Ναι έτσι νοιωθω
Printable View
Ναι έτσι νοιωθω
Μετά από άπειρες εξετάσεις σε ουρολόγους που να μην δείχνουν κάτι παθολογικό, νευρολόγο που να συμφωνεί με τον ουρολόγο με στείλαμε για αγωγή σε ψυχίατρο.ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχω ακόμα έντονα φαινόμενα δυσλειτουργίας στην ούρηση και να μου λένε άγχος?πάρε ηρεμιστικά?
Δλδ εγώ ο ίδιος προκαλώ τα συμπτώματα δυσουρίας στον εαυτό μου?
Είναι δυνατόν να μην έχω την αίσθηση να ουρήσω όταν είμαι έξω από το σπίτι και να έρχεται μόνο όταν ξαπλώνω?
Δεν μου έχει δώσει κανείς απάντηση έχω χαλασει του κόσμου τα λεφτά και τα συμπτώματα επιμένουν και όλοι μου λένε άγχος... θα τρελαθώ
Εφόσον οι εξετάσεις σου είναι όλες καλές και τις έχεις κάνει και πάνω από μια φορά, ίσως ηρθε η ώρα να κοιτάξεις την ψυχική σου υγεία. Το μυαλό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις και να κάνεις πολλά και διαφορά και μέσα σε αυτά είναι ήδη δυσλειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
Το παραδέχομαι ότι με έχει καταβάλει το άγχος,όμως είναι κάποια συμπτώματα που δεν έχουν λογική.Για παράδειγμα όταν είμαι όρθιος να μην έχω την αίσθηση για ούρηση και μόλις πιω αρκετό νερό και ξαπλώσω τοτε να έρθει.δεν είναι φυσιολογικό και όσο πάει χειροτερεύει.βεβαια κυστεοσκόπηση δεν έκανα γιατί μου είπαν δεν χρειάζεται.τι να πω...δεν ξέρω