Originally Posted by
Remedy
καλησπερα.
θεωρω οτι εχει μεγαλα προβληματα η συλλογιστικη σου, κι επειδη εχει η συλλογιστικη σου, σιγουρα θα εχει και η συμπεριφορα σου..
ας αρχισουμε απο τα καλα νεα.
ειναι πολυ καλο που βελτιωσες την εμφανιση σου, εφοσον ενοιωθες να υστερεις. αφενος απεκτησες μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση ετσι κι αφετερου ειναι οντως ενας σοβαρος παραγοντας για να κανεις γνωριμιες με το αλλο φυλο. αυτα ηταν τα καλα νεα...
τα κακα νεα ειναι οτι η εμφανιση δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας που χρειαζεται στις γνωριμιες...
απο ολα οσα λες σε ΟΛΑ τα μηνυματα σου, δειχνεις να θεωρεις μοναδικο και ικανο κριτηριο την εμφανιση και για να γνωρισεις καποιον και για να ενδιαφερθει για κατι παραπανω μεταξυ σας.
μου φανηκε εντελως εξωπραγματικο το σχολιο σου, οτι γνωριζεις δεμσευμενους που σου αρεσουν, αλλα θα θελει αρκετη προσπαθεια να τους χωρισεις μιας και το εχεις βεβαιο οτι μπορεις να τους χωρισεις, μιας και θεωρεις τις κοπελες τους λιγοτερο ωραιες.
ακομα κι αν παρουμε τα λεγομενα σου ως 100% αληθινα, εχεις σωστη αποψη περι της εμφανισης του καθενος και της δικιας σου, παρολο που ειναι κατι υποκειμενικο, αλλα για αρχη ας το θεωρησουμε αντικειμενικο κι ας θεωρησουμε οτι σωστα θεωρεις αυτες τις κοπελες ως λιγοτερο ομορφες σου.
ποιος σου ειπε οτι οποιος σε κοιταει οταν τον καρφωνεις, θελει να κανει κατι μαζι σου;; ολοι κοιταμε οταν μας κοιτανε.
πχχχοιος σου ειπε οτι καποιος κρινει μονο απο την εμφανιση για να αφησει η να μην αφησει την κοπελα του;;;;;
η εμφανιση ειναι αυτο που θα τον τραβηξει σε μια αγνωστη και για να ειναι με τις συγκεκριμενες κοπελες, η εμφανιση τους ηταν ικανοποιητικη για την αρχικη προσεγγιση.
μετα την προσεγγιση ομως, θα μεινουν για τον χαρακτηρα, την προσωπικοτητα, τον αισθησιασμο την ενσυναισθηση, και οποιες αλλες ιδιοτητες τους ελκουν!!
ποιος σου ειπε οτι εισαι καλυτερη απο αυτες τις κοπελες, ακομα κι αν δεχτουμε οτι εισαι ωραιοτερη;;; μπορει να ειναι πολυ καλυτερες σου και να μην τις αλλαζαν οσο κι αν προσπαθουσες.
αν ηταν να ειναι οι σχεσεις μια διαρκης πασαρελα και τα φιαχναμε παντα με τον ωραιοτερο που γνωριζαμε, σχεσεις θα ειχαν μονο τα μοντελα...
το οτι με τοση μανια επιμενεις να μιλας για την εμφανιση και των αλλων και την δικια σου, δειχνει οτι θελεις να περιορισεις το θεμα των σχεσεων στο κριτηριο αυτο και μονο, το οποιο μαλιστα στο μυαλο σου ειναι αντικειμενικο και το κατεχεις (ενω στην πραγματικοτητα ουτε καν αυτο ισχυει, γιατι ειναι υποκειμενικο σε μεγαλο βαθμο).
μαλλον επειδη θελεις να βγαλεις καθε πιθανη ευθυνη απο πανω σου για την αποτυχια σου στις σχεσεις και να το ριξεις εν ολιγοις στην "ατυχια " σου...
δλδ "εγω την διαιτα μου την εκανα , κοπίασα και εγινα κουκλαρα. δε πα να μην ξερω τι να πω σε μια παρεα, δε πα να μαι βαρετη, καχυποπτη, ερριστικη, να μην εχω χιουμορ, να πεταω βατραχια, να μην μου αρεσει το σεξ, ειμαι η καλυτερη αφου αδυνατισα" (δεν λεω οτι κανεις ολα τα παραπανω, αλλα δεν ξερουμε ουτε οτι δεν τα κανεις. δλδ υπαρχουν πολλα θεματα που μπορει να απωθουν, περα απο μια κακη εμφανιση).
πολυ ωραια κανεις κι εχεις μια ομορφη εμφανιση. ενα το κρατουμενο λοιπον. θα σε προσεγγισουν αρκετοι ανδρες.
γοητευτικη προσωπικοτητα εχεις; εισαι πνευματωσης; εισαι εξυπνη; , εισαι αισθαντικη, σεξουαλικη, κλπ;
θα μου πεις, μα ολα αυτα πρεπει να ειμαι; δεν ξερω ποσα απο αυτα πρεπει να εισαι. η εμφανιση δεν φτανει παντως για ομορφες σχεσεις. πρεπει να εισαι, οσα ψαχνει ο αλλος. ο οποιοσδηποτε αλλος.
εσυ, δεν ψαχνεις να βρεις που χωλαινεις. θεωρεις δεδομενο οτι αφου αδυνατισες, δεν υπαρχει τπτ αλλο που σε χωριζει απο μια ομορφη σχεση, παρα η ατυχια...
και απο τις φιλιες τι σε χωριζει; μαλλον η ατυχια παλι να υποθεσω..
οκ, σου φερθηκαν πολυ περιεργα 2-3 φιλες.
λες δουλευεις, πιθανα και να σπουδασες. νεα κοπελα εισαι. γιατι δεν εχεις αλλες φιλες που σου κανουν, αφου οι συγκεκριμενες σε απογοητευσαν;;;
να σου πω γιατι.
για τον ιδιο λογο που δεν τα καταφερνεις με τους ανδρες.
δλδ, γι καποιον λογο ΕΚΤΟΣ της ατυχιας. ψαξε να τον βρεις.
οσο για το αρχικο ερωτημα, αν ο φιλος του φιλου ειναι απαγορευτικος, θεωρω μπορεις μια χαρα να τον παρεις τηλεφωνο αφου στο εδωσε ο ιδιος και χαρηκε τοσο με την συναντηση σας. σιγα την σχεση. και συντομη και πλατωνικη και πριν απο 2 χρονια. εσυ δεν εχεις τπτ πλεον με τον πρωην. αυτος να σκεφτει αν υπαρχει θεμα, που ειναι κολλητος του.
να σου εντοπισω αλλο ενα θεμα που δεν σκεφτεσαι σωστα.
σου ειπαν ηδη εδω, οτι πιθανως συζητας εσυ το θεμα της μη ολοκληρωσης και λες οτι ασχολουνται ολοι. και ειπες οχι.
εδω μας λες οτι ο φιλος φιλου σιγουρα ξερει για τις (μη) εμπειριες σου. απο που να το ξερει μπρε;;; απο το οτι δεν ξερουν να ειχες αλλες σχεσεις πριν 2 χρονια;;; κι αν ειχες, θα τους εδινες λογαριασμο;;;
κι αν εστω το ηξεραν οτι δεν ειχες τπτ πριν 2 χρονια, θα μυρισει τα νυχια του αυτος οτι δεν ειχες τπτ και τα προηγουμενα 2 χρονια, 25 χρονων γυναικα;;; τιποτε δεν ξερει.
ειναι στο δικο σου το μυαλο ενα μονιμο θεμα αυτο κι εχεις την εντυπωση οτι ολοι το ξερουν .
αν τον γουσταρεις λοιπον, παρτον. δεν χανεις τπτ..
να σου πω επισης οτι ενας αλλος λογος που δεν κανεις γνωριμιες ειναι το οτι βγαινεις με αυτον που δεν γουσταρεις κι ετσι εισαι και απασχολημενη και γινεται γνωστο οτι εισαι δεσμευμενη. εσυ το ξερεις οτι δεν τον θελεις. οι αλλοι που σε βλεπουν μαζι του, δεν το ξερουν. αν βαριεσαι και δεν ε χεις τι να κανεις, πλεξε κανενα πουλοβερ. μην σερνεσαι με καποιον που δεν θελεις.