Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Καλησπερα παιδια! θελω να μπω κι εγω στην κουβεντα αυτη μιας και εχω αποψη κ εμπειρια. Θα συμφωνησω οτι ο πολυ αυνανισμος δημιουργει προβλημα στον εγκεφαλο και σε οτι κανει τον αντρα να σκεφτεται για να εχει μια καλη σεξουαλικη ζωη με την συντροφο του. Αυτο δεν το λεω τοσο για να το πω ετσι,αλλα γιατι εχω συντροφο ο οποιος εχει δυσκολιες λογω αυτης της εντονης δραστηριοτητας στο παρελθον. Ειναι παθολογικα υγιεστατος...αλλα στην ζωη του εχει δει τοσο πορνο, και εχει αυνανιστει τοσο πολυ...που εχει δυσκολια στην ευκολη στυση πια...δεν ειναι απο τους αντρες που απλα τους χουφτωνεις,φιλας και αναψε... Δυστυχως αυτο ειναι αποτελεσμα πολυ αυνανισμου! Το λεω ετσι γτ εχουμε κανει πολυ συζητηση κλπ και το γνωριζω το θεμα... Αλλα εμεις ας πουμε επειδη αγαπιομαστε και θελει ο ενας τον αλλον, με συζητηση,και καλη διαθεση,καπου το βρισκεις... Αλλα ειναι κριμα αν εισαι ετσι στα ντουζενια σου να χαλασεις μελλοντικες απολαυσεις.... Γιατι θα σου πω και το αλλο. Αν εσυ τωρα εξοικιωθεις τοσο με ολα αυτα,μπορει να ερωτευτεις μια μερα μια κοπελα που ειναι πιο ρομαντικη πιο τρυφερη στο σεξ....θα σου ειναι δυσκολο ολο αυτο. Και κριμα ειναι να χασεις εναν ανθρωπο που ταιριαζεις κ ερωτευεσαι επειδη εμαθες σε περιεργα πραγματα και στον τελειο αυνανισμο! παν μετρον...
Το θυμάμαι το θέμα σου εσένα. Τι έγινε, ξε-φρίκαρες και μιλήσατε;
Χαιρετώ την παρέα ,
Και εγώ έχω μια δυσκολια με το εν λόγω θεμα.Μια δυσκολια που αδυνατω να ξεπερασω.Δηλαδη να καταφέρω μια κοπέλα.
Το πρόβλημα ειναι πως δεν ξερω πως να το διαχειριστω διότι δεν έχω εμπειρία.Ενας ψυχολόγος ενδέχεται να βοηθήσει ή να προσπαθήσω κάνοντας επαφές;
Να το κανεις Giorgakis υπαρχουν πολλες γυναικες και αντρες που μπορουμε να σε βοηθησουμε. Μην αφηνεις ουτε μερα να περναει με αυτη την ανασφαλεια γιατί θα μεγαλωσει.Αποδεδειγμενα θα εχεις διαπιστωσει και εδω εαν εχεις διαβασε αρκετα ποστ οτι οσο μεγαλωνει ενα προβλημα τοσο πιο δυσκολα λυνεται. Και το σεξ ειναι υγεία.