τπτ απο τα 2..... προτιμω να πινω το ποτο μου με μετρο παρα xanax...... ο στοχος μου ειναι να κοπει το xanax για να μπορω να απολαυσω το καλοκαιρι τα cocτtail χαχα :P
Printable View
Υπαρχει μια παρανοηση σχετικα με τον ιο , μιλαγα σημερα με τον συνομηλικο μου παιδικο φιλο, παθαλογο, αυτος κανει καθε μερα jogging ( χωρις μασκα φυσικα ) , εδω στο Χαλανδρι , δεν κολλας μου λεει απο τον αερα τον κοπανιστο, ιδιως αν φυσαει και λιγο , μονο σε συνωστισμο μπορεις να κολλησεις ......
Καλυτερο αυτο , παρα το παλιοζαναξ ........οχι οτι ειναι καλο το ζαναξ , το πιο παλιοφαρμακο ειναι .......ειδα κι επαθα να τα κατεβασω απο 9-10 mg , στα 3 , που ταχω παγιωσει, δυσκολευομαι για πιο κατω , οχι οτι δεν γινεται , αλλα ζοριστηκα πολυ .....αργοτερα τα μηδενιζω ........
Super market με προϊόντα και βενζινάδικα ανοιχτά να υπάρχουν και είμαι μια χαρά ας το κρατήσουν και ένα χρόνο ούτε που με ενδιαφέρει
Κατι ακουσα για τελη Απριλιου μπορει να ανοιξουν μερικα μαγαζια
χαχα δε βλεπω τηλεοραση πηγα να την πεταξω απο την βεραντα αλλα τη λυπηθηκα και απλα την σηκωσα
Μια πανω μια κατω :rolleyes: Αφου δεν εχω γκρεμισει το σπιτι καλα ειμαι. Εσυ η ψυχολογια σου?(καλα οταν λεω να γκρεμισω εννοω να αλλαξω την διακόσμηση χαχα)
Κι εγω μια πανω μια κατω, απο διαθεση πιο πολυ, σε επιπεδο γενικοτερης ενεργητικοτητας λιγα πραγματα μπφχ. Εσενα σε πιανουν και φασεις υπερδιεγερσης; Η βγαζεις τα νευρα σου εκει;; (η το αγχος)
Θα στην εδινα με ευχαριστηση αλλα η μαμα μου ειναι τσιγγουνα. Θελεις καμια μικρη απο τις παλιες εχω τρεις χαχα. οι γειτονες θελουν να τις πεταξουν και γω τις μαζευω αλλα να πεταξουν κανενα αποκωδικοποιητη δεν θελουν εκεινο το κρατουν:mad:
Εχω και μια θεια στην Αθηνα θελει κι αυτη να μου στειλει τηλεοραση(απο τις παλιες)
Παιδια πως πανε τα πραγματα εξω? ειμαι σε καραντινα τηλεοραση μακρια. Παντως κι γω νομιζω οι μεγαλες τηλεορασεις ειναι προβλημα. Τι να κανει και ο κοσμος τις βλεπει σε ευκαιρια και παιρνει τις μεγαλες
χαχα δεν αγχωνομαστε μαλλον. Ολα κυλουν αργα :confused:
Ουτε εμενα μου πολυ αρεσουν οι μεγαλες οθονες, ειμαι της λογικης πολλες και μικρες. Καλυτερη εργονομια και σε πραγματικα απελπιστικες καταστασεις μπορω να προσποιουμαι οτι καθομαι σε δωματιο ελεγχου :rolleyes: της φρικης μου.
Το απογευμα τι εκανες? εγω ακουσα Ρεμο ετσι ξαφνικα μετα ειδα 4 συνεντευξεις του Νωτη Σφακιανακη και κατεληξα να βλεπω Παντελιδη πως πεθανε κτλ. τον ξεχασαν κι αυτον?
Εφαγα πορτα απο τους αλλους δυο δεν πειραζει ανοιξες εσυ παραθυρο χαχα
ΜΠορω να σου πω τι δεν κανω αυτες τις μερες - να παιρνω σβαρνα το youtube γιατι οπως κι εσυ πεφτω θυμα του αλγοριθμου. Μονο στοχευεμενες επιλογες απο τιουμπ ειτε απο καναλια που ξερω ειτε σε αναζητησεις.
Κατα τα αλλα ενα μεγαλο μερος του απογευματος το περασα στο ανεπισημο τσατ που εχουμε στησει παραπλευρως του φορουμ. Γελαγαμε με τα νεα emoji :D
Ασε σου λεω ειναι κατηφορος ο αλγοριθμος του youtube, ξεκινας ψαχνεις για ντοκυμαντερ τωρα, και τρεις ωρες μετα σ' εχουν κανει υποψηφιο μελος οι Ιλλουμινατι, πεντε καναλια fails τουλαχιστον και εκεινος ο τυπος που πιστευει οτι εχει βρει την Ενοποιημενη Θεωρια των τεσσαρων Καβαλαρηδων της Αποκαλυψης.
Με το σταγονομετρο σου λεωω
Παιδια μεγαλη θελω οχι τεραστια ομως...εχω μυωπια και δεν βλεπω καλα απο την μικρη οποτε καταληγω στο ταμπλετ μου...εγω μονο μαστερσεφ βλεπω δεν πολυβλεπω κατι αλλο αλλα μια με ενσωματομενο γιουτουμπ κ νετφλιξ δε με χαλαγε...ρε εγω με κατερινα γελαω πολυ...θελω νικητη η Σταυρη η Σταυρο...
Από όλους εκεί μέσα θες νικητη ένα Κύπριο που μιλάει άσχημα για όλους και λέει ότι θα είναι ο νικητής (ναι ίσως να ισχύει ότι ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από όλους) και θες νικητή ένα που ο ιδρώτας του είναι πάντα στο φαγητό που φτιάχνει (είναι ντροπή να έχεις μια πετσέτα εκεί να σκουπιζεσαι).
Αυτή κααααποτε λέει και αλήθειες.. Εγώ θα ήθελα Δημήτρη ή Τζον. Φέτος μάζεψαν πολλά φρούτα.. Ή να το θέσω καλύτερα: Φέτος μας δείχνουν περισσότερο χαρακτήρες και συμπεριφορες και όχι μαγειρική. Σίγουρα κι άλλες χρονιές είχαμε τέτοιους απλά τότε βλέπαμε μόνο μαγειρική.