εγω παλι 8 μηνες εχασα 8 κιλα.λολ.και η κυρια παρενεργεια τους ειναι οτι εχω φαγουρα σε ολο το σωμα μου.ξινομαι σαν παλαβη ωρες ωρες και γδερνομαι λιγακι.
Printable View
εγω παλι 8 μηνες εχασα 8 κιλα.λολ.και η κυρια παρενεργεια τους ειναι οτι εχω φαγουρα σε ολο το σωμα μου.ξινομαι σαν παλαβη ωρες ωρες και γδερνομαι λιγακι.
ωχ γιαυτο λετε κ το αποτομο βαρος?
τρωω δε λεω αλλα ποτε δεν υμουν βαρια.
δε μπορω να τα χασω:(:(
μαρια λαντοσ παιρνεισ?
ναι αλλα εμ αυτα χανεις κιλα νομιζω.
αλλάζουμε φάρμακα; με το καινούριο χάπι που μου έβαλε ο γιατρός(μαζί με όλα τα υπόλοιπα) έχω αρχίσει και πρήζομαι και δεν ξέρω που θα βγει αυτή η κατάσταση.....:mad:Quote:
Originally posted by maria...
ναι αν εχεις προβλημα κ θες να εχεις λεπτη σιλουετα το λες.εγω ειπα απο την αρχη οτι κανω διαιατα ειμουν 87 κιλα περισι και οτι δεν θελω να απρω κιλα.και εχω φτασει στα 71 κιλα.μοο με τα σεροξατ ειχα παρει μερικα τα οποια εχασα.
και η βασικη μου στεναχωρια ηταν αυτη που παχυνα
μπορεί τα φάρμακα να μου κάνουν καλό αλλά ξέρεις τι είναι μέσα σε ένα χρόνο από 52 κιλά να γίνομαι 75 και να φαίνομαι πολλά περισσότερα γιατί είμαι πρησμένη αυτό το διάστημα;
αφού κάνω απελπιστικές σκέψεις ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...
πρέπει να συνεχίσω την αγωγή μου και ευελπιστώ όταν σταματήσω να έρθω πάλι στο πρώτο μου βάρος....
εγω απο 52 πηγα 66 αλλα αισθανομαι πρησμενη:(
για να μαι ειλικρινης δε με ενδιαφερουν τοσο τα κιλα θελω να γινω καλα αυτο ειναι το μελημα μου
δεν σε ενδιαφερουν γιατι δεν εισαι πολα.αλλο το 66 και αλλο το 72 η 75
ακριβώς, και όταν το πρήξιμο σου προσθέτει καμμιά δεκαριά ακόμα τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα...
για το υψος μου ειμαι ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ειλικρινα προεχει η ψυχικη μου υγεια ου δεν ειναι κ στα καλυτερα της
Σωστο ως ενα σημειο.Υπαρχουν φαρμακα και φαρμακα.Υπαρχουν φαρμακα που αν δεν εχεις καμμια παρενεργεια τοτε πρεπει να εισαι απο τα πιο τυχερα ατομα του κοσμου.Quote:
Οι παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων συναντώνται στο 1% του πληθυσμού και σε καταστάσεις όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να το αφομοιώσει και πρέπει να διακοπεί η αγωγή, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 0,2 %. Συνήθως μετά από 2-3 εβδομάδες οι όποιες παρενέργειες εξαφανίζονται, εκτός ίσως από εκείνες που αφορούν τη λίμπιντο και έχουν σχέση με την αναστολή της παραγωγής ορμονών που επηρρεάζουν την επιθυμία για τη σεξουαλική πράξη (τεστοστερόνη ή προγεστερόνη αντίστοιχα με το φύλο..). Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγωγή μπορεί να διακοπεί και να αντικατασταθεί με άλλη ,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται μια αγωγή που δεν ανέχεται ο ασθενής, από τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών φαρμάκων που ο θεράπων ιατρός σας έχει στη διάθεση του για μια συγκεκριμένη ασθένεια. Στα ψυχοφάρμακα, το πρόβλημα είναι πως ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις άγχους και φοβίες κατά πρώτο λόγο, ο ασθενής ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , κατά ένα τρόπο, αυθυποβάλλεται και προιδεάζει αρνητικά τον οργανισμό του για την αποτελεσματικότητα της αγωγής. Σε αντίθετες περιπτώσεις, που ο ασθενής πείθεται για την αποτελεσματικότητα ενός σκευάσματος χωρίς να υπολογίζει οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες, λειτουργεί ευεργετικά το φαινόμενο placebo, ακόμη κι όταν το φάρμακο δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην αιτία της ασθένειας.
Έρευνες αποδεικνύουν πως τα φάρμακα, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν δεν υπολογίζονται από τον ασθενή οι τυχόν παρενέργειες τους εφόσον συνυπολογιζεται και η ευεργετική επίδραση του placebo... Απλά, οι φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και για τη 1 περίπτωση στο εκατομμύριο, είναι υποχρεωμένες να αναγράφουν τις τυχόν παρενέργειες για να μη τους ζητήσει κανείς τα ρέστα εκ των υστέρων.
Περαν του φαινομενου της αυθυποβολης πρεπει ολοι να διαβαζουν προσεκτικα τις παρενεργειες των φαρμακων για να μη βρεθουν προ εκπληξεως πολλες φορες και σε σπανιες περιπτωσεις μπορει να ειναι και σωτηριο!!!!
παιδια ο γιατρος μου μου αλλαξε τα φαρμακα πλεον παιρνω μονο effexor και tranxene για να κοψω το ταβορ που παιρνω.Παιδια οταν μου το ειπε ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ.:o Λετε να το κανα μονη μου τερστιο ζητημα χωρις λογο?Σε 15 μερες πρεπει να κοψω το ταβορ και μου ειπε να μην ανησυχω καθολου γιατι παιρνω το tranxene.Ξερει κανεις σας γιαυτο το αγχολυτικο ?Πιανει γιατι εχω και δυνατο νευρικο συστημα!!!:D Μακαρι να πανε ολα καλα και να σας πω οτι το κοψα και ειμαι καλα.Αφου θα εχω αντικαταστατο ,ετσι δεν ειναι? :)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να διαβάζουν τις οδηγίες εν γένει κι όχι μόνο τις παρενέργειες, αλλά και τις αντενδείξεις, την αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα, τη δοσολογία κλπ...Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι να έχει μια πλήρη εικόνα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ο θεράπων γιατρός, ο οποίος μπορεί να σταθμίσει καλύτερα τα οφέλη και τις ζημίες για τη πορεία της θεραπείας από τυχόν παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν .Quote:
Originally posted by keep_walking
Σωστο ως ενα σημειο.Υπαρχουν φαρμακα και φαρμακα.Υπαρχουν φαρμακα που αν δεν εχεις καμμια παρενεργεια τοτε πρεπει να εισαι απο τα πιο τυχερα ατομα του κοσμου.Quote:
Οι παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων συναντώνται στο 1% του πληθυσμού και σε καταστάσεις όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να το αφομοιώσει και πρέπει να διακοπεί η αγωγή, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 0,2 %. Συνήθως μετά από 2-3 εβδομάδες οι όποιες παρενέργειες εξαφανίζονται, εκτός ίσως από εκείνες που αφορούν τη λίμπιντο και έχουν σχέση με την αναστολή της παραγωγής ορμονών που επηρρεάζουν την επιθυμία για τη σεξουαλική πράξη (τεστοστερόνη ή προγεστερόνη αντίστοιχα με το φύλο..). Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγωγή μπορεί να διακοπεί και να αντικατασταθεί με άλλη ,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται μια αγωγή που δεν ανέχεται ο ασθενής, από τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών φαρμάκων που ο θεράπων ιατρός σας έχει στη διάθεση του για μια συγκεκριμένη ασθένεια. Στα ψυχοφάρμακα, το πρόβλημα είναι πως ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις άγχους και φοβίες κατά πρώτο λόγο, ο ασθενής ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , κατά ένα τρόπο, αυθυποβάλλεται και προιδεάζει αρνητικά τον οργανισμό του για την αποτελεσματικότητα της αγωγής. Σε αντίθετες περιπτώσεις, που ο ασθενής πείθεται για την αποτελεσματικότητα ενός σκευάσματος χωρίς να υπολογίζει οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες, λειτουργεί ευεργετικά το φαινόμενο placebo, ακόμη κι όταν το φάρμακο δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην αιτία της ασθένειας.
Έρευνες αποδεικνύουν πως τα φάρμακα, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν δεν υπολογίζονται από τον ασθενή οι τυχόν παρενέργειες τους εφόσον συνυπολογιζεται και η ευεργετική επίδραση του placebo... Απλά, οι φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και για τη 1 περίπτωση στο εκατομμύριο, είναι υποχρεωμένες να αναγράφουν τις τυχόν παρενέργειες για να μη τους ζητήσει κανείς τα ρέστα εκ των υστέρων.
Περαν του φαινομενου της αυθυποβολης πρεπει ολοι να διαβαζουν προσεκτικα τις παρενεργειες των φαρμακων για να μη βρεθουν προ εκπληξεως πολλες φορες και σε σπανιες περιπτωσεις μπορει να ειναι και σωτηριο!!!!
Η παρέμβαση μου, έχει το νόημα πως εφόσον ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ γίνουν και κατανοητά, ίσως να ήταν καλύτερο να μην γίνεται υπερεκτίμηση των παρενεργειών , αλλά να αντιμετωπίζεται εξ αντικειμένου ΘΕΤΙΚΑ κι όχι αρνητικά η χρήση του φαρμάκου, εφόσον το χορηγεί ο θεράπων γιατρός που υποτίθεται εμπιστεύεται ο ασθενής..
Ίσως έτσι, έχει και καλύτερα αποτελέσματα....
Το μήνυμα διαγράφηκε από τον administrator διότι παραβίαζε τους όρους χρήσης του e-psychology.
Νομίζω ότι το παραπάνω μήνυμα πρέπει να διαγραφεί πάραυτα από τους administrators!!
Το πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είναι κανείς, δεν μας λες κύριε Knitter. Να σου το πω εγώ, πόσα καντάρια βλακείας μπορείς να διαθέτεις για να συντάξεις ένα μήνυμα που δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό υπόβαθρο να υφίσταται όχι μόνο επειδή υποτίθεται πως καταθέτει μια άποψη σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας αλλά που σε κανένα φόρουμ του κόσμου δεν θα μπορούσε να σταθεί...Quote:
Originally posted by Knitter
Το μήνυμα διαγράφηκε από τον administrator διότι παραβίαζε τους όρους χρήσης του e-psychology.
Η αισχρότητα σου, αποδεικνύει το μέγεθος της ανοησίας σου....
Είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρομαι μ\' αυτό το τρόπο, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί η δική μου στάση να φτάσει στο παραμικρό την ανηθικότητα σου....
Knitter,
οσα \"συμβουλευεις\" θεωρουνται ποινικα αδικηματα.
Το οτι εισαι πισω απο μια οθονη δεν σε προστατευει καθολου.
Εκτος βεβαια του οτι εκτιθονται νομικα και οι ιδιοκτητες του φορουμ.
καλα ειναι ενετελως ζωαδη ο τυπος.αυτο το σεκουπο κανε το πανο σου ρε αχρηστε!!:( pif ποσοαρρωστοςμπορει να εισαι?δεν εισαι αξιος νε ες σε καποιον οτι αρκετα εζησε.μηπως εσυ εζισες αρκετα κ ειναι καιρος να την κανεις?ελεος!
ο Νικος π ειναι να το σβισει αμεσως πριν το δει η αφρουλα?:( piffffffffffffffffff
εισαι πολυ μακακας
Θα σας παρακαλούσα θερμά να μην συνεχίσουμε τον σχολιασμό σχετικά με το μήνυμα του μέλους Knitter καθώς επίσης να αποφεύγουμε τα quotes τέτοιων μηνυμάτων προκειμένου να μην τα επαναφέρουμε στην επιφάνεια αλλά και να διευκολύνουμε την διαχειριση του φόρουμ στον εντοπισμό και τη διαγραφή τους.
ευχαριστώ.
niko καλυτερα να το σβισεις αυτο το τοπικ.θα ειναικριμα να το διε η αφρουλα.
εχουν σβηστει τα σχετικα κομματια,
τι σου φταιει ολοκληρο το τοπικ ?
α οκ δεν το προσεξα.
παιδια τι ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΖΟ?????????
ante re tsokaro hasou apo ton planiti kolohontri