-
όταν άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα της κατάθλιψης και πήγα στον γιατρό ήμουν έγκυος χωρίς να το ξέρω....το ανακάλυψα μετά από ένα μήνα σχεδόν.
στην συνέχεια απέβαλλα και ο γιατρός μου είπε πως η κατάθλιψη εκτός από παιδικά και εφηβικά βιώματα προήλθε και από τις ορμόνες που ήρθαν άνω κάτω από την εγκυμοσύνη.
συμφωνώ πως είναι όλα στα μυαλό μας αλλά και οι ορμόνες παίζουν τον δικό τους ρόλο.
όπως λες και εσύ το σημαντικότερο πράγμα μιας γυναίκας είναι τα παιδιά της.τί γίνεται όμως όταν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ευθύνες και τα θέλω που έχουν τα παιδιά όταν πάσχει από κατάθλιψη;ξέρεις τί τύψεις νιώθω που ειδικά στην αρχή και τώρα πιο σπάνια δεν μπορώ να είμαι όπως θα ήθελα να είμαι απέναντί τους ακριβώς επειδή δεν μπορώ λόγω της κατάθλιψης;
οι υποχρεώσεις τρέχουν και μερικές φορές πιάνω τον ευατό μου να τις παρακολουθεί σαν απλός παρατηρητής ενώ θα έπρεπε να είμαι ο \"αρχηγός\".....
έκανες το πρώτο βήμα και παντρεύτηκες.τώρα σου φαίνεται τόσο δύσκολο όσο σου φαινόταν εκείνη την στιγμή;
έτσι με το καλό θα έρθει και η εγκυμοσύνη. μην αγχώνεσαι για αυτό....
και μην ξεχνάς ο Θεός δεν μας δίνει τίποτα παραπάνω από αυτό που δεν μπορούμε να αντέξουμε.δεν ξέρω αν πιστεύεις στον Θεό αλλά αυτό που σου είπα είναι κάτι που εμένα προσωπικά μου δίνει δύναμη....για να συνεχίζω.....
να είσαι καλά τώρα και για πάντα......:):):)
-
wintertimes το θεμα της οικογενειας με προβληματιζει τοσο πολυ.
ο γιατρος μου λεει οτι δε χρειαζεται να ανησυχω αλλα εχω περασει τοοσα πολλα που πλεον δεν εμπιστευομαι κανενα