Αν διαπιστωσεις τα ορια σου μετα θα νιωθεις πιο ασφαλης.
Για μερικους η σκεψη αν θα υπαρξει χαπι εντινγκ ειναι το βασικο απιλ του μασαζ.
Printable View
Αν διαπιστωσεις τα ορια σου μετα θα νιωθεις πιο ασφαλης.
Για μερικους η σκεψη αν θα υπαρξει χαπι εντινγκ ειναι το βασικο απιλ του μασαζ.
Αύριο με θεέλι ο πατέρας μου στο ξενοδοχείο να βάψω και μαλιστα έχει την απαίτηση να ξυπνησω 8 το πρωί. Δεν καταλαβαίνει ότι εχω θεμα στον ύπνο και με αγχώνει περισσότερο να ξέρω ότι πρέπει να ξυπνήσω. Επίσης του προτεινα να πάω το απόγευμα, αλλά δεν θέλει, δεν κατανοεί ότι τις πρωινές ώρες τα συμπτωματα της ορθοστατικής είναι χειρότερα.
Χθες δεν πήρα ζαναξ και δεν νιώθω την ανάγκη να πάρω, απλώς θέλω να κοιμηθώ και δεν νυστάζω. Σκέφτομαι να πάρω αυτά τα χαπάκια βαλεριάνας αλλά εφόσον το ζάναξ φεύγει από το αίμα σε μια βδομάδα, μήπως δεν κάνει να τα πάρω; Επίσης δεν είμαι σίγουρος οτι δεν είναι ληγμένα. Τα αγόρασα πέρυσι. Νομίζω ότι λογικά θα λήγουν του χρόνου, αλλά δεν έχω κάπως να το εξακριβώσω γιατί για κάποιο λόγο δεν γράφουν ημερομηνία λήξης στο φυαλίδιο, γράφαν μόνο στο κουτί και το κουτί το πέταξα μόλις το αγόρασα.
Αν δεν είχα να ξυπνήσω, θα κοιμόμουν κάποια στιγμή πιστεύω απόψε, αλλά τώρα, αν είναι να ξυπνήσω στις οκτώ, θα πρέπει να κοιμηθώ μέχρι 1.30 το αργότερα. Παράλληλα είμαι πιασμένος σε όλη την πλάτη και έχω βάρος στο στομάχι/έντερο.
Aυτη είναι η κοκκινιλα.Την εβγαλα μέσα σε μια νύχτα στο ίδιο σημείο που με είχε τσιμπησει ένα απο τα τσιμπουρια.
https://imgur.com/a/vxrEhOS
Ούτε μια απάντηση.... γιατί αραγε.. μήπως επειδη κούρασες;
Μαλλον εσυ κουρασες με τις εμμονες σου και τη διάθεση για καυγά. Τώρα ηρθες για σπαμ και σε αυτο το τοπικ,οπως άλλωστε έχεις δηλώσει οτι κάνεις και στο φβ.
Κοιτα τον εαυτο σου,ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω αλλα δυστυχως οσο δεν εισαι ρυθμισμενη ξεσπας σε περιστασιακες εμμονες.
Ποιος σου ειπε ότι περιμενω την οποιαδηποτε απαντηση; Στο τοπικ μου γράφω απλως ως ημερολόγιο/καταγραφή, δεν ρωτησα κάτι καποιον για να μου απαντησουν. Το πιθανοτερο είναι πως ειναι λαιμ διότι τσιμπηθηκα απο τσιμπουρια. Θα διαπιστωθει απο τον γιατρό μου, δεν υπαρχει κάτι να σχολιασει καποιος πάνω σε αυτό,δεν είναι γιατροί εδώ μέσα.
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Βρε κορίτσια μου ειλικρινά που βοηθάει όλο αυτό που κάνετε ?
Είναι πολύ άδικο και κρίμα για τον οποιοδήποτε εδώ μέσα είτε διαφωνούμε εδώ μέσα είτε όχι μαζί του.
Καλώς ή κακός ο Αντώνης είναι αυτός που είναι και αν δεν θέλει την βοήθεια οποιουδήποτε εδώ μέσα παρά μόνο μια κουβέντα στήριξης ας μην ασχολείται κανεις μαζί του...
Το να ανταλλασονται τέτοια μυνήματα σε ένα χώρο που όλοι έχουμε τα θέματα μας άλλος περισσότερα και άλλος λιγότερα ποιον βοηθάει ???
Ίσα ίσα επιβαρύνει την οποία ψυχική κατάσταση του...
Ας αποδεχτεί ο καθένας μας τα οποία θέματα έχει και ας δουλέψει πάνω σε αυτά..
Και αν πάλι θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον και εκείνος δεν το δέχεται ας το σεβαστούμε !
Κλειδώνω προσωρινά το θέμα.