Ετσι ακριβως ειναι.. Μεσα απο τη σχεση ειμαστε καλα και προχωραμε, οχι οπως λεει η θεματοθετρια να τσιτωνουν τα νευρα..
Printable View
ειναι ενα παιδι ,νεο οπου εχει φιλους , και τους σεβεται των σεβοντε και πολυ σωστα κανουν βγανουν βολτες!! Ειναι πολυ υγειες πνευματικα αυτο που κανει ο φιλος σου! το αντιθετο ,αυτο που πας εσυ να του κανεις δλδ ,θα συμφερει εσενα πιο πολυ να τον εχεις αποκληστικο δλδ, νασε περιμενει σπιτι σας! ,να στε δλδ σαν παντρεμενοι ! Αυτον ομωςθα τον φρικαρει στην ηλικια οπο ειναι!
Αμα λοιπον τον αγαπας μην τον πιεζεις ! ,νεο αγορι ειναι εξαλου μπορει κι να εχει γνωρησει καποια αλλη κοπελιτσα ,πιο χαρουμεννη, πιο φρεσκια και χωρις να του γκρινιαζει που δεν ειναι 20 ωρες μαζι! Εξαλου ειστε νεα παιδια ,τι νομιζες βρε κοπελια μου κι εσυ? αληθεια , τι περιμενες δλδ να σε ζητησει σε γαμο? Η ηλικια σας ετσι ειναι , εχει τις σχεσεις οπου ειναι για αποκτηση εμπειριων .
Η κοπέλα αν διάβασες καλά είναι 30 κι αυτός 34 και τα έχουν 15 χρόνια Γιώργο. Δεν είναι 20χρονα.
Έχεις ένα δίκιο όμως στο ότι δεν μας λέει η guest πως είναι η δική της καθημερινότητα. Αν είχε κρεμαστεί πάρα πολύ πάνω του, δεν έχει δικές της ασχολίες και παρέες πιθανόν να τον έχει απομακρύνει άθελά της και να έχει κι αυτός πάει στο άλλο άκρο.
Προσωπικά όσο συναίσθημα κι αν υπάρχει, αν βλέπω ότι ο άλλος είναι σε διαφορετικό μήκος κύματος, έχω προσπαθήσει να λύσω τα όποια προβλήματα μία, έχω προσπαθήσει δύο, έχω προσπαθήσει τρεις κι άκρη δεν βγαίνει, συγγνώμη, αλλά δεν κάθομαι σε μία σχέση να κλαίω και να χτυπιέμαι. Οι σχέσεις είναι για να αισθανόμαστε καλά με τον άνθρωπο μας, όχι για να φαγωνόμαστε. Εσύ guest περιγράφεις μία κατάσταση που δεν σε καλύπτει εδώ και καιρό. Τι κάθεσαι και κάνεις εκεί λοιπόν;
Φυσικα και ειναι υγιές να βγαινει με τους φιλους του. Φυσικα και οι παντρεμενοι δεν ειναι 20 ωρες μαζι αλλα εχουν και προσωπικη ζωη με τους φιλους τους. Φυσικα και μετα απο 15χρονια ειναι ενα ευλογο διαστημα το οποιο αν μην τι αλλο πρεπει να ξερει ο καθενας τι θελει απο τον αλλο και αν θελουν να προχωρήσουν και να πανε σε γαμο, αν θελουν να μεινουν ετσι οπως ειναι η να χωρισουν. Ομως το θεμα παραμενει το ιδιο. Οτι ο συντροφος της θεματοθετριας δεν ειναι ξεκαθαρο τι θελει η τουλαχιστον δεν ξεκαθαριζει στην κοπελα και τη παιδευει. Και δν ειναι και ωραιος ο τροπος που την αντιμετωπιζει.
Επισης δεν τον εμποδιζει κανεις να γνωρισει αλλη κοπελιτσα οπως λες ομως ειναι υποχρεωμενος να το πει και να μην της τσιτωνει τα νευρα ετσι πιστεύω πως ειναι το σωστο.
Αγαπητή μου, όπως σου είπαν και οι άλλοι, πρέπει όταν του λες κάτι να είσαι σταθερή. Αν του πεις "θέλω να μείνουμε χώρια για λίγο να δούμε που πάει η κατάσταση", πρέπει και να το εννοείς, όχι με την πρώτη κενή υπόσχεση να υποχωρείς και ξανά μανά τα ίδια. Μείνετε για λίγο χώρια να δεις τι θες και να δείις τι θέλει κι εκείνος. Αν είναι απλά ότι σε θεωρει δεδομένη και ότι έχει δέσει τον γάιδαρό του, θα ταρακουνηθεί και θα έρθει κι αυτός να τα συζητήσετε και να κάνετε μία νέα αρχή. Αν όχι, με γειά του με χαρά του.
Όπως φέρεσαι τώρα, σκασίλα του να είναι ξεκάθαρος. Αφού κάνεις μία σκηνή, λες δεν την παλεύεις και να πάρετε τις αποστάσεις σας, σου λέει μια παρλαπίπα για μια μέρα κι εσύ υποχωρείς, άρα του δίνεις σήμα ότι στα λόγια ενοχλείσαι και δεν θα ανεχτείς άλλο ότι σε ενοχλεί, ενώ στην πράξη μια χαρά κάθεσαι και τον ανέχεσαι. Αν δεν σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν φιάχνεις.