Εχω τραυματισει τον ωμο δε βγαινουν καμψεις
Printable View
Εχω τραυματισει τον ωμο δε βγαινουν καμψεις
Κριμα, γιατι και οι ελξεις σε μονοζυγο ειναι καλη ασκηση. Εγω θελω να παραγγειλω ενα στατικο ποδηλατο, λενε οτι ενδεικνυται για ασθενεις με POTS. Ολο το αναβαλω ομως γιατι φοβαμαι. Και μαλλον θα γινω και φτωχος αφου δεν θα ανοιξει η σεζον,οποτε δεν με παιρνει να κανω ασκοπα εξοδα.
Οταν ανεβαινω τις τελευταιες μερες στο πατινι, πανε 120 οι παλμοι μου, ισως γιατι συνηθως παω να ταισω τις γατες μετα το μεσημεριανο φαγητο.
Με την κοπελα τι εγινε; Σου ξαναεστειλε; Εμένα σήμερα μου εκανε αντ μια κοπέλα που έχω να δω απο το λυκειο Τότε μου άρεσε μάλιστα. Της έστειλα μνμ και της λέω χαρηκα πολυ που μου έστειλε ρικουεστ και να παμε για καφέ καμιά μέρα όταν τελειώσουν τα μέτρα και μου λέει ναι,και ότι με σκεφτόταν αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι απαραιτητα ρομαντικο, σκέφτομαι όμως μηπως έχω καταλήξει μια απογοητευση; Μηπως είχε δίκιο η διαχειριστρια ότι είμαι τοξικος; Μηπως θα απογοητευτει η κοπέλα όταν με ξαναδεί; Μηπως θα διαισθανθει και εκείνη ότι δεν είμαι στα καλά μου; Και σίγουρα παλι θα φερθω με περιεργο τροπο και θα νιώσει αβολα.
Ειμαι ανθρωπος που δεν ανοιγειται εύκολα, δεν χαλαρωνω εύκολα με άτομα που δεν έχω οικειότητα δηλαδή, μόνο αν έχω πιει λιγάκι, αλλά πια ουτε αλκοόλ πινω,έχω ένα χρόνο να πιω έστω μια μπυρα γιατί θα μου φέρει ταχυπαλμια.
Αν δεν δουλεψει καθολου ο τουρισμος θα γαμηθει το συμπαν! Το μεγαλυτερο ποσοστο του αεπ απο εκει προερχεται ομως πιστευω οτι θα παρει μπρος το καλοκαιρι. Εμενα μου πηγαν ολα κατα διαολου. Σημερα μου ζητησε η δασκαλα να διαβασω ενα κειμενο που εγραψα αλλα δεν μιλησα γιατι με ειχε "δλητηριαδει" λιγο πριν η μανα μου. Ανακαλυψε την ασχολια μου και μού την καταστρεφει.
Αυτες ειναι μονιμες καταστασεις που κανει οποτε μπορει πριν βγω εξω.
Εχω χρησιμοποιησει ποδηλατο με καθισμα σε γυμναστηριο και το θεωρω εξαιρετικη γυμναστικη. Για σπιτι ακομα καλυτερα γιατι δεν αντιμετωπιζεις τη ζεστη και τον ανακυκλωμενο αερα του γυμναστηριου. (αυτα με τη σελα δε με βολευουν αλλα ειμαι και βαρυς). Πολυ καλες πρεπει να ειναι και οι κωπηλατικες τυπου aerodyne. Γινεσαι πολυ γρηγορα fit με αυτα. Αν ειχα λεφτα θα επαιρνα απ' ολα. :p Τωρα κανω κανα βιντεο αερομπικ αν εχω ορεξη.
Αυτα που λες για το χαρακτηρα σου μού θυμιζουν τον δικο μου. Πιστευω αν αφησεις εξω απο την πορτα τα προβληματα μπορεις να γινεις συμπαθητικος. Και εγω νομιζω οτι ισως εγινα λιγο συμπαθητικος σε καποιους επειδη αφησα τον εαυτο μου να χαμογελασει. Πιστευω οτι και οι δυο μας εχουμε τη δυνατοτητα να ανθισουμε αν ξεφυγουμε απο οσα μας δηλητηριαζουν και αν νιωσουμε λιγη αγαπη και αποδοχη. Ενα σχεδον πεθαμενο φυτο αν το βαλεις στον ηλιο και το ποτιζεις για αρκετο καιρο, επανερχεται. Μπραβο σου που της προτεινες για καφε.
Με τη συμμαθητρια μου μιλησαμε λιγο σημερα μετα το μαθημα. Της εκανα ερωτησεις για κινεζικα φαγητα. Ηταν φιλικη και απομακρη/φιδωλη ταυτοχρονα. Προσπαθω να αντιμετωπισω την ολη εμπειρια ως ενα ιστορικο και ανεπαναληπτο γεγονος γιατι ετσι ακριβως ειναι: Ποτε στη ζωη μου δεν θα ξανασυμβει αυτος ο συνδυασμος γεγονοτων: Πανδημια, επιστροφη στα θρανια, φλερτ με Κινεζα που μαλιστα εχει μια πολυ ιδιαιτερη προσωπικοτητα. Η ζωη ειναι ο καλυτερος σεναριογραφος...
Αν δε συζουσα με τα τερατα που τα καταβροχθιζουν ολα θα ζουσα τις μοναδικες αυτες στιγμες περισσοτερο. Σου ευχομαι να εχεις καλυτερη τυχη, μην κανεις τα ιδια λαθη με μενα.
Ξερεις τι θυμηθηκα, μιας και μιλαγαμε για ραντεβου; Καθως περπατουσαμε με την κοπελα, διαπιστωσα οτι τραβουσαμε βλεμματα, κυριως απο γυναικες. Και σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη οτι ισως αυτο να ειναι γιατι εχουμε διαφορα ηλικιας. Και αισθανθηκα ενοχα Αντωνη. Εγω που φτυνω την κοινωνια καταμουτρα αισθανθηκα ενοχα. Για κατι που δεν ειναι κακο. Βαζοντας ετσι σε δευτερο ρολο τη δικη της και την δικη μου επιθυμια. Και κατα πασα πιθανοτητα μας κοιτουσαν απλα λογω ξενοκορωνοφοβιας.
Ειμαι πολυ ενοχικος χαρακτηρας λογω των γονιων μου. Στο σχολειο με ειχαν παρει χαμπαρι και με εκαναν απανθρωπο μπουλιγκ. Περα απο απανθρωπο. Οταν τους απειλουσα για να με αφησουν ησυχο απαντουσαν γελωντας "τιποτα δεν θα κανεις!". Ονειρευομουν να τους σκοτωσω αλλα δεν θα εκανα τιποτα γιατι θα αισθανομουν ενοχος εγκληματιας αν σηκωνα το χερι μου. Η ενοχη και η δειλια μου ειχαν δεσει τα χερια. Ειναι αραγε ταυτοσημα συναισθηματα;
Στην 2α λυκειου ομως ειχα μια παρεα. Οταν καποιος μου πουλησε μαγκια, οχι σοβαρη, ο φιλος μου μου ειπε στο αυτι ριχτου μια μπουνια, γιατι δεν του ριχνεις μπουνια; Και μολις ο αλλος πλησιασε του εριξα μπουνια χωρις δισταγμο. Εφτανε αυτη η μικρη ενθαρρυνση για να νιωσω οτι εκανα το σωστο. Οτι ειχα το δικιο με το μερος μου. Αυτη η ελαχιστη κουβεντα ηταν αρκετη για να αντιζυγισει ενοχικα αισθηματα τοσο βαρια που με εκαναν να υπομενω τα παντα. Παραξενο δεν ειναι;
Μπορει να ειχα φανει και στο ραντεβου πιο τολμηρος αν μου ειχε πει καποιος ορμα!
Αν τις μιλησεις για τις υποτιθεμενες νοσους σου θα φύγει τρεχοντας.Μη μπεις στο τρυπακι να πεις οσα γράφεις εδω γιατί δε νομίζω να σε πάρει πολυ στα σοβαρά.Κατα τα αλλα δε μου φαίνεται φιλική,ισως και εκεινη γουσταρει,ετσι καταλαβαινω εγω πρόσεχε μη τα κανεις θαλασσα
και να μην κουβαλας ολα τα φορητά μηχανηματα μαζι σου γιατι δεν θα μπορεις να τα κρυψεις.
Τωρα περα απο την πλακα πρεπει να ειμαστε οι εαυτοι μας. Ξεκιναμε με εισαγωγη σιγα σιγα με τροπο. Καμια φορα οι λεξεις εχουν μεγαλη σημασια αν πεις πχ ρε συ εχω κολλημα με αυτο θα περασει λιγο στο ντουκου. Αν πεις εχω εμμονη ο αλλος μπορει να τρομαξει. Αποψη μου:confused: Προσφατα μου ειπαν θα σε φαει το αγχος τους λεω τωρα με εφαγε αν ελεγα και για ψυχιατρο οπου φυγει φυγει
Είμαι ανοιχτός και για τα ψυχικά μου προβλήματα και για τα σωματικά. Τα σωματικά είναι αυτά που τις ξενίζουν περισσότερο. Η ορθοστατική όμως είναι πια μέρος της ζωής μου,δεν μπορώ να το κρύψω,είναι εμφανές άλλωστε γιατί χρειάζεται να κάθομαι συχνά όταν ανεβαίνουν πολύ οι παλμοί μου. Και η κατάσταση της υγείας μου απαιτεί συχνά εξετάσεις αίματος κλπ, δεν θα μπορούσα να το κρατήσω κρυφό γενικά. Πολλές πρώην μου ξέρουν και για τον ιδεοψυχαναγκασμο, δεν υπήρξε ποτέ θέμα στη σχέση μας. Μόνο μια είχε έντονο πρόβλημα (και δεν είναι πρώην, η κοπέλα από το φόρουμ που έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει σχέση μαζί μου γιατί είναι τρελός) . Το βασικό μου προβλημσ είναι ότι δεν χαλαρώνω εύκολα.
Κάτσε να δούμε αν θα ζήσω και αν θα τελειωσει ο ιός και βλέπουμε αν θα τη συναντήσω. Αλλά έχω σχεδιάσει ότι με αυτήν θα ειμαι πιο χαλαρός και θα της δώσω και το βιβλίο μου με αφιέρωση. Ωστόσο έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδα,θα είναι επί της ουσίας σαν να μιλάω με μια άγνωστη.
Το οξυμετρο μου το παίρνω παντού μαζί, όλοι το ξέρουν πια. Τον φορητό καρδιογραφο δεν τον παίρνω παντού,μόνο αν δεν κοιμηθώ στο σπίτι,τον παίρνω μαζί μου (αν πχ πάω να κοιμηθώ στης γιαγιάς μου, παίρνω και το πιεσόμετρο μου, το θερμόμετρο κλπ)
Αλλά κάποιες φορές βάζω απλώς το ρολόι που μετράει παλμούς και οξυγόνο, και δεν χρειάζεται να πάρω το οξυμετρο. Αλλά δεν φεύγω χωρίς κάποια συσκευή από το σπίτι. Νιώθω πιο ασφαλής έτσι , ακόμα κι αν δεν τύχει να τις χρησιμοποιησω.
Είμαι σε μεγάλη ανησυχία. Η σύντροφος μου σήμερα δεν αισθάνεται καλά. Έχει κομάρες και μυικά. Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ. Φοβάμαι ότι ένας από τους δυο ή και οι δυο έχουμε τον ιό. Η δική μου δουλειά έχει κλείσει. Η σύντροφος πάει μια φορά την εβδομάδα σε χώρο με πολλά άτομα μαζί. Σε γραφείο με δέκα τουλάχιστον άτομα. Θέλαμε να πάρει άδεια αλλά το αφεντικό δεν το επιτρέπει. Φοβάμαι. Στο μέρος που έχουμε δεν μένει κάποιος δικός μας κοντά. Σκέφτομαι αν αρρωστήσουμε και μπούμε σε καραντίνα ποιος θα μας φέρνει φάρμακα και φαγητό. Όλο αυτά σκέφτομαι τελευταία. Επίσης θεωρώ ότι είμαι ασθενικός κι ότι έτσι και τον κολλήσω δε τη γλιτώνω. Θα ταλαιπωρηθώ πολύ.
καλα εσυ δε πιστευω να εχεις τιποτα εισαι επηρεασμενος αν σου πει η κοπελα σου δεν ειμαι καλα τοτε δεν θα εισαι και συ. Αν σου ελεγε ειμαι καλα τοτε περδικι θα ησουν. Βγαλτο απο το μυαλο σου οσο μπορεις. Σας εχει πιασει φοβος που δουλευει με πολλα ατομα γιατι μη νομιζεις και με εναν γινεται η ζημια. Στην οικοδομη δεν φοβασαι απο κανεναν μην εχει και κολλησεις? Δειτε καμια ταινια να ξεχαστείτε και μειωστε την τηλεοραση.
Ωραιος καιρος σημερα παιδια!
Σήμερα είμαστε με πονόλαιμο και οι δύο. Εγώ και με βήχα. Μιλήσαμε με το γιατρό και μας είπε να περιοριστούμε στο σπίτι για επτά ημέρες. Έως τότε θα δείξει τι συμβαίνει.
Βγηκα μια βολτα. Ολοι εξω σουλατσαρουν χωρις να τους ελεγχει κανεις.
Πονανε αφορητα τα πελματα μου.
με πονολαιμο ξεκινησε και εμενα...... πηγα εκανα το τεστ αφου μου ειπε γιατρος... βγηκα θετικος... και αμεσως με στείλανε στο νοσοκομειο...... το περασα και εγω και η κοπελα μου....... τωρα ειμαστε κλασσικα σπιτι σε καραντινα.. ειμαστε και η 2 πολυ καλα τωρα...!
οπως και να εχει μιλα με γιατρο ισως θα πρεπει να κανεις το τεστ για να εισαι σιγουρος.....
γιαυτο και θα ερθουν πιο αυστηρα μετρα...... γιατι καπια ατομα δεν καταλαβαινουν με λεξεις.... οταν λεμε πρεπει να μενουμε σπιτι δεν κανουμε πλακα..... τα πραγματα ειναι σοβαρα.... αυτη η κατασταση πολυ φοβαμαι οτι θα κρατησει για πολυ ακομα.........
μενουμε σπιτι για να σταματησουμε την εξαπλωση του ιου....... αλιως η κατασταση θα γινει πολυ χειροτερη......
Σήμερα ξυπνήσαμε πολύ καλύτερα. Σαν να μην έχουμε τίποτα. Μας πήρε ο γιατρός από μόνος του τηλέφωνο. Να δει πως πάει η κατάσταση. Μιλήσαμε αρκετή ώρα. Μας είπε ότι δέχεται πάρα πολλά τηλεφωνήματα με παρόμοια συμπτώματα. Υπάρχει σύγχυση λόγω εποχικών ιώσεων και αλλεργιών αλλά όσο να ναι ο κόσμος πανικοβάλλεται. Επίσης, είπε ότι ο καθένας έχει διαφορετικά αντισώματα και κάποιος μπορεί να το περάσει εντελώς ανώδυνα. Δεν υπάρχει κανόνας, ούτε σημαίνει ότι κάποιος που κολλά θα το περάσει το ίδιο με κάποιον άλλον. Πέρα απ' αυτό θεωρεί ότι πρέπει να μείνουμε μέσα αν και δεν νομίζει ότι έχουμε τον ιό. Ως την Πέμπτη περιμένουμε και θα δείξει.
Ανέπτυξα ξηρό βήχα.
Ε δεν ξέρω που να είναι το πρόβλημα ρε φιλε στο ότι είχα πολλες επαφες με ιατρικό προσωπικο και μπορει να κολλησα. Και μην πεις και να κολλησες "αραξε". Μενω σε νησί, δεν έχουμε καλή ιατρική περίθαλψη και έχω εν; σωρι υποκειμενα νοσήματα.
Θέλω να ελπιζω ότι είναι λόγω της παλινδρομησης ο βήχας, αλλά έχει γίνει εντονος τις τελευταίες ημέρες. Πυρετο δεν έχω.
Μίλησα και με το 1135 ,τους είπα ότι άλλα θέματα υγείας έχω και μου είπαν αν αναπτύξω πυρετό να τους πάρω για να κινηθεί η διαδικασία για εξέταση.
Ο γιατρός μου μου είπε να περιμένω πέντε μέρες να δούμε πώς θα πάω και αν συνεχίζει θα έρθει να με ακροαστει,μην μου γίνει καμιά πνευμονία. Αλλά προς το παρόν πάω καλά, έχω βήχα αλλά όχι έντονο και μπορεί να είναι και λόγω αλλεργίας ή παλινδρόμησης. Πυρετό ευτυχώς όχι.
Με τους γιατρούς όχι,δεν φόρεσα μάσκα. Οι δύο ήρθαν σπίτι μου, τον τρίτο τον είδα στο διαγνωστικό εργαστήριο.
Στο νησί έχουμε τέσσερα κρούσματα, είναι οκ προς το παρόν τα πράγματα,αλλά ένα κρούσμα ήταν νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, οπότε εικάζω πως είναι επικίνδυνες οι επαφές με γιατρούς γιατί μπορεί να είναι φορείς.
Σήμερα τελείωσα και την προληπτική αντιβίωση που έπαιρνα για ενδεχόμενο λάιμ από το τσιμπούρι και αύριο θα ξεκινήσω και τις βιταμίνες μου και ίσως κάποιο αντισταμινικο να δω μήπως με βοηθήσει.
Αν δεν εχεις πυρετο καλα εισαι. Οι μισοι φορεις δεν αναπτυσουν συμπτωματα.
Σήμερα ανέβασα δέκατα. 37,3. Εκεί γύρω. Πήγα μια μεγάλη βόλτα για περπάτημα. Φυσούσε άερας. Είχε περίεργο καιρό. Γύρισα και ένιωθα κάπως. Εδώ και τέσσερις μέρες νιώθω ζεστό όλο το σώμα. Έβαζα θερμόμετρο αλλά δεν είχα κάτι. Σήμερα όμως ανέβασα δέκατα. Πήρα το γιατρό μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να περιμένω. Μόνο αν φτάσω στο 38 πρέπει να κινήσουμε άλλες διαδικασίες. Έχω τρομάξει. Είμαι μόνος στο σπίτι. Επικοινώνησα με φίλους άμεσα να τους το πω, όπως και με τη δουλειά. Φοβάμαι. Ευτυχώς που βρέθηκε άτομο να βγάζει έξω το σκυλάκο μου και κάποιος για τις προμήθειες. Φοβάμαι πολύ. Όλη μέρα είμαι με το θερμόμετρο και καταγράφω τη θερμοκρασία. Και να θέλω να το ξεχάσω δε με αφήνει το αίσθημα ζέστης που νιώθω σε όλο το κορμί.
Μίλησα με τον ΕΟΔΥ. Λένε ότι είναι ήπια τα συμπτώματα. Ότι αν εμφανίσω το οτιδήποτε άλλο να τους καλέσω αλλά αυτή τη στιγμή μένω σπίτι. Μόλις εξαφανιστούν τα συμπτώματα και μετά από πέντε μέρες μπορώ να γυρίσω στη δουλειά μου.
Από κείνη το μεσημέρι και μετά, τέσσερις μέρες τώρα, θερμομετρούμε όλη την ώρα. Κυριακή είχα κάτω από 37. Το ίδιο και τις επόμενες έως και σήμερα Τετάρτη. Το θέμα είναι ότι νιώθω ζεστός. Νιώθω τα μάτια μου να καίνε, τις πατούσες, τις παλάμες. Σήμερα κιόλα βγήκα μια βόλτα (ο ΕΟΔΥ μου είπε μετά από τρεις μέρες απύρετος μπορώ να βγω) και ένιωθα σαν να ιδρώνω. Μου τη δίνει που δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν όλα αυτά είναι του μυαλού, του άγχους ή υπάρχει κάτι. Αν ήμουν σίγουρος ότι είναι του άγχους θα πήγαινα να πιω ένα μισόλιτρο κρασί σε μια ταβέρνα και μια μερίδα κοψίδια :)
Πιο πολύ δε φοβάμαι για μένα (τουλάχιστο σ' αυτή τη φάση), αλλά μη τυχόν και βγω με κάναν άνθρωπο και έχοντας κάτι τον κολλήσω κι αυτόν.
Ποιος γιατρός και για ποιο λόγο σου έδωσε αντιβιωση; Ακόμα και κορωνοιος να ήταν,τι σχέση έχει η αντιβιωση?
Μέχρι 37.5 στους περισσοτερους είναι η κανονική θερμοκρασία.
Εγω ειχα 36.8 και νομιζα οτι εχω πυρετο και αυτη η φοβια μου κοστισε
Συνεχίζω να νιώθω ζεστός. Πολύ ζεστός. Τα μάτια καίνε. Πήρα κολλύριο γιατί έχω ξηροφθαλμία αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν ήμουν έτσι. Ο γιατρός μου λέει να περάσουν ακόμη δέκα μέρες και μετά θα με βάλει στο ιατρείο για εξέταση από κοντά, συνταγογράφηση τσεκ απ και τα λοιπά. Βγήκα σήμερα μεσημέρι μια βόλτα και γυρνώντας είχε 36.9. Ξέρω ότι δεν είναι πυρετός αλλά σε συνδυασμό με την αίσθηση ζέστης που νιώθω αγχώνομαι. Εντωμεταξύ αποφεύγω να παίρνω τον γιατρό γιατί πριν από μέρες που τον πήρα (γνωρίζει για το αγχωτικό μου υπόβαθρο) μόνο που δεν με έβρισε. Δύσκολα.
Δεν καταλαβαίνω καν με ποια συμπτωματολογία κάθεσαι μέσα, δεν έχεις καν δέκατα ούτε κανένα άλλο σύμπτωμα του ιού. Επίσης αν υποθέσουμε ότι είχες τον ιό και σου είπαν ότι πέντε μέρες μετά το σταμάτημα της συμπτωματολογίας αρχίζεις και πάλι να κυκλοφορείς, σωθήκαμε, ο ιός είναι ακόμα μεταδοτικός σε αυτή την περίπτωση. Άσχετο βέβαια αυτό. Πάρε ένα οξύμετρο να βλέπεις το οξυγόνο σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω και πάλι με τι συμπτώματα αποφάσισες ότι έχεις τον ιό. Όλοι νιώθουμε ζεστοί, είναι καλοκαίρι.
Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να πεταγεστε ορισμένα άτομα σε όλα τα θέματα που απαντώ και να πείτε κάτι που αφορά τον εαυτό μου, πρέπει να σταματήσει γιατί καταλήγει σπαμ,γιατί το παρόν ποστ σου δεν έχει σκοπό να βοηθήσει κανέναν. Ας πούμε ότι ισχύει και ότι είμαι αρρωστοφοβικός, που δεν είμαι γιατί δεν έχω διαγνωστεί και δεν φοβάμαι τις ασθένειες, έχω συγκεκριμένα ΚΑΡΔΙΟΦΟΒΙΑ λόγω ΙΔΨ που τριγκάρεται από θέμα υγείας μου, το έχω πει δέκα χιλιάδες φορές, δεν φοβάμαι καμία άλλη ασθένεια. Ακόμα λοιπόν και να ισχύει το ότι είμαι αρρωστοφοβικός, πιστεύεις στα αλήθεια ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η αρρωστοφοβία και μου το διευκρινίζεις; Λέω στον χρήστη πολύ απλά ότι δεν έχει βάση αυτό που σκέφτεται, πού κολλάω εγώ ; Εγώ τουλάχιστον όταν ΦΟΒΑΜΑΙ (και όχι ΠΙΣΤΕΥΩ) ότι παθαίνω έμφραγμα, έχω τουλάχιστον κάποια βασική συμπτωματολογία, αυτό που μου κάνει εντύπωση στην παρούσα περίπτωση είναι ότι δεν υφίσταται κανένας απολύτως σύμπτωμα, γιατί 36.9 σαφέστατα δεν είναι πυρετός. Δεν ρωτάω ΓΙΑΤΙ το πιστεύει αυτό, διευκρινίζω ότι δεν έχει λόγο να το πιστεύει όπως απαντάνε και στα δικά μου θέματα για έμφραγμα όπως λες. Και επίσης δεν καταλάβα πώς του δόθηκε αντιβίωση και για ποιο λόγο εφόσον δεν εξετάστηκε από κανέναν. Μου κάνει εντύπωση όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα με αφορμή τον ιό. Από κει και πέρα προσπαθώ να βοηθήσω τον χρήστη γιατί τζάπα μένει μέσα και τζάπα χάνει τη δουλειά του (εκτός κι αν θέλει τις διακοπές οπότε μια χαρά
Οχι δεν φοβάσαι μονο καρδια γιατί σε αυτό υο θεμα ελεγες μήπως εχεις κορονοιο σε αλλο θεμα μηπως εχεις σκπ και γενικά ενα καρο αρρώστιες.επισης τα συμπτώματα σου μαλλον ειναι απο το υπερβολικό σου αγχος και τα γεννάει το μυαλό σου..αυτο είναι που δε μπορεις να ξεχωρισεις
Ουδέποτε στη ζωή μου έχω ασχοληθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας ή κάποια άλλη νευρολογική ασθένεια, ή με μπερδεύεις με κάποιον άλλο ή μιλάς για τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός μου με βάση συγκεκριμένο εύρημα στην ηλεκτροφόρηση πρωτεινών που ναι, θα μπορούσαν να υποδεικνύουν και να σημαίνουν ΣΚΠ, πάρκισον, πολλαπλούν μυέλωμα. Ωστόσο θα διαπιστώσεις αν πας στο θέμα που μιλάμε για την εξέταση ότι ήμουν απολύτως χαλαρός ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν έχω ΣΚΠ ή κακρίνο, το μόνο που με νοιάζει είναι τα καρδιολογικά συμπτώματα. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου ούτε εικασίες έκανα ούτε με ένοιαζε ιδιαίτερα, δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και να εβγαινε θετικό για πολλαπλούν μυέλωμα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η καρδιά μου και τι φαρμακα θα παίρνω για να διατηρήσω την καρδιά μου υγιή αν είχα την οποιαδήποτε ασθένεια. Το τι φοβάμαι δεν θα μου το πεις εσύ, το ξέρω μόνος μου. Αρκετά πια, έχει καταντήσει αηδία η εμμονή ορισμένων με το άτομό μου.
Προφανώς όταν ασχολείσαι με κάποιον επι μήνες νομίζω ότι μπορει να αξιολογηθεί ως εμμονή. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι και τι θεωρείς ως παράλογο ή γιατί το λες θριαμβικά, ξεκουβάλα με για να στο πω απλά και σταμάτα το σπαμ. Σώπα, τι μας λες, είναι παράλογη μια ΦΟΒΙΑ? Πω πω, τι φοβερή ανακάλυψη. Εκτός του ότι αν το πάρουμε στατιστικά, δεν είναι καθόλου παράλογο, όχι μόνο για μένα, για τον οποιοδήποτε άλλο. Έτσι λειτουργεί άλλωστε και η ιατρική, με βάση παράγοντες κινδύνου που αξιολογούνται στον εκάστοτε ασθενή. Το να πεθάνει κάποιος ανά πάσα στιγμή είναι ένα ενδεχόμενο για όλους.
Εχω καρδιολογικό σύνδρομο που τριγκάρει την καρδιοφοβία μου, τι να κάνουμε. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το παρόν θέμα και γιατί κάνεις, όπως συνήθως σπαμ.