Ωραία καταλαβαίνω αυτό που λες...
Φίλους έχεις γενικά στην ζωή σου; βγαίνεις; χόμπι έχεις;
Printable View
Ωραία καταλαβαίνω αυτό που λες...
Φίλους έχεις γενικά στην ζωή σου; βγαίνεις; χόμπι έχεις;
Έχω φίλους, βγαίνω συχνά, ασχολούμαι με πολλά πράγματα..καμιά φορά σκέφτομαι ότι κάνω διάφορα για να αποφεύγω να σκέφτομαι και να λέω πως ''πάντα υπάρχουν και χειρότερα''. Και βέβαια υπάρχουν και χειρότερα, κι έχω δει και τρομερά άσχημα πράγματα. Αλλά όταν το λέμε αυτό είναι σα να κρύβουμε τα πράγματα κάτω απ'το χαλί.
Δεν νομίζω να βοηθάει κάποιον όταν δει ότι ο διπλανός του είναι χειρότερα..
Η γυναίκα που έκανε ότι έκανε είναι συγγενής; πόσο καιρό κράτησε αυτό;
Για τον πατέρα σου έχεις πει θετικά πράγματα.. Γιατί δεν μίλησες σε αυτόν;
Όταν κατάλαβες πως η συμπεριφορά της δεν ήταν εντάξει... Και οι γονείς σου σε άφηναν μαζί της. Δεν αντιδρούσαν;
Θέλω να βρίσω.. Αλλά οκ..
Αυτή η γυναίκα ψόφησε.... (σρυ για την λέξη αλλά αυτή μου έρχεται).
Τι πιστεύεις ότι θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις την κακοποίηση; ή μάλλον να μη σε επηρεάζει. Να την ξεχάσεις είναι δύσκολο.
Τότε μάλλον όχι. Ίσως αν είχα ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον σε κάποια θέματα και δεν φοβόμουν να μιλήσω..δεν ξέρω. Αλλά πλέον δεν είμαι 10 χρονών και προφανώς αυτό το περιστατικό δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα, ούτε και θέλω να το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία για κάτι. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ότι συμπεριφέρομαι άσχημα στους άλλους. Απλώς κάποιες φορές ειδικά στο παρελθόν ήθελα να απομονώνομαι. Τώρα πλέον όχι.
Το θέμα εσύ το άνοιξες άρα ότι συζητήσεις γίνονται εδώ θα αφορούν εσένα.. Άρα μίλα και λεγε ότι θες.
Για να μπορέσεις να στείλεις μήνυμα σε κάποιον θα πρέπει να κάνεις 50 σχόλια.
καλημερα ελενη.
το ατομο αυτο που σε κακοποιησε, σου ελεγε να μην μιλησεις σε κανεναν γι αυτα που γινονται, η εκανε την κινεζα, οτι και καλα, ολα ειναι φυσιολογικα;
Πιστεύεις πως αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπαιρνε την τιμωρία που του αξίζει θα μπορούσε να σε ηρεμήσει; όσο ήταν όρθιος εννοώ. Θα ήταν ένα συν για σένα;
Απλά σκεφτόμουν μια τιμωρία μπορεί να καλύψει όλο αυτό τον πόνο; Μπορεί να κλείσει πληγές;
Σε επηρέασε όλο αυτό και στην αυτοπεποίθηση σου πιστεύεις; Να μη αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου;
Πιστεύω ότι τιμωρείς για κάποιο λόγο και εσύ τον εαυτό σου για όλο αυτό που γινοταν.γι αυτό δεν θες να απαντήσεις κι αν θα θέλες να τιμωρηθει.ηταν κάτι που όταν γινοταν τοτε με αυτό το ατομο σου προκαλουσε πονο, οργη,στεναχωρια η ήταν κάτι που το εβλεπες σαν παιχνιδι?γιατί έτσι ανεφερες κάπου.
Ίσως όμως να παίζει ρόλο το γεγονός ότι κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα...