μετα που πινω το φάρμακο ηρεμω πολυ. δεν αισθάνομαι κατι. πριν ξεκινησω το χαπι ημουν χάλια
Printable View
μετα που πινω το φάρμακο ηρεμω πολυ. δεν αισθάνομαι κατι. πριν ξεκινησω το χαπι ημουν χάλια
Anica τι κατηγορία ειναι το φαρμακο σ;ετσι ειμαι κ εγω αν παρω το κονκορ ειμαι οκ αν δε το παρω γλεντια!!
ειναι β αναστολεας. serectol λεγεται
ειχα βάλει χολντερ για τρεις μέρες. την πρώτη χωρίς φαρμακο την δεύτερη με ενα αλλο κ την τριτη μερα μου χε δωσει το συγκεκριμένο το οποιο ειδε στο χολντερ οτι μου κάνει καλυτερη δουλειά
Παλι καλα ειναι πιο φαρμακο θα κατσει στον καθενα,
συμφωνω απολυτα.. ομως δεν μου αεεσει ιδιαίτερα και σε κανεναν νομίζω, που παιρνω χαπι για την καρδιά.. ετσι το ερμηνευω εγω οτι εχω θεμα με την καρδιά κ παιρνω χαπι. κι αρρυθμιες δεν είναι καρδιολογικο νοσημα; μηπως ανηκουμε κ στις ευπαθεις ομαδες;
Oχι οχι οχι,, ο γιατρος μ Εχει
προσπαθήσει πολυ να μ το τυπωσει στο μυαλο.. Ειμαδτε υγιεστατοι με. Δυνατες καρδιες. Το χαπι το παιρνουμε απλα να μειώσουμε τα συμπτώματα.. Να είμαστε πιο λειτουργικοι στην καθημερινά, στιε ευπαθείς ομαδες δν ανηκουμε στις ευαισθητες δυστυχως ναι!!οι αρρυθμίες ειναι καλοήθεις οι δικες μαε κ να τις αφήσουμε χωρις χαπι δε θα παθουμε κατι απλα Θα παιδευομαστε
Παλια παθαινα νευρωση στομαχου με το παραμικρο αγχος με πονουσε κατευθειαν ε κ τοτε επαιρνα σιμεκο για τη καουρα το ίδιο ειναι κ τωρα απλα ειναι πιο τρομαχτικό οταν είναι καρδια ευελπιστώ καποια στιγμη κ αυτο να περάσει...
Έχεις απολυτο δικιο ετσι πρέπει να το αντιμετωπιζουμε.. απλα επειδη είναι καρδιά η οποια εναι το ζωτικο οργανο που δίνει ζωη, τρομαζουμε τοσο πολυ.
Αν ηταν κεφαλι κ παλι θα φοβόμασταν, αν ηταν νεφρα;κ με τα νεφρα αν σταματησουν πας μπαμ κ κατω αλλα εμας το δικό μας το μυαλο εκει κολλησε,...