Originally Posted by
Lemonpie5
Πάλι ξυπνησα με κακή διαθεση και μελαγχολία.
Με αυτούς που μιλούσα πήγαν χάλια τα πράγματα, αποδείχθηκαν ότι ήθελαν μόνο σεξ και ο ένας πήγε να με μειώσει κιόλας που δεν έχω κάνει σεξ και να με βγάλει προβληματική.
Με το άλλο παιδί που βγαίνω , προσπαθω να τον πλησιάσω. Του στέλνω, μου απαντάει ωραία, με ψιλοφλερταρει από τα μηνύματα ( από κοντά όμως είναι πολύ κομπλαρισμενος) αλλά δεν μου ζήτησε να βγούμε οσο μιλήσαμε. Θα στειλω εγώ , αν κι είχα στείλει και την προηγούμενη φορά. Τι να κάνω...
Θα ξεκινήσω να μιλάω και με άλλους.
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Θέλω σχέση, να νιώθω ομορφα και όχι αποτυχημένη . Να μην μπορεί κανείς από εδώ και πέρα να με λέει προβληματική.
Προσπαθώ, ρίχνω τα μούτρα μου και μιλάω με άτομα που δεν μου αρέσουν και ιδιαίτερα ( υπό άλλες συνθήκες παίζει να μην απαντούσα καν)
Πότε θα έρθει η σχέση;
Τι άλλο να κάνω πια;
Ένας άτομο από το περιβάλλον μου οποτε θέλει σχέση μπαίνει τιντερ και βρίσκει ΣΧΕΣΗ, όχι ξεπετες.
Εγώ γιατί όχι;
Έγινα όπως θέλουν οι περισσότεροι άντρες, για να μην μπορεί να μου αρνηθεί εύκολα οποίος τον πλησιάσω, αφού οι άντρες δύσκολα λένε όχι σε σεξ.
Αλλά δεν βρίσκω εύκολα άντρες που να μου αρέσουν πραγματικά κι αν βρω θα έχουν σχέση.
Δεν αντέχω άλλο αυτή τη στιγμή πάλι κλαίω, φοβάμαι ότι δεν θα κάνω σχέση ποτέ