Originally Posted by
Mrgilleas
Στην αμερικη χορηγουν αντιψυχωτικα με το παραμικρο ετσι ηρθε η μοδα και στην Ελλαδα.Η Αγγλια ας πουμε που η αμερικη ηταν αποικια της αν δε κανω λαθος παλια γι αυτο μιλανε αγγλικα και στην αμερικη,συνεχιζω στην αγγλια σπανια γραφουν αντιψυχωτικα αν δε εχει καποιος ψυχωση και ας εχει και χρονιες αυπνιες.τωρα στην Ελλαδα δεν ειναι τυχαιο που ολοι θελουν δουλεια ψυχολογου και ψυχιατρου και εχουν θησαυρισει απο εμας.πες οι ψυχωτικοι ειναι λιγοι σχετικα και ειναι ισοβια πελατακια αλλα οι καταθλιπτικοι και οι λοιπα χειροτερα τους κανουν με αντιψυχωτικα και τους δεσμευουν για πελατες.
δεν ειναι τυχαιο που ανθρωπος χωρις ψυχωση επαιρνε για χρονια αντιψυχωτικα χωρις να εχει ψυχωση και οταν τα εκοψε μετα απο χρονια δεν μπορουσε να λετουργησει καθολου καταστραφηκε ο εγκεφαλος του και εγινε πειθηνιο και ισοβιο πελατακι τω ψυχιατρων οπως επισης και για τους ψυχωτικους που τους ειχαν για χρονια σε ψυχιατρεια κατεληξαν να ιδρυματοποιηθουν και να μην μπορουν με τιποτα να ζησουν αυτονομοι και τα δυο παραδειγματα ειναι αληθινα που λεω και για την ιδρυματοποιηση των ψυχωτικων που τους κρατουσαν για χρονια στα ψυχιατρεια και καταληγαν πληρως δυσλειτουργικοι αλλα για τον κυριο που επαιρνε χρονια αντιψυχωτικα και κατεληξε ισοβιο πελατακι.
και γω συμφωνω μαζι σου elendar και ας πασχω απο ψυχωση αυτα τα δινεις σε ψυχωτικες διαταραχες γι αυο και λεγονται αντι-ψυχωτικα γιατι πολεμουν τα ψυχωτικα συμπτωματα.αλλα το μαρκετινγκ τα λεφτα που θελουν να τσεπωνουν οι ψυχιατροι δεν θα δισταζουν με το παραμικρο προβλημα εγω τους καταλαβα τι λαμογια ειναι οι ψυχιατροι που ειχα ενα παλια που τσεπωνε 100 ευρω για 20 λεπτα μου με εβλεπε και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπληρωσω ψυχιατρο απο την τσεπη μου και απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σε ιδιωτη ψυχιατρο να του τα σκαω παω σε δημοσιο νοσοκομειο και μου γραουν τη συνταγη.
ετσι και σεις μη τους πλουτιζετε σας τα παιρνουν απο εσας για να πηγαινουν κρουαζιερες σεμυκονο και σαντορινη και σεις βαζετε κιλα και καταστρεφετε την υγεια σας.τα αντιψυχωτικα στην ψυχωση, τα αντικαταθλιπτικα στην καταθλιψη,τα σταθεροποιητικα διαθεσης στις τασεις αυτοκτονιας,διπολικη διαταραχη και επιληψια οπως ηταν και πριν μια δεκαετια που ετσι εκαναν οι γιατροι οχι τωρα που μπουκωνουν με αντιψυχωτικα αγχωτικους και καταθλιτπικους γιατι πριν μια δεκαετια δεν τα καναν αυτα.
εχεις ψυχωση παιρνεις αντιψυχωτικα ειτε προκειται για ψυχωτικα ανοια,ειτε για ψυχωτικη καταθλιψη ειτε για ψυχωτικη διπολικη διαταραχη ειτε για σχιζοφρενεια και συναφεις διαταραχες.στην καταθλιψη που θα βοηθησει?