Ποια είναι η Άση Μπίλιου;:confused:
Printable View
Μια χαρα μυαλο εχεις και φαινεται.Τωρα οκ ολοι λιγο καπου καπου τα κανουμε σκατα σε κπ θεματα αλλα τωρα ξεκινησαμε παρεακι παιδια.Θα ειμαστε κρατα με να σε κρατω ν ανεβουμε το βουνο.Πεφτει ο ενας ανεβαζει ο αλλος και τουμπαλιν :)
Φτου-φτου, σκόρδα. :D
Μισό λεπτό, ανάβω τη σόμπα. :p
Διαβάζοντας πάντως τη συζήτηση αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα είναι μάλλον ευνοϊκά για σένα. Ειδικά βλέποντας αυτό:
Οπότε υποθέτω ότι απλά ζεις μια δύσκολη περίοδο που θα περάσει. Εντάξει, βρέθηκες εκεί για κάποιο διάστημα, είδες και βίωσες άσχημα πράγματα αλλά στο βάθος της σήραγγας υπάρχει φως. Και το ότι αυτή η σκέψη σε γεμίζει με ελπίδα είναι πολύ ενθαρρυντικό. Άντε, και για Ολλανδία στο επόμενο βήμα! :D
Χαχα παιδια ειμαστε επισημα φιλοι τωρα...παμε ολοι προς Ολυμπο.Ραντεβου εκει.vox μου ελπιζω μετα απο αρκετες φαπες να πανε ολα καλα.Ναι υπαρχει φως στο τουνελ εε αλλα αντε...φινγκερς κροστ και βλεπουμεεε...η αση μπηλιου δε λεει ποτε καλο λογο για το ζωδιο μου.Δεν την συμπαθουμε λοιπον.Μονο Λιτσα Πατερα. :)
Χαχαχα...βασανα ειμαστε εεε?κουραγιο :)
Λοιπον...ευχειθειτε μου καλη πρωτη μερα στην δουλεια αυριο γουρληδες....εννοειται κλασσικα εχω πολυ αγχος αλλα θα προσπαθησω να το αποβαλλω.Θα λεω απο μεσα μου Χαλαραααα και ολα καλα θα πανε.Πρεπει να κοψω την μιρλα για να προσεγγιζω θετικες καταστασεις.Μου τα λεω για να τα εμπεδωσω.
Χαχαχα....εκλαψα...ναι επρεπε να το πω απο την αρχη...! :)
Ο αιγοκερως πρεπει παντα να δουλευει για να νιωθει χρησιμος να εχει πενταπλο αριθμο χρηματων στην τραπεζα για να νιωθει ασφαλεια,να ειναι σε ολα τελειος για να μην παθαινει καταθλιψη κτλπ...απλα τα πραγματα...χαχαχα...πλακα κανω αλλα ναι...αιγοκαιρως και ανεργος πληγη ανοιχτη...βαλε και ωροσκοπο τοξοτη μεσα και καταλαβαινεις ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση. :)
Κοιτα...εγω τους αντρες αιγοκερους δεν τους συμπαθω κι ας ανηκουμε στο ιδιο ζωδιο.Τους βρισκω λιγο σεξιστες και παρτακηδες.Οσοι δεν ειστε ετσι συγνωμη.Αναφερομαι μονο σε οσους γνωριζω.Οι γυναικες αυτου του ζωδιου ειναι λιγο καλυτερες αλλα πολυ σφιγμενες και εσωστρεφης και ολα σε κουτακια και χ και τσεκ.Εμενα νομιζω με σωζει λιγο ο τοξοτης.Παντως ασε τι φαινομαστε.Παγοβουνα φαινομαστε αλλα ειναι μεχρι να νιωσουμε εμπιστοσυνη και να λιωσουμε.
Το λιγο το ειπα απο ευγενεια...χαχαχα :) :)
Γενικα οι αντρες Αιγοκεροι στην αρχη φαινονται καλοι αλλα μονο για σε χειριστουν και να πας με τα νερα τους και να σε φερουν στα μετρα τους.Μετα σου δειχνουν ποιοι πραγματικα ειναι...Εγω προτεινω μακρια κι αγαπημενοι...:)
Δηλαδή όλοι οι άντρες με το ίδιο ζώδιο συμπεριφερονται το ίδιο.. Όπως και οι γυναίκες;;;
Ο άντρας ιχθύς πως είναι;
Οχι μωρε πλακα κανουμε...λεμε τωρααα...απλα εχουν κπ κοινα χαρακτηριστικα...αντρας ιχθυς...εεε...αστο καλυτεραααα
Τι να σου πω βρε Γιωργο δεν ξερω...εναν γνωρισα και με αποτρελανε τελειως...ειστε λιγο ατολμοι γενικα ; μπορει να μου ετυχε εμενα αυτος ο ενας...δειγμα στατιστικης παντως δεν αποτελει...
Απο κοντα και μισημενοι;;;Διακρινω εναν ελαφρυ μαζοχισμο αλλα οκ...χαχαχα
Συνεχίστε.. Ακουω. Αντέχω.
Υδροχοους δεν εχω γνωρισει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη...