-
Σε καταλαβαινω οπως οι περισσότεροι εδω γτ το ζουμε κ καποιες μερες σε πολυ ασχημο. Βαθμο οπως εσυ τωρα.. Αν το στομάχι σ ειναι χαλια να ξέρεις οτι πιθανον ειναι απο αυτο ποιο χαπι σ εδωσε ηια το στομαχι εγβ να φανταστείς αν αγχωθω λιγο κ μ σφιχτει το στομάχι γτ εκει χτυπάει πρωτα το αγχος ξεκινάνε απανωτές εκτατες
-
το lambrazol ξεκινησα απο χθες. ενα το πρωι μαζι με το χαπι για τις αρυθμιες.. τα ίδια είμαι ομως....
-
Για το στομάχι ειναι αυτο;προσπαθησε να φτιάξεις το στομαχι λιγο πρωτα
-
Καλησπέρα παιδιά αρκετές φορές έχω ανοίξει θέμα για ταχυκαρδίες κτλ αλλά εχθές όπως καθόμουν ήρεμος και χαλαρός το βράδυ κατά τις 11 λέω να πάρω μια πίεση συνήθως έχω 12 την μεγάλη 7 την μικρή και παλμοί γύρω στους 75 με 85 σε ηρεμία
Εχθές είχα 65 παλμούς και φοβήθηκα ότι παθαίνω κάτι και ασχολούμαι τώρα 12 ώρες περίπου με αυτό το πράγμα το πρωί είχα κοντά στους 68 παλμούς και μετά μια 75 μετά 65 αλλά μου φαίνονται λίγοι έχει συμβεί σε κανέναν ?
-
Εδω ςχουμς φτάσει το σωμα μας να εχει τοση ενταση π το μυαλο μας το φυσιολογικο να το θεωρεί οτι κατι παθαινουμε, φυσιολογικοι ειναι οι παλμοι κ να ξερεις οτι αλλαζει στο δευτερόλεπτο η συχνότητα
-
Με αυτήν την μλκια ασχολούμαι από χθες από τις 11.30 το βράδυ σήμερα δεν πήγα δουλειά γι'αυτό τον λόγο επειδή ήταν χαμηλά το πρωί τώρα πήρα έχω 11 με 12 την μεγάλη 6.5 με 7 την μικρή και 70 με 80 παλμούς
-
Φυσιολογικοτατο... Τι εννοεις. Δε πηγες για δουλειά... Μν κανεις τετοια αρχή γτ θα το ξανακανεις κ απλα. Τρεφεις τις φοβιες σ
-
Ναι το αποψινο ξεκίνησε τελείως τελείως χαζά νομίζοντας όταν έβλεπα 60 και 65 παλμούς σε ηρεμία ότι θα πάθω ανακοπή
-
Μια χαρά είσαι και η πιεση και οι παλμοι σου είναι αψογοι... σε καταλαβαίνω όμως γιατί ετσι αισθονομουν και εγω πιο παλια... τωρα που εχω κατι που οντως με ταλαιπωρει σοβαρά, τωρα καταλαβαίνω ποσο τυχερη ημουντοτε που ασχολιομουν με παλμουε κ πιεση.λαι στην προκειμένη περίπτωση πόσο τυχερος είσαι εσυ τωρα
-
Είχα και 39 παλμούς σε ηρεμία, 60-65 είναι απόλυτα φυσιολογικοι, το ίδιο και η πίεση.
-
Μωρέ παιδιά είχα συνηθίσει σε ηρεμία να βλέπω 72 με 85 εχθές βράδυ έπαθα κοκομπλοκο και λέω τι θέλω βλέπω 55 αγχώνομαι βλέπω 105 πάλι αγχώνομαι