Εαν ταιριαζαμε σαν χαρακτηρες και υπαρχει χημεια,κανενα προβλημα.Αυτο που μετραει για μενα ειναι να μπορεις να πεις και μια κουβεντα,να υπαρχει επικοινωνια.
Printable View
Εαν ταιριαζαμε σαν χαρακτηρες και υπαρχει χημεια,κανενα προβλημα.Αυτο που μετραει για μενα ειναι να μπορεις να πεις και μια κουβεντα,να υπαρχει επικοινωνια.
αρα, το συμπερασμα ειναι οτι δεν κανεις γνωριμιες και γι αυτο απευθυνεσαι σε σαιτ γνωριμιων, οπου (φυσικα) οι περισσοτεροι ειναι εκει για να βρουν σεξ και οχι συντροφο, και μετα παραπονιεσαι οτι ολοι οι ανδρες πεφτουν με τα μουτρα στο σεξ, ενω εννοεις, "ολοι οι ανδρες που ψαχνονται στα σαιτ γνωριμιων", διοτι αλλους ανδρες δεν γνωριζεις...
για εμενα, πρεπει να κανεις κατι με την κοινωνικοποιηση σου, αλλα πως να κανεις, οταν δεν εχεις καν φιλες γιατι βλεπεις τις γυναικες σαν εχθρους και ανταγωνιστριες;;; φαυλος κυκλος..
πρεπει να κοινωνικοποιηθεις.
μπερδευεσαι.
αυτος που δεν σε ξερει και σου λεει τα εσωψυχα του, δεν το κανει επειδη σε εμπιστευεται, αλλα επειδη ειστε αγνωστοι και δεν μπορεις να τον βλαψεις.
πρεπει να σε γνωρισει για να ενδιαφερθει πραγματικα για εσενα. οι κουβεντες πισω απο μια οθονη, ειναι λογια του αερα, οσα "εσωψυχα" κι αν σου πει κανεις.
σημερα σου λεει, αυριο σε ξεχασε.
ειναι σαν να γραφει ενα γραμμα στον αγιο βασιλη...
γι αυτο , να μην παραπονεισαι για αχαριστια οταν ο αλλος σου γυριζει την πλατη ενω εχετε μιλησει τοσες ωρες.
οσο δεν σε ξερει, δεν εισαι τιποτε για τον αλλον.
μπορει να βρεξει, μπορει και να χιονισει.
μα, απο περιεργεια θες να γνωρισεις εναν ανθρωπο!!! απο τι αλλο;;; για να τον ζητησεις σε γαμο;
το θεμα ειναι οτι αν κρυβεσαι, κι αυτος φρικαρει και σου γυρναει την πλατη. αν τον γνωρισεις, μπορει να ταιριαξετε , μπορει και οχι. δεν σου κανει κανεις συμβολαιο για να σε γωνρισει.
εχει αλλους χιλιαδες, πιο κουλ..
πανουλη φιλε εγω ειμαι ο τυποσ που μιλαω 6 μηνεσ κ μετα με στελνουν για να μαζεψω ραδικια ξερεισ τι ειναι τα ραδικια μαθε κ πεσ μου
Αυτός ήταν και ο λόγος που απομακρυνθηκε η κοπέλα και η κάθε κοπέλα.. Αν δεν θες να τον ακούς τότε να μην στο λέμε.
Πανο ή θα αποδεχτείς αυτό που είσαι και θα ζήσεις αυτό που θες ή θα κρύβεσαι μια ζωή πίσω από μια οθόνη και να χρησιμοποιείς μόνο το χέρι σου..
Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι..
25 χρονών μπουμπούκι ποιος θα της έλεγε όχι?... Αν όμως είναι παχουλή αυτό είναι σοβαρό θέμα, κι αν ο άνδρας (μάλλον νεανίας) καίγεται για σχέση θα προτιμούσε μια κομψη και ξεκολομένη. Τα περιττά κιλά χάνονται μόνο με μικρότερες μερίδες φαί οι οποίες επιπλέον να γίνουν πιο λίγες κατά τη διάρκεια της μέρας. Άλλη αποτελεσματικότερη μέθοδος δεν υπάρχει!
οχι, δεν θα ηθελα. γιατι να θελω να τον γνωρισω;
και φιλες εχω, και ανδρα εχω. η κοινωνικη μου ζωη ειναι μαζι τους. δεν θα ηθελα να γνωρισω αγνωστους απο το ιντερνετ.
να τον γνωρισω θα ηθελα μονο αν ηθελα να γινουμε φιλοι η κατι παραπανω απο φιλοι.
αν ηθελα μονο να του λεω τα δικα μου, το να ειμαστε αγνωστοι θα με εκανε να αισθανομαι ασφαλεια.
μα χωρις την οψη σου, σε κανει παρεα κι απο το ιντερνετ.
αν ειναι να γνωριστειτε, φυσικα και θα πρεπει πρωτα να ανταλλαξετε φωτο. αλλιως κατι περιεργο κρυβετε.
οταν δεν στελνεις φωτο, ειναι γιατι θελεις να παραμεινεις αγνωστος.
δεν στελνω φωτο ενω μου στελνεις= δεν ενδιαφερομαι να σε γνωρισω.
αν θελεις να γνωριστειτε, ΦΥΣΙΚΑ και θα στειλεις φωτο και μαλιστα χωρις να σε παρακαλανε. αλλιως κανει μπαμ οτι κατι δεν παει καλα.
και για να στο πω αλλιως, ειναι περισσοτερο θεμα θαρρους/αυτοπεποιθησης, παρα αντικειμενικο αυτο που φοβασαι.
για να φοβασαι τοσο να δειξεις τον εαυτο σου, δεν θα εισαι και κανενα μοντελο.
πες λοιπον οτι με αριστα το 10, εισαι ενα 6.
ετσι οπως κανεις ομως, η αλλη θα υποθεσει οτι αν δεν εισαι κανενας κλεφτης/δολοφονος, εισαι ενα 2.
και δεν θα εβγαινε με 2, ενω με 6 μπορει και να εβγαινε αν περνουσε καλα μαζι του.
ΘΑΡΡΟΣ ΘΕΛΕΙ.
αυτο δεν ειναι κακο. αλλα εφοσον ειχε ηδη στειλει, επρεπε να ανταποκριθεις αμεσα. η να της πεις οτι δεν ενδιαφερεσαι για φωτος. εσυ, αγοραζες. πηρες την φωτο καλα- καλα κι εκανες το κοροιδο.
φυσικο ειναι να ξενερωσε η αλλη, η να σκεφτηκε οτι καποιο λακκο εχει η φαβα.
και οντως εχει. δεν ειναιτ υχαιο που δεν εστειλες. φοβασαι να σε δει. γι αυτο εφυγε κι αυτη. γιατι καταλαβε οτι φοβασαι να σε δει,η οτι αλλους χειροτερους λογους εχεις να κρυβεσαι πχ παντρεμενος η εγκληματιας.
οπου φυγει-φυγει..
@remedy
το αν είμαι μοντέλο ή δεν είμαι δεν θα το κρίνεις εσύ
το να σε προσβάλει κάποιος και ακόμα χωρίς να σε ξέρει
ο άλλος όταν είπε την λέξη κελεπούρι πέσαμε και τον φάγαμε
Θεματοθετρια πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται???
Μόνο ειλικρινείς απαντήσεις δίνω
Δεν έχω πει κάποιο ψέμα εδώ , δεν υπάρχει λόγος.
73 είμαι με ύψος 1,78
Αν και δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει το "ακριβώς νούμερο"
Περισσότερο μετράει το ποσοστό λίπους , η μυικοτητα, να είναι όλα στη θέση τους, η έλλειψη κυτταρίτιδας.
Βλέπεις πολλές που είναι πχ. δέκα κιλά κάτω από το ύψος τους και έχουν όμως λίπος, ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Επίσης έχω δει διαφορές στο σώμα μου σε διάστημα που δεν είχε μεταβληθεί το βάρος μου
εσυ το ειπες οτι δεν εισαι ωραιος, δεν το ειπα εγω!!
εγω για να το κρινω, πρεπει να σε εχω δει και δεν σε εχω δει.
αλλα οταν λες οτι ντρεπεσαι να στειλεις εστω μια φωτο για να γνωριστεις με καποια που ΗΔΗ σου εχεισ τειλει φωτο και περιμενει την δικη σου, ειναι σαν να λες οτι θεωρεις οτι δεν εισαι ωραιος.
αν ομως, θεωρεις οτι εισαι σαν μοντελο, μπορεις να το ξεκαθαρισεις. εγω δεν σε ξερω.