προσωπικη μου αποψη για τισ γυναικεσ μιασ κ ειμαι παρθενοσ παρθενοσ ειναι κατω απο 10 οχι μηδεν μηδεν δεν ειναι κανενασ
Printable View
προσωπικη μου αποψη για τισ γυναικεσ μιασ κ ειμαι παρθενοσ παρθενοσ ειναι κατω απο 10 οχι μηδεν μηδεν δεν ειναι κανενασ
τι εννοεις κατω απο 10?
απλα πες την αληθεια δεν εχω φιλησει τοσο απλο αφου κανει μπαμ...εδω μου ειπε οτι δεν εχει κανει ερωτικο κατι και φανηκε κιολας μαζι μου εκει γτ κολλαει?
Το θέμα είναι γιατί κολλάς εσύ τόσο.. Το να μην παραδεχτεί κάτι τόσο απλό για μένα προσωπικά δεν είναι λόγος για να σπας το κεφάλι σου. Ίσως να νιώθει άσχημα που δεν έχει φιλήσει ποτέ και σκέφτηκε να πει ένα μικρό ψέμα. Κάποιες φορές είναι καλό να καταλαβαίνουμε κάτι και να μην λέμε τίποτα. Και μια από αυτές τις φορές είναι αυτή. Πιο τραγικό θα μου ακουγόταν εμένα αν έλεγε κάποια ότι δεν έχει κάνει ποτέ κάτι και να έχει πάει με 15. Όχι επειδή έχει πάει με 15 αλλά για το ψέμα.
οχι εξαλου στην πραξη στο κρεβατι φανηκε εξαλου ποναγε παρα πολυ γιατι μου χει πει οτι ποτε δεν εχει κανει κατι και φανηκε εκει (αιμα) αλλα γενικα τρωω κολληματα γαμωτο δλδ οτι μπορει καποιος που μπορει να βγαινανε παλιοτερα για καφε πχ τι μπορει να γινοταν αλλα το βασικο δεν εχει γινει γτ ξεκινησε με μενα αλλα μου σπανε τα νευρα οι σκεψεις
εγω που ειμαι παρθενοσ εχω 6 κι ειμαι σχεδον μεσηλικασ
δε σε πιανω ρε φιλε τι εννοεις παρθενος ενω εχεις 6?
οτι δεν εχει δεν εχει απλα αν εκανε καποια φαση αν εβγαινε με καποιον δλδ κατι απλο που μου ειχε περιγραψει να γινεται στο κεφαλι μου βουνο
φιλε ποσεσ εχεισ παει κ ποσο χρονων εισαι αν εισαι 25 κι εχεισ παει με 5 και ξεκινησεσ στα 20 ειναι 1 το χρονο μεχρι τα 40 μια το χρονο ειναι 20 αρα παρθενοσ επειδη πολλα γινονται ειναι κααατω απο 1 το χρονο δηλαδη στα 40 καμια 10αρια
Ρε φίλε... Έχεις μια γυναίκα στην ζωή σου που γουστάρεις κάτσε απόλαυσε την σχέση σου και άσε το παρελθόν της στην άκρη. Το παρελθόν μας είναι αυτό που διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που έχουμε τώρα και για να είσαι μαζί της σημαίνει ότι αυτό που είναι σαρεσει. Εκτός κι αν θες να ζεις με τις υποθέσεις και τα σεναρια που έχεις μέσα στο κεφαλι σου και να αφήνεις τις στιγμές που έχεις μαζί της να περνάνε έτσι χωρίς να τις απολαμβάνεις.
συμφωνω οτι τρωω κολληματα με ασημαντα του παρελθοντος αλλα καποιες φορες δε με νοιαζουν καποιες φορες γινονται τεραστια..απλα ειναι αυτο που σκεφτεσαι οτι με καποιον αλλο εβγαινε και αυτος ειχε το κορμι της πχ τοτε κι ας μην ειχε κανει τιποτα..μλκς λεω το ξερω το γνωριζω
Αν ήθελε να ήταν με τον πρώην ή με οποιονδήποτε άλλο θα ήταν μαζί του. Από την στιγμή που είναι μαζί σου το παρελθόν δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται με το παρών. Εδώ είπες ρε φίλε ότι ήσουν και ο πρώτος της.. Αυτό από μόνο του έπρεπε να σου λέει κάτι. Οτι διάλεξε εσένα να το κάνει.
ναι γιατι με τον προηγουμενο δεν εκανε επειδη ποναγε και αυτος την παρατησε 3 φορες που εγινε κατι τιποτα δλδ και σιγουρα μαζι μου εχει δει πως ειναι μια σοβαρη σχεση
τιποτα απλα να φυγουν οι σκεψεις οτι ηταν γυμνη με τον αλλο η να πηγαινανε βολτες ειναι ενοχλητικο αλλα πλεον δεν τα σκεφτομαι τοσο εφοσον ημουν πρωτος της
τι δυναμη εχει το μυαλο ρε γαμωτο
αστα να πανε οταν δεν τα ειχε ξεκαθαρισει και νομιζε πως ειχε κανει κατι ενω τελικα δεν ειχε μικρη βλεπεις...και το καταλαβε οταν τα συζητησαμε οπως μου ειπες να ξεκαθαρισουμε τι εγινε...
ειχα φτασει σε σημειο αποπροσωποιησης οπως εχω διαβασει αλλα σιγα σιγα και με το face to face μου περασε και ειδα και καποια βιντεο ψυχολογιας για εμμονες ιδεες και κολληματα
απλα μου χε πει αυτά που ειχα γράψει και νομιζε οτι ειχε κανει κατι αλλα τελικά όταν μου εξήγησε τι παίχτηκε δεν ήταν σεξουαλικη πράξη δλδ.. Ε αυτό δεν ειχε ιδέα οτι δεν έκανε τίποτα τα είχε αλλιώς δλδ στο μυαλό της.. Οσο για το αλλο όταν είμαστε κοντα και βγαίνουμε τα ξεχνάω ολα
Καλησπερα φίλε να συνεχίσουμε εδω?
λοιπόν σεξ δεν εχει κανει τοσο απλό και αυτό φανηκε μου είπε θα το καταλάβεις κι ετσι έγινε επίσης το φιλί ηταν άκυρο δλδ πρωτάρα στο στόμα αλλα εκεινη στο φιλί λέει οτι εχει δώσει αολα εμένα δε. Μου φάνηκε οτι εχει δώσει γενικά αυτό είναι όλο και νμζ ότι ντρέπεται σε αυτό
οχι, ηταν εκεινη μπροστα! γιατι να πει ψεματα αφου εσυ ηθελες παρθενα;; το μονο ευκολο να σε παραμυθιασει οτι δεν υπηρξε κανενας αλλος. αλλα εκεινη σου ειπε αληθεια, οτι υπηρξε κι αλλος αλλα τα σπασανε τελικα, εκαναν σεξ αλλα οχι ολοκληρωμενο. κι αυτο πουε καναν σεξ ειναι. το σεξ δεν ειναι μονο αν υπαρξει διεισδυση πληρης. και οι προσπαθειες μετρανε..
υπεροχα μπορω να πω απλα ηθελα να γραψω τι σκεφτομουν ..και τελικα πολλη αναλυση για το τιποτα
οτι το συμπερασμα ειναι απολαυσε τη σχεση σου και μην αναλυεις τι εγινε και τι οχι
Δηλαδή αν σου έλεγε πως έχει κάνει κάτι με 10 εσύ πώς θα ήσουν τώρα; Θα τρελαινόσουν; Αυτή "τρελάθηκε" όταν της είπες ότι έχεις πάει και με άλλες κοπέλες; Δεν είναι κτήμα σου η άλλη και δεν μας αφορά το παρελθόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάτε αυτά τα πράγματα. Θα το καταλάβαινα μόνο στην περίπτωση που υπήρχε κάτι ψυχολογικό και ήθελε να σου εξηγήσει, να σε κάνει να περιμένεις, όπως και έγινε. Εφόσον προχωρήσατε ΜΙΑ ΧΑΡΑ γιατί συνεχίζεις να το αναλύεις; Παθολογική ζήλια μυρίζομαι αφού αναφέρεις συνέχεια ότι κάποιος άλλος την είδε γυμνή (ΠΡΙΝ από σένα) και τρελή ανασφάλεια από την μεριά σου.
Δηλαδή είναι σαν να παραδέχεσαι ότι το πρόβλημα είναι στο αν προχώρησε (το προχώρησε όπως το έχεις εσύ στο μυαλό σου) με άλλους γιατί τότε θα έχει μέτρο σύγκρισης. Και μας λες ουσιαστικά ότι αν προχωρούσε με άλλον/ους δεν θα μπορούσες να την δεις σοβαρά... Μάλιστα. Δηλαδή κι' εκείνη αντίστοιχα αν σε βλέπει σοβαρά θα έπρεπε να ξενερώσει και μόνο στην ιδέα να σε σκέφτεται να κάνεις κάτι με άλλην στο παρελθόν. Ξαναλέω εδώ πως ο άνθρωπος και το σώμα του δεν είναι κτήμα μας. Μοιραζόμαστε στιγμές και συναισθήματα με τον άνθρωπο που είμαστε μαζί στο παρόν. Αν την βλέπεις σοβαρά όπως λες, φρόντισε να μην την χάσεις κάνοντας αυτές τις σκέψεις.