερα, είτε οτι να είστε μαζί, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Λάθος να πας να καταστρέψεις τον εαυτό σου για άλλον! Να τον βοηθήσεις είναι άλλο πράγμα (γιατί υπάρχει ένα σαφές όριο στη βοήθεια, σταματάς να βοηθάς όταν βλέπεις ότι σε τραβαει κάτω για να σε καταστρέψει η ολη ιστορια, και φυσικά εάν δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου και δεν μπορείς να αυτοβοηθηθεις πως μπορείς να βοηθήσεις τον άλλο?) και να το κάνεις, εννοείται εφόσον το θες και το αισθάνεσαι, αλλά να είσαι έτοιμη για ολα, δηλαδή ουτε καν ευχαριστώ να πει και να φύγει (ας πούμε...)..να εισαι ετοιμη.
Περί ανδρών... δεν συμφωνώ... ότι άντρες το ίδιο και οι γυναίκες... είμαστε άνθρωποι πάνω από τα φύλα, δηλαδή έχουμε τα ίδια προβλήματα, μα ακριβώς τα ίδια! Απλώς βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.
Σου στέλνω πίσω όλες τις κατηγορίες (και συγχώρα με)... και σκέψου τις... για να δεις πως αισθάνονται κάποιοι άντρες που αξίζουν, οπως υπαρχουν καποιες γυναικες που αξιζουν.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!