Είδα νευρολόγο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάποια εξέταση και επίσης το θέμα που άνοιξα είναι για τον οισοφάγο τι σχέση έχει ο νευρολόγος.
Printable View
Πόνο έντονο, ακόμα και όταν καταπίνα ή εσκυβα, αδυναμία να φαω το οτιδηποτε. Τώρα έχουν περιοριστει τα συμπτώματα,αλλά έχουν αρχίσει τα ίδια με το στομάχι ,και ο γιατρός εικάζει ότι έχω κανει έλκος στομάχου και θέλει να ξανακανω γαστροσκοπηση αλλά το έχουμε αναβάλει για τώρα. Ολο μου το άγχος επανήλθε με το θέμα με το στομάχι.
εισαι εκτος θεματος........ δηλαδη σε τι θες να πας εσυ ? σε Ωτορινολαρυγγολόγο και να του πεις γιατρε μου μυριζει καμενο....?? χαχαχα :D
παντως πρεπει να το τσεκαρεις εχεις πολυ ανχος που μπορει να προκαλεσει πολλα προβληματα..... δεν βλεπω να σε βοηθαει η ψυχοθεραπεια..... ολοι σου λενε για φαρμακευτικη αγωγη αλλα εσυ κανεις του κεφαλιου σου.... αυτο ειναι το λαθος... εκει που ψαχνεις για αρωστιες κλπ... για κανε τον κοπο και ψαξε τι μπορει να προκαλεσει το εντονο ανχος......
εδω ειναι το σωστο θεμα.....
>>> καρκινος στον οισοφαγο
Nai, ανέφερα ήδη, στην έξαρση πονούσα και με απλές κινήσεις,όταν έσκυβα κλπ
Έχω βάρος συνέχεια σε όλο το στερνο, λόγω του οισοφάγου και του στομάχου.
Αναστολείς και φυτικά αντιοξινα. Για όλα τα θέματα το στομάχου ή του οισοφάγου, αναστολείς δίνουν.
το θεμα σου ειναι εδω........
https://www.psychology.gr/forum/thre...AC%CE%B3%CE%BF