ναι αλλα για πιο παιχνιδι μιλαςδεν καταλαβα?παιχνιδι ειναι να κανεις ερωτα με εναν αντρα που ποθεις τρελα?κιαν τον εβλεπες θα καταλαβενες γιατι υποκιπτω.
Printable View
ναι αλλα για πιο παιχνιδι μιλαςδεν καταλαβα?παιχνιδι ειναι να κανεις ερωτα με εναν αντρα που ποθεις τρελα?κιαν τον εβλεπες θα καταλαβενες γιατι υποκιπτω.
κοριτσα εχετε μπλεξει τα μπουτια σας..
η μεν λιτσα εννοει το λινκ που εχει η μαρια στην υπογραφη της με το παιχνιδι των βρυκολακων, η δε μαρια καταλαβε οτι η λιτσα μιλουσε για παιχνιδια με σεξ και χωρις προφυλαξεις..
ελεος ρε παιδια.αυτο το παιχνιδι το εχω βαλει εδω κ ενα χρονο κ δεν το παιζω καν εγω.το εχω βαλει για τον αδερφο μου λολ.λεω και γω για πιο παιχνιδι μου λεει.
Quote:
Originally posted by Arsi
K εσύ καλή εξυπνάδα είπες krino!!!
Δλδ θα μένουμε με κάποιον απλά για να μην είμαστε μόνοι?
Ή αν ο εαυτός μας είναι όμορφος δεν έχουμε ανάγκη κανέναν?
Ή η συμμετοχή στη ζωή είναι να ρίχνουμε τον εαυτό μας κ να ανεχόμαστε καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα κ μας υποβιβάζουν?
Το περάσαμε κ αυτό....μετείχαμε,πάθαμε κ μάθαμε......
εγω αυτο που ειπα ειναι πριν κανουμε μια κινηση να βουταμε το χερι μας πρωτα στο μυαλο μας και μετα να πρατουμε.
Μεινεις χωρισεις , οταν κανεις βλακειες πρεπει να τις σκεφτεσαι και ειναι ασχετο με το υπολοιπο κομματι.
Οι φοβιες και οι ανασφαλειες μας ειναι αυτες που μας υποβιβαζουν και οχι ο υπολοιπος κοσμος.
Quote:
Originally posted by maria...
με πηρε τηλ να βρεθουμε λολ.και του ειπα να με φησει υσιχια
αλλα δεν σε αφησε ε???
το παλιανθρωπο που ταλαιπωρει τσι κρητης τα κορασια....
;)
βρε ουστ
:P
ουστ ειπα
και εγω ειπα :P:P
Πεταγομαι σαν την π..τσα αλλά δεν πειράζει.
1000% με krino.
Μαρία χωρίς παρεξήγηση αλλά πιάσε από την αρχή το threadακι που ξεκινησες και δες τί γράφεις.
Το να χαϊδεύει ο ένας τα αυτιά του άλλου εδώ μέσα δεν έχει νόημα. Πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που το δικό σου τη μια μέρα τον παρουσιάζεις σαν το καθίκι με το μικρό τσουτσούνι και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα και την άλλη το ακριβώς αντίθετο.
Κακώς σου χαίδεύουνε τα αυτιά μερικοί εδώ μέσα.
Καλά ξεμπερδέματα
Δεν σε καταλαβαινω και εγω, μια τον θελεις μια τον διωχνεις μια τον βριζεις.Ειναι κριμα να εισαι με καποιον μονο για να εισαι.Φιλη μου και εγω σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα, αλλα να ξερεις οτι αν δεν αισθανεσαι κατι αληθινο γιαυτον τον ανθρωπο σιγουρα θα σου βγει σε κακο...Δικια μου αποψη!!!
Quote:
Originally posted by Tasos75
Πεταγομαι σαν την π..τσα
πεταλουδιτσα εννοεις εκει ε?
:cool:
χαχα...σιγουρα πεταλουδιτσα εννοει...!!!!
Ξέρετε ποιο είναι το βασικό ερώτημα, όχι μόνο στην ιστορία της Μαρίας που απ\' ότι φαίνεται δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά γενικότερα: γιατί κάνουν οι άνθρωποι σχέσεις ή σεξ με κάποιον; Επειδή τους έκανε κλικ και τον θέλουν ή για να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους;
από ότι φαίνεται αγαπητή θεοφανία δυστυχώς σαν αρχή οι σχέσεις γίνονται για να καταπολεμήσουν την μοναξιά.τώρα αργότερα αν γίνεται το κλικ έχει καλώς αν όχι η σχέση λειτουργεί ως υποκατάστατο.τώρα αν συμβαίνει και αυτό στην περίπτωση της μαρίας τι να πω.έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.....;)
Πεταλουδιτσα....πεταλουδιτσ α
Θεοφανία σεξ δεν νομιζω να κανει καποιος επειδη αισθανεται μονος εκτος και αν εχει φτασει σε τετοιο σημειο μοναξιας και απογνωσης που για να εχει καποιον/καποια διπλα του φτανει μεχρι εκεινο το σημειο.
Το σεξ βεβαια ειναι υγεια εφοσον υπαρχει η αναλογη διαθεση. Τώρα αν το κανεις για αλλους λογους δεν το κατακρινω, εδω οι περισσοτεροι αντρες το κανουν για αυτοεπιβεβαιωση (μιλαω για το ευκαιριακο sex κυριως), και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Ισως και καποιες κοπελες να το κανουν για τον ιδιο λογο, για να αποδειξουν στον εαυτο τους οτι περναει ακομα η μπογια τους κλπ που δεν εχουν να κανουν με τη συντροφικοτητα ή την απλη ικανοποιηση.
Απλά έθεσα το ερώτημα, όχι μόνο απ\' το θέμα της μαρίας αλλά και γενικότερα μες στο φόρουμ και έξω απ\' αυτό. Έχει πιάσει μια μανία όλο τον κόσμο να μην είναι μόνοι τους που κάνουν τρελλές εκπτώσεις στα θέλω τους. Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι αυτή την αίσθηση, αλλά εγώ το συναντώ πολύ συχνά τώρα τελευταία.....
εγω τον θελω πραγματικα απλα επειδη τα σκατωσα μαζι του δεν ξερω κατα ποσο με θελει εκεινος.
εγω απλα πιστευω οτι το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη, με αυτον τον τροπο ικανοποιηται το σωμα, μετα αν προχωρησει το πραγμα ερχεται η αγαπη.
το καλυτερο θα ηταν μεσο της αγαπης να ερχοταν το σεξ αλλα στις μερες μας αυτο ειναι σπανιο
δυστυχως
θεοφανια εσυ μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.οκ?
το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο, απλα εχουν καποια κοινα στοιχεια συμπτωσης.Quote:
Originally posted by anoiksi
εγω απλα πιστευω οτι το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη, με αυτον τον τροπο ικανοποιηται το σωμα, μετα αν προχωρησει το πραγμα ερχεται η αγαπη.
και το σεξ π κανω με αυτον τον ανθρωπο ειναι κ απο ανακγη αλλα και απο συναισθηματα π εχω γιαυτον.
για εμένα όταν συμβαίνει απλά για να συμβαίνει είναι η ενστικτώδης σεξουαλική έλξη ενός προσώπου προς ένα άλλο.όσον αφορά τις σχέσεις που στηρίζονται στο σεξ καθαρά και μόνο...
τώρα υπάρχει και η άλλη πλευρά που προκειμένου να έχει μία σχέση καταπατάει όπως είπες και εσύ τα δικά της θέλω.τι υπάρχει εκεί;ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
απλά με έβαλες σε σκέψεις με το ερώτημά σου.....
ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό....
Άντε πάλι. Φόκους: Από τη μια τον έπαιρνες χίλια τηλ και μυξόκλαιγες, μετά μας τον έβγαλες μικροτσούτσουνο με αφροδίσια, πως πήγες μαζί του γιατί είχες να κάνεις σεξ κάτι χρόνια και τώρα μας τον παρουσιάζεις σαν τον άντρα της ζωής σου! Και όλα αυτά σε δυο-τρεις μέρες!Quote:
θεοφανια εσυ μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.οκ?
Αλήθεια πιστεύεις πως ξέρεις τι σου γίνεται;
ναι τουλαχιστον μεχρι πριν να ερωτευτω ηξερα.γιαυτο οταν ερωτευονται συνηθως οι ανθρωποι κανουν και λενε τρελλα πραγματα.
Quote:
Originally posted by λίτσα
ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
κολοκυθια οριγκανε,
οταν βλεπεις δηλαδη καποιον και τον γουσταρεις και πας μαζι του, πρεπει να συμβαινει κατι απο τα παραπανω??
Ημαρτον....
πιστεύεις πως είσαι αλήθεια ερωτευμένη ή απλά ενθουσιασμένη;
επειδή για εμένα έχει διαφορά...;)
Quote:
οι ανθρωποι κανουν και λενε τρελλα πραγματα.
οκ δεκτον,
σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε...
:P
λιτσα νιωθω ερωτευμενη μαζι του..με τα ματια του το χαμογελο του,οταν ειναι να βρεθουμε η καρδια μμου χτυπαει σαν τρελλη και τρεμω,οταν με αγγιζει λιωνω,οταν ακουω την φωνη του αναστατωνομαι.θες και αλλα??λολ
όταν τον γουστάρεις και πας μαζί του είναι όπως είπα ενστικτώδης σεξουαλική επιθυμία,και είναι πολύ φυσιλογικό και όμορφο.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
κολοκυθια οριγκανε,
οταν βλεπεις δηλαδη καποιον και τον γουσταρεις και πας μαζι του, πρεπει να συμβαινει κατι απο τα παραπανω??
Ημαρτον....
όταν όμως μένεις με κάποιον χωρίς να τον θέλεις πραγματικά τότε τι συμβαίνει;εμένα στο μυαλό μου ήρθαν όλα τα παραπάνω όπως λες.
εσένα τι σου έρχεται στο μυαλό;
λιτσα νιωθω ερωτευμενη μαζι του..με τα ματια του το χαμογελο του,οταν ειναι να βρεθουμε η καρδια μμου χτυπαει σαν τρελλη και τρεμω,οταν με αγγιζει λιωνω,οταν ακουω την φωνη του αναστατωνομαι.θες και αλλα??λολ
οτι τοσο μπορεις - τοσο πας.
Και η θα κανεις κατι για αυτο η αν δεν κανεις βγαλε το σκασμο και πορεψου ετσι.
Και οι ανασφαλεις ανθρωποι ειναι και ζουν αναμεσα μας, δεν πεθανε κανεις απο αυτο.
Σε καθε περιπτωση η γκρινια περισσεύει.
Quote:
κανα τηλεφωνο τον πηρες??
:P:P
οχι λολ.αντε τελος το ζαλισαμε το θεμα.αμαν.σε μενα ειπες το σκασε?
οχι γιατι και να σου ελεγα σκασε, δεν θα το εκανες....
σιγα μην χαλαω και τσαμπα θερμιδες.
ουστ βρε
το \"σκάσε\"μάλλον για εμένα προοριζόταν.έλα όμως που το λίγο μυαλό που έχω δεν μπορεί να σκάσει...:D
δηλαδή διαφωνείς το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται με μία σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι;και δεν μιλάω για σεξουαλική σχέση.μην επαναλαμβάνομαι....
γιατί εγώ γνωρίζω αρκετούς..
δεν μίλησα για τον εαυτό μου...
λιτσα πριν αραδιαζεις αοτι αραδιαζεισ δεν παραπανω τα αισθηματα μου γιαυτον,και αν αυτο δεν ειναι ερωτας τοτε η γιαγια μου ειχε πατινι λολ
Quote:
το \"σκάσε\"μάλλον για εμένα προοριζόταν.
δεν προσδιορισα αποδεκτη, οποιος νομιζει οτι του ταιριαζει ας το υοθετησει.
έλα όμως που το λίγο μυαλό που έχω δεν μπορεί να σκάσει...:D
ειπαμε, ο καθενας παει οπου και οσο μπορει....
δηλαδή διαφωνείς το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται με μία σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι;
που το ειδες αυτο???
οχι φυσικα δεν διαφωνω, υπαρχει και αυτη η εκδοχη.
και δεν μιλάω για σεξουαλική σχέση.μην επαναλαμβάνομαι....
γιατί εγώ γνωρίζω αρκετούς..
δεν μίλησα για τον εαυτό μου...
μωρε και για σεξουαλικη η και για μη σεξουαλικη αν θες.
Ολων των ειδων οι σχεσεις ευδοκιμουν....
το παραμυθι ευδοκιμει πιο πολυ απο ολα τα φρουτα ομως....