Δεν ξέρω ακόμα πρώτη φορα θα παω τον αλλο μηνα κ θα δειξει..ελπίζω να κανει δουλεια αν κ θα προσπαθήσω πάλιν κονη μου γτ με μια φορα το μηνα δεν κανει κατι η ψυχολογος
Printable View
Ναι μίλησα με ειδικα για το μπαμπα μου..πήγα 8 φορες..ναι ολοι ετσι κου λενε απλα ξερει1 επειδη καθε μερα κατι εχω λεω μηπως με βαρέθηκε κ λεει στο μυαλο της ειναι κ τωρα εχω πραγνατικα κατι αλλα δεν το σκεφτομαι πια δν μπορω να ζω συνεχεις με το φοβο οτι κατι εχω αν εχω θα φανεί κουραστηκα πια θελω να ζησω κανονικα με την οικογένεια μου..
Λοιπον καλυτερα εδω κοριτσι μου να τα βλεπουν και αλλα μελη γιατι υπαρχουν πολλα περιστατικα σαν τα δικα σου,εμενα δεν με απασχολει πλεον τι λεγετε....
Απ οτι καταλαβα επηρεαστικες πολυ μετα την συζητηση με την φιλη σου και εκτος απο αυτα που ειχες καταφερει να τα βαλεις λιγο στην ακρη σου μπηκαν υποψιες και οτι μπορει να εχεις και καταθλιψη και ετσι δεν κοιμασαι και καλα τα βράδια ....
Ενα θα σου πω ,εχω να κοιμηθω τα βραδυα κανονικα παρα πολυ καιρο και δεν εχω καταθλιψη απλα ετσι ειμαι ...ξεκινησε οταν δεν ημουν καλα και παρόλο οτι συνηλθα αυτο μου εμεινε ...
Υπαρχουν διαστηματα που δεν μπορω να σηκωθω το πρωι και διαστηματα που ειμαι με ελαχιστο βραδινο υπνο...
Οταν μας απζσχολουν πραγματα ειναι φυσικο να διαταρασετε και ο υπνος μας ..
Γι αυτο σου λεω να κανεις οτι εκανες και πριν ,μην σταματησεις την καθημερινοτητα σου για κανεννα και τιποτα ...
πες τον συζηγο να εξαφανισει τα θερμομετρα απο το σπιτι για να μην μπαινεις στον πειρασμο να βαζεις καθε τρεις και λιγο.
Και αυτο που κανεις και τωρα ειναι λαθος...λες εισαι εξω βολτα και το μυαλο σου ομως ειναι εδω ....να διαβασεις τι γινεται.
μην το κανεις ασχολεισου αποκλειστικα με την καθημερινοτητα σου και βγαλτω απο το μυαλο σου..
Και οταν σε πιανουν φοβιες κεψου ενα πραγμα...
ειναι δυνατον να ειχες κατι παθολογικο και ο αντρας σου να σε αφεινε ετσι?
εγω δεν νομιζω πρωτος εκεινος θα σε επερνε και θα τρεχατε στους γιατρους ...
Αντε κοριτσι μου μην χαλας οτι εχτισες τοσο καιρο για μια χαζη υποθεση της φιλης σου .
Και να τον κούρασε όλο αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάτι ανησυχητικό και να μην ασχοληθεί. Πάντως αν προσέξεις κι εσύ, αμφιβάλεις στην ουσία αυτό που νιώθεις. Εννοώ ενώ φοβάσαι, ενώ σκέφτεσαι τα χειρότερα μέσα σου κάτι σου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.
μα τα δεκατα ειναι αποτελεσμα ολου αυτου ...
ετσι αντιδρα μαλλον ο οργανισμος σου ...καθε οργανισμος βρισκει κατι και σωματοποιεί ολη αυτη την πιεση και το ανχος ...
εμενα με χτυπαει αλλου, στα ορμονικα..
καθε φορα που πιεζομαι ο κυκλος μου γινεται αστα να πανε ...
το εψαξα ,απεκλεισα καθε παθολογικο αίτιο ,βγηκαν ολα καθαρα και το πηρα αποφαση, καθε φορα που θα στρεσάρομαι θα ξεσπαει εκει ο οργανισμος μου...
μην σου πω και εγω τις σκεψεις εκανα εκτος απο πιθανες εγκυμοσυνες ...τις χειροτερες...
τωρα πλεον ουτε καν ασχολουμε .....
ασε το γεγονος οτι εισαι μεσα στον κυκλο δικαιολογει στο μεγιστο την θερμοκρασία σου ..
37.2 δεν θεωρείται δέκατα. Εφόσον μάλιστα πεφτουν, δείχνει φυσιολογικός κύκλος θερμοκρασιας.
Εχεις καποιο άλλο συμπτωμα, πχ ριγη ή πονους στα κόκκαλα, πονοκεφαλο κλπ?
Παιδια θα σας πω κατι..γυρισα απο τη βόλτα μου κ μπήκα στον πειρασμό να βαλω θερμομετρο ξέρετε πόσο εχω?? 36.6 απίστευτο.. βγηκα τα ξεχασα ολα κ ορίστε ολα καλα!!
37 ειχα και εγώ καθε μέρα και ήταν καθαρα από το αγχος μου εφυγαν με τη χρήση ζαναξ