Καλημέρα!
Βασικά είμαι ο Ζαο (LOL!)!! Όχι, δεν έχω Δ.Δ.... Σπουδάζω ψυχολογία και έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη διαταραχή...
;)
Printable View
Καλημέρα!
Βασικά είμαι ο Ζαο (LOL!)!! Όχι, δεν έχω Δ.Δ.... Σπουδάζω ψυχολογία και έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη διαταραχή...
;)
έχω σοβαρό πρόβλημα με την οικογένειά μου μου δίνουν κρυφά φάρμακα και δεν το γνωρίζει ο γιατρός. τι πρέπει να κάνω; πως να το αντιμετωπίσω; έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου γιατί μου έριχνα το φάρμακο μέσα στο φαγητό. τι να κάνω;
Θα σου προτενα να τους μιλησεις ανοιχτα για το θεμα..
Να τους δειξεις να καταλαβουν πως η διαταραχη δεν ειναι κατι που θα εξαφανισθει αν δινουν μεγαλυτερες δοσεις και επιπλεον φαρμακα..
Εξηγησε τους πως χρειαζεσαι χρονο για να δουλεψεις σωστα και οχι να περνουν πρωτοβουλιες απο το πουθενα και χωρις γνωσεις ψυχολογιας και φαρμακολογιας...
Θα ηταν καλο να κανετε μια επισκεψη οικογενειακως στον ψυχολογο ή τον γιατρο σου προκειμενου να ακουσουν και την επιστημονικη αληθεια για τα πραγματα...
Παρε πρωτοβουλια και επικοινωνησε με τον θεραπευτη σου και εξηγησε του την κατασταση...
Αν επιτρεπετε ποσο χρονων εισαι?
ευφροσυνη
μη χανεις επικοινωνια!
ισως η οικογενεια σου φοβαται πολυ.
μιλα οσο μπορεις και καθησυχασε τους.
και συνεργασια με καλο γιατρο και ψυχοθεραπεια απαραιτητη.
να μιλας. μην αφηνεις στην τυχη τα πραγματα.
μη κοβεις επικοινωνια.
ευχομαι να βρισκεις τον εαυτο σου και να το κανεις οσο μπορεις... :)
σε ευχαριστώ πολύ είσαι πραγματικά μεγάλη βοήθεια. το ξέρω ότι δεν μπορώ να τους κρατήσω κακία και δεν πρέπει να το κάνω απλώς έχασα την εμπιστοσύνη μου