Ναι έχω αλλού το μυαλό μου!
Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά εχω και εγώ μια απορία. Αν ένας άντρας δει ταινία με δύο γυναίκες να το κάνουν.πως λέγεται;;
Printable View
Ναι έχω αλλού το μυαλό μου!
Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά εχω και εγώ μια απορία. Αν ένας άντρας δει ταινία με δύο γυναίκες να το κάνουν.πως λέγεται;;
Παιδια πως αλιως να το εξηγησω ναι ειδα ερωτικες ταινιες με αντρες αλλα ποτε στην ζωη μου δεν ειδα αντρα ερωτηκα ρε φιλε πως αλιως να το πω δεν γουσταρα ποτε αντρα απλα μου εγινε εμμονη αυτο και μου προκαλει πολυ αγχος
Να ρωτησω κατι? Δεν παιζι να εινε ιψδ? Γιατη διαβασα καπου πως εχι μια κατιγορια ιψδ που ταιριαζι ακριβως με αυτα που εχω
Τι έχεις δηλαδή; "Αυτά που έχω".. Σαν και μιλάς για αρρώστια
Αδελφε δεν ξερω τι περνας εσυ αλλα εμενα αυτο μου φενεται σαν αρωστια
Άκουσε με... Καταλαβαίνω ότι σαν ιδέα σε τρελαίνει.. Το δέχομαι. Γιατί θες σονι και καλά να φορέσεις μια ταμπέλα; Δεν θες να πηγαίνεις με άντρες? Να μη το κάνεις.. Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.. Ηρέμησε. Συνέχισε με τις γυναίκες όπως έκανες τόσο καιρό και όλα καλά.. Και ας μη μάθεις ποτέ αν σαρεσουν.
Να σ πω την αλιθεια δεν με τρομαζει αυτο επιδη ξερω πως δεν προκιτε να παω με αντρα ποτε αυτο που με τρομαζει ειναι το αγχος που μου προκαλει και δεν μπορω να ξεκολισο το μυαλο μου φοβαιμαι πως θα μινω με αυτοι την φοβεια μια ζωη
Ποια φοβία; άμα δεν θα πας με αντρα.. Τελείωσε.. Επιλογή σου είναι αυτό. Δεν θα έρθει κανένας να σου τον σφυρίξει (συγνώμη για την έκφραση)..
Κοπέλα έχεις αυτή την περίοδο;
Κατι σοβαρο οχι απλα αυτοι η εμμονη με εχι κανει χαλια συνεχια σκεφτομαι μηπως ειμα gay και δεν το ξερω ειχα αλλο ενα φιλαρακι μου που περνουσε κατι τετοιο και του περασε σε λιγους μηνες μακαρι να περαση και σε εμενα
Καποια σοβαρη σχεσει οχι αλλα εχω μια που κανυμε μονο σεξ
Οκ αδελφε μαλον δεν καταλαβες το προβλημα μου. Βεβεα το ειπα και εγω λιγο μπερδεμενα το θεμα μου δεν ειναι αν ειμαι gay ι οχι διοτη και το πορνο που ειδα με αντρες με επιανε φασις φασις να δω οχι συνεχια ιξερα οταν το εβλεπα πος εγω δεν μπορω να κανω τετοι πραγμα. Το προβλημα μου ειναι το αγχος που μου προκαλει αυτο με τρελενει ας ειχα την σκεψει και οχι το αγχος
Οτι αυτο θα επιρεασι την ζωη μου οτι δεν θα εχω στυση οταν παω με γυναικες οτι δεν θα μπορεσο να ερωτευτο γυναικα αυτο με τρελενει
Από που κι ώσπου; ξέρεις το λάθος που κανουμε όλοι εμεις; Αγχωνομαστε με τα τόσα ΑΝ μέσα στο μυαλό μας που όταν έρθει η μέρα καταλαβαίνουμε πως άδικα τα περάσαμε όλα αυτά..
Αν βρεθώ με γυναίκα και δεν έχω στύση; Αν δεν μπορέσω να ερωτευτώ; Αν αν αν.. Κάτσε να συμβεί κάποιου από αυτά τα δύο.. Και μετά αγχώνεσαι. Που αποκλείεται.
Αφού έχεις κοπελα να βάζετε γκολ γιατί δεν της λες να κάνετε ένα παιχνίδι; Θα δεις ότι μια χαρά θα λειτουργήσει ο κύριος. Με το κεφαλι ψηλά..
Αμ τωρα αρχιζεις να καταλαβενεις το προβλημα μου ) κανω παιχνιδι μια χαρα ολλα αλλα γιατη δεν ξεκολα απο το μυαλο μου? Αυτο ειναι που με αγχονει
Οταν κανω και ειμαι οκ δεν το σκεφτομαι αλλα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια αρχιζο παλη
Και εγώ βλεπω γκει πορνό.Τι είμαι;;;;
Εμ δεν ξερω τι να πω αλιθεια ειμαι πολυ μπερδεμενος
Φίλε viper ξεκόλλα ...δεν είσαι ομοφυλόφιλος..αν ήσουν δεν θα είχες καμία απολύτως αμφιβολία.. επίσης θα το ήξερες από πολύ καιρό πιο πριν..δεν θα περίμενες να φτάσεις στα 27 σου...δεν ξέρω γιατί σου κόλλησε και πως αυτή η ιδέα όμως δεν είσαι γκέι..το τελευταίο καιρό είχες θεματακια με τη στύση σου αν δεν κάνω λάθος..μήπως από κει σου κολιέ η ιδέα???
Αληθεια ειναι αστιο δεν ξερω πως απλα μια μερα ειπα φανταστικες να ειμαι gay ? Και μπα κολισα μια εβδομαδα περιπου με ειχε τρελανει το αγχος μετα σταματησα να το σκεφτομαι και τωρα της τελευταιες 3 μερες ξεκινησε παλη
Ειχα αρκετες μπορω να πω με καρδια με αρωστιες
Να σου πω τι έπαθα εγώ. Όταν πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος..ημουν χάλια. Και σαν ήμουν ξαπλωμενος λέω "αν πάρω τώρα το όπλο και πεθάνω νομίζω θα ηρεμήσω από όλα". Μετά από ένα δευτερόλεπτο έκανα κλικ. Λέω τι μαλ.. Σκέφτηκα. Επί 1 βδομάδα καθόμουν και σκεφτόμουν πως γίνεται να μου πέρασε αυτό από το μυαλό; Κι αφού μου πέρασε πως ξέρω ότι δεν θα το κάνω κιόλας;
Αλλά μετά μου πέρασε. Ήξερα πως όλο αυτό έχει να κάνει με την ψυχολογία μου.
Φαινεται πως περνω κατι παρομοιο τωρα με εχει κουραση απιστεφτα
Ξερεις πιο ειναι το αστιο πριν ενα μηνα με επιασε για μια εβδομαδα μου περασε τελιος και τωρα ξανα απο την αρχη