Αυτο!
ειναι οτι χειροτερο μπορει να αισθανθει μια γυναικα ...
ποιο ανωδυνα θα περασεις ενα χωρισμο παρα αυτο το πραγμα...ασε που με μαθηματικη ακριβεια θα σε οδηγησει σε πολυ αρρωστες καταστασεις ....
Printable View
Ναι, και ήδη είναι αρκετά νοσηρο και λόγω της κατάστασης και λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος
Και έλεος πια με όλους τους παραπονιαρηδες που βγαίνουν και το παίζουν παντού θύμα.....για να τους δικαιολογειτε και να ανεχεστε την απαράδεκτη συμπεριφορά και την έλλειψη σεβασμού στις σχέσεις τους και στους ανθρώπους της ζωής τους . Και άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα, οικονομικά,υγειας, οικογενειακά αλλά ξέρουν τι θέλουν. Δεν χρησιμοποιούν ανθρώπους για να παίζουν μαζί τους. Αυτός τώρα τα έχει με μια κοπέλα (ίσως και χρονια) και δεν τη σεβετε ....της φοράει κέρατο με οποία του κατσει και το διατυμπανίζει παντού ... Δεν υπολογίζει ούτε εσένα εφόσον δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα σου και για το αν σε πληγώσει. Τι να κάνεις με αυτόν;
Αν νιώθει ανισορροπος και ότι δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή του. Εάν έχει προβλήματα να διαχειριστεί στις σχέσεις του...τοτε να απευθυνθεί σε ψυχολόγο η σε ψυχίατρο. Δεν χρειάζεται να κάτσεις να κάνεις ΕΣΥ τη μητέρα Τερέζα ΚΑΝΕΝΟΣ ...πρόκειμενου να γίνεις παιχνίδι του και να σε χρησιμοποιεί κατά βούληση, πληγωνοντας τη καρδιά σου και αποκτώντας άσχημες ερωτικές εμπειρίες που θα σε κλειδώσουν μετά.
Στο ξανά λέω αν θες και εσύ απλά να περνάς την ώρα σου και τίποτα άλλο τότε προχωρά. Αν είσαι ερωτευμένη και τον θες πολύ φύγε. Δεν έχεις να διεκδικήσεις κάτι στη ζωή του
Ναι είμαι ερωτευμένη και τον θέλω πολύ.. Οπότε μαλλον ας μην πληγωνομαι άλλο αν και το να φύγω μου φαίνεται βουνό και πολύ δύσκολο
Το ξέρω ότι θα μου λείπει
Ας μην κανουμε sterotypifing λογω ηλικιας (για εμενα οι γυναικες ειναι πιο χειριστικες) και ας μην βαζουμε την ηλικια σε μια λιστα με αρνητικα χαρακτηριστικα (τα 30 ειναι η πιο ελκυστικη ηλικια στον αντρα για τις περισσοτερες, αλλα η ελξη ειναι υποκειμενικη, και η ηλικια απι μονη της ενα ουδετερο χαρακτηριστικο χωρις ηθικο βαρος)
Είναι αλήθεια ότι δεν παλευεται
Σου λέει ψέματα κορίτσι μου, ότι δήθεν τάχα μου μόνο με σένα συνεννοείται. Στο λέει αυτό προκειμένου να μειώσει τις άλλες μπροστά σου ....και να σε κάνει να πιστεύεις αυτό που θες να ακούσεις,δηλαδή ότι έχετε κάτι μοναδικό,ότι δήθεν με σένα νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα και τέτοια. Ώστε να τον δικαιολογείς μέσα σου και να τον συγχωρεις. Εφόσον όπως λέει με σένα έχει μεγαλύτερη οικειότητα και σε εμπιστευεται τοτε γιατί δεν σταματάει να μιλάει με τις άλλες; Γιατί δεν χωρίζει την κοπέλα του να τα φτιάξει μαζί σου;;
Δεν θα το κάνει....απλα μπορεί ο τύπος να έχει κόμπλεξ με τις γυναίκες και να τις φοβάται....και όντως να του εμπνεεις εμπιστοσύνη επειδή σε βλέπει μικρούλα και σχετικά άπειρη και αθώα....ενω μπορεί να βλέπει τις μεγαλύτερες επικίνδυνες και ότι θέλουν να τον τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι. Ένω με σένα αυτός έχει το πάνω χέρι....μπορει να σε παίζει όπως θέλει και το ξέρει καλά...δεν σε φοβάται.
Όπως είπα μακριά από αυτόν
Αν έχει ανασφάλειες,μισος και απωθημένα με τις γυναίκες να πάει σε ψυχολόγο
Συμφωνώ και εγώ ότι είναι θέμα ανθρώπου και νοοτροπία, όχι ηλικίας, απλά έτυχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει στην ηλικία του αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν είναι όλοι έτσι στα 30 (θέλω να πιστεύω)
Ναι έχει ανασφάλειες και άσχημα βιώματα ως τώρα και όντως χρειάζεται να δει κάποιον ειδικό. Εξάλλου εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω αποτελεσματικά αν απλά εμμέσως αποζητά ένα είδος ψυχαναλυσης
το αντρα και γενικα τον ανθρωπο να ξερεις δεν τον κανει η ηλικια αλλα το τι εχει περασει στην ζωη του....
Υπαρχουν αντρες 25αριδες που η ωριμότητά τους ξεπερναει και 50αρι να σου πω...
και υπαρχουν και κατι 30 με 35 που το μυαλο τους εχει ξεχαστει ακομα στο κατω κεφαλι......
Αυτή την άποψη έχω κ εγώ.... Συμφωνώ 1000%
δεν ειναι αυτος ο ανασφαλης. αυτος ειναι παρτακιας.
εσυ εισαι η ανασφαλης, που σου λεει καταμουτρα οτι εχει σχεση, ξεκιναει συμβιωση, παει και με αλλες 10 κι εσυ ακομα τρεχεις οταν σε φωναζει... αν δεχοντουσαν κι αλλες να τρεχουν σε καποιον που εχει σχεση και μετα να πηγαινουν στο κλουβι τους να ξαναπεριμενουν μετα απο 2 μηνες την σειρα τους, θα ειχε κι αλλες... εσενα, βρηκε.
ειναι αυτο που λεμε "σε βρηκε μικρη και σε κοροιδευει".
Δεν πηγαίνω στο κλουβί μου...
που πηγαινεις; μενετε μαζι; του τηλεφωνεις οποτε θελεις; πατε εκδρομες; διακοπες μαζι; γιορτες μαζι; στο κλουβι σου καθεσαι και περιμενεις να σε καλεσει ο πασας οταν ερθει κι η δικη σου η σειρα, χανοντας τα καλυτερα σου χρονια και ευκαιριες να κανεις μια αληθινη σχεση με καποιον που αληθινα θα σε θελει.
αν σε ηθελε θα χωριζε με συνοπτικες διαδικασιες.
Έχω κάνει προσπάθειες να προχωρήσω σε αλλα πράγματα αλλά είδα ότι δυσκολεύομαι και δε δένομαι με κανέναν αλλον
Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο....
Με εμπιστεύτηκε...
Σε έκανε να το φας το παραμύθι....
Φυσικά και τα είπε σε σένα......γιατι δεν επιδιώκει κάτι πιο σοβαρό μαζί σου.... Και γιατί ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να τα πει στη κοπέλα του εφόσον ξέρει πως θα τη πληγώσει και ότι θα τον χωρίσει. Και δεν το θέλει αυτό.....δεν θέλει να τη πληγώσει ούτε να χωρίσουν.
Εσένα σε είδε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας, μια συντροφιά που είναι διαθέσιμη για λιγο σεξ και για να της πει πόσο σκατα τα έχει κάνει στη ζωή του και δεν μπορεί να τα πει στους άλλους γιατί τους νοιάζεται και δεν θέλει να τους πληγωσει με τις απιστίες του
Αν ήθελε κάτι πιο σοβαρό από σένα δεν θα σου ελεγε για σχέσεις και άπιστιες....θα σου το επαιζε τυπος και υπογραμμος...φερεγγυος για να τον εμπιστευτείς
Απλά επειδή καταβαθος.... όσες μαλακιες και αν έχει κάνει....ολο και κάποια ψήγματα ανθρώπιας έχει ......ανταλλάσσει μαζί σου δύο κουβέντες για να μη νομίζεις ότι σε έχει του πεταματου και για να σου δίνει ελπίδες
Στην αρχή δε μου το είχε πει. Μου το έκρυβε καλά έναν χρόνο και μου λεγε ότι ήταν αυτή στο μαγαζί και την έχει χωρίσει εδώ και καιρό γιατί ζήλευε. Δε μου έλεγε με τίποτα ότι έχει σχέση και έκραζε φίλους του που κάνουν απιστίες
Μόνη μου το ανακάλυψα και τον πίεσα να το παραδεχτεί. Από εκεί και μετά άρχισε να λέει αλήθειες
Όπως και να έχει δεν νομίζω πως αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Μπορεί να το έπαιξε έμπιστος για να το παίζει ευκολα διπορτο....
Εσύ αναρωτιέμαι τι του βρήκες;
Έτσι όπως γράφεις στη πρώτη φράση ότι σε πλησίασε μου θύμισες έναν τύπο που πήγε να μου το κάνει σε μένα. Ήταν ελεγκτής και γενικώς τα εξυνε, μιλουσε και γέλαγε με έναν αλλον δίπλα του ...δεν σταμάτησε κανένα άλλον για έλεγχο εισιτηρίου. Μόλις με βλέπει με σκαναρει από πάνω μέχρι κάτω (εγώ ήμουν πολύ στη πένα εκείνη τη μέρα)και ενώ είχα σχεδόν φύγει από το οπτικό του πεδίο μου λέει "εεεε εσύ κοπελιά το εισιτήριο σου"
Εκνευρίστηκα τόσο πολύ! Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα με ποιο θράσος τολμάει να με σταματάει επειδή έτσι του αρέσει.
Δεν μίλησα ούτε τον κοίταξα καθόλου.εκείνος με είδε που έβγαλα μια δυσαρέσκεια και με τσιγκλουσε για να του πιάσω κουβέντα. Αλλα εγώ τίποτα.
Δεν μπορώ καθόλου αυτους τους τύπους που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και σε σταματάνε με το έτσι θέλω μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Εξουσία δήθεν και έτσι. Για να γκομενιζουν...κατα τα άλλα σκοτώνονται στη δουλειά. Απορώ πως σου άρεσε...μονο και μονο που έκανε κατάχρηση της θέσης του για να σε ψαρέψει για ταυτοποίηση στοιχείων δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Αυτός ψαρεύει οποία να ναι
Ε είναι πολύ ωραίος και στη συνέχεια με όλο αυτό το μπλαζέ κόλλησα. Ανόητο αλλά με κάτι τέτοια στυλακια μπορεί να κολλήσει μια κοπέλα. Ωστόσο ήξερα πως δεν είναι στην αρμοδιότητα του ή εξακρίβωση και του την ειπα
[QUOTE=MariLen233;1119110]Όπως και να έχει δεν νομίζω πως αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Μπορεί να το έπαιξε έμπιστος για να το παίζει ευκολα διπορτο....
Εσύ αναρωτιέμαι τι του βρήκες;
Έτσι όπως γράφεις στη πρώτη φράση ότι σε πλησίασε μου θύμισες έναν τύπο που πήγε να μου το κάνει σε μένα. Ήταν ελεγκτής και γενικώς τα εξυνε, μιλουσε και γέλαγε με έναν αλλον δίπλα του ...δεν σταμάτησε κανένα άλλον για έλεγχο εισιτηρίου. Μόλις με βλέπει με σκαναρει από πάνω μέχρι κάτω (εγώ ήμουν πολύ στη πένα εκείνη τη μέρα)και ενώ είχα σχεδόν φύγει από το οπτικό του πεδίο μου λέει "εεεε εσύ κοπελιά το εισιτήριο σου"
Εκνευρίστηκα τόσο πολύ! Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα με ποιο θράσος τολμάει να με σταματάει επειδή έτσι του αρέσει.
Δεν μίλησα ούτε τον κοίταξα καθόλου.εκείνος με είδε που έβγαλα μια δυσαρέσκεια και με τσιγκλουσε για να του πιάσω κουβέντα. Αλλα εγώ τίποτα.
Δεν μπορώ καθόλου αυτους τους τύπους που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και σε σταματάνε με το έτσι θέλω μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Εξουσία δήθεν και έτσι. Για να γκομενιζουν...κατα τα άλλα σκοτώνονται στη δουλειά. Απορώ πως σου άρεσε...μονο και μονο που έκανε κατάχρηση της θέσης του για να σε ψαρέψει για ταυτοποίηση στοιχείων δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Αυτός ψαρεύει οποία να ναι[/QUOTE]
Η ηλικια τα δικαιολογει ολα πιστευω,19 ειναι το κοριτσι μας, αν δεν ψαρωσει ο τυπος αυτες τις ηλικιες σε ποιες θα τα κανει...
ξερει πολυ καλα να παιζει το παιχνιδακι του ......
21 είμαι τώρα, το κορίτσι μας μου άρεσε, μου δημιούργησε μια οικειότητα, ευχαριστώ
Ναι, μάλλον όσο δύσκολο κ αν είναι πρέπει να πρυτανευσει η λογική εδω
[QUOTE=ntinti;1119116]Μα και εγώ 19 ήμουν όταν έγινε πριν λίγα χρόνια αυτό....
Δεν τη κακολογω απλά της λέω ότι μόνο και μόνο ο τρόπος που την προσέγγισε....οτι δλδ έκανε κατάχρηση της εξουσίας του...σημαίνει ότι δεν έχει αξιες στη ζωή του αυτός ο ανθρώπος και ότι το έχει κάνει και σε άλλες .....
Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου έτσι πάνε αυτά.
Εντάξει εδώ τον κοίταξα και έπαθα πλάκα.... Κακώς μεν, αλλά έτσι έγινε..
Δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτό
Δεν πειράζει ας τα λέω έτσι τσεκουρατα.... και εγώ κάποια στιγμή μικρή χρειάστηκε να έρθω εδώ γιατι υπήρξα ενθουσιασμένη και με προσγειωσαν καλά εδώ. Στεναχωρήθηκα πολύ φυσικά και πληγώθηκα αλλα νομίζω πως είναι ο μόνος τρόπος για να ταρακουνήθει κάνεις αν του λες την αλήθεια κατάματα.
Go on.....θα βρεθεί αλλος
Ευχαριστώ για το "ταρακουνημα". Δεν είμαι ενθουσιασμενη πια ούτε διατεθειμένη να ωραιοποιησω την κατάσταση. Καλά μου τα λέτε
Τώρα είδα την ερώτηση σου... Νομίζω ότι όταν κάποια κοπέλα θέλει να γίνει κάτι το δείχνει με τη συμπεριφορά της. Την πρώτη φορά που περιγράφω που επειδή έβλεπε ότι ήμουν φοβισμένη δεν έκανε κίνηση, εγώ οταν ένιωσα οικεια όπως καθόμασταν και μιλούσαμε πήγα κοντά του και εγειρα προς το μέρος του, στον ώμο του νομίζω αν θυμάμαι
Αυτο λεω και εγω βρηκε και τα εκανε ο τυπος ....
Περσυ μεσα στην πολη μου βλεπω απο τον καθρεπτη ενα περιπολικο να ειναι ακριβως απο πισω μου και να μου κανει συνιαλο ....
λεω ενταξει επειδη ηταν στενος ο δρομος ας κανω στην ακρη να περασει θα θελει μαλλον...
κανω την ακρη σταματαω και τσουπ ερχεται μπροστα μου ακριβως και σταματαει καθετα παρακαλω και βγαινουν 2 τυποι και ερχονται κατευθειαν σε εμενα ...
περιτο να σου πω εγω καγκελο γιατι δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα μιας και με αυτα που βλεπω λογο δουλειας η οδηγηση μου ειναι οχι απλως προσεκτικη ......
και τι μου λενε?κοπελια μου λεει ξερετε οτι περασατε με κοκκινο το ταδε φαναρι.....
εγκεφαλικο εγω πρωτον γιατι με το που βγηκαν απο το αυτοκινητο και οι δυο εκαναν μπαμ με το χαλμογελακι τους για πιο λογο το εκαναν και δευτερων για το κοπελια και το υφακι τους.....
Αφου ζητησαν διπλωματα επιμενοντας οτι περασα με κοκκινο αρχησαν να μου λενε οτι δεν θελουν αλλα πρπει να μου κοψουν κληση και να μου παρουν και τις πινακιδες ...
Δεν ηξεραν ομως οτι εγω εχω χαρτογραφημενη ολη την οδικη σημανση της πολης και ανα πασα στιγμη λογο δουλειας μπορω να αποδειξω οτι δεν περασα με κοκκινο...
οταν καταλαβαν σε ποιον πουλουσαν μαγκια καταπιαν την γλωσσα τους ...
ας βρισκοταν ομως κανα κοριτσακι ή καμια που δεν ηξερε και να δεις τι ωραια θα επαιζαν το παιχνιδακι τους οι κομπλεξικοι που φοροντας μια στολη νομιζουν οτι μπορου να το παιζουν "γαμ... και δερνω'' και σουζα ολοι μπροστα μου.
Χαχαχα μου έφτιαξες τη διάθεση με το περιστατικό. Κι εγώ του την είπα εκείνη τη μέρα γιατί με νομικά ασχολούμαι και ξέρω ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο, απλά ήταν πολύ ωραίος εμφανισιακά και ευγενής, από εκεί υποχώρησα και έδωσα το τηλέφωνό μου
Σαν νομικος φανατζομαι οτι ξερεις οτι και κληση να σου κοψουν μπορεις να μην την παραλαβεις και να το πας δικαστικος και πλεον με τις καμερες που εχουν τοποθετηθει παντου ανετα αποδεικνειεις οτι δεν εχεις κανει παραβαση ......
Αλλα ενταξει εσυ μαλλον τον ειδες και παραδοθηκες αμεσως χαχαχ!(ας το ριξουμε και λιγο στην πλακα )
Χαχαχα ναι το γνωρίζω το πρωτο ναι. Και πλάκα ξεπλακα δεν αρνούμαι ότι παραδόθηκα αμέσως, αλήθεια είναι. Ήταν με την πρώτη ματιά εντελώς...