Eπίσημα; Δεν ειναι παντρεμενοι.
Μπορεις να φανταστείς ότι βλεπεις στις ταίνιες αυτες αλλα με εκείνη;
Printable View
Σε καλο δρομο εισαι. Τζαμπα ανησυχεις.
Εννοώ οτι δεν έχουν πει οτι χωριζουν αλλα οτι θα το δουν. Βεβαια αυτη τον σκεφτεται ανα διαστηματα και μου εχει πει δεν εχει παρει μια αποφαση. Εγω βεβαια κανω οτι δεν την ακουω και συνεχιζω σαν να μην υπαρχει ο αλλος. Αλλα η υποθεση με φθειρει και με επηρεαζει. Παντρεμενοι δεν ειναι, αλλα ο πρωην ειναι σε διασταση με την γυναικα του. Επισημα ακομα ειναι παντρεμενος
Τι να σου πω φιλε μου μακαρι να εχεις δικιο. Σημερα ωστοσο αρχισα να φαντασιωνομαι διαφορα και παλι μηδεν εκει κατω. Θεωρητικα δεν επρεπε να εχω στυση? Σε αυτο που ρωτησε ο λιλοκουκ παραπανω το εχω σκεφτει σαν λυση αλλα μετρια αποτελεσματα. Παιδια 2 περιπτωσεις βλεπω.
Η 1η ειναι ολο αυτο να ειναι ψυχολογικο και να μην τρεξει τιποτα. Πχ διαβαζω τωρα σε σαιτ οδηγιες για στοματικο σε κοπελες και περα απο το γεγονος οτι ο καθενας λεει τα δικα του εγω δεν εκανα τιποτα απο αυτα την πρωτη φορα και ηταν μια χαρα
Η 2η ειναι να ειμαι εθισμενος στο πορνο και να διεγειρομαι μονο με την πορνοθεαση. Εδω θελω την βοηθεια σας. Σκεφτομαι μηπως της πω να δουμε κατι μαζι επειδη ειναι ανοιχτομυαλη. Εκει θα δουλεψει σιγουρα. τωρα αν πει οχι μπορει να το γυρισω και να της πω να ξεκαθαρισει με τον πρωην της και οτι με εοηρεαζει αυτη η φαση
Επισης παιδια εχω αλλα 2 θεματα. Το 1ο ειναι οτι αυριο στις 9 κλεισαμε ραντεβου σπιτι τηςπου θα εχουν φυγει οι δικοι της οποτε τοτε πρεπει να γινει ο.τι γινει. Το 2ο ειναι οι γονεις μου. Δεν το ανεφερα παραπανω αλλα ειναι αρκετα αυστηροι με παρεες κτλ και φοβαμαι οτι αν τους πω οτι θα κοιμηθω αλλου εστω για ενα βραδυ θα αρχισουν τις ερωτησεις και μετα θα μου ζητανε ονοματα διευθυνση που θα μεινω κτλ. Δεν εχω ξανακοιμηθει εκτος οικιας και θα τους φανει περιεργο πιστευω. Και αν αρχισουν οι καυγαδες θα πεσει κι αλλο η ψυχολογια μου και δεν εχω περιθωρια να επηρεαστω και απο αυτο. Το θεμα με τους γονεις πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας. Ρωτανε πολλα οι δικοι μου με αλλα λογια
Lik, θα στο πω ωμά. Αν ήσουν πιο έμπειρος και είχες αυτοπεποίθηση γενικότερα, θα είχες φύγει μακριά από αυτήν την κοπέλα ή αν ήσουν κάφρος θα έμενες χωρίς να το βλέπεις σοβαρά και συναισθηματικά το θέμα, απλά για κάνα σεξάκι. Είναι μία κοπέλα που τα έχει με έναν παντρεμένο ή έστω με έναν σε διάσταση και παίζει και μαζί σου. Αυτή είναι η αλήθεια κι όλα τα άλλα είναι σάλτσες. Απλά είναι μία κοπέλα που σου αρέσει, είναι δεκτική και έπεσες με τα μούτρα.
Προς το παρόν μην σκέφτεσαι και πολλά, πήγαινε αύριο και δες τι θα γίνει. Άγχος και ψυχολογικό είναι το θεμα, δεν έχεις κάτι οργανικό, πήγαινε κι επικεντρώσου στη στιγμή και μην σκέφτεσαι τα γύρω-γύρω.
Στους γονείς πες απο πριν ότι θα πας να αράξεις σε έναν φίλο και αν τύχον αργήσεις μπορεί να μείνεις εκεί γιατί έχει δωμάτιο εύκαιρο, να μην τρέχεις μες στην νύχτα πάλι πίσω. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Το πολύ πολύ κάποια στιγμή στείλε ένα μήνυμα ότι "τελικά θα μείνω στον φίλο μου, μην ανησυχείτε, καλό βράδυ" και κλείσε το κινητό πριν σε πάρουν πίσω ή στα πρήξουν με μηνύματα.Φρόντισε όταν πας εκεί να φιάξετε ατμόσφαιρα με την κοπέλα και να αφήσεις όλες τις σκέψεις πίσω, ζήσε τη στιγμή για λίγο και τα όλα άλλα μπορούν να περιμένουν ως το επόμενο πρωί.
Στρατό έχεις πάει ή όχι ακόμα; Εσένα σου αρέσει αυτή η φάση να είσαι 25 χρονών και να μην έχεις πάρει τα ηνία της ζωής σου ακόμα στα χέρια σου;