Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ανθρωπότητα, κριτική σκέψη μηδέν. Αυτά...
Printable View
Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ανθρωπότητα, κριτική σκέψη μηδέν. Αυτά...
Δεν κάθισα να διαβάσω όλο το νήμα, για το αρχικό μήνυμα λέω και για τον κόσμο που ότι τον ταϊζουν το χάφτει. Πανικός και ηλίθιες συμπεριφορές χωρίς λόγο.
Και δυστυχώς στα περισσότερα πράγματα έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία του κόσμου, βλακεία παντού.
Ο πανικός στα σούπερ μάρκετ έγινε τελικά από τους ίδιους που σήμερα έχουν κατακλύσει τους δρόμους ντυμένοι καρναβάλια και παρταροντας ο ένας πάνω στον άλλων μέσα στα μαγαζιά.....
Ελλάς στο μεγαλείο σου !!!!!!
παιδιά και εγώ επειδή το τελευταίο διάστημα δούλευα σε νοσοκομεία... και είχα έρθει σε επαφή με μια κοπέλα που ήταν θετική στον ιο αρχικά έκανα εξέταση ήταν αρνητική... σήμερα μετά από επανεξέταση είναι θετικό...! δεν εχω τπτ ομως...! και μου ειπαν να ξανακανω τεστ σε 5 μερες απο τωρα......
Θυμάμαι και τότε με τον H1N1 έμενε στο ξενοδοχείο που δούλευα κάποιος που ασθένησε από αυτό, δεν έγινε και τίποτα. Έμεινε 3 βράδια στο νοσοκομείο, του δώσανε μία αγωγή και βγήκε. Προληπτικά μας δώσαν κάτι χάπια από το νοσοκομέιο για μια βδομάδα και μας είπαν αν έχουμε συμπτώματα να πάμε να μας εξετάσουν όλο το προσωπικό.
Παντως ενταξει... Το 2011 το δυσμενες σεναριο ηταν οπως στην ταινια Contagion. Πλεον στην εποχη μας ειναι ηδη Contagion+fake news... Δηλαδη δεν ξερω, σιγουρα δεν υπαρχει τροπος να κανουμε σαν ανθρωποτητα τα πραγματα ακομη χειροτερα; Το εχουμε ψαξει;; :Ρ
Αντε βρε με τον κωλοιο ( η πως τον λενε ) , λες και δεν εχουμε αλλα προβληματα , εχουμε και πολλα μαλιστα , για να προσθεσουμε αλλο ενα ......δεν απευθυνομαι σε σενα Ορεστη, γενικως το λεω .....
Ναι, και η δικη μου.
(σε μπουρδες)
:Ρ το μυαλο σου σε μια ιδεα αντιδρα βρε ορεστη απλα δε σε αφηνεις και σε ησυχια.
https://ibb.co/VqThLKg
Ανοίξτε την εικόνα και διαβάστε
ειναι λαθος να πανικοβαλετε ο κοσμος! ,ειναι κριμας να σπαταλουντε χρηματα σε πραγματα οποτ μπορει και να μην καταναλοθουν πωτες!
Ομως , νομιζω, οτι στη ζυγαρια του να πανικοβληθουμε! αλλα ταυτοχρονα να προσεχουμε και να λαμβανουμε μετρα προφυλαξης! με το να μην πανικοβληθυμε καθολου, και να ειμαστε καποιοι απο εμας χαλαροι, αρα απροσεχτοι, να μην κανουμε δλδ ολα οσα μας πρωτεινει ο ΠΟΥ , νομιζω οτι καλητερα ειναι να υπαρχει προσοχη απο τον κοσμο και ας υπαρχει πανικος , στην τελικη ο ιος ειναι πολυ πιο επικυνδηνος απο τον συγκεκριμενο πανικο.
Μεγαλη σημαδια για το ανοσοποιητικο εχει ο καλος υπνος
1. Πολύ αξιόπιστη πηγη μια νοσηλεύτρια που δεν έχει καν γνώσεις ιατρικής.
2.Καμία λογική στο "ο ιός θέλει πρωτείνες και διαλέγει ενήλικες για να περιορίσει το ανθρώπινο είδος" Αν ήταν έτσι θα σκότωνε κατά βάση παιδιά, γιατί οι ηλικιωμένοι θα πέθαιναν λόγω ηλικίας κάποια στιγμή, έτσι κι αλλιώς. Αν είχες την παραμικρή γνώση για τις αιτίες περιορισμού ενός πληθυσμού, ο πρώτος θα ήταν να πέθαιναν πιο εύκολα τα παιδιά.
3. Ποιος ακριβως σου είπε ότι τα παιδιά δεν νοσούν;
Για ποιο λόγο η διαχείρηση επιτρέπει τέτοια παραπληροφόρηση; Το έχετε τερματήσει πια. Βλέπω τροποποιημένα μηνύματα στο παρόν θέμα από διαχειριστή, και αφήσατε αυτό;
Κατα κανονα εχω παρατηρησει σβηνουν τα ευθεως επικινδυνα ποστ του και αφηνουν οσα αλλα μπορουν. Ειναι ελαχιστα επεμβατικοι στην περιπτωση του, και μονο η τεραστια παραγωγικοτητα του σε τοξικα ποστ ειναι που ισως δινει την εικονα οτι του τροποποιουν πολλες καταχωρησεις.
(παω στοιχημα οπως δεν φαγαμε εμεις ποινες, δε εφαγε κι εκεινος...)
Ανεβαζω πυρετο παιδια. Δεν εχω βηχα ομως, οποτε μαλλον απλη ιωση.
Δυστυχως και συμφωνα με την ιατρικη κοινωτιτα η εξαρσηση του κορονιου στην χωρα μας ειναι μπρωστα μας! και οχι στο παρον! αρα συμφωνα με αυτους τα κακα ερχοντε! και δεν εχουμε δει τυποτα ακομα! Αυτο που φοβιζει πιο πολυ απο ολα ειναι η μεταλλαξη του στοιχειου του ιου, ετσι ωστε να γινει πιο δυνατος .Ευχομαστε να μην υπαρξη κατι τετοιο. Αποτην αλλη οπως ειναι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα για την χωρα διοτις ο ιος αυτος χτυπαει αρκετα τις μεγαλες ηλικιες, κι οπως ξερουμε η χωρα μας ειναι χωρα γερωντων! αυτο θα φερει μεγα προβλημα σε οικονομικο επιπεδο, διοτις θα χρειαστουν τεραστιοι ποροι για περιθαλψη και φαρμακα!.
Δυστυχως εχει περασει τα συνορα ο ιος και εφοσον η πιο χτυπιμενη χωρα της ευρωπης ειναι η ιταλια το προβλημα δυστυχως ειναι πολυ ευκολο να περασει σε εμας! Εαν διαβασει κανεις τα περιστατικα στην γειτωνα χωρα πργματικα θα απογοητευθει! οταν η ιταλια εχει ενα σηστυμα υγειας μακραν καλητερο απο το δικο μας και δεν καταφερνει να σταματησει τον ιο φανταστητε τι θα γινει στην χωρα μας.
Απο την αλλη τα δεδωμενα του ιου μας δινουν μια ανασα χαλαρωσης, οταν ειναι λιγοτερο επικυνδηνος απο τον συνηθη ιο της γριπης στις νεανικες ηλικιες! οταν τα τεκνα δεν εχουν κανενα κυνδινο ,αυτα μας κανουν να χαλαρονουμε.
Αποψη μου ειναι οτι το μονο οπλο που εχουμε απεναντι στον ιο αυτον ειναι η πληροφορια και η αληθεια! δεν πρεπει ουτε να υπαρχουν υπερβολες προς το κακο η προς το καλο , και ουτε ψεματα! Οπως θεωρω μεγα λαθος το να λεμε στον κοσμο οτι δεν υπαρχει κινδυνος, οτι ολα ειναι καλα! για να μην υπαρχει τρομος η πανικος. Αυτο ειναι βλακεια διοτις ενδεχομενος σε καποιον η σε καποιο μερος να μπορουσε να αποφευφθει η μεταδοση του ιου και αυτο να μην εγινε λογο της μη προστασιας ,αφου δεν θελουν να δεχτουν το προβλημα,δεν θελουν τον πανικο! η τον φοβο! Δεν μπορουμε να παμε κοντρα σε ενα αρχαιο αισθημα προστασιας του ειδους μας, τον φοβο, αυτος μας βοηθαει να υπαρχουμε ακομα !! καλητερα καποιος φοβισμενος, η ακομα και τρομαγμενος παρα να ειναι αρρωστος με τον κοροναιο!
Ειχα στειλει μνμ στην διαχειριση και πολλοι καναμε αναφορα.Το ειδαν κ μου απαντησαν αρκετες μερες μετα.Καλο θα ηταν να ηταν πιο δυναμικη αυτη η παρεμβαση.
Καλο θα ηταν να φαει πιο δυναμικα ban ο πανεκδιηγητος.
ο πανου ειναι ασφαλιτης στουρναρια κι εγω ειμαι στρατιωτης
Επεσε ο πυρετος αλλα εχω λιγο βηχα. Ισως απο το τηγανι που αφησε ο αδερφος μου στο ματι να καιγεται. Πιο ανευθυνο ανθρωπο δεν εχω γνωρισει. Την αλλη φορα αφησε ξεκλειδωτα και μας διαρρηξανε. Ολα στον πουτσο του.
Εντάξει, ένα κρυωματακι είναι. Κάτσε μέσα δύο μέρες, πιες ζεστά και Όλα οκ. Ο πυρετός φτάνει στο υψηλότερο σημείο 4-6 το απόγευμα. Αν δεν έχεις τώρα, Όλα οκ! Εγώ αντίθετα νιώθω εδώ και μέρες κάτι ελαφρύ σε μύτη και λαιμό χωρίς συνάχι όμως. Υποθέτω ότι είναι ερεθισμός από τα πολλά διάφορα αντισηπτικά και αντιμικροβιακά σε σπίτι και δουλειά. Και στη δουλειά πλέον απολυμαίνουν συνεχώς και βρωμάει νοσοκομείο. Κουράστηκα.....
Εγινε θεμα το αν ειναι σωστο να υπαρξει η θεια κοινωνια η οχι! λογο του κοροναιου! Ημαρτον!!Τοσες χιλιαδες χρονια υπαρχει αυτο το μυστηριο, εχει συναντησει τοσες θανατηφορες ασθενεις! τοσους λοιμους και ιους! σε εποχες πολυ πιο δυσκολες και δεν το σταματησαν! ,
Εξαλου ακομα και επιστημονικα αν το παρουμε το θεμα ,Aκουσα με τα δικα μου τα αυτια τον πατερ Φιλιππο στην Αχαρνων , να αναφεει οτι το υλικο απο το οποιο ειναι φτιαγμενο το κουταλακι αλλα και το δοχειο οπου υπαρχει μεσα η κοινωνια ειναι απο κραμα μεταλου οπου εχει μυκητοκτονο δυνατοτητες! επισης το κρασι ειναι αρκετους βαθμους αλκοολης ,αρα κι απο εκει υπαρχει προστασια αφου οπως ξερουμε το αλκοολ προστατευει καπως τον οργανισμο μας απο τον ιο. Ξεκαθαρισαι ομως οτι δεν ειναι οτι σταματαν καθε πυθανοτητα ,αλλα οτι μενουν πολυ λιγες πλεον. Γιια αυτο κι συμπληρωσαι πως εχει δωθει εντολη στις εκκλησειες να προσπαθουν οσο μπορουν οι ιερεις νσ μην ακουμπουν οσο μπορουν την πετσετσ μετσ.
Ακομα και οι πιο λεπτομερεις και σχολαστικοι ομως θα καθισηχασουν νομιζω αφου οΕΟΔΥ λεει πως δεν υπαρχει προβλημα κατα το μυστηριο.
Αφού ακόμα και ο ΕΟΔΥ καθησυχάζει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης από τη Θεία Κοινωνία αλίμονο μας. Να υπενθυμίσω ότι το μεσαίωνα το 1/3 του πληθυσμού στην Ευρώπη πέθανε από την πανώλη επειδή ο μοναδικός τόπος συγχρωτισμου τότε ήταν οι ναοί και όλοι έτρεχαν έντρομοι να προσευχηθούν και να κοινωνήσουν για σωθούν.
Όλα τα λύσαμε η Θεία Κοινωνία έμεινε ....
Δεν σε υποχρεώνει κάνεις να πας να μεταλαβεις άλλωστε όταν το κάνεις πρέπει να το κάνεις από την καρδιά σου και με καθαρή ψυχη.
Είναι αμαρτία και μόνο που το σκέφτεσαι,απλά βρήκαν έδαφος τώρα να σπείρουν κι άλλο τα ζιζάνια τους...
Ειπα στη μανα μου να μην πηγαινει στην εκκλησια.