Πανό τον φόβο σου και την χαμηλή αυτοπεποίθηση που έχεις δεν χρειάζεται να τα βαφτίσεις "ρομαντισμό". Κανενας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα βγει με κάποιον που δεν ξέρει καν πως είναι εμφανισιακά γιατί πλεον υπάρχει φόβος.
Printable View
επαθαν, οτι εβγαιναν μια και δεν ξαναεβγαιναν.
αυτο επαθαν.
ακομα και για καποιον που δεν θα στειλει φωτο γιατι φοβαται την απορριψη, χιλιες φορες καλυτερη η απορριψη απο μακρια, παρα απο κοντα.
νομιζεις οτι αν δεν αρεσεις στην αλλη, απο κοντα θα ντραπει να σε αποριψει;
λαθος αποψη..
αλλα επειδη τοτε που λες, ηταν αλλες οι εποχες και δεν υπηρχαν ολες αυτες οι ψηφιακες ευκολιες, δεν εστελναν επειδη ηταν δυσκολο.
τωρα που ειναι τοσο ευκολο, αν δεν στειλεις , σημαινει οτι κατι δεν παει καλα.
στην καλυτερη περιπτωση δεν βλεπεσαι και στην χειροτερη, εισαι κανενας παπαχρονης η εισαι κανενας παντρεμενος και δεν θελεις να εχει στοιχεια στα χερια της. σιγα μην βγει η αλλη μαζι σου για να δει αν εισαι χαλιας η δολοφονος.
δεν εχει καμια την ορεξη να λυσει τετοιες αποριες.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Γενικα οι γυναικες εδω χρησιμοποιουν τις διαδικτυακες εφαρμογες γνωριμιας απλα για να ανεβασουν την αυτοπεποιθηση τους οχι για να βγουνε με καποιον.
Εδω μεσα τα ατομα που εχουν δυσκολιες στη συναψη ερωτικων σχεσεων, ε κατα 99,9% ε η εμφανιση δυσκολα να ειναι το δυνατο τους σημειο,αυτο λεω.Εκτος αν καποιος πασχει απο καποιου ειδους κοινωνικη φοβια,και δε μπορει να σταυρωσει λεξη,εκει και ο τζειμς φρανκο να εισαι τιποτα δε κανεις.
Ολοι "έδω μέσα" είναι κελεπουρια.. Ξέρεις γιατί; Γιατί εντοπίζουν ένα πρόβλημα που έχουν και ζητάνε βοήθεια για να το λύσουν.. Όλοι οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν αυτή την δυνατότητα οπότε σεβασου τον χώρο που βρίσκεσαι και τους ανθρώπους που είναι εδώ.. Ξύπνησες ένα πρωί, μπήκες εδώ, διάλεξες θέματα και έριξες εκεί 3 εξυπνάδες και πίστεψες πως είσαι καλύτερος από όλους εδώ..
Δεν σχολιάζω καν τα λόγια που είπες για τις ελληνιδες.. Απλά περιμένω να σου απαντήσουν αυτές..
Επειδη εχω το λεω,απο προσωπικη εμπειρια γραφω οτι γραφω,αν νομιζεις οτι οι γυναικες στην Ελλαδα βγαινουν με τον πρωτο τυχοντα,τοτε ζεις στο ροζ συννεφακι σου.Εδω υπαρχουν ανδρες που δε βρισκουν σχεσεις επειδη δεν εχουν γυναικες στον κυκλο τους,τις προσεγγιζουνε φεις του φεις και εκεινες παλι φοβουνται να βγουν μαζι τους,επειδη δεν ειναι γνωστος γνωστου.Το μεσο στην ελλαδα υπαρχει ακομα και στις ερωτικες σχεσεις.
Μαλλον το πρωι ξεχασες να παρεις τα ψυχοφαρμακα σου για αυτο κανεις προσωπικη επιθεση σε ξενους.ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Και αυτα που γραφω ειναι πολυ πιο κοντα στη πραγματικοτητα απο αυτα που λες εσυ.Εκτος αν ζεις σε αλλη δεκαετια η σε αλλη χωρα.
Λες γιαυτό να μιλάω πιο λογικά από σένα και να μην ειρωνεύομαι; να βρω που τα εβαλα τα ψυχοφαρμακα μου για να τα πάρω .. Ξέρεις που ειναι;;;
Δεν απάντησα αμέσως στο σχόλιο σου γιατί ήθελα να ακούσω τι εννοούσες.. Και εννοούσες ακριβώς αυτό που κατάλαβα στο πρώτο σου ποστ.
Και έτσι για να ξέρεις, οι άνθρωποι που έχουν χαμηλη αυτοπεποίθηση μπορουν άνετα να είναι κελεπουρια αλλα για κάποιους λόγους (ίσως άσχημα βιώματα) να μην αγαπάνε αρκετά τον εαυτό τους..
Ωραία εγώ 40 οπότε άσε να ξέρω κάτι περισσότερο απο εσενα....
Τα ροζ συννεφάκια τα έχω ζήσει και τα έχω ξεπεράσει όταν εσύ ακόμα έπινε το γαλατακι σου.
Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλάς για γυναίκες έχεις ακόμα πολλά χρόνια μπροστά σου και ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις δει τίποτα ακόμα....
Γι αυτόν λοιπόν άσε τους μεγαλύτερους άντρες που ξέρουν πέντε πραγματα παραπανω να βοηθήσουν τον θεματοθετη μας ουσιαστικά!
Ειστε ολοι οτι να ναι,εγω απλα εδωσα βαση στο ποσο μετραει η εμφανιση στις μερες μας.Και εκανα μια διευκρινιση σημαντικη,οτι καποιος πρεπει να βρισκεται σε πολυ χαμηλο επιπεδο πνευματικα για να φταιει ο χαρακτηρας του που δεν εχει σχεση.Συνηθως η εμφανιση ειναι το εμποδιο.
Όποτε Κάνε στην άκρη πιτσιρίκι και άσε τους πραγματικούς και λογικούς άντρες εδώ μέσα να βοηθήσουν τον Πάνο ...
Γιατί αν κατάλαβες καλά όλοι εδώ μέσα μπορεί να κουβαλάνε την τρέλλα τους αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία απο εσενα που ήρθες εδώ να το παίξεις κάποιος...
Ο καθενας στο target group του ασχολεισου με τους παπουδες της ηλικιας σου,και μην εχεις την ψευδαισθηση οτι καποιος μεγαλυτερος ξερει να χειριστει καλυτερα μια ερωτικη κατασταση απο εναν νεαροτερο.
Ναι ειδαμε ποσο τον βοηθησαν,αν και ο συγκεκριμενος δε βοηθιεται ουτε με ολη την ψυχιατρικη αθηνων πανω απο το κεφαλι του,του ειπα οτι κατα πασα πιθανοτητα να μην ειναι ο τζορτζ κλουνει και κανει λες και τον σκοτωσα.Μαλλον η αυτογνωσια ειναι το αδυνατο του σημειο
Ακομα και οι λεξεις πραγματικοι και λογικοι αντρες δειχνει πως ζεις στον προηγουμενο αιωνα,αντε γρηγορα στα Κ.Α.Π.Η.Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ερχονται να σου πουνε τα καλαντα τα δινεις πορτοκαλια και καραμελιτσες,πρωτη φορα βλεπω τοσο γεροντιστικη συμπεριφορα απο 40χρονη
Δεν με νοιάζει η ερωτική σου ζωή, με νοιάζει ότι ήρθες εδώ να υποτιμήσεις όλα τα μέλη του φόρουμ αποκαλώντας τα "κελεπουρια", μίλησες για τις ελληνιδες (άρα έχεις εμπειρίες και ξέρεις), ειρωνευτηκες ένα μέλος που απλά έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και το παίζεις έξυπνος σε όσους σχολιάζουν..
Όσο για το τελευταίο σχόλιο, πίσω από μια οθόνη μπορείς να κάνεις τον μάγκα, στο επιτρέπω.. Στο επόμενο σου σχόλιο, βάλε την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και άρχισε να μιλάς με σεβασμό για όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτό το φόρουμ και αν δεν μπορείς, απλά κάνε ησυχία.
Για πες και άλλα μπορεις.....
δεν μπορώ όμως να πέσω τόσο χαμηλά για να σε συναγωνιστω...
Και βλέπεις επιβεβαιώνονται ...Τώρα ακόμα βλέπεις πρώτη φορά τετοια συμπεριφορά από σαρανταχρονη..
Να παρακαλάς να μάθεις και την άλλη συμπεριφορά που έχουν οι σαρσνταχρονες όμως και μετά έλα να συζητήσουμε ...
Να δούμε μετά τι εστί γριά...
Το συγκεκριμενο μελος το εχετε ειρωνευτει σε αυτη τη σελιδα πανω απο 150 φορες,εγω το μονο που του ειπα ειναι οτι μεσα απο το ιντερνετ εχει λιγες πιθανοτητες να βρει κοπελα,εκτος αν ειναι μοντελο.Τοσο πολυ σας πειραξε αυτο το σχολιο?
Ο σεβασμος δεν επιβαλλεται,κερδιζεται.Εσε ις πεσατε να με φατε και με χαρακτηρισατε χωρις να σας κανω καποια επιθεση,εγω απλα ειπα την αποψη μου στο προβλημα που λεγεται ερωτικες σχεσεις στην Ελλαδα.