-
Έχεις σκεφτεί μήπως έχει φόβο δέσμευσης ή φόβο να εκφράσει τα αισθήματά του ή θεωρεί ότι με το να "ζητιανεύεις" φιλιά και τρυφερότητα θεωρεί ότι σε έχει "υπό" κι αυτός έχει το πάνω χέρι; Όπως και να το κάνεις, δεν νομίζω ότι είναι υγιής συμπεριφορά αυτή μέσα στη σχέση, μάλλον χειριστική είναι. Και βλέπω ότι δεν σε καλύπτει. Άρα γιατί μένεις εκεί;
-
Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά πραγματικά... Βγήκε από κάτι δύσκολο και για αυτό του έχω δώσει τόσο χρόνο και προσπάθησα να μην τον πιέσω για να του βγει από μόνο του αλλά πλέον νομίζω πως δεν το αντέχω... Κάποιες στιγμές δεν το σκέφτομαι αλλά πάντα επανέρχεται....
-
Mia έχω την εντύπωση πως βολεύεται με τη όλη κατάσταση, τα έχει βρει ή του έχουν έρθει όλα όπως θέλουν και η ζωή συνεχίζεται. Καταλαβαίνω το ενδεχόμενο να τον αγαπάς αλλα νομίζω πως μία σχέση τη κάνουμε για να είμαστε καλά και όχι να προβληματιζόμαστε ή να στεναχωριόμαστε. Εν τω μεταξύ ο χρόνος δεν είναι χρήμα στις σχέσεις αλλά ο χαμένος χρόνος στις σχέσεις έχει τεράστιο κόστος.
-
Νιώθω πράγματα κ έχω συνηθίσει αλλά φοβάμαι πως και οι δύο χάνουμε οντωσ τον χρόνο μας...
-
δεν υπαρχει λογος να μην θελεις να σε φιλησει ο ανθρωπος σου, σουταρετον πως αντεξες