-
Αρχικά μιλάτε πιστεύω αν έχω καταλάβει καλά για την ουσία ολανζαπίνη. Λοιπόν φίλε Ηλία ναι από αυτό το χάπι όπως γράφει άμα δεις και η περίληψη των χαρακτηριστικών του προιόντος https://www.ema.europa.eu/en/documen...rmation_el.pdf μπορεί να σε κάνει αυτό που λες.
Το ότι έχεις πάρει 30κιλά από μόνο του είναι πολύ σοβαρός λόγος να δεις τι γίνεται με την υγεία σου. Αφού το δεις μην υποτιμάς τη βοήθεια διατροφολόγου γιατί είτε κόψεις είτε όχι το φάρμακο είτε έχεις πρόβλημα είτε όχι αφού έχεις βάλει τόσα κιλά ένημερώσου για τη διατροφή που μπορείς να κάνεις. Έγω δε θέλω να σε φοβήσω αλλά φίλε ότι λες ότι τρως ένα πιάτο φαεί και δε χάνεις βάρος τότε δεν είναι καλό σημάδι για την υγεία σου. Επίσης η πολυδιψια που αναφέρεις είναι ύποπτη για διαβήτη. Δυστηχώς τα νοσοκομεία στην Ελλάδα δε σε εξετάζουν εύκολα και γρήγορα ειδικά στα επείγωντα είναι δύσκολα τα πράγματα για να καταφέρεις να εξεταστείς. Όπως και να χει φίλε κάποτε πρέπει να επισκευθεις παθολόγο και διατροφολόγο. Ο διατροφολόγος να ξέρεις είναι πολύ σημαντικός.
Στα γράφει ψυχιατρος τα φάρμακα η τα παίρνεις απο μόνος σου; Αν σε παρακολουθει και δε τα παιρνεις απο μονος σου αυτος τι σου λεει για την υγεια σου που είναι και γιατρός;
Ρωτάς εδώ αλλά ο γιατρός σου δε κάνει καλά τη δουλεία αν δε σε παραπέμπει σε εξετάσεις. Οπότε να σκευτείς να αλλάξεις γιατρό. Δε μπορεί να σου λέω εγώ δες παθολόγο κι αυτός να σου λέει μη κάνεις τίποτα. Τι να πω ήμαρτον. Λες σε γιατρό έχω πάρει 30κιλά πίνω 7 λιτρα νερό και διψάω και σου λέει μη κάνεις τίποτα μόνο ολανζαπίνη. Δε ξέρω αν είναι λόγος να του πάρουν την άδεια αλλα σίγουρα είναι λόγος να μην πάει κάνεις στο υποτιθέμενο γιατρείο του. Αυτά που μας λες, που καταγγελεις είναι πολύ σοβαρά φίλε Ηλία. Για μένα φίλε και χωρίς να σε προσβάλω θέλω να σου δώσω μια συμβουλή να προσπαθήσεις να κάνεις τη δουλειά σου και να μη τα βάλεις με όλους γιατι και να έχεις δικιο δε θα κερδίσεις χρήματα. Πρώτα εξεταζεσαι μετα πας σε διατροφολογο κι ας μην εχεις κάτι και μονο το οτι εχεις βαλει 30κιλα ειναι λογος για να επισκευτεις διατροφολογο. Αυτό είναι το ελαχιστο που μπορείς να κάνεις. Γενικα τα φαρμακα είναι δυσκολο να τα γραψει καποιος ψυχιατρος γι αυτο και ειναι δυσκολο να αποφασισει να στα κοψει η να στα αλλάξει αλλα είναι αναγκασμενος αμα απειλουν την υγεια σου. Δε θέλω να σε πανικοβαλω φιλε ουτε εχω λυση καλη να σου προτεινω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εξεταζουν ευκολα στο δημόσιο νοσοκομείο . Ρωτα κανα νοσοκομειο η παρε εκει που κλεινουν ραντεβου, σε τακτικο γιατρειο νοσοκομειου είναι αναγκασμενοι να σε εξετάσουν. Στα επειγοντα περιστατικά και πάλι αναγκασμενοι είναι αλλα δε ξέρω αμα θα ασχοληθούνε να σε εξετάσουν η θα σε στείλουνε σπίτι σου.
Το πιο πιθανο στα επειγοντα δε θεωρουν αξιο να εξεταστεις. Μια απλη αιματος και μια ουρων το πολυ πολυ να σου κανουν.
Στα επειγοντα ειναι ικανοι να σου πουνε 7 χρονια το παίρνεις τωρα θυμηθηκες δεν μπορουμε να σε εξετασουμε κλεισε ραντεβου στα τακτικα ιατρεια παρε τηλεφωνο τι ηρθες εδώ.
-
Κάτι ακόμα να συμπληρώσω, όταν λέω διατροφολόγο δεν εννοώ να κάνεις 12 ραντεβού το χρόνο ούτε να σπαταλάς λεφτά. Να στα πει όλα από την αρχή να μάθεις να τρως καλά φίλε γιατί η ολανζαπίνη είναι δυνατό φάρμακο και θέλει έτσι κι αλλιώς ειδική διατροφή. Αλήθεια σου μιλάω με πολύ σεβασμό για τη περίπτωση σου και όχι για να σε κάνω να μαλώσεις με άλλους ανθρώπους η και με το σύστημα.