θέλω να έχω αυτά και να έχω αυτή την σχέση... άρα πρέπει να πάω στον πρώην
από την άλλη όμως αγαπάω τον νύν και έχω την έλπίδα πως θα μπρορέσω να έχω όλα αυτά που θέλω...
Printable View
θέλω να έχω αυτά και να έχω αυτή την σχέση... άρα πρέπει να πάω στον πρώην
από την άλλη όμως αγαπάω τον νύν και έχω την έλπίδα πως θα μπρορέσω να έχω όλα αυτά που θέλω...
κρίνε μου δεν είπα ότι θα πάρω καμιά απόφαση τώρα, άλλωστε είναι αδύνατον ούτως ή άλλλως...!!!ααααααααααα!!!!!!!!!! ! ακούω ντε, κουφή είμαι?!?!
τι να σου πω ρε νοράκι, έχω χάσει την μπάλα λίγο...
Δόδις....κανέναν απ τους δυο δεν θες πραγματικά, αφού όταν είμαστε ερωτευμνένοι δεν μπορούμε να κόψουμε στα δύο το συναίσθημα, να το βάλουμε σε μια ζυγαριά για να δούμε πιο είναι πιο βαρύ και να αποφασίσουμε.
Στην ουσία δεν χωρίζεις με κανέναν από ανασφάλεια προφανώς γιατί δεν μπορείς να είσαι μόνη σου και κατά βάθος σ\' αρέσει που έχουν μπει στη διαδικασία της διεκδίκησης σου.
Πιστεύεις όμως πως οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς ή έχουν μπει σε ένα καθαρά εγωιστικό παιχνίδι με στόχο τη νίκη;
Αν δεν έφευγες απ τον αρραβωνιαστικό, θα χτυπιόταν και θα ορκιζόταν ότι θα αλλάξει;
Όταν έφυγες απ\' τον πρώην με τα τόσα καλά του κόσμου, θα μπορούσες να συνεχίσεις τη ζωή σου αν ήσουν πραγματικά μαζί του;
Από αυτά που γράφεις εισπράτω πως ψάχνεις περισσότερο να βολευτείς για το μέλλον, παρά να ερωτευτείς και να περνάς καλά με αυτόν που πραγματικά θες να είσαι...
Σόρι, αλλά αυτή είναι η άποψη μου....
Χα χα! Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις!
Θεοφανία, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς σόρυ, δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψη σου....Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Δόδις....κανέναν απ τους δυο δεν θες πραγματικά, αφού όταν είμαστε ερωτευμνένοι δεν μπορούμε να κόψουμε στα δύο το συναίσθημα, να το βάλουμε σε μια ζυγαριά για να δούμε πιο είναι πιο βαρύ και να αποφασίσουμε.
Στην ουσία δεν χωρίζεις με κανέναν από ανασφάλεια προφανώς γιατί δεν μπορείς να είσαι μόνη σου και κατά βάθος σ\' αρέσει που έχουν μπει στη διαδικασία της διεκδίκησης σου.
Πιστεύεις όμως πως οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς ή έχουν μπει σε ένα καθαρά εγωιστικό παιχνίδι με στόχο τη νίκη;
Αν δεν έφευγες απ τον αρραβωνιαστικό, θα χτυπιόταν και θα ορκιζόταν ότι θα αλλάξει;
Όταν έφυγες απ\' τον πρώην με τα τόσα καλά του κόσμου, θα μπορούσες να συνεχίσεις τη ζωή σου αν ήσουν πραγματικά μαζί του;
Από αυτά που γράφεις εισπράτω πως ψάχνεις περισσότερο να βολευτείς για το μέλλον, παρά να ερωτευτείς και να περνάς καλά με αυτόν που πραγματικά θες να είσαι...
αυτό που θέλω είναι μια σταθερή, ήρεμη, καλή ζωή απλά η αγάπη δεν φτάνει γι\' αυτό, είναι πολύ ψυχρό αυτό που λέω όμως έτσι είναι...τι να την κανεις την αγάπη αν περνάς σκατά?
πίστεψε με θα με βόλευε να μην με διεκδικούσαν και οι δύο, ίσως τότε να ήταν πιο εύκολο να αποφασίσω...
ήμουν 20 χρονών και δεν ήξερα τίποτα, δεν είχα γνωρίσει άλλλον άντρα, πνιγόμουν στην ιδέα και μόνο ότι προχωράγαμε για γάμο...
Συγνώμη, τώρα πόσο χρονών είσαι?
and it sucks.....Quote:
Originally posted by Invictusmaximus
Χα χα! Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις!
Δε συμφωνώ με κάποια που λες.Quote:
Μπορείς να χωρίσεις ενώ είσαι ερωτευμένος, τρελά!, γιατί όταν ερωτεύεσαι είσαι άπληστος. Το συναίσθημα στο μέγιστό του. Αλλά επειδή είσαι αρκετά έξυπνος, ώστε να \"βλέπεις τη στραβομάρα σου\" απαιτείς πιο πολλά από τον άλλο για να, πλήρως, αφεθείς!
Όσον αφορά την ανασφάλεια, συμφωνώ και επαυξάνω... Για αυτό και συμβουλεύουν οι περισσότεροι την μοναξιά, για να συνέλεθει το άτομο και να αποκτείσει την \"χαμένη ασφάλεια\"...
Νομίζω πως, ναι, θέλει να \"στεριώσει\" κάπου και ενώ το είχε με τον πρώην, ο νυν είναι μακριά -αν όχι πάρα μα πάρα πολύ- και θα αργήσει πολύ να πλησιάσει... Παρόλο που \"ταιριάζει\" περισσότερο με τον νυν, δεν έχει ελπίδες προς \"αποκατάσταση\", οπότε επιλέγει τον πρώην...
Γι\'αυτό η βαζούρα...
25, 26, το πολύ 27;
25 στα 26...στο διάστημα που είμασταν χωριστά, συνέβησαν πολλά, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μου έρχονταν όλα τόσο μαζεμένα...βέβαια κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί...!!!Quote:
δεν λέω ότι είμαι τόσο μα τόσο ώριμη ώστε να ξέρω τα πάντα και σίγουρα έχω να δω και να \"πάθω\" πολλά πολλά ακόμα απλά είμαι λίγο διαφορετική απο τότε...
χμ...χμ...Quote:
25, 26, το πολύ 27;
Invictusmaximus, (σιδηρόδρομο θα σε λέω).....αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη όσο στραβόξυλο και ήταν ο άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βρει άλλη αγκαλιά. Εγώ τουλάχιστον και όσο με αφορά, δεν μπορώ να διανοηθώ όσο τσακωμένη και να είμαι με τον άλλον ότι μπορεί να στραφώ σε άλλον άντρα. Και πρόσεξε: δεν εννοώ ένα αθώο παιχνίδι που μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά σχέση και με όσα αυτή συμπεριλαμβάνει
Θεοφανία μου δεν μιλάμε για τσακωμο...μιλάμε για 3 χρόνια μιζέριας, αδιαφορίας για τα πάντα και συμεπριφορά 15χρόνου...
Δηλαδή από τα 20 που τα είχες με τον άλλο και σε πίεζε για γάμο, έμπλεξες με άλλον τον οποίο αρραβωνιάστηκες και τώρα ψάχνεις να δεις με ποιον θα είσαι πιο ασφαλής για το μέλλον σου...Quote:
Originally posted by Δοδις
25 στα 26...στο διάστημα που είμασταν χωριστά, συνέβησαν πολλά, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μου έρχονταν όλα τόσο μαζεμένα...βέβαια κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί...!!!Quote:
δεν λέω ότι είμαι τόσο μα τόσο ώριμη ώστε να ξέρω τα πάντα και σίγουρα έχω να δω και να \"πάθω\" πολλά πολλά ακόμα απλά είμαι λίγο διαφορετική απο τότε...
Μήπως είσαι πολύ μικρή για όλα αυτά;
Μήπως είσαι τελικά υπερ του δέοντος ανασφαλείς και θέλεις οπωσδήποτε να κατοχυρώσεις έναν άντρα δίπλα σου;
Γαμάτη ηλικία δεν είναι;;;; Αν και προτιμούσα να βάζω τον τόνο στην πρώτη συλλαβή.Quote:
Αυτό θα σου συμβεί μονάχα μιά φορά και θα \' ναι αρκετό τη ζωή σου μαλλιά κουβάρια να κάνει.
Αυτό από μόνο του όμως δεν δείχνει πόσο \"ανώριμη\" είσαι στις σχέσεις;Quote:
Θεοφανία μου δεν μιλάμε για τσακωμο...μιλάμε για 3 χρόνια μιζέριας, αδιαφορίας για τα πάντα και συμεπριφορά 15χρόνου...
Ζητάς να σου πούμε ποιον απ\' τους δύο, όταν και οι δυο δεν έχουν να σου δώσουν πια τίποτα. Πιστεύεις πως η μιζέρια, η αδιαφορία και η νοοτροπία 15χρονου θα αλλάξει;
Σίγουρα ναι, τις πρώτες εβδομάδες για να σε σιγουρέψει.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε. Μπορεί να βελτιώσουν κάποια ελλατώματα τους, αλλά δε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε ουσιαστικά για κανένα.
Σίγουρα σε ανεβάζει που τώρα σε διεκδικεί, αλλά κάτσε και σκέψου: θα μπεις απ\' την αρχή στον ίδιο φαύλο κύκλο που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα χάσεις τσάμπα και άλλα χρόνια απ τη ζωή σου;
Όσον αφορά στον άλλο, μη κοροιδεύεις τον εαυτό σου, ξαναζεσταμένο φαί είναι και δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα όταν πια και αυτός σιγουρευτεί πως πέρασαν τα δύσκολα.
Βγες στον κόσμο και ερωτεύσου, είσαι πολύ μικρή για να μιζεριάζεις!
Όλες οι ηλικίες είναι γαμάτες.:P
Επίσης, γιατί να της συμβεί μία και μοναδική φορά στην ζωή της?
Άνετα την κόβω για 2 και 3 φορές
Είπα και στην αρχή ότι πέρασα κάτι αντίστοιχο.Quote:
Invictusmaximus, (σιδηρόδρομο θα σε λέω).....αν ήταν πραγματικά ερωτευμένη όσο στραβόξυλο και ήταν ο άλλος δεν θα είχε το κουράγιο να βρει άλλη αγκαλιά. Εγώ τουλάχιστον και όσο με αφορά, δεν μπορώ να διανοηθώ όσο τσακωμένη και να είμαι με τον άλλον ότι μπορεί να στραφώ σε άλλον άντρα. Και πρόσεξε: δεν εννοώ ένα αθώο παιχνίδι που μπορεί να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά σχέση και με όσα αυτή συμπεριλαμβάνει
Πίστεψέ με, αν δεν το ζήσεις ο ίδιος, δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά και να το ζήσεις, πάλι δε θα καταλαβαίνεις τι σου γίνεται... ΝΑΙ, μπορείς να είσαι ερωτευμένος και να χωρίζεις. Το ίδιο και ο σύντροφός σου. Μπορεί να σε θέλει, να ξέρει ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του και να σε χωρίζει -αφού τον χώρισες! ΛΟΛ!
Ας πει κάποιος ειδικός τι παίζει σε αυτές τις καταστάσεις...
Κάποιος που ξέρει;;;;
καλά ο αρραβώνας έγινε πρόσφατα...
αυτός (ο πρώην) ήταν στην \"φάση του γάμου\" και ήταν λογικό για εκείνον....για μένα τότε ήταν παράλογο και αποπνικτικό...
ίσως και να είμαι πολύ μικρή γιά όλα αυτά...
ναι, το μέλλον μου με απασχολεί αρκετά.
να κατοχυρώσω? δεν νομίζω.σαν πλειστηριασμός χαλιών ακούγεται....
δεν ξέρω ρε συ Θεοφανία, το σίγουρο είναι ότι στεναχωρώ δυο ανθρώπους...
Τώρα...Quote:
Originally posted by Nora
Όλες οι ηλικίες είναι γαμάτες.:P
Επίσης, γιατί να της συμβεί μία και μοναδική φορά στην ζωή της?
Άνετα την κόβω για 2 και 3 φορές
Μας \"μ@μισες\"...
Μόνο;;;Quote:
καλά ο αρραβώνας έγινε πρόσφατα...
αυτός (ο πρώην) ήταν στην \"φάση του γάμου\" και ήταν λογικό για εκείνον....για μένα τότε ήταν παράλογο και αποπνικτικό...
ίσως και να είμαι πολύ μικρή γιά όλα αυτά...
ναι, το μέλλον μου με απασχολεί αρκετά.
να κατοχυρώσω? δεν νομίζω.σαν πλειστηριασμός χαλιών ακούγεται....
δεν ξέρω ρε συ Θεοφανία, το σίγουρο είναι ότι στεναχωρώ δυο ανθρώπους...
Όλο τον κόσμο.
Τους γονείς σας, τ\'αδέρφια, όσους σας ξέραν, τους φίλους...
Αλλά βάλε εσένα πρώτα απ\' όλους.
ΕΣΕΝΑ!
Θεοφανία, δεν θέλω να βγω στον κόσμο και να ερωτευτώ...Quote:
Αυτό από μόνο του όμως δεν δείχνει πόσο \"ανώριμη\" είσαι στις σχέσεις;
Ζητάς να σου πούμε ποιον απ\' τους δύο, όταν και οι δυο δεν έχουν να σου δώσουν πια τίποτα. Πιστεύεις πως η μιζέρια, η αδιαφορία και η νοοτροπία 15χρονου θα αλλάξει;
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε. Μπορεί να βελτιώσουν κάποια ελλατώματα τους, αλλά δε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε ουσιαστικά για κανένα.
Σίγουρα σε ανεβάζει που τώρα σε διεκδικεί, αλλά κάτσε και σκέψου: θα μπεις απ\' την αρχή στον ίδιο φαύλο κύκλο που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα χάσεις τσάμπα και άλλα χρόνια απ τη ζωή σου;
Όσον αφορά στον άλλο, μη κοροιδεύεις τον εαυτό σου, ξαναζεσταμένο φαί είναι και δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα όταν πια και αυτός σιγουρευτεί πως πέρασαν τα δύσκολα.
μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως δεν με ανεβάζει καθόλου ότι με διεκδικεί, μου δημιουργεί περισσότερο άγχος...
όσο για το ξαναζεσταμένο...μάλλον έχεις δίκιο...
Δεν ξέρω...μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάω με κάποιον άλλο ενώ είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον πρώην μου.Quote:
Είπα και στην αρχή ότι πέρασα κάτι αντίστοιχο.Quote:
Πίστεψέ με, αν δεν το ζήσεις ο ίδιος, δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά και να το ζήσεις, πάλι δε θα καταλαβαίνεις τι σου γίνεται... ΝΑΙ, μπορείς να είσαι ερωτευμένος και να χωρίζεις. Το ίδιο και ο σύντροφός σου. Μπορεί να σε θέλει, να ξέρει ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του και να σε χωρίζει -αφού τον χώρισες! ΛΟΛ!
Ας πει κάποιος ειδικός τι παίζει σε αυτές τις καταστάσεις...
Κάποιος που ξέρει;;;;
Αυτό ίσως γινόταν για γιατρικό, αν η σχέση με τον έρωτα μου ήταν ήδη τελειωμένη και προσπαθούσα να ξεκολλήσω, αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται...
Yπάρχουν περιπτώσεις ξαναζεσταμένου φαγητού που πέτυχαν, όπως και το αντίστροφο.Quote:
Εγώ βλέπω πως το πρόβλημα δεν το έχει ο πρώην και ο νυν, αλλά εσύ η ίδια Dodis.
Είναι προφανές πως δεν ξέρεις τι θες, που ακόμα και να το μάθεις, δεν ξέρεις πως να το διεκδικήσεις.
Κάνεις κινήσεις πανικού και σπασμωδικές
Quote:
Θεοφανία, δεν θέλω να βγω στον κόσμο και να ερωτευτώ...Quote:
μπορεί να ακούγεται παράλογο, όμως δεν με ανεβάζει καθόλου ότι με διεκδικεί, μου δημιουργεί περισσότερο άγχος...
όσο για το ξαναζεσταμένο...μάλλον έχεις δίκιο...
Και τι θα κάνεις; Θα εγκλωβιστείς από τα 26 σου σε μια σχέση χωρίς έρωτα;
νόρα ότι εγω έχω το πρόβλημα το ξέρω!!;);)
ξερω πως θέλω να είναι η ζωή μου.
κινήσεις πανικού κάνω γιατί έχω πελαγώσει...
νοιώθω τύψεις που πληγώνω 2 ανθρώπους που δεν μου έφταιξαν σε τίποτα, γιατί είμαι στη μέση και τα έχω δει όλα...
κάποια στιγμή ο έρωτας περνάει...και πονάει...
Περισσότερο κακό κάνεις πάντως, μένοντας σε καταστάσεις που δεν γουστάρεις
ειλικρινά δεν ξέρω...χρειάζομαι απελπισμένα χρόνο...
Χριστος και Αποστολος!!!!!!Quote:
ειλικρινά δεν ξέρω...χρειάζομαι απελπισμένα χρόνο...
και χαθηκε ο χρονος;;;;
Δεν εισαι 26........... εισαι ΜΟΝΟ 26!!!!!!!!!!
Σε τι πελαγος εχεις μπλεξει!!!!
Και ποτε θα ζησεις εσυ τη ζωη σου;
Εχεις περασει 6-7 χρονια αναμεσα στον εναν και στον αλλον προσπαθωντας να αποφασισεις με ποιον απο τους δυο θα ζησεις και τελικα εχεις χασει το δικο σου νοημα και δεν εχεις ζησει οπως θελεις.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ..............................
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι επιλογές που κάνουμε από βόλεμα (είτε γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα έχουμε περισσότερη ασφάλεια είτε γιατί φοβόμαστε να δοκιμάσουμε κάτι άγνωστο) έχουν πολύ ακριβό τίμημα.
big sister δεν έχω ξανανοιώσει έτσι στην ζωή μου....τα έχω κάνει τόσο μα τόσο σκατά...!!!!!!!
έχω μπερδευτεί τόσο πολύ...! είμαι 25 στα 26...μην μου το χαλάς!
δεν ξέρω ειλικρινά πως τα κατάφερα έτσι...
Nat...εγω νομίζω πως όλα έχουν όχι το τίμημα, αλλά το κόστος τους...είτε είναι επιλογές βολέματος είτε όχι....το σίγουρο βέβαια είναι ότι τώρα αυτό που πληρώνω δεν το αντέχω....!!!!!!!!
σας αφήνω για λίγο και θα επανέλθω....
Δοδις, κάπου στην ηλικία σου ήμουν ανάμεσα στον ας πούμε \'αρραβωνιαστικό\' και στον πρώτο έρωτα. Ο πρώτος πίστευα ότι ήταν σαν άνθρωπος όλα όσα θα ήθελα να έχω, η άλλη σχέση ήταν η σταθερή αξία που όμως με είχε κουράσει και απογοητεύσει. Μετά από διάφορα πέρα-δώθε, παντρεύτηκα έναν τρίτο που φάνηκε η ιδανική διέξοδος για πολλούς λόγους! Φυσικά, χώρισα αφού άλλο πράγμα η κατάλληλη \'έξοδος κινδύνου\', άλλο η κατάλληλη στιγμή, ο κατάλληλος άνθρωπος και η υγιής σχέση.
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι ούτε υπέρ του πρώτου, ούτε του νυν, αλλά ούτε και του...τρίτου. Η λύση είναι πάντα μέσα μας και συχνά χρειάζονται πολλά ταξίδια μέχρι να βρεθεί λιμανάκι (εννοώ κυρίως εσωτερική ηρεμία)!
Πάντως ξέρω ότι το πόσο με αγαπάει κάποιος για αυτό που είμαι, δεν κρίνεται στη φάση της διεκδίκησης, αλλά στη φάση της ηρεμίας. Κι όταν αγαπάω εγώ κάποιον, δεν υπάρχουν σκέψεις ούτε για προηγούμενους ούτε για επόμενους.
καλημέρα, καλό μήνα...τώρα νοιώθω πιο χάλια απο πριν...ξεκαθάρισα στον πρώην ότι δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ποτέ μαζί και μετά απο λίγες ώρες το έχω ήδη μετανοιώσει...
μαρίνα σ\' ευχαριστώ πολύ...νοιώθω τόσο μπερδεμένη, τόσο προβληματισμένη...Με τον αρραβωνιαστικό ίσως έχει ραγίσει που λένε και εκτός αυτού δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω αυτά που μου λέει γιατί και στο παρελθόν έτσι γινότανε και στα ίδια καταλήγαμε....
πραγματιακ εισαι πολυ μπερδεμενη κ σε συναισθηματικη συγχηση.το εχω περασει κ εγω αυτο.Quote:
καλημέρα, καλό μήνα...τώρα νοιώθω πιο χάλια απο πριν...ξεκαθάρισα στον πρώην ότι δεν θα μπορέσουμε να είμαστε ποτέ μαζί και μετά απο λίγες ώρες το έχω ήδη μετανοιώσει...
απο τη μια \'δε θελω να μαστε μαζι τελος\' κ μετα \'δε μπορω χωρις εσενα\'
πικρα αλλα οκ το ξεπερασα με πολυ κοπο..πονεσα αλλα δε πγαινε αλλο.πιστευω οτι θα βρεθει λυση.εχεις σκφτει τη ψυχαναλυση??θα σε βοηθησει..
καλημέρα κύκνε..απο ψυχιάτρους και ψυχολόγους είμαστε πλήρεις!!
ακριβώς αυτό που λες, συναισθηματική σύγχυση...
κάτι σε συμπλιγάδες νοιώθω...
να σου πω κατι η ψυχαναλυση βοηθαει αν το θελεις εσυ κ μονο εσυ να γινεις καλα.ο ψυχιατρος -ψυχολογος δεν ειναι πανακεια..
θελει προσπαθεια κ απο σενα.σου ειπα κ εγω περασα πολλα αλλα οκ τα καταφερα κ μονο εγω ξερω πως:(
εχεις πολλα στο μυαλο σου ,φανταζομαι οτι θα απορει΄κ αν κανω αυτο κ τελικα το μετανιωσω\'και αν και αν...σε βασανιζουν αυτα τα \'αν\' κ αυτο δημιουργει ακομα μεγαλυτερο μπερδεμα κ σιγουρα μια κατασταση που στην πραγματικοτητα ειναι ευκολη αλλα εσυ στο μυαλο σου την κανεις δυσκολη με τους προβληματισμους που θετεις.
θα καταφερεις να βρεις τη χρυση τομη dont worry;)
Να μην τα πιστέψεις, γιατί κατά πάσα πιθανότητα στα ίδια θα καταλήξετε. Δείξε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνούλα, οι αμφιβολίες και η δυσπιστία, είτε προέρχονται από δικά μας θέματα, είτε από τη συμπεριφορά του άλλου, δεν είναι καλό ξεκίνημα για αποφάσεις. Εξάλλου στις σχέσεις δεν είμαι υπέρ του \'ΘΑ\', αλλά υπέρ του \'εδώ και τώρα\'. Έχω τα περισσότερα απ\' όσα θα ήθελα? Πόσο με ενοχλούν τα λίγα που δεν έχω? Αν αυτά τα \'λίγα\' είναι σημαντικά, μπορώ να ζήσω με αυτά, ή σκοπεύω να ζω με την ελπίδα ότι κάποτε ΘΑ αλλάξουν και ΘΑ είμαστε καλά μαζί?Quote:
μαρίνα σ\' ευχαριστώ πολύ...νοιώθω τόσο μπερδεμένη, τόσο προβληματισμένη...Με τον αρραβωνιαστικό ίσως έχει ραγίσει που λένε και εκτός αυτού δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω αυτά που μου λέει γιατί και στο παρελθόν έτσι γινότανε και στα ίδια καταλήγαμε....
Καλό μήνα:)Quote:
....δεν πιστεύω να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα ότι απάντησες τοσο γρήγορα????
Μη στενοχωριέσαι,άντε ένας-ένας να φεύγουν,να μείνεις μόνη να ηρεμήσεις,να δεις τι πραγματικά θες.
Για να αντέδρασες έτσι θα ήθελες λίγο περισσότερο κατάβάθος αυτή την απόφαση(να μην είσαστε μαζί).π.χ..ησουν 60-40.Μη δίνεις σημασία στο 40.