Δεν έχω κάτι που να μην μπορώ να κάνω όταν είναι εδώ... Καλά περνάω και μ' εσάς :) Ξέρεις τι θέλω πάρα πολύ; Να τον πάρω τηλέφωνο... Δεν θα το κάνω αλλά έχω τόση ανάγκη να τον ακούσω τώρα... Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν θέλω να τον ενοχλήσω...
Εγω δεν έχω ούτε πρώην ούτε νυν!!
01-07-2020, 20:32
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by andreas86
Εγω δεν έχω ούτε πρώην ούτε νυν!!
Δεν ξέρω αν είσαι σε καλύτερη ή χειρότερη θέση από μένα... Ίσως καλύτερη γιατί το να νιώθεις την έλλειψη ενός ανθρώπου που είχες και δεν μπορείς να έχεις πια είναι μεγάλο βάσανο...
01-07-2020, 20:53
andreas86
Quote:
Originally Posted by Κύκνος
Δεν ξέρω αν είσαι σε καλύτερη ή χειρότερη θέση από μένα... Ίσως καλύτερη γιατί το να νιώθεις την έλλειψη ενός ανθρώπου που είχες και δεν μπορείς να έχεις πια είναι μεγάλο βάσανο...
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά το διάστημα εκείνο που έχεις το δικό σου άνθρωπο, νομίζεις ότι είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, έτσι το σκέφτομαι τουλάχιστον!
01-07-2020, 21:04
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by andreas86
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά το διάστημα εκείνο που έχεις το δικό σου άνθρωπο, νομίζεις ότι είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, έτσι το σκέφτομαι τουλάχιστον!
Σ' αυτό έχεις δίκιο, δεν λέω, αλλά αν χωρίσεις και δεν κρατήσει για πάντα ο πόνος του αποχωρισμού είναι μεγάλος... Πέρασα πολύ δύσκολα σ' εκείνη τη φάση, έπαιρνα συνέχεια χάπια για να κοιμάμαι και να μην νιώθω...
01-07-2020, 21:52
Deleted-13072020a
Quote:
Δεν έχω κάτι που να μην μπορώ να κάνω όταν είναι εδώ... Καλά περνάω και μ' εσάς :) Ξέρεις τι θέλω πάρα πολύ; Να τον πάρω τηλέφωνο... Δεν θα το κάνω αλλά έχω τόση ανάγκη να τον ακούσω τώρα... Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν θέλω να τον ενοχλήσω...
Όχι καλύτερα για μένα να μη το κάνεις
Καλά κάνεις άμα θες καμια φορά να αναπολεις τα παλιά και να χαλαρωνεις
Αλλα ποτέ μη ξεχνάς πως η ζωή έχει και άλλες ευτυχισμένες στιγμές που δεν έχουν έρθει ακόμα
01-07-2020, 22:02
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by MariLen233
Όχι καλύτερα για μένα να μη το κάνεις
Καλά κάνεις άμα θες καμια φορά να αναπολεις τα παλιά και να χαλαρωνεις
Αλλα ποτέ μη ξεχνάς πως η ζωή έχει και άλλες ευτυχισμένες στιγμές που δεν έχουν έρθει ακόμα
Δεν θα το κάνω... Αλλά όταν εκφράζω έστω την επιθυμία μου ξαλαφρώνω κάπως...
Όντως μου επιτρέπω ν' αναπολώ τα παλιά κυρίως όταν θέλω να κοιμηθώ γιατί με ηρεμούν και δεν φοβάμαι...
Για το μέλλον μακάρι να έχεις δίκιο και να ξαναγίνω ευτυχισμένη...
01-07-2020, 22:32
Deleted-13072020a
Quote:
Δεν θα το κάνω... Αλλά όταν εκφράζω έστω την επιθυμία μου ξαλαφρώνω κάπως...
Όντως μου επιτρέπω ν' αναπολώ τα παλιά κυρίως όταν θέλω να κοιμηθώ γιατί με ηρεμούν και δεν φοβάμαι...
Για το μέλλον μακάρι να έχεις δίκιο και να ξαναγίνω ευτυχισμένη...
Αν το πιστεύεις θα γίνει... να ζεις τη κάθε στιγμή και να προσέχεις τον εαυτό σου
01-07-2020, 22:35
Νοσηρή φαντασία
Αυτο που θα κάνω τώρα... Να πάω θάλασσα ...
01-07-2020, 22:39
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by MariLen233
Αν το πιστεύεις θα γίνει... να ζεις τη κάθε στιγμή και να προσέχεις τον εαυτό σου
Προσπαθώ να τον προσέχω αλλά είναι στιγμές που σκέφτομαι να μου κάνω κακό κι αυτό με τρομάζει...